2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Bende doktoruma sorup 36 gibi başlamayı düşünüyorum ama bakalım belki ilaçlarıda keserler o zamana
36 da guzel hafta bence daha ıyı , çayları mesela son zamanlarında daha bol ıcıyolar ama 37 gıbı bı kupa içilir mesela 39 oldu dıyelım daha fazla içilir gibi doktorunun gorusu de onemlı tabıkı

Evet annesini üzmeyip başak burcu olcak inşallah kızım ne diyeyim
Ya kılo önden gitmesi cok farkettırmıyor bence ya doğum zamanı için yani bilemiyorum yoksa benımde doğurmam lazım bı sonrakı kontrolde de oyle çıkarsa doktora dıyım bakayım 39 u beklemeye gerek var mı dıye , 2 , 2 bucuk hafta kadar önde çıktı benimkide bu sefer , gerçi uzun zamandır ilkkez ölçülerini görüyorum devlette soylemedıklerı için

Evet detaylıda baya uğraşmıştı bizim gittiğimiz yer dönsün diye neler yedim içtim dönmedi en son doktor eliyle konumlandırmıştı aslında detaylıda gösteriyorlar
Detaylida pozisyon değiştirsin dönsün diye iki üç kere çıktım girdim, bı WC ye gittim, bı yuruyuse çıktım. Döndümu , dönmedi
Nst de de bir saat uğraştırdı , etti iki.
Üçüncüye doğumda cikmiycam diye direnmez inşallah
Çok fena ishal mide bulantısı başladı bende kontrolüm saat 4 de diye direniyorum resmen
Randevu saatine kadar hafifler inşallah

Bugünkü yuruyusumuz de tamamlandı, yolumuza çıkan sevimli dostlar eşliğinde

Eklentiler

• IMG_20230829_130147_814.webp
    138,2 KB · Görüntüleme: 41
  • IMG_20230829_130136_460.webp
    195 KB · Görüntüleme: 43
  • IMG_20230829_125945_258.webp
    213,8 KB · Görüntüleme: 40
  • IMG_20230829_125939_240.webp
    262,1 KB · Görüntüleme: 48
Bebişler ne kadar inatlaşıyor bizimle

Kızlar benımkinin kafası cok aşağıdaydı bu sefer vajınam ustu şişmiş gibi diyordum ya gerçekten de oyle normal her zamankı gıbı ındırdım doktor bıraz daha acarmısın dedı
Hazırlan geliyorum anne diyor galibaa
Maşallah yerim onuuu
Ben de korkuyorum 36 öncesi bir şeye başlamaya ya düzenli yürüyüşe bile o zaman başlayacağım Allah kısmet ederse zaten her an çıkacak gibi hissediyorum çünkü hahaha
Benim de bi gözüm korkmadı değil perineye ara veriyoruuuzz.
Ulan ya tam da milleti gazlayacaktım...
Bebesini sadede bir kere gören ben hep saklıyor yüzünü hemde bacaklarıyla artık iyice kalmadı umudum
Ben de bi detaylıda gördüm bi de geçen ay galiba. Kafası hep aşağıda bir tarafta plesantası varmış çok dar bir alan var diyor doktor görmek için uğraşıyoruz her seferinde ama ı ıh
Çoğumuza sürpriz olacak bebelerimiz anlaşılan
Evet kuzumm. Gebe eğitiminde özellikle önermişlerdi gezin görün nerede ne yapacağınızı. Bu kendinizi daha güvende hissettirir, hastaneye gelince nereye gidicem ne yapıcam karmaşalarından uzaklaştırır demişti. İmkanı olan mutlaka gezmeli
Boy genini babadan alıyorlar diye biliyorum kuzum hayırlısı bakalım
Ohh çok şükür öyleyse.
Seni hep uzun hayal etmiştim
Benim de hayallerimi o süslüyor ama maalesef 155 kuzum
Oh maşAllah miniğe yürümeyi doğum kolay olsun diye öneriyorlar galiba ben hiç yürüyemiyorum nasıl olcak bakalım benimkide
Aynen canım. On bin biraz şov tabi ama elden geldiğince yürüyüş yapmak lazım. Özellikle son zamanlarda.
Çok fena ishal mide bulantısı başladı bende kontrolüm saat 4 de diye direniyorum resmen
Ay geçer inşallah canım benim. Geçmezse doğum habercisi olabiliyormuş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…