2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Eline sağlık kuzum
Rica ederim canim hatirlatin bana unutursam
31.08 randevu 34 hafta
ekliyorum canim
Kız gordunmu benım bugunde kontrolün vardı
ay yok canim gormedim sayfalari okuya okuya geldim nasil hersey yolundami ne dedi doktor
ekledim ben canim :)
1.09 a bende randevu aldım canım..
ekledim cnm
sandriyon canım nasipse bende 30/08 saat 15 randevu o gün 32. Haftaya gircez nasipse minnoşla
ekledim cnm
Benim ki yarın 4 oldu kuzum
degistirdim canim
Ama ben kendimi görüyorum tabloda sat 12 ocak benim bulamazsan yazayım bilgileri tekrar
ah canim ozur dilerim kubraslm diye geciyo bulamadim sanirim isim degisikligi olmus
cinsiyet ve isim yazmam gerek suan sadece :)

Aynen yaaa sanki Ekim anneleri değil de ağustos anneleri gibi oldu.. sağlıkla gelsinler yeterki hepsi

Sevgili sandriyon beni de listeye ekler misin?
Yaş 32
Sat 27 ocak
İlk çocuk
İstanbul
Kız
Pera
3 kasım( ama kesin Ekim annesi olacağım)

Ayrıca doktor randevum da 2 Eylül de
İnşallah hepimiz her kontrolde çok güzel şeyler duyarız

Evet isim degistirmistim bende öyle görünmüyor cinsiyet kız izim belli değil

Aman saldım ben onu artık eşime şikayet ettim haklısın dıyor , verdıgı şeylere üstün körü baktım bısey demedım ama eve gelınce yırtık pırtık lekelı oldugunu gorunce bana geldıler
Genelde de söylüyorum çat dıye kırıcı da oluyorum umrumda da değil gerçi , onunda çok umrunda değil gerçi bi kuşağından girip diğerinden çıkan bi cins huylu huyundan vazgeçmeyen türden

Çok şükür kuzucum yolunda

Tecrübeli anne olarak bana örnek bi kombin anlatabilir misin ben şöyle düşündüm bi atlet giydirsem sıfır kol üstüne penye zıbın ve alt onun üzerine bir tulum , bu mantıklı mı yoksa nasıl düşünmeliyim sanırım sorum çok saçma ama kaç gündür kafa patlatıyorum bir de annem ablam hep penye yelen önerdiler ama burada asla asla bulamadım orası daböyle mi

Ekran aldım

Çok bekletmez miniş dicektim zaten sezeryan bekliyorsun senden cok bı normal dogurcakmıs bı anda ve sen bıle hıc anlamayacakmışsın vıbe alıyorum ama hadı hayırlısı

Ay biliyor musun bende öyle olacak diye korkuyorum Bir tanıdığım, bir yakını için öyle bahsetti. Hamile olan kadının bebeği doğum kanalına inmiş ve çok ilerlemiş , artık vajinal doğum yapman gerek demişler. Bu durumu sormuştum ebeye. Düşük bir ihtimal ama bebek kanalda çok ilerlerse evet olabilir demişti. Ancak bebek o kadar kolay ilerlemiyor, çok sancı olur, dayanamaz gelirsin zaten o zamana kadar demişti.
Vajinal doğum istemediğim için öyle olacak diye tereddüt etmiyor değilim
Alttan muayene de yapmayacaklar diye biliyorum. Ya farkına varmadan çok açılmam olursa, nasıl olacak bu iş bilmiyorum .
Kul plan yaparken, kader gülermiş derler ya. Her şey planlanan gibi gitmiyor
Sağlıkla olsun da artık hayırlısı

Bosver kendini üzme sinirlenmete çok haklısın düşüncesizlik etmiş ihtiyacı olan birine ver ya da kıyafet kumbarasina atarsın

Aminn Allah razı olsun canım

Kolay gelsin canım Rabbım.agiz tadıyla yemeyi nasip etsin inşallah umarım anneler bize yapar çünkü ben yapamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…