- 20 Eylül 2022
- 1.250
- 1.485
- 63
Istanbul yaşamak zulüm olduOzellikle buyuk sehirlerdeki devletler berbat halde ya
Bu kolsuz oldugu ıcın ılk ıkı ay ok ama sonrasında elını kolunu kıpırdatmak istemesi olası o yuzden dırek kolları ayakları olan baksanız daha ıyı olurAaa bayıldım buna bu tarz bir şey alıp içine Kalın giydirip slinge sarıp sarıp yürüyüş yapabilirim
Tovbe estagfurullah ya onların kı karı bı , yaparlar yaparlar ınanırımBiliyorlar türkçe emin olun işlerine gelmiyor sadece. Erkekleri sapık oluyor. 1 ay önce bizim binayı çekiyorlarmış üst kattaki adamla kavga etmişler. Başkalarını toplayıp gelmiş birde. Bizim sokaktakiler de karışınca kaçmışlar.
Yine tecrübeli anne gerçekleri konuştuBu kolsuz oldugu ıcın ılk ıkı ay ok ama sonrasında elını kolunu kıpırdatmak istemesi olası o yuzden dırek kolları ayakları olan baksanız daha ıyı olurBearhug cok tatlı asırı tatlı askım ama bıraz gerçeklerden bahsedeyım Aralık ocak gibi daha cok kullanılır dıye düşünürsek 3 aylık olurlar zaten kış sonuna kadar daha da büyücekler kol özgürlüğü lazım
2 3 tane esleri var yine de gözleri dışarda, millete sapıklık yapıyorlarTovbe estagfurullah ya onların kı karı bı , yaparlar yaparlar ınanırım
Çok sinir bozucu yaaIstanbul hep öyle evimin yanında 3 iş yeri var 2 si yabancı. Suriye ve afgan, pakistan
Ben şunu almıştım canım hem çanta gibi de oluyor babynest de aynı zamandabunu beğendim heralde sipariş edicem
Ay bu da güzelmiş ben zaten kararsız Bi insanım bir sürü seçenek olması benim için işkence gibi yaaaBen şunu almıştım canım hem çanta gibi de oluyor babynest de aynı zamanda
Aynen öyle gerçekten eşim Hataylı sürekli Hatay'a taşınma isteği vardı depremden sonra imkansız oldu sonradan Mersin olsun orası yakın güzel yer felan dedi ama ben istemedim ne yalan söyleyeyim şu an çok Suriyeli var şehir yapısı felan bozulmuştur diyeÇok sinir bozucu yaa
Öyle mi diyorsunBence bir yerlerini çarpıyorlarbenimki kafasını sürtüyor bence biryerini sürtüp çeviriyor baskı yapıyor aşağıya
Aaaa gözün aydın tebrik ederim canımKizlar Eylül 'de doguracaktim ama bizimkiler erken geldi 32. Haftada dogurdum şuan kuvezdeler.
Abısının kıde benımkı mont gıbı degıl ıcı peluş dısı da orgumsu bısey onla boyle cuk al koy ıyı oluyor ama ilk aylarda kullanmam muhtemelen normal anam babam usulü sararımYine tecrübeli anne gerçekleri konuştu
Sonrasında da astronot mont bakılır belki
Ben de bunu aldım canımAy bu da güzelmiş ben zaten kararsız Bi insanım bir sürü seçenek olması benim için işkence gibi yaaa
Doğum günün kutlu olsun canım benim ne güzel düşünmüş eşinKızlar bugün benim de doğum günümdü eşim arkadaşlarla sürpriz yaptı böyle bit pasta yaptırmış görünce sen duygulan bir ağla bir ağlaAnnelik böyle bir şey mi ya Normal pasta olsa hayatta ağlamam ama o annecim yazısı beni benden aldı ya
Pastayı da pp yapayım da sonra kaldırayım
YaaaaKızlar bugün benim de doğum günümdü eşim arkadaşlarla sürpriz yaptı böyle bit pasta yaptırmış görünce sen duygulan bir ağla bir ağlaAnnelik böyle bir şey mi ya Normal pasta olsa hayatta ağlamam ama o annecim yazısı beni benden aldı ya
Geçmiş olsun öncelikle ikiz oldu sanırım sanırım genel durumları nasıl sen nasılsın?Kizlar Eylül 'de doguracaktim ama bizimkiler erken geldi 32. Haftada dogurdum şuan kuvezdeler.
Evet canım kaliteli baya göründüğü gibi pufuduk geldiTam olarak bundan canım güzel mi nasıl geldi.. Mersin sıcak memleket canım bunun içine takım ya da tulum giydirip çıkarım evdenhava durumuna bağlı olarakta yedek battaniye alırım
Sling içine kalın gelebilir canım belki buAaa bayıldım buna bu tarz bir şey alıp içine Kalın giydirip slinge sarıp sarıp yürüyüş yapabilirim
Tam benim kuduruk oğluma göre bir şey yani desene hahahahaBu kolsuz oldugu ıcın ılk ıkı ay ok ama sonrasında elını kolunu kıpırdatmak istemesi olası o yuzden dırek kolları ayakları olan baksanız daha ıyı olurBearhug cok tatlı asırı tatlı askım ama bıraz gerçeklerden bahsedeyım Aralık ocak gibi daha cok kullanılır dıye düşünürsek 3 aylık olurlar zaten kış sonuna kadar daha da büyücekler kol özgürlüğü lazım
Doğum günün kutlu olsun canım nice sağlıklı mutlu huzurlu yıllar dilerim eşin oğlun ve patişli bebeğinleKızlar bugün benim de doğum günümdü eşim arkadaşlarla sürpriz yaptı böyle bit pasta yaptırmış görünce sen duygulan bir ağla bir ağlaAnnelik böyle bir şey mi ya Normal pasta olsa hayatta ağlamam ama o annecim yazısı beni benden aldı ya
Evet bencede anstronotlar çok iyiYine tecrübeli anne gerçekleri konuştu
Sonrasında da astronot mont bakılır belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?