2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Dış kundak alan var mıydı aramızdaaa? Alan arkadaşım varsa öneri olarak atabilir mi gene Bi İnternet alışverişi fobisi güven problemi
Dış kundak dediğin bu mu canım? Ben bundan aldım ama ne zaman nasıl kullanacağım bilmiyorum bunun içine koyunca bebeyi içine ne giydiricem mesela üzerine ekstra battaniye atmak gerekecek mi falan öyle deli sorular var aklımda
Bu baya kalın ve iyi bir şey ama

Gecen oyle surıyelı esıyle nst odasına daldı kocaman erkekler gıremez yazıyor Türkçe bılıyorum mechul tabı karnımı nasıl kapıcagımı şaşırdım

Abisinden kalma bu var bende de Kolostrofobi

Eklentiler

• image.webp
    57,6 KB · Görüntüleme: 48
Civil de görmüştüm alsam mı almasam mı diye kararsızdım almak iyi olacak desene

Tam olarak bundan canım güzel mi nasıl geldi.. Mersin sıcak memleket canım bunun içine takım ya da tulum giydirip çıkarım evden hava durumuna bağlı olarakta yedek battaniye alırım

Çok kullanışlı oluyormuş bir sürü yerde gördüm mantıklı aslında giydir çık dışarı tek parça zahmetsiz içi peluş üşüdü derdi yok
Evet küçükken özellikle astronot en temızı orası acıldımı burası kapalı mı dıye düşünmeden rahatça

Kızlar selam nasılsınız iki gündür çok aktif olamadım zaten mesajları okumakla geçti 2 saat Hepiniz çok aktifsiniz kız hızınıza yetişemiyorum valla
Kontrolü olanlar freejourney ebru_can_ebru D dra21 Kolostrofobi hepinizin kontrolü çok güzel geçmiş maşallah çok sevindim
Aytanesii canım bebeğini emzirmene de çok sevindim yakında çıkar inşallah
atatalya kuzum Kuzey Ata da bugün daha iyidir umarım

Aaa bayıldım buna bu tarz bir şey alıp içine Kalın giydirip slinge sarıp sarıp yürüyüş yapabilirim

Gecen oyle surıyelı esıyle nst odasına daldı kocaman erkekler gıremez yazıyor Türkçe bılıyorum mechul tabı karnımı nasıl kapıcagımı şaşırdım
Biliyorlar türkçe emin olun işlerine gelmiyor sadece. Erkekleri sapık oluyor. 1 ay önce bizim binayı çekiyorlarmış üst kattaki adamla kavga etmişler. Başkalarını toplayıp gelmiş birde. Bizim sokaktakiler de karışınca kaçmışlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…