2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Aaa bayıldım buna bu tarz bir şey alıp içine Kalın giydirip slinge sarıp sarıp yürüyüş yapabilirim
Bu kolsuz oldugu ıcın ılk ıkı ay ok ama sonrasında elını kolunu kıpırdatmak istemesi olası o yuzden dırek kolları ayakları olan baksanız daha ıyı olur Bearhug cok tatlı asırı tatlı askım ama bıraz gerçeklerden bahsedeyım Aralık ocak gibi daha cok kullanılır dıye düşünürsek 3 aylık olurlar zaten kış sonuna kadar daha da büyücekler kol özgürlüğü lazım

Tovbe estagfurullah ya onların kı karı bı , yaparlar yaparlar ınanırım

bunu beğendim heralde sipariş edicem
Papatyamaviss bak bakalım sen ne diyeceksin

Eklentiler

• Screenshot_20230829_175412_trendyol.com.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 50
Yine tecrübeli anne gerçekleri konuştu
Sonrasında da astronot mont bakılır belki

Çok sinir bozucu yaa
Aynen öyle gerçekten eşim Hataylı sürekli Hatay'a taşınma isteği vardı depremden sonra imkansız oldu sonradan Mersin olsun orası yakın güzel yer felan dedi ama ben istemedim ne yalan söyleyeyim şu an çok Suriyeli var şehir yapısı felan bozulmuştur diye

Bence bir yerlerini çarpıyorlar benimki kafasını sürtüyor bence biryerini sürtüp çeviriyor baskı yapıyor aşağıya
Öyle mi diyorsun biraz baktım da kanala 35-36 haftalarda giriyormuş karın aşağı iniyormuş ve daha rahat nefes almaya başlıyormuşuz. Mide sorunları azalıyormuş. Bakalım takip edeceğim belirtilerim var mı
Kizlar Eylül 'de doguracaktim ama bizimkiler erken geldi 32. Haftada dogurdum şuan kuvezdeler.
Aaaa gözün aydın tebrik ederim canım Allah kavuştursun inşallah en kısa zamanda minnoşları da alıp evine gidersin durumları nasıl ? Sen nasılsın canım toparlanabildin mi ?

Yine tecrübeli anne gerçekleri konuştu
Sonrasında da astronot mont bakılır belki
Abısının kıde benımkı mont gıbı degıl ıcı peluş dısı da orgumsu bısey onla boyle cuk al koy ıyı oluyor ama ilk aylarda kullanmam muhtemelen normal anam babam usulü sararım

Kızlar bugün benim de doğum günümdü eşim arkadaşlarla sürpriz yaptı böyle bit pasta yaptırmış görünce sen duygulan bir ağla bir ağla Annelik böyle bir şey mi yaNormal pasta olsa hayatta ağlamam ama o annecim yazısı beni benden aldı ya
Pastayı da pp yapayım da sonra kaldırayım

Doğum günün kutlu olsun canım benim ne güzel düşünmüş eşin hormonlar şelale olunca tabii ağlamamak elde değil yeni yaşında bebeğinizle çok mutlu bir aile olun

Yaaaa çoook güzel olmuş canım. Evladınla eşinle birlikte mutlu huzurlu sağlıklı nice yıllar göresin

Tam olarak bundan canım güzel mi nasıl geldi.. Mersin sıcak memleket canım bunun içine takım ya da tulum giydirip çıkarım evden hava durumuna bağlı olarakta yedek battaniye alırım
Evet canım kaliteli baya göründüğü gibi pufuduk geldi kullanımı nasıl olacak bilmem ama
Aaa bayıldım buna bu tarz bir şey alıp içine Kalın giydirip slinge sarıp sarıp yürüyüş yapabilirim
Sling içine kalın gelebilir canım belki bu baya pofidik bebek arabasında giderken kullanmak için aldım ben daha çok aslında
Tam benim kuduruk oğluma göre bir şey yani desene hahahaha
Ben sadece bebek arabasında dışarıda olacağı zaman için aldım canım uzun soluklu durmayacak içinde aslında uzun soluklu dışarıda olacağımız zamanlar için sonradan astronot mont alacağım

Doğum günün kutlu olsun canım nice sağlıklı mutlu huzurlu yıllar dilerim eşin oğlun ve patişli bebeğinle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…