2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Gözün aydın canım daha da güçlenecek küçük bey Rabbim şifa bekleyen bütün bebeklere şifa versin amin

Sata göre doğum olmuştu yine öyle olur.32 33de çanta işini bitirmek en güzeli. Gittikçe zor oluyor hareket etmek

Gelisimi önde olmasi kotu birsey demek degil benim ufaklık ta son ameliyat öncesinde 34 haftalık görünüyor demisti acildeki doktor ve bu cok iyi birsey basi zurumlarda neden dersen erken oldugunda gelismis sayilir cigerleri çoguna göre bazilari beslenemiuir anne karninda bizimkiler fazla beslenmiş bizden demekki sen çantani hemen hazirla bak ben hazırladıgım hafta dogum yapmak durumunda kaldm acele ederse kıyafetsiz kalmasın kuzucuk hastanede bebegimi kuveze goturduklerinde birtane yanima hasta geldi yani yeni dogmuş bebek ve teyzesi annesi ameliyattaydi hala ameliyat örtüsüne sarılı getirildi kalmiş cıplak öyle nasıl icim gitti bebisimin kıyafetlerinden verdim babasi kıyafet gerirene kadar kendim giydirdim banada terapi gibi oldu yani çantanizi artik hasırlayın

Maşallah size umarım bebişinizle sağlıklı mutlu huzurlu bir ömrünüz olur siz böyle deyince iyice heyecanlandım ben yarın ilk iş çantamı hazırlayayım, her şey hazır aslında bi yerleştireceğim. Çok sevgiler

Sata göre doğum olmuştu yine öyle olur.32 33de çanta işini bitirmek en güzeli. Gittikçe zor oluyor hareket etmek
Evet haklısınız, hazırlayacağım yarın. Zaten gerçekten hareketlerim iyice kısıtlandı bebek de bu hızla büyüyecekse korkuyorum sat'ı beklemesinden aslında. Şimdiden çok zor taşımak, bi 7-8 hafta daha çok korkutucu geliyor... tabii ki onun sağlığı en önemlisi. Hepimiz için hayırlısı

Kesinlikle öyle, ama ben cidden çok zorlanmaya başladım. Özellikle son 15 gündür karnım o kadar hızlı büyüdü ki hiç çatlak yoktu şimdi bir sürü var, bebek 1 haftada 400 gram aldı, aynı hızla bi 7-8 haftayı düşünemiyorum umarım sağlıklı bir şekilde tamamlariz hepimiz süreci

Bendeki bi kitapta yazanlar ek bilgi olarak lazım olursa ☺

Eklentiler

• IMG_20230829_023249.webp
    27,7 KB · Görüntüleme: 66
  • IMG_20230829_023150.webp
    40 KB · Görüntüleme: 64

Küvezden çıkmamız için de bugün hemşire kilosu önemli değil, önemli olan 36.haftaya gelmemiz dedi. 36.haftada bebek dışarıya hazır oluyormuş o yüzden küvezde de o süreyi bekletiyorlarmış.

Canım kendini iyi hissediyorsan neden yapmayason hamilelik hastalık hali değil ki ben rahatsızım yapamıyorum iyi yapmışsınız maşallah hepsi lazım olaxak kışın napacaksin

Küvezden çıkmamız için de bugün hemşire kilosu önemli değil, önemli olan 36.haftaya gelmemiz dedi. 36.haftada bebek dışarıya hazır oluyormuş o yüzden küvezde de o süreyi bekletiyorlarmış.
Evet kuzum öyle oluyor genelde o zamana kadar da hem kilosu hem gelişimi tamamlanıyor beklemek zor ama çok şükür geçecek hepsi inşallah

Kesinlikle katılıyorum. Bebeğin kilosunun diğer gelişimlerine göre baz alacak doktor sanmıyorum sat neyse bebek o kadardır. İsterse 2 isterse 5 kilo olsun farklı bir sağlık durumu yoksa sezeryan da 39 normal de 41 haftaya kadar bekleyebilir hekim. Bebek iri diye fonksiyonel gelişim tamam ya da kilosu geri diye eksik 45 i bekleyelim demezler

N Neptunnn
G guzelgunler34
kisacabkk
Queenbee0
T tazeanne27
S springlove
unvrhll
sadecebirsoruu
mucizelerim34
gac2204
aylinSr
malaguenaa
E Elif Sengul

Selam kizlar nasilsiniz?
Farkettikki uzun zamandir girmiyorsunuz, hersey yolundami merak ettik?
Bebisler nasil? Hamilelik ne durumda , gunlerimiz yaklasiyoruz sizlerden haber almak istedik ... ayriyetten tablomuzu doldurmam adina bos kalan bilgileriniz doldurmama yardim ederseniz sevinirim
Haberlerinizi bekliyoruz :)

Canim buralar bu aralar en fazla 23° goruyoruz oda yagmurlu parcali bulutlu falan
Burada ekim ayinda kisa kollu belki giyinir ama yeni dogan bebege degil
@srsrnr hastane liste vermedimi?
Normalde liste veriyo hastaneler
Ayy buralar 30-35 derece durulmuyor Allah daha sıcak şehirlerde olanlara sabır versin.

Sizlerden güzel haberler alınca çok mutlu oluyorum canım taze anneler atatalya 'nın bebeğine de düşük dozda oksijen veriyorlardı canım en son kendini topladı sanırım bazen verilip bazen verilmiyordu. Gülmeleri zaten beni benden alıyor küçük melekler
İnşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alacağız ve evlerimizde mutlu aileler olacağız

Sadece fikir edinmen icin bi kac gunluk hava durumunu paylasiyorum
Ooo sizin oralar serin gece de resmen soğuk orada kısa kollu çıtçıtlı body, tulumla duramaz bebek burada bebek odası 30° gösterdi kaç gün boyunca haftasonu 28 27 derecelere düşüyor bakalım. Bu gece nasıl olduysa serin onda da ben uyuyamıyorum ☹

Canim agustos ayindayiz boyle
Ekim ayini soylemeyim bile
Yani tamam ekim ayi su son yillar kuresel isinmadan dolayi kar kis degil ama serin yani suanki hava gayette ekimde olabilir
Yeni dogan bu havada kisa kol giyemez. Bildigin uzun kollu takilacak
Diyorum ya kizim 7. Ayda dogdu hastanede hep uzun kollu giydi eve geldik ayni
Asiri sicaklarda kisaya gecis yapmistim

Benim duyduğum şöyle biz 1 kat giyiyorsak bebek 2 kat olacak bebekler terlemiyor ama bunalıma giriyorlar. Çok da abartmamak lazım bence. Bir de bu koku çok muazzam anne hissediyormuş bebeğin üşüyüp üşümediğini. Yani farkında olmadan ayarlayacaksın merak etme
Sat canım.
Ooiyyyyy onun gülüşünü yesinler yaaa
Canım kendini iyi hissediyorsan neden yapmayason hamilelik hastalık hali değil ki ben rahatsızım yapamıyorum iyi yapmışsınız maşallah hepsi lazım olaxak kışın napacaksin
Ooo benim ki mekan da online yine

Bu gece cidden serin ya Eskişehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…