2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Dengesizlikten kasıt ruh hali sanırım.o biz terazi kadınlarında da biraz var ama ortamın enerjisi ya da insanlar canımızı sıkarsa oluyor oğlumda da olursa dert etmem çünkü hep bir nedeni vardır kendimden biliyorum herkesin gönlünce olsun en azından başaklar daha derli topludur eşim oğlak oğlak olmasında ne olursa olsun
Bende sordum işte normal doğum olunca şansa dedik artık
Yanınızda benim annem gibi dediğim dedik biri varsa muhakkak tek kişilik yere aldırır sorun olmaz hastaneyi çileden çıkardı götürmek istemesem de yine onu götürücem

Ahahah ya çok tatlılar

Şey dermiş, ya sırtımı dönüp hiçbir yerimi göztermeseydim?
der mi der beklerim
Onu da yapardı da kudurukluğundan yapamıyor sırtını dönünce kafasına göre tepikleyemiyor bir de biricik sevgilisi aşkı plesantası ve kordonuna uzak kalıyor sanırım ondan haha yoksa ne göstericem size bir yerimi ya totomu yiyin modunda kendisi hep
Daha şimdiden ya daha şimdiden biraz uyusa da rahatlasam diyorum uyanıksa canıma okuyor çünkü ne ayağı duruyor ne kıçı başı uyuduğu zaman karnım da yumuşacık oluyor bir rahatlık sükunet geliyor ama çok kısa çocuğumun default ayarlarına uykuyu eklemeyi unutmuşlar doğana kadar güncellemesi gelir inşallah

yaş 32 09 ocak 1. çocuk İstanbul Bayrampaşa 16.10.2023
Tesekkur ederim cnm ekliyorum
Oğlumuz olacak ARDEN kısmetse
Masallah ilk kez duydum arden ne demek canim merak ettim
Hurma yürüyüş pılates topu üstünde daıreler squat sıcak su oturuş ahududu yaprağı çayı ada çayı gogus kremı sürmek uyarmak perıne masajı ilişki korunmasız
Hurma yuruyus pilates topu cepte
Digerlerinede bakacaz artik

Ya ben ilk acilde girmiştim çok hareketli diye 1 saat nst çekildi, geçen de yine nstye girdim bu sefer uyuyo diye iki kere çektiler uyanmadı snsn bunun ortası nedir

Ay böyle bi yol insanı nasıl motive eder
Aç gittim ultrasonda uyuyordu tık yoktu, biseyler ye Nst ye git dediler ,kıpır kıpır durmadı.Nst den bi kac saat önce yemisn olmak gerekiyor sanırım.Ortasi yok

İşyeri açısından güzel bir yerdeyim , yürüyüş yapabiliyorum öğlen.İki gündür başladım gerçi.1850 metre yol.Yarim saatte yuruyorum.Cevre güzel olunca çabuk bitiyor.
Eve yakın yok ama böyle bir yer.

Oğlak olarak hak veriyorum

Ya ben de uyanıkken yavrum evladım azıcık sakinleş modundayım ama hareket etmeyince de hemen telaş yapıyorum. Eşim çocuk napsa yaranamadı sana diyor
Bebişler anne karnında nasılsa çıkınca da davranışları aynı oluyomuş umarım çok da aynı olmaz uysal olurlar

Hersey yolunda ama 2 gun once Covid oldum, daha dogrusu sadece boğazım agriyordu, bir test yapayım dedim pozitif cikti. Simdi biraz kirginligim var o kadar. Sanırım ve umarım boyle atlatırım. Test yapılmasa artık bilinmez gercekten, soğuk alginligi gibi daha cok.
Bebek gayet iyi. Çok hareketli. Bol bol gerinme hareketleri yapıp sag bel tarafımı genişletiyor Bir sonraki randevu 2 hafta sonra, yani 36. haftada. Hastane çantasına girecek hersey hazır ama çantanın icine koymaya çekiniyorum. Sanki paketleyince her an geliverecek, is ciddiyete binecek gibi hissediyorum
Yazılanları takip etmeye calisiyorum, birkaç dogum olmuş. Umarım anneler bebeklerine en yakin zamanda kavuşurlar.

Evet ruh hali, bazen bı öyle der bı böyle aynı konu için.Degisikler

Sen bensinn esim diyor ki bu cocuk ne yapsin

Cok gecmis olsun cnm
Dedigin gibi her grip covid olabilir test bile yapmiyoruz grip diyip evde dinlenmeye geciyoruz
Umarim bir an once iyilesirsin
4 arkadasimiz dogum yapti artik yavas yavas bébé ler geliyor
Bebeginin cinsiyetini ogrendinizmi? Yoksa doguma kadar bekleyecekmisiniz

benimki de öyle ya hareket etmese de kesin niye etmiyor diye takacaksın çocuk sana daha doğmadan yaranamıyor diyo
The analıq diyorlar buna işte onlar anlamaz

Sordurdum bı arkadas sımdı bebekler ıkız olmadıgı ve yatan hasta da enfeksiyon durumu olmadıgı surece odada tek kalma durumu yokmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…