- 21 Temmuz 2020
- 5.332
- 9.275
- 198
Dengesizlikten kasıt ruh hali sanırım.o biz terazi kadınlarında da biraz var ama ortamın enerjisi ya da insanlar canımızı sıkarsa oluyorBenim babam Terazi, Eşim terazi , kızım 22 Ekime kadar doğarsa oda Terazi olacak.
Eşim ve babamda biraz dengesizliklikler olduğu için kızım terazi olmasin diyorum ama kadında ve erkekte farklı özellikler olur sanırım
Yanınızda benim annem gibi dediğim dedik biri varsa muhakkak tek kişilik yere aldırır sorun olmazBende sordum işte normal doğum olunca şansa dedik artık
Ahahah ya çok tatlılarBizde öyleyiz cidden doğru dürüst göremedik hiç
Çocuğumu tam olarak görebildiğim ilk ve tek fotoğrafı 10 haftalıkken fındık kafalı bir şeydiondan sonra ya bir ayak fotosu ya bir kol fotosu bol bol da pipi fotosuyla döndük adam yüzünü kapatıp şeyini açıyor habire bu işte bir terslik var ama hadi bakalım
Şey dermiş, ya sırtımı dönüp hiçbir yerimi göztermeseydim?
Tesekkur ederim cnm ekliyorumyaş 32 09 ocak 1. çocuk İstanbul Bayrampaşa 16.10.2023
Masallah ilk kez duydum arden ne demek canim merak ettimOğlumuz olacak ARDEN kısmetse
Hurma yuruyus pilates topu cepteHurma yürüyüş pılates topu üstünde daıreler squat sıcak su oturuş ahududu yaprağı çayı ada çayı gogus kremı sürmek uyarmak perıne masajı ilişki korunmasız
Aç gittim ultrasonda uyuyordu tık yoktu, biseyler ye Nst ye git dediler ,kıpır kıpır durmadı.Nst den bi kac saat önce yemisn olmak gerekiyor sanırım.Ortasi yokYa ben ilk acilde girmiştim çok hareketli diye 1 saat nst çekildi, geçen de yine nstye girdim bu sefer uyuyo diye iki kere çektiler uyanmadı snsn bunun ortası nedir
Ay böyle bi yol insanı nasıl motive eder
Geçmiş olsun canım , haber ver bizeÇok fena ishal mide bulantısı başladı bende kontrolüm saat 4 de diye direniyorum resmen
Oğlak olarak hak veriyorumDengesizlikten kasıt ruh hali sanırım.o biz terazi kadınlarında da biraz var ama ortamın enerjisi ya da insanlar canımızı sıkarsa oluyoroğlumda da olursa dert etmem çünkü hep bir nedeni vardır kendimden biliyorum herkesin gönlünce olsun en azından başaklar daha derli topludur eşim oğlak oğlak olmasında ne olursa olsun
Yanınızda benim annem gibi dediğim dedik biri varsa muhakkak tek kişilik yere aldırır sorun olmazhastaneyi çileden çıkardı götürmek istemesem de yine onu götürücem
Ben yazlik aliyorum su sira oglusaYa kızlar instada indirim sayfaları takip ediyordum indirime giriyor diye az önce kotondan 1 yıl sonraya kışlık bakarken buldum kendimi ay ben çok fena oldum kendimi durduramıyorum ya
Ya ben de uyanıkken yavrum evladım azıcık sakinleş modundayım ama hareket etmeyince de hemen telaş yapıyorum. Eşim çocuk napsa yaranamadı sana diyorder mi der beklerim
Onu da yapardı da kudurukluğundan yapamıyor sırtını dönünce kafasına göre tepikleyemiyor bir de biricik sevgilisi aşkı plesantası ve kordonuna uzak kalıyor sanırım ondan haha yoksa ne göstericem size bir yerimi ya totomu yiyin modunda kendisi hep
Daha şimdiden ya daha şimdiden biraz uyusa da rahatlasam diyorumuyanıksa canıma okuyor çünkü ne ayağı duruyor ne kıçı başı uyuduğu zaman karnım da yumuşacık oluyor bir rahatlık sükunet geliyor ama çok kısa çocuğumun default ayarlarına uykuyu eklemeyi unutmuşlar doğana kadar güncellemesi gelir inşallah
Hersey yolunda ama 2 gun once Covid oldum, daha dogrusu sadece boğazım agriyordu, bir test yapayım dedim pozitif cikti. Simdi biraz kirginligim var o kadar. Sanırım ve umarım boyle atlatırım. Test yapılmasa artık bilinmez gercekten, soğuk alginligi gibi daha cok.@Neptunnn
@guzelgunler34
@kisacabkk
@Queenbee0
@tazeanne27
@springlove
@unvrhll
@sadecebirsoruu
@mucizelerim34
@gac2204
@aylinSr
malaguenaa
@Elif Sengul
Selam kizlar nasilsiniz?
