Satına göre bır ay erken doğurmaktan bahsedıyorsun kıaazŞuan doktorum en son gün 1 ekim olur dedi 1-1.5 hafta önce doğsak kurtarıyoruz be teyzesi
Benmkı bundanOrtodonti falan diyor bunu alayım diyorum?
çok iyiyim şuan evdeydim hastaneden aramışlar emzirsin gelsin diye ilk deda emzirdim emdi sıpam mutluyum cokSiz nasılsınız canım
Valla canım mersinin ilçesindeyim Erdemli en gelişmemiş yeri ama hastanede çoğu zaman iyi insanlarla karşılaştım çok şaşaalı bir hastane değil temizlik düzen sıkıntısı var ama genel olarak işleyişi ilgi alakası güzel. Ha kötü şeyler yok mu var mesela babam kalp şeker ve böbrek hastasıydı babam fenalaştı acil doktoru grip olmuş üşütmüş dedi eve gönderdi sonra ki gün tekrar fenalaştı geri dönüşü olmadı maalesefGerçekten yazdıklarınızı okuyorum ve İstanbul'daki devlet hastanelerinden 1000 kat daha iyi olduğunu görüyorum bu dedikleriniz İstanbul'da asla yapılmıyor yani en azından ben şahit olmadım ki ben de sağlıkçıyım
Anneler candır yaa valla benimki çok karışmaz etmez bıçak kemiğe dayanana kadar sabreder, altından girer üstünden çıkar ikna edersin onu yufka yüreklidirDengesizlikten kasıt ruh hali sanırım.o biz terazi kadınlarında da biraz var ama ortamın enerjisi ya da insanlar canımızı sıkarsa oluyoroğlumda da olursa dert etmem çünkü hep bir nedeni vardır kendimden biliyorum herkesin gönlünce olsun en azından başaklar daha derli topludur eşim oğlak oğlak olmasında ne olursa olsun
Yanınızda benim annem gibi dediğim dedik biri varsa muhakkak tek kişilik yere aldırır sorun olmazhastaneyi çileden çıkardı götürmek istemesem de yine onu götürücem
Geçmiş olsun canım bol c vitamini al ve bol su iç ben çok hafif atlatmıştım ama eşimde koku tat kaybı olmuştu umarım bir an önce geçerHersey yolunda ama 2 gun once Covid oldum, daha dogrusu sadece boğazım agriyordu, bir test yapayım dedim pozitif cikti. Simdi biraz kirginligim var o kadar. Sanırım ve umarım boyle atlatırım. Test yapılmasa artık bilinmez gercekten, soğuk alginligi gibi daha cok.
Bebek gayet iyi. Çok hareketli. Bol bol gerinme hareketleri yapıp sag bel tarafımı genişletiyorBir sonraki randevu 2 hafta sonra, yani 36. haftada. Hastane çantasına girecek hersey hazır ama çantanın icine koymaya çekiniyorum. Sanki paketleyince her an geliverecek, is ciddiyete binecek gibi hissediyorum
Yazılanları takip etmeye calisiyorum, birkaç dogum olmuş. Umarım anneler bebeklerine en yakin zamanda kavuşurlar.
Hmm gelişmemiş canım ilçem canım hastanemSordurdum bı arkadas sımdı bebekler ıkız olmadıgı ve yatan hasta da enfeksiyon durumu olmadıgı surece odada tek kalma durumu yokmuş
Devlet hastanesinde oda arkadaşımız %90 suriyeli oluyorBulunduğun hastanede özel oda imkanı var mıydı canım her hastanede olmayabiliyormuş merak ettim sadece.
