- 12 Şubat 2023
- 2.229
- 3.750
- 63
- 30
Aynen öyle elimde olsa koşarak uzaklaşırımAynen öyle gerçekten eşim Hataylı sürekli Hatay'a taşınma isteği vardı depremden sonra imkansız oldu sonradan Mersin olsun orası yakın güzel yer felan dedi ama ben istemedim ne yalan söyleyeyim şu an çok Suriyeli var şehir yapısı felan bozulmuştur diye
Doğum günün kutlu olsun canım benim ne güzel düşünmüş eşinhormonlar şelale olunca tabii ağlamamak elde değil yeni yaşında bebeğinizle çok mutlu bir aile olun
Çok teşekkür ederim kızlar hepimiz evlatlarımızla güzel günler görelim inşallahYaaaaçoook güzel olmuş canım. Evladınla eşinle birlikte mutlu huzurlu sağlıklı nice yıllar göresin
Canım doğum günün kutlu olsunKızlar bugün benim de doğum günümdü eşim arkadaşlarla sürpriz yaptı böyle bit pasta yaptırmış görünce sen duygulan bir ağla bir ağlaAnnelik böyle bir şey mi ya Normal pasta olsa hayatta ağlamam ama o annecim yazısı beni benden aldı ya
Pastayı da pp yapayım da sonra kaldırayım
Sen benden öndesin kuzum zamanla yaşayacağız artıkÖyle mi diyorsunbiraz baktım da kanala 35-36 haftalarda giriyormuş karın aşağı iniyormuş ve daha rahat nefes almaya başlıyormuşuz. Mide sorunları azalıyormuş. Bakalım takip edeceğim belirtilerim var mı
Aaaa gözün aydın tebrik ederim canımAllah kavuştursun inşallah en kısa zamanda minnoşları da alıp evine gidersin durumları nasıl ? Sen nasılsın canım toparlanabildin mi ?
Gözün aydın canım inşallah bir an önce toparlanırlar kucağına alırsınKizlar Eylül 'de doguracaktim ama bizimkiler erken geldi 32. Haftada dogurdum şuan kuvezdeler.
Sağlıkla büyüsünler tez zamanda kavuşunKizlar Eylül 'de doguracaktim ama bizimkiler erken geldi 32. Haftada dogurdum şuan kuvezdeler.
Doğum günün kutlu olsun nice mutlu sağlıklı huzurlu yılların olsun ailenle sevdiklerinle canım benimmKızlar bugün benim de doğum günümdü eşim arkadaşlarla sürpriz yaptı böyle bit pasta yaptırmış görünce sen duygulan bir ağla bir ağlaAnnelik böyle bir şey mi ya Normal pasta olsa hayatta ağlamam ama o annecim yazısı beni benden aldı ya
Ay ama imdat yaaaBen de bunu aldım canım
Canım Ben gitmeden önce çikolata yiyorum nstde kıpır kıpır hemşire sürekli gelip onu bulmaya çalışıyor ultrasona bir giriyoruz poposunu dönmüş uyuyor anca yandan falan görüyoruz. Son iki gittiğimde de böyle olduEvet bizde çok uğraşıyoruz çikolatalar meyve suları koşu yürüyüş kontrol esnasında bu cadı fena en son ki kontrolde plasenta yüzünün önünde bu kadar alabiliriz dendi görüntü yine aldık şükür ama bakalım yarın nasıl olacak şöyle bir poz verse ilerde onada güzel bir hatıra olurminik kuzum
Bizimkinin plasentası rahmin üstünde konumlanmış yukarıdan kordonlar sarkıp önüne düşüyorGeçen benim doktorum şöyle açıkladı
Artık dokunma duyuları iyice gelişti ya plesanta da çok yumuşak bir şeymiş yüzlerini ona doğru çevirip plesantaya gömmeyi çok seviyorlarmış o yüzden bir noktadan sonra yüzlerini görmek zorlaşıyormuş
Kuzum her şey yolunda çıkmış maşallah minişeeeMaşallah minişesağlıklı olsunlar da beklenir nstde
Çıktıım ben de şimdiher şey yolunda şükür. Bebişim normal doğum pozisyonunda. Sata göre 34+2 ultrasona göre tam 34 haftalık çıktı.
Boyu 46 cm kilosu 2400 gr olmuş. Harika her şeyi haftasıyla uyumlu dedi. 2 hafta sonra tekrar bekliyorum sonrasında haftalık gelmeni isteyeceğim dedi. Doğum normal mi görünüyor dedim şimdilik aksini gösteren bir şey yok ama 38de muayene edip daha kesin bir şey söyleyebileceğim dedi.
Doğumhaneyi gezdim bir desancı odası doğum odası vs. Ebe hanım biraz bilgi verdi. Günlük on bin adım atabilirsin hiç sakınca yok, yorulursun ama hareketli olmalısın dedi. Nefes egzersizi, pilates topu ile egzersizler mutlaka yap dedi. Perine masajına erken başlamışsın 37de yap dedi enfeksiyon riskine karşı doğuma daha yakın öneriyoruz dedi
Maşallah bebişeKızlar ben de muayeneden çıktım şimdi 33+3üm ama kızım 35+247.5cm boy 2644de kilosu olmuş. Diyete dikkat et diyor ama cidden yediğim bişey yok son dakikaya kadar ters bi durum olmazsa(bebeğin kilosunun 3800üstüne çıkması, plesanta yaşlanması, kalp atışının yavaşlaması) normal doğum için bekleriz dedi. Yürüyüş ve pilates topunda hareketlere başlayabilirsin dedi. Satı bazı alıyoruz ama gelişmiş bebek kendi de doğumu başlatabilir dedi öyle yani dayısı 4 üstü doğmuştu inşallah ona çekmez
Kuzum nasılsın? Bebişte her şey normal çıkmış maşallahÇok fena ishal mide bulantısı başladı bende kontrolüm saat 4 de diye direniyorum resmen
Ben de avent ultra air aldım kuğulu animals oluyor galiba bilemedimOrtodonti falan diyor bunu alayım diyorum?
Bence hissederiz ama nasıl hissederiz Allah bilirHani şu kemikler açılıyormuş bebek kanala giriyormuş falan bu olayları biz hisseder miyiz? Alt tarafta bişeyler oldu benim vajinada çekilme baskı basınç ya tarif edemiyorumay noluyoooo ki acaba ? Şu an iyiyim
Kusma ve boğulmadan korktuğum için aldım canım ben de anne yanının içine koyacağım ☹ bir de bebekleri emzirdik gazını çıkarttık yan mı yatırmalıyız sırt üstü mü ? Sırt üstü yatması gerekir diyen yazılar da oluyor hatta bunu bir doktor bile söyledi youtube da çocuk doktoru Osmandı galiba adı bulurum sonraEvet aldım ama sonrada gerekli mi bilemedim birde düz zemin olmuyor gibi geldi ama kullanacağım canımyataş juno gibi olandan
Kuzummm gözün aydın miniklere kavuşmuşsunKizlar Eylül 'de doguracaktim ama bizimkiler erken geldi 32. Haftada dogurdum şuan kuvezdeler.
Doğum günün kutlu olsun kuzucum birdahakıne miniğinle birlikte kutlaman dileğiyleKızlar bugün benim de doğum günümdü eşim arkadaşlarla sürpriz yaptı böyle bit pasta yaptırmış görünce sen duygulan bir ağla bir ağlaAnnelik böyle bir şey mi ya Normal pasta olsa hayatta ağlamam ama o annecim yazısı beni benden aldı ya
Bende öneri üzerine bunu yataştan almıştım. Hatta ilk aldığım şeydiBen de bunu aldım canım
Lazım olur askım yanı ama ılk baslarda dra gıderken ederken mınık kontrollerde kendıne gelene kadar falan cok ıyı olurEvet canım kaliteli baya göründüğü gibi pufuduk geldikullanımı nasıl olacak bilmem ama
Sling içine kalın gelebilir canım belki bubaya pofidik bebek arabasında giderken kullanmak için aldım ben daha çok aslında
Tam benim kuduruk oğluma göre bir şey yani desene hahahaha
Ben sadece bebek arabasında dışarıda olacağı zaman için aldım canım uzun soluklu durmayacak içinde aslında uzun soluklu dışarıda olacağımız zamanlar için sonradan astronot mont alacağım
Aynen ya normalde hareket bereket ultrasonu sürünce bir edalarCanım Ben gitmeden önce çikolata yiyorum nstde kıpır kıpır hemşire sürekli gelip onu bulmaya çalışıyor ultrasona bir giriyoruz poposunu dönmüş uyuyor anca yandan falan görüyoruz. Son iki gittiğimde de böyle oldu
Bizimkinin plasentası rahmin üstünde konumlanmış yukarıdan kordonlar sarkıp önüne düşüyorondan aşağı dönmüyor canım kızım arkadaşını bırakıp gidemiyor
Kuzum her şey yolunda çıkmış maşallah minişeeeenfeksiyon riski varsa aman aman bekle biraz daha. Ben hiç hastaneyi falan gezmedim
Maşallah bebişeinşallah ters bir durum olmaz kuzum en güzeli neyse o olsun
Kuzum nasılsın? Bebişte her şey normal çıkmış maşallahishal devam ediyor mu?
Ben de avent ultra air aldım kuğulu animals oluyor galiba bilemedim
Bence hissederiