Ben olucam canım 2.sezeryan.ilkinde doğum odasında suni verip işe yaramayınca iki kişilik normal odaya aldılar annem tek kişilik odaya alınmamızı rica etti duruma göre boşluk olursa alırız dediler sezeryanden çıkınca tek kişilik odaya götürdüler.şimdi yine rica ederiz boş oda olursa alırlar herhaldeKızlar aranızda devlet hastanesinde sezaryen olacak olan var mı acaba?
Terazi burcu biri olarak en iyi burcuz diyorumEvet annesini üzmeyip başak burcu olcak inşallah kızım ne diyeyim
Ben de farklı değilim, eşim kızıyor bırak artık şu telefonu diye, bazen diyor yine ne kovaliyorsun, ne yakaladın?Ya kızlar instada indirim sayfaları takip ediyordum indirime giriyor diye az önce kotondan 1 yıl sonraya kışlık bakarken buldum kendimi ay ben çok fena oldum kendimi durduramıyorum ya
Ben de farklı değilim, eşim kızıyor bırak artık şu telefonu diye, bazen diyor yine ne kovaliyorsun, ne yakaladın?Ya kızlar instada indirim sayfaları takip ediyordum indirime giriyor diye az önce kotondan 1 yıl sonraya kışlık bakarken buldum kendimi ay ben çok fena oldum kendimi durduramıyorum ya
Ya ben ilk acilde girmiştim çok hareketli diye 1 saat nst çekildi, geçen de yine nstye girdim bu sefer uyuyo diye iki kere çektiler uyanmadı snsn bunun ortası nedirGeçen hafta bizimde aynısı oldu, 20 dk da çıkacağımız Nst den bir saat sonra doktor izniyle çıktık.Kipir kıpır hiç durmadı
Ay böyle bi yol insanı nasıl motive ederBugünkü yuruyusumuz de tamamlandı, yolumuza çıkan sevimli dostlar eşliğinde
Haha bi terazi olarak onaylıyorum ama erkek nasıl olur acaba benimki de oğlanTerazi burcu biri olarak en iyi burcuz diyorumerkekte terazi nasıl oluyor acaba şimdi oğlum terazi olacak
Almadım bıraktım bunun sonu yok çünkü gerçekten iyice abarttım çünküBen de farklı değilim, eşim kızıyor bırak artık şu telefonu diye, bazen diyor yine ne kovaliyorsun, ne yakaladın?
N11 e dadandim ben, ihtiyaç olanlardan sepete atıyorum , indirim kuponu yakalayıp alıyorum.Geceleri 100 TL ye 40 TL indirim kuponu veriyor mesela.Ufak tefekleri böyle aldım hep.
Beeeennn
Sanırım ben
Her hastanenin işleyişi farklı o zaman. Bende kadın doğum katındaki ebeyle konuştum sezaryen günü belli olduğu zaman idari işler ile konuşup ayırtabilirsin dedi normal doğum büyük ihtimalle dedim o zaman günün belli olmayacağı için ayırtman bişey ifade etmez sen ayırtırsın 3 gün önce gelir suyun hesap edemeyiz normal doğumu diye güzel açıklama yaptı valla.. Şansına boş olursa talep edersiniz idari işlerle konuşup doğumuna odaklan düşünme şimdiden böyle şeyleri diye tatlı tatlı konuştuBen mail yoluyla sordum eger bosluk varsa alınır gibi bi cevap verdi talep etme durumumuz yokmuş rica edebilirsiniz dedi ama alacağım cevaplar ebelerden kestıremedım cok
Bizde öyleyiz cidden doğru dürüst göremedik hiçBebesini sadede bir kere gören benhep saklıyor yüzünü hemde bacaklarıyla artık iyice kalmadı umudum
Canım istanbulda oturmuyordun değil miHer hastanenin işleyişi farklı o zaman. Bende kadın doğum katındaki ebeyle konuştum sezaryen günü belli olduğu zaman idari işler ile konuşup ayırtabilirsin dedi normal doğum büyük ihtimalle dedim o zaman günün belli olmayacağı için ayırtman bişey ifade etmez sen ayırtırsın 3 gün önce gelir suyun hesap edemeyiz normal doğumu diye güzel açıklama yaptı valla.. Şansına boş olursa talep edersiniz idari işlerle konuşup doğumuna odaklan düşünme şimdiden böyle şeyleri diye tatlı tatlı konuştu
Şuan doktorum en son gün 1 ekim olur dedi 1-1.5 hafta önce doğsak kurtarıyoruz be teyzesiYa kılo önden gitmesi cok farkettırmıyor bence yadoğum zamanı için yani bilemiyorum yoksa benımde doğurmam lazım bı sonrakı kontrolde de oyle çıkarsa doktora dıyım bakayım 39 u beklemeye gerek var mı dıye , 2 , 2 bucuk hafta kadar önde çıktı benimkide bu sefer , gerçi uzun zamandır ilkkez ölçülerini görüyorum devlette soylemedıklerı için
Terazi erkeği uysal olur diyorlar yaşayıp görücez artık.başakları bilmiyorum gönlünüzce olsunYa ben ilk acilde girmiştim çok hareketli diye 1 saat nst çekildi, geçen de yine nstye girdim bu sefer uyuyo diye iki kere çektiler uyanmadı snsn bunun ortası nedir
Ay böyle bi yol insanı nasıl motive eder
Haha bi terazi olarak onaylıyorum ama erkek nasıl olur acaba benimki de oğlan
Saol canım benim sormana gerek yok sizler için yazdım.. Böyle bir avantaj varmış diye.. Boşver onu sen nasıl oldun bebiş nasılBen acil sezeryan oldum odayı konuşmaya fırsat olmadi ki isterssorup ögrenirim de her ilin hastanenin şartları da farklidir ama hastaneyle konuşmak en dogrusu araştırma hastaneleri sunuyor bunu ama onlardada boş oda bulmak çok zor görumcemden biliyorum pilanli olduğu halde bulamamışlardı doluydu
Başak burcuyum aşırı mantıkçı bi insanım ablam terazi ve uçarı kaçarıTerazi istemiyor muydun
Benim babam Terazi, Eşim terazi , kızım 22 Ekime kadar doğarsa oda Terazi olacak.Terazi erkeği uysal olur diyorlar yaşayıp görücez artık.başakları bilmiyorum gönlünüzce olsun
Geçmiş olsun canım inşallah geçer bir an önceÇok fena ishal mide bulantısı başladı bende kontrolüm saat 4 de diye direniyorum resmen
Bende sordum işte normal doğum olunca şansa dedik artıkBen olucam canım 2.sezeryan.ilkinde doğum odasında suni verip işe yaramayınca iki kişilik normal odaya aldılar annem tek kişilik odaya alınmamızı rica etti duruma göre boşluk olursa alırız dediler sezeryanden çıkınca tek kişilik odaya götürdüler.şimdi yine rica ederiz boş oda olursa alırlar herhalde
Terazi burcu biri olarak en iyi burcuz diyorumerkekte terazi nasıl oluyor acaba şimdi oğlum terazi olacak
Yok kuzu mersin deyim benCanım istanbulda oturmuyordun değil mi
Şey dermiş, ya sırtımı dönüp hiçbir yerimi göztermeseydim?Bizde öyleyiz cidden doğru dürüst göremedik hiç
Çocuğumu tam olarak görebildiğim ilk ve tek fotoğrafı 10 haftalıkken fındık kafalı bir şeydiondan sonra ya bir ayak fotosu ya bir kol fotosu bol bol da pipi fotosuyla döndük adam yüzünü kapatıp şeyini açıyor habire bu işte bir terslik var ama hadi bakalım
Ahaha doğru en yakın arkadaşım terazi tamda tariflediğin gibi ama ben kendi burcumdan olsun istemem oğlumun ben oğlağımBaşak burcuyum aşırı mantıkçı bi insanım ablam terazi ve uçarı kaçarısürekli hayal kurar sürekli süslenir gezer tozar sürekli pozitif hiçbişeyi kafaya takmaz dertlenmez enerjim yok dayanamam ben kalpten giderim çocuğum da öyle olursa
Gerçekten yazdıklarınızı okuyorum ve İstanbul'daki devlet hastanelerinden 1000 kat daha iyi olduğunu görüyorum bu dedikleriniz İstanbul'da asla yapılmıyor yani en azından ben şahit olmadım ki ben de sağlıkçıyımYok kuzu mersin deyim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?