Peki ishal falan için bişey dedi mi?Canlarım çıktım 34 artı 1 dim tam hersey normal dedi
Hah işte bende tam olarak bundan korkuyorum ya tamam onlarda insan ırkçılık değil ama ben herşeye para öderken ülkemde adamların bedava tedavi olması bir de her türlü yardımdan faydalanıp beğenmeyip çöplere atıldığını görünce zoruma gidiyorDevlet hastanesinde oda arkadaşımız %90 suriyeli oluyor
Bende ırkçılığı sevmiyorum gerçekten ama çok abartılı bir millet. Benim eşimi muayene olurken almazlar onlar eşli girer. Sıra beklediklerini görmüyorum hiç. Bir sürü de çocuk doğuruyorlar, doğursunlar banane de benden rahat,tasasiz yaşamaları zoruma gidiyor. Zaten erkeklerinden nefret ediyorum beni çok korkutuyorlar.Hah işte bende tam olarak bundan korkuyorum ya tamam onlarda insan ırkçılık değil ama ben herşeye para öderken ülkemde adamların bedava tedavi olması bir de her türlü yardımdan faydalanıp beğenmeyip çöplere atıldığını görünce zoruma gidiyor
Napıyoruz? Anayım ben anaa diye cevap veriyoruzSen bensinnesim diyor ki bu cocuk ne yapsin
Ne bilsinler daha bebeyi kucağına almadan babalığı anlayamıyolar bir de bizi mi anlayacaklarbenimki de öyle ya hareket etmese de kesin niye etmiyor diye takacaksın çocuk sana daha doğmadan yaranamıyor diyo
The analıq diyorlar buna işte onlar anlamaz
Yaaaaçok iyiyim şuan evdeydim hastaneden aramışlar emzirsin gelsin diye ilk deda emzirdim emdi sıpam mutluyum cok
Aksam oluyor arascim oglum hadi birazcik uyu diyorum. Tabiki de dinlemiyor beni durmuyorNapıyoruz? Anayım ben anaa diye cevap veriyoruzmantıklı başka bir açıklaması yok çünkü
Ne bilsinler daha bebeyi kucağına almadan babalığı anlayamıyolar bir de bizi mi anlayacaklar
Yaaaamaşallah maşallah oy
Özellikle uykun varsa ya da yorgunsan o zaman içerde dans edesi geliyor miniklerinAksam oluyor arascim oglum hadi birazcik uyu diyorum. Tabiki de dinlemiyor beni durmuyor
Oy maşAllah o sıpaya şifa olsunçok iyiyim şuan evdeydim hastaneden aramışlar emzirsin gelsin diye ilk deda emzirdim emdi sıpam mutluyum cok
Çok teşekkür ederim. Ben de öyle evde dinlenerek atlatıyorum.Cok gecmis olsun cnm
Dedigin gibi her grip covid olabilir test bile yapmiyoruz grip diyip evde dinlenmeye geciyoruz
Umarim bir an once iyilesirsin
4 arkadasimiz dogum yapti artik yavas yavas bébé ler geliyor
Bebeginin cinsiyetini ogrendinizmi? Yoksa doguma kadar bekleyecekmisiniz
Çok teşekkürler. Benim de şimdilik hafif gibi. Eşime henüz geçmedi. Umarım ikimizin de böyle hafif geçer. Hamilelik zaten tek başına zor..Geçmiş olsun canım bol c vitamini al ve bol su iç ben çok hafif atlatmıştım ama eşimde koku tat kaybı olmuştu umarım bir an önce geçer
Bende yazayım var mıyım yok muyum anlamadımTesekkur ederim cnm ekliyorum
Masallah ilk kez duydum arden ne demek canim merak ettim
Hurma yuruyus pilates topu cepte
Digerlerinede bakacaz artik
Yaa çok üzüldümValla canım mersinin ilçesindeyim Erdemli en gelişmemiş yeri ama hastanede çoğu zaman iyi insanlarla karşılaştım çok şaşaalı bir hastane değil temizlik düzen sıkıntısı var ama genel olarak işleyişi ilgi alakası güzel. Ha kötü şeyler yok mu var mesela babam kalp şeker ve böbrek hastasıydı babam fenalaştı acil doktoru grip olmuş üşütmüş dedi eve gönderdi sonra ki gün tekrar fenalaştı geri dönüşü olmadı maalesefama bu hastaneyi kötü yapmaz öyle değil mi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?