2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Valla canım mersinin ilçesindeyim Erdemli en gelişmemiş yeri ama hastanede çoğu zaman iyi insanlarla karşılaştım çok şaşaalı bir hastane değil temizlik düzen sıkıntısı var ama genel olarak işleyişi ilgi alakası güzel. Ha kötü şeyler yok mu var mesela babam kalp şeker ve böbrek hastasıydı babam fenalaştı acil doktoru grip olmuş üşütmüş dedi eve gönderdi sonra ki gün tekrar fenalaştı geri dönüşü olmadı maalesef ama bu hastaneyi kötü yapmaz öyle değil mi..

Anneler candır yaa valla benimki çok karışmaz etmez bıçak kemiğe dayanana kadar sabreder, altından girer üstünden çıkar ikna edersin onu yufka yüreklidir ama o bıçak kemiğe dayanırsa da gazabından kork

Geçmiş olsun canım bol c vitamini al ve bol su iç ben çok hafif atlatmıştım ama eşimde koku tat kaybı olmuştu umarım bir an önce geçer

Devlet hastanesinde oda arkadaşımız %90 suriyeli oluyor
Hah işte bende tam olarak bundan korkuyorum ya tamam onlarda insan ırkçılık değil ama ben herşeye para öderken ülkemde adamların bedava tedavi olması bir de her türlü yardımdan faydalanıp beğenmeyip çöplere atıldığını görünce zoruma gidiyor

Bende ırkçılığı sevmiyorum gerçekten ama çok abartılı bir millet. Benim eşimi muayene olurken almazlar onlar eşli girer. Sıra beklediklerini görmüyorum hiç. Bir sürü de çocuk doğuruyorlar, doğursunlar banane de benden rahat,tasasiz yaşamaları zoruma gidiyor. Zaten erkeklerinden nefret ediyorum beni çok korkutuyorlar.

Sen bensinn esim diyor ki bu cocuk ne yapsin
Napıyoruz? Anayım ben anaa diye cevap veriyoruz mantıklı başka bir açıklaması yok çünkü
benimki de öyle ya hareket etmese de kesin niye etmiyor diye takacaksın çocuk sana daha doğmadan yaranamıyor diyo
The analıq diyorlar buna işte onlar anlamaz
Ne bilsinler daha bebeyi kucağına almadan babalığı anlayamıyolar bir de bizi mi anlayacaklar

çok iyiyim şuan evdeydim hastaneden aramışlar emzirsin gelsin diye ilk deda emzirdim emdi sıpam mutluyum cok
Yaaaa maşallah maşallah oy

Aksam oluyor arascim oglum hadi birazcik uyu diyorum. Tabiki de dinlemiyor beni durmuyor

Çok teşekkür ederim. Ben de öyle evde dinlenerek atlatıyorum.
Cinsiyeti öğrenmedik, yanlışlıkla doktorların ağzından çıkmadığı sürece de öğrenmemekte kararlıyız o değil de aynı boyda 3 tane pembe hırka almışım farketmeden. beklenti o yönde ama çevremdeki herkesin beklentisi tersi yönde. Bakalim, kısmet..
Geçmiş olsun canım bol c vitamini al ve bol su iç ben çok hafif atlatmıştım ama eşimde koku tat kaybı olmuştu umarım bir an önce geçer
Çok teşekkürler. Benim de şimdilik hafif gibi. Eşime henüz geçmedi. Umarım ikimizin de böyle hafif geçer. Hamilelik zaten tek başına zor..

Yaa çok üzüldüm o yönü gerçekten kötü olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…