2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kesinlikle başlarda araştırıyordum YouTube dan Almanya’da doğum videoları diye artık onu bıraktım hiçbir şey bakmıyorum izlemiyorum zaten başa gelen çekilcek, yalap şap bakalım

Ay işte bizimki de öyle aynen iki kere falan dürttük diye suratı ekşitti direk hep bir sinirli ya da mutsuz gibi haha
Hatta detaylı bakan doktor amca çocuk kuradan Türkiye çıktığını şimdiden anlayıp dertlenmeye başlamış heralde demişti kopmuştuk
Doğunca mutlu ederiz umarım beyefendiyi
Gerinme sürtünme itme de çok yapıyor canım hele o gerinme iki gündür feci sırtını dayayıp bastırdıkça bastırıyor sanki çok rahatsız edici bir his
Gerinme itme seansının arkasından da taramalı gibi takır takır ayaklarıyla kaburgama vuruyor
Kaslarını geliştiriyormuş o hareketlerle ama sen onu bir de benim iç organlarıma sor tabii

Bebesini sadede bir kere gören ben hep saklıyor yüzünü hemde bacaklarıyla artık iyice kalmadı umudum

Kızlar doğumuma 1 ay kaldı ben bu aralar çok kötüyüm midem bulanıyor sürekli ağlayasım geliyor korkuyorum bunlar normal mi?
Beeeen ben dün bi ağlama krizine girdim hatta korku endişe panik alllaaaaah ne ararsan var. Midem de bulantı açken oluyor, sabah mesela kahvaltı yapınca geçiyor.
Ay canım güzel günler neydi öyle bir şeydi ilk doğum yapan arkadaş. Sallamış da olabilirim kafam gidik G guzelgunler34

freejourney canım maşallah çok güzel geçmiş kontrolün. gezmen de iyi olmuş bence kafandaki belirsizlik bir nebze de olsa gider

Evet annesini uykudan uyandıracak kadar eğleniyor bizimle ben rahat değilim sende uyan mı diyor nedir anlamadım ki benim uykum ağırdır çok kolay uyanmam öyle
Malesef benim uykum pek ağır sayılmaz o yüzden tan taşçı dan "gecelerim upuzun uyku nedir bilmezz" şarkısıyla listeye giriş yapıyorum

Aa gercekmi ben onu kacirmisim bak ben 3 kisi dogum yapti saniyodum
G guzelgunler34 canim nasilsin bebisin nasil
Kacinci haftada dogum yapmistin? Adini ne koydun? Ay cok soru sordum demi

yaş 32 09 ocak 1. çocuk İstanbul Bayrampaşa 16.10.2023

Oğlumuz olacak ARDEN kısmetse

Maşallah kuzum benimde 33+1 de 2680 çıktı kilosu tabı devlette kımse bana bısey demıyor bunun hakkında benimde oyle yedıgım bişey yok faydalı duzenlı falan olaraktan yanı sabah tost yedım yersem meyve ogleden sonra oğlanla makarna akşam ne yemek yaptıysam bı tabak extra olarak düzenli hiç değil arada oğlanla süt içiyorum yumurta haftada bir yıyorum sadece omega alıyorum duzenlı oda bitmek üzere daha da almam vıtamın bişey hiçbişey içmiyorum bebekle alakalı bence ben oğlumda dünyaları Yedim kilo aldıramadım 2980 gram doğdu 38 de yani al ıkısıde benım bebem gerçi ben ultrasona cok guvenmıyorum cıksın görürüz 3 üstü olur yıne diyorum en azından

Ya benim gittiğim hastanede özel oda var tek kişilik onu sormuştum normal doğumda gününü ayarlamak zor sezaryen olsan kolaydı günün belli olunca idari işlerden hallederdik dedilerde.. Belki 2 kişilik odada kalmak istemeyen olur diye fikir olsun diye yazayım dedim

Ana kucagı aldım, iyimidir ,kullanışlımıdır bilemedim.Genis olması, bebeğin hareketi ile sallanır olması hoşuma gitti.Civil mağazada 600 TL idi, kapalı paket yokmuş.İntermet sitelerinde indirim varmıs, 500 TL ye sipariş ettim.Gelmedi daha.

Eklentiler

• Screenshot_20230829-120509.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 48
  • Screenshot_20230829-120502.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 57
  • Screenshot_20230829-120456.webp
    16 KB · Görüntüleme: 46
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…