Farkettikki uzun zamandir girmiyorsunuz, hersey yolundami merak ettik?
Bebisler nasil? Hamilelik ne durumda , gunlerimiz yaklasiyoruz sizlerden haber almak istedik ... ayriyetten tablomuzu doldurmam adina bos kalan bilgileriniz doldurmama yardim ederseniz sevinirim
Haberlerinizi bekliyoruz :)
Evet ruh hali, bazen bı öyle der bı böyle aynı konu için.DegisiklerDengesizlikten kasıt ruh hali sanırım.o biz terazi kadınlarında da biraz var ama ortamın enerjisi ya da insanlar canımızı sıkarsa oluyoroğlumda da olursa dert etmem çünkü hep bir nedeni vardır kendimden biliyorum herkesin gönlünce olsun en azından başaklar daha derli topludur eşim oğlak oğlak olmasında ne olursa olsun
Yanınızda benim annem gibi dediğim dedik biri varsa muhakkak tek kişilik yere aldırır sorun olmazhastaneyi çileden çıkardı götürmek istemesem de yine onu götürücem
Bu ay ara vermem lazım artıkBen yazlik aliyorum su sira oglusa
Sen bensinnYa ben de uyanıkken yavrum evladım azıcık sakinleş modundayım ama hareket etmeyince de hemen telaş yapıyorum. Eşim çocuk napsa yaranamadı sana diyor
Bebişler anne karnında nasılsa çıkınca da davranışları aynı oluyomuş umarım çok da aynı olmaz uysal olurlar
Cok gecmis olsun cnmHersey yolunda ama 2 gun once Covid oldum, daha dogrusu sadece boğazım agriyordu, bir test yapayım dedim pozitif cikti. Simdi biraz kirginligim var o kadar. Sanırım ve umarım boyle atlatırım. Test yapılmasa artık bilinmez gercekten, soğuk alginligi gibi daha cok.
Bebek gayet iyi. Çok hareketli. Bol bol gerinme hareketleri yapıp sag bel tarafımı genişletiyorBir sonraki randevu 2 hafta sonra, yani 36. haftada. Hastane çantasına girecek hersey hazır ama çantanın icine koymaya çekiniyorum. Sanki paketleyince her an geliverecek, is ciddiyete binecek gibi hissediyorum
Yazılanları takip etmeye calisiyorum, birkaç dogum olmuş. Umarım anneler bebeklerine en yakin zamanda kavuşurlar.
Tamam cnm ekliyorum
Ya ben de uyanıkken yavrum evladım azıcık sakinleş modundayım ama hareket etmeyince de hemen telaş yapıyorum. Eşim çocuk napsa yaranamadı sana diyor
Bebişler anne karnında nasılsa çıkınca da davranışları aynı oluyomuş umarım çok da aynı olmaz uysal olurlar
Sordurdum bı arkadas sımdı bebekler ıkız olmadıgı ve yatan hasta da enfeksiyon durumu olmadıgı surece odada tek kalma durumu yokmuşHer hastanenin işleyişi farklı o zaman. Bende kadın doğum katındaki ebeyle konuştum sezaryen günü belli olduğu zaman idari işler ile konuşup ayırtabilirsin dedi normal doğum büyük ihtimalle dedim o zaman günün belli olmayacağı için ayırtman bişey ifade etmez sen ayırtırsın 3 gün önce gelir suyun hesap edemeyiz normal doğumu diye güzel açıklama yaptı valla.. Şansına boş olursa talep edersiniz idari işlerle konuşup doğumuna odaklan düşünme şimdiden böyle şeyleri diye tatlı tatlı konuştu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?