- 12 Şubat 2023
- 2.229
- 3.750
- 63
- 30
Al benden de o kadar hele buranın sahillerini falan bir görseniz cağnım ülkem mersinim ne hale geldi. Adamlar vergi sıkıntısı olmadığı için zincir marketlerde 60 70 TL ye satılan şampuanları 40 tl ye satıyorlar bizim milletimiz de kendi bakkalına tercih ediyor böylesini adamlar hiç bişeyin vergisini ödemiyor heralde yoksa nasıl ucuz ucuz satacaklar anlamış değilim..Bende ırkçılığı sevmiyorum gerçekten ama çok abartılı bir millet. Benim eşimi muayene olurken almazlar onlar eşli girer. Sıra beklediklerini görmüyorum hiç. Bir sürü de çocuk doğuruyorlar, doğursunlar banane de benden rahat,tasasiz yaşamaları zoruma gidiyor. Zaten erkeklerinden nefret ediyorum beni çok korkutuyorlar.
İstanbuldaki çoğu hastane böyle malesef bir gün devlet hastanesinde yattım çok kötüydü tamda anlattıklarınız gibiBende ırkçılığı sevmiyorum gerçekten ama çok abartılı bir millet. Benim eşimi muayene olurken almazlar onlar eşli girer. Sıra beklediklerini görmüyorum hiç. Bir sürü de çocuk doğuruyorlar, doğursunlar banane de benden rahat,tasasiz yaşamaları zoruma gidiyor. Zaten erkeklerinden nefret ediyorum beni çok korkutuyorlar.
Napalım başa gelen çekilir işteYaa çok üzüldümo yönü gerçekten kötü olmuş
İkiside olabilir aka hangisi en uygun cevabını bulamadık sanırım soft daha yumuşakKızlar avrnt emzikte ultra air mi alayım ultra soft mu hangisi damaklı oluyor
ben artık evden dışarı bile çıkmak istemiyorum parklar bahçeler her yer onlar dolu. Köyde yaşamak bile daha iyi geliyor su an. Pazara geliyorlar bebek arabasıyla ve 5 kişi geliyorlar. Eşim her pazara gitmemize sinirlenip eve geliyorAl benden de o kadar hele buranın sahillerini falan bir görseniz cağnım ülkem mersinim ne hale geldi. Adamlar vergi sıkıntısı olmadığı için zincir marketlerde 60 70 TL ye satılan şampuanları 40 tl ye satıyorlar bizim milletimiz de kendi bakkalına tercih ediyor böylesini adamlar hiç bişeyin vergisini ödemiyor heralde yoksa nasıl ucuz ucuz satacaklar anlamış değilim..
Ben de hiç yürümüyorum yaa nolacak bu halimiz hemen kasılıyorumOh maşAllah miniğeyürümeyi doğum kolay olsun diye öneriyorlar galiba ben hiç yürüyemiyorum nasıl olcak bakalım benimkide
Aaaa geçmiş olsun canım. Ama iyiymiş bebişin durumu yazmışsın. Sen nasılsın senin için ishal için vs ne dedi dr?Çok fena ishal mide bulantısı başladı bende kontrolüm saat 4 de diye direniyorum resmen
yarım saat önce bişey yaşadım ne yaşadığımı bilmiyorum. Yemek yaptım geldim koltuğa oturdum, batma hissettim dur uzanayım dedim aman Allahım. Vajinaya doğru bir baskı basınç komple bi karın ağrısı adet sancısı ayyy resmen kombo yaptı yani. Sonra geçtiHamilelik son zamanlarda ne kadar zorlaşıyor böyle. Zorlaştıkça günler geçmiyor gibi. Sanki son günlerde gibiyim ama daha saymam gereken haftalar var.
Nasıl geçer bilmiyorumKarnım da acıyor
Ayyy maşallah ne güzel çok şükür bugünleri de gördükçok iyiyim şuan evdeydim hastaneden aramışlar emzirsin gelsin diye ilk deda emzirdim emdi sıpam mutluyum cok
Şu an özellerdeki fiyatlar çok uçuk olmasa ben hiç tercih etmem devleti. Ilk kürtaj deneyimim de burada oldu ya acilde geçen rahatsızlandım korkudan gidemedim acileİstanbuldaki çoğu hastane böyle malesef bir gün devlet hastanesinde yattım çok kötüydü tamda anlattıklarınız gibi
Annelerin güzel duaları olmasa ne yapardık Allah razı olsunNapalım başa gelen çekilir işteama 4 tane aile hekimi ile tanıştım 4 ü de birbirinden iyiydi hele şuanki aile hekimime diyecek laf yok ebeler de aynı şekilde sanırsam annemin duaları sayesinde her ağzını açtığında Rabbim iyi insanlar çıkarsın karşına der
Valla benim gittiğim 2 doktordan 1 i sadece mhrs üzerinden sıra veriyor başka türlü muayene yapmıyor. Öteki de en en en son onlara bakıyor benim vatandaşım beklerken her türlü vergiyi öderken size öncelik tanıyamam diyor. (acil durumlar hariç tabi)..İstanbuldaki çoğu hastane böyle malesef bir gün devlet hastanesinde yattım çok kötüydü tamda anlattıklarınız gibi
Bizde artık korkudan devlete gidemiyoruzŞu an özellerdeki fiyatlar çok uçuk olmasa ben hiç tercih etmem devleti. Ilk kürtaj deneyimim de burada oldu ya acilde geçen rahatsızlandım korkudan gidemedim acile
Sen reflü yatağı almış mıydın canım bu konular bayağı geride kaldı amaAnnelerin güzel duaları olmasa ne yapardık Allah razı olsun
Muayene neysede doğumhane falan çok kötü oluyor geçen 4 hastaydık 3üde yabancıydıValla benim gittiğim 2 doktordan 1 i sadece mhrs üzerinden sıra veriyor başka türlü muayene yapmıyor. Öteki de en en en son onlara bakıyor benim vatandaşım beklerken her türlü vergiyi öderken size öncelik tanıyamam diyor. (acil durumlar hariç tabi)..
Bulunduğum bölgede kendilerinden çokça var adamlar market açtılar sen düşünben artık evden dışarı bile çıkmak istemiyorum parklar bahçeler her yer onlar dolu. Köyde yaşamak bile daha iyi geliyor su an. Pazara geliyorlar bebek arabasıyla ve 5 kişi geliyorlar. Eşim her pazara gitmemize sinirlenip eve geliyor
Umarım bir an önce ülkelerine dönerler ne diyelimMuayene neysede doğumhane falan çok kötü oluyor geçen 4 hastaydık 3üde yabancıydı
Evet aldım ama sonrada gerekli mi bilemedim birde düz zemin olmuyor gibi geldi ama kullanacağım canımSen reflü yatağı almış mıydın canım bu konular bayağı geride kaldı ama
Hımm olmasa da olur mu diyorsunEvet aldım ama sonrada gerekli mi bilemedim birde düz zemin olmuyor gibi geldi ama kullanacağım canımyataş juno gibi olandan
Bence bir yerlerini çarpıyorlarHani şu kemikler açılıyormuş bebek kanala giriyormuş falan bu olayları biz hisseder miyiz? Alt tarafta bişeyler oldu benim vajinada çekilme baskı basınç ya tarif edemiyorumay noluyoooo ki acaba ? Şu an iyiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?