Rica ederim canim hatirlatin bana unutursamEline sağlık kuzum
ekliyorum canim31.08 randevu 34 hafta
ay yok canim gormedim sayfalari okuya okuya geldim nasil hersey yolundami ne dedi doktorKız gordunmu benım bugunde kontrolün vardı
ekledim ben canim :)Ben değilsandriyon yapıyor
ekledim cnm1.09 a bende randevu aldım canım..
ekledim cnmsandriyon canım nasipse bende 30/08 saat 15 randevu o gün 32. Haftaya gircez nasipse minnoşla
degistirdim canimBenim ki yarın 4 oldu kuzum
ah canim ozur dilerim kubraslm diye geciyo bulamadim sanirim isim degisikligi olmusAma ben kendimi görüyorum tablodasat 12 ocak benim bulamazsan yazayım bilgileri tekrar
Aynen yaaa sanki Ekim anneleri değil de ağustos anneleri gibi oldu.. sağlıkla gelsinler yeterki hepsiİyi olmana sevindim kuzum
Yaa evet öyleymiş
Artık doğumlar konuşuluyor girince doğuran var mı demeye başladık tuhafıma gidiyor hala bazen başka topikteymişim gibi geliyor
Benim ilk zamanlar çok oldu daha yedi sekiz haftalıkken acayip tüylendim
Sonra ne oldu bilmiyorum aniden çıkan tüylerim de çıkmamaya başladı keşke hep böyle kalsa diyorum ben de
Ama normale döneriz canım doğumdan sonra
Oooo maşallah tosbiğe ya
İnşallah canım geçer umarım
Haha kız merak etme süt orada doğumdan sonra hormonlar çekilince inmeye başlıyor diye biliyorum
Şu an var süt yani ama hormonlarımız baskılıyormuş gelmesini doğum sonrası hormonlar vücudu terk ettikçe beynimiz doğumun gerçekleştiğini anlayıp salıyor sütleri
Ne mucizevi bir programlama resmen
SevgiliKizlar varmi eksik ?
Bu hafta varmi rdvusu olan
3 eylule kadar olan rdvulari yaziyorum
Canim her hafta bu tabloyu yapmayi planliyorum
rdvu haftan geldiginde ekleyim seni insallah
bu haftanin tablosu 3une kadar
aslinda saygi konusmamak ikaz etmemk degil
onun anlayacagi dilde guzelce kirmadan konusmak
ben kendim susamiyorum valla ya
canim ben seni tabloda bulamadim ya
gozumden mi kacti acaba dedim bulamadim
seni eklemem icin su bilgileri verirmisin bana
Yas
Sat
Kacinci cocuk
Sehir
Beklenen dogum tarihi
ekledim canim ama rdvu tablosunu bu haftaninkini yaptim her hafta rdvulari guncellicem
senin haftaya rdvun ayni benim gibi
o tabloyu pazar yapicam insallah
ekledim canim kbakma tekrarAma ben kendimi görüyorum tablodasat 12 ocak benim bulamazsan yazayım bilgileri tekrar
ekledim canimYarııınnn inşallah
Evet isim degistirmistim bende öyle görünmüyorRica ederim canim hatirlatin bana unutursam
ekliyorum canim
ay yok canim gormedim sayfalari okuya okuya geldim nasil hersey yolundami ne dedi doktor
ekledim ben canim :)
ekledim cnm
ekledim cnm
degistirdim canim
ah canim ozur dilerim kubraslm diye geciyo bulamadim sanirim isim degisikligi olmus
cinsiyet ve isim yazmam gerek suan sadece :)
Aman saldım ben onu artık eşime şikayet ettim haklısın dıyor , verdıgı şeylere üstün körü baktım bısey demedım ama eve gelınce yırtık pırtık lekelı oldugunu gorunce bana geldılerCanim ben yerinde olsam sessiz kalamazdim heralde
Kaynanama hic bizaman saygisizlik yapmadim ama onu anliyacagi sekilde guzelce uyardim bazi konularda
cunku bazi insanlar gercekten seslenmedikce ileri gidiyo
belki senin kaynanan icin gecerli degil bu ama benimkinde o kapasite var
cok acik sozluyumdur en sevdigi gelinide benim dusun
Kizlar varmi eksik ?
Bu hafta varmi rdvusu olan
3 eylule kadar olan rdvulari yaziyorum
Canim her hafta bu tabloyu yapmayi planliyorum
rdvu haftan geldiginde ekleyim seni insallah
bu haftanin tablosu 3une kadar
aslinda saygi konusmamak ikaz etmemk degil
onun anlayacagi dilde guzelce kirmadan konusmak
ben kendim susamiyorum valla ya
canim ben seni tabloda bulamadim ya
gozumden mi kacti acaba dedim bulamadim
seni eklemem icin su bilgileri verirmisin bana
Yas
Sat
Kacinci cocuk
Sehir
Beklenen dogum tarihi
ekledim canim ama rdvu tablosunu bu haftaninkini yaptim her hafta rdvulari guncellicem
senin haftaya rdvun ayni benim gibi
o tabloyu pazar yapicam insallah
ekledim cnmSevgilisandriyon beni de listeye ekler misin?
Yaş 32
Sat 27 ocak
İlk çocuk
İstanbul
Kız
Pera
3 kasım( ama kesin Ekim annesi olacağım)
Ayrıca doktor randevum da 2 Eylül de
İnşallah hepimiz her kontrolde çok güzel şeyler duyarız
Ekledim cnmEvet isim degistirmistim bende öyle görünmüyorcinsiyet kız izim belli değil
Çok bekletmez miniş dicektim zaten sezeryan bekliyorsun
Çok şükür kuzucum yolundaRica ederim canim hatirlatin bana unutursam
ekliyorum canim
ay yok canim gormedim sayfalari okuya okuya geldim nasil hersey yolundami ne dedi doktor
ekledim ben canim :)
ekledim cnm
ekledim cnm
degistirdim canim
ah canim ozur dilerim kubraslm diye geciyo bulamadim sanirim isim degisikligi olmus
cinsiyet ve isim yazmam gerek suan sadece :)
Maşaallahdoguma giderken nekadar az kisiye duyurursan okadar cabuk gecer. ben 2.de 3kisi duydu 3saat icinde dogurdum
cnm benim suan 2cocugum var bende sadece anneme soylemeyi planliyorum ama nasil olacak bilmiyorumMaşaallahBenden önce asıl eşim kimseye söylemeyelim diyor. Sadece anneme haber vericez
Tecrübeli anne olarak bana örnek bi kombin anlatabilir misinekliyorum canim
canim dogum oncesi biraz korkmak gayet normal ama doguma giderken rahat olmalisin cunku stres yaptiginda hormonlar dogumu durdururmus
kendini motive etmeye calis, kimler kimler doguruyoda benmi doguramicam diye :)
canim bende hic kisa kollu almadim
bu yaz buralar soguk gecti ekimi dusunemiyorumben hep uzun kollu aldim
ekliyorum cnm
randevu tablosuna eklemistim sanirim
masallah canim bence gayet iyi
Ekran aldımAy çok şey dedimben kendi beslenme tarzımı önerdim aslında.
yulaf, fıstık ezmesi en çok önerdiğim. Süt, kefir, muz. Avokado, günlük 2 yumurta. Ceviz, badem, kaşar ve muz. Yemekler için bol protein, az karbonhidrat:) Balık yenmiyorsa mutlaka omega takviyesi.
Valla bir de kalsiyum takviyesinden bahsettim ama doktora sorup kullanılacak bir şey. Onu da sorabilirsiniz.
Çok bekletmez miniş dicektim zaten sezeryan bekliyorsunsenden cok bı normal dogurcakmıs bı anda ve sen bıle hıc anlamayacakmışsın vıbe alıyorum ama hadı hayırlısı
Bosver kendini üzme sinirlenmete çok haklısın düşüncesizlik etmiş ihtiyacı olan birine ver ya da kıyafet kumbarasina atarsınAman saldım ben onu artık eşime şikayet ettim haklısın dıyor , verdıgı şeylere üstün körü baktım bısey demedım ama eve gelınce yırtık pırtık lekelı oldugunu gorunce bana geldıler
Genelde de söylüyorum çat dıye kırıcı da oluyorum umrumda da değil gerçi , onunda çok umrunda değil gerçi bi kuşağından girip diğerinden çıkan bi cins huylu huyundan vazgeçmeyen türden
Aminn Allah razı olsun canımGünaydın kızlar nasılsınız? Bugün kontrolü olanlar hayırlı haberlerle gelir inşllah
E L B A doğum yapmışsın canım hayırlı olsun. Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin
2 gün önceye kadar benim de bebiş acayip hareketliydi ama 2 gündür daha sakin. Yerleri daralıyor ona bağlıyorum ben. Günde 10 kere hareket ediyosa sorun yok diyolar bi takip et istersen canım
Kolay gelsin canım Rabbım.agiz tadıyla yemeyi nasip etsin inşallah umarım anneler bize yapar çünkü ben yapamıyorumValla kızlar sabahtan beri annemle kız kardeşimle konserve yapıyoruz evime yeni gelebildim.. Üstümden tur geçmiş gibibütün mesajları okumaya mecalim kalmamış onu farkettim umarım çok bişey kaçırmamışımdır (22 sayfacıkk)
Bugün nasılsın canimAminn Allah razı olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?