Yok yani sağlığj açısından araştırmadan aldım ama yinede faydasız değil mesala düz kafa yastığı aldım sonra baktım önerilmiyormuş bebeklerin omirilik sağlığı için düz zeminde yatmaları gerekiyormuşHımm olmasa da olur mu diyorsun
Dış kundak dediğin bu mu canım? Ben bundan aldım ama ne zaman nasıl kullanacağım bilmiyorumDış kundak alan var mıydı aramızdaaa? Alan arkadaşım varsa öneri olarak atabilir mi gene Bi İnternet alışverişi fobisi güven problemi
Kız benımde ilçeHmm gelişmemiş canım ilçem canım hastanem
Gecen oyle surıyelı esıyle nst odasına daldı kocaman erkekler gıremez yazıyor Türkçe bılıyorum mechul tabı karnımı nasıl kapıcagımı şaşırdımBende ırkçılığı sevmiyorum gerçekten ama çok abartılı bir millet. Benim eşimi muayene olurken almazlar onlar eşli girer. Sıra beklediklerini görmüyorum hiç. Bir sürü de çocuk doğuruyorlar, doğursunlar banane de benden rahat,tasasiz yaşamaları zoruma gidiyor. Zaten erkeklerinden nefret ediyorum beni çok korkutuyorlar.
Bence gerekli canım bende alcam yedikleri geri gelmesin sonuçta ne olacağını bilmiyoruz beşiğe de yerleşiyor dışarda da kullanılıyorHımm olmasa da olur mu diyorsun
Abisinden kalma bu var bende deDış kundak dediğin bu mu canım? Ben bundan aldım ama ne zaman nasıl kullanacağım bilmiyorumbunun içine koyunca bebeyi içine ne giydiricem mesela üzerine ekstra battaniye atmak gerekecek mi falan öyle deli sorular var aklımda
Bu baya kalın ve iyi bir şey ama
Eki Görüntüle 3293566
Civil de görmüştüm alsam mı almasam mı diye kararsızdım almak iyi olacak deseneYok yani sağlığj açısından araştırmadan aldım ama yinede faydasız değil mesala düz kafa yastığı aldım sonra baktım önerilmiyormuş bebeklerin omirilik sağlığı için düz zeminde yatmaları gerekiyormuş
Tam olarak bundan canım güzel mi nasıl geldi.. Mersin sıcak memleket canım bunun içine takım ya da tulum giydirip çıkarım evdenDış kundak dediğin bu mu canım? Ben bundan aldım ama ne zaman nasıl kullanacağım bilmiyorumbunun içine koyunca bebeyi içine ne giydiricem mesela üzerine ekstra battaniye atmak gerekecek mi falan öyle deli sorular var aklımda
Eki Görüntüle 3293566
Çok kullanışlı oluyormuş bir sürü yerde gördüm mantıklı aslında giydir çık dışarı tek parça zahmetsiz içi peluş üşüdü derdi yok
Evet küçükken özellikle astronot en temızı orası acıldımı burası kapalı mı dıye düşünmeden rahatçaÇok kullanışlı oluyormuş bir sürü yerde gördüm mantıklı aslında giydir çık dışarı tek parça zahmetsiz içi peluş üşüdü derdi yok
Anladım canım bakalım inşallah özel odaya denk gelebiliriz ona denk gelemezsek kendi dilimizden bir oda arkadaşımız olur inşallahKız benımde ilçegayet ıyı ama durumdan memnunum bursadakılerde de oda durumu aynı
Ozellikle buyuk sehirlerdeki devletler berbat halde yaŞu an özellerdeki fiyatlar çok uçuk olmasa ben hiç tercih etmem devleti. Ilk kürtaj deneyimim de burada oldu ya acilde geçen rahatsızlandım korkudan gidemedim acile
Ya bende almakla almamak arasındaydım ama alacağım inşallahBence gerekli canım bende alcam yedikleri geri gelmesin sonuçta ne olacağını bilmiyoruz beşiğe de yerleşiyor dışarda da kullanılıyor
HödükGecen oyle surıyelı esıyle nst odasına daldı kocaman erkekler gıremez yazıyor Türkçe bılıyorum mechul tabı karnımı nasıl kapıcagımı şaşırdım
Istanbul hep öyle evimin yanında 3 iş yeri var 2 si yabancı. Suriye ve afgan, pakistanBulunduğum bölgede kendilerinden çokça var adamlar market açtılar sen düşün
Aaa bayıldım buna bu tarz bir şey alıp içine Kalın giydirip slinge sarıp sarıp yürüyüş yapabilirimDış kundak dediğin bu mu canım? Ben bundan aldım ama ne zaman nasıl kullanacağım bilmiyorumbunun içine koyunca bebeyi içine ne giydiricem mesela üzerine ekstra battaniye atmak gerekecek mi falan öyle deli sorular var aklımda
Eki Görüntüle 3293566
Biliyorlar türkçe emin olun işlerine gelmiyor sadece. Erkekleri sapık oluyor. 1 ay önce bizim binayı çekiyorlarmış üst kattaki adamla kavga etmişler. Başkalarını toplayıp gelmiş birde. Bizim sokaktakiler de karışınca kaçmışlar.Gecen oyle surıyelı esıyle nst odasına daldı kocaman erkekler gıremez yazıyor Türkçe bılıyorum mechul tabı karnımı nasıl kapıcagımı şaşırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?