2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Aynen öyle o gerinme hareketi benimde çok canımı acıtıyor birde başını sürtme yapıyor o çok canımı acıtıyor ağlayacak kadar beni
Bilmiyorum biz bu sıpaları mutlu edebiliriz inşAllah zaten çok merak ediyorum kime benzeyecek nasıl olacak

Oh maşAllah miniğe yürümeyi doğum kolay olsun diye öneriyorlar galiba ben hiç yürüyemiyorum nasıl olcak bakalım benimkide

Hurma yürüyüş pılates topu üstünde daıreler squat sıcak su oturuş ahududu yaprağı çayı ada çayı gogus kremı sürmek uyarmak perıne masajı ilişki korunmasız

Ben mail yoluyla sordum eger bosluk varsa alınır gibi bi cevap verdi talep etme durumumuz yokmuş rica edebilirsiniz dedi ama alacağım cevaplar ebelerden kestıremedım cok

Bulunduğun hastanede özel oda imkanı var mıydı canım her hastanede olmayabiliyormuş merak ettim sadece.
Ben acil sezeryan oldum odayı konuşmaya fırsat olmadi ki isterssorup ögrenirim de her ilin hastanenin şartları da farklidir ama hastaneyle konuşmak en dogrusu araştırma hastaneleri sunuyor bunu ama onlardada boş oda bulmak çok zor görumcemden biliyorum pilanli olduğu halde bulamamışlardı doluydu

Oh maşAllah baya önden gidiyor

Hurma yürüyüş pılates topu üstünde daıreler squat sıcak su oturuş ahududu yaprağı çayı ada çayı gogus kremı sürmek uyarmak perıne masajı ilişki korunmasız
Bende doktoruma sorup 36 gibi başlamayı düşünüyorum ama bakalım belki ilaçlarıda keserler o zamana

Siz nasılsınız canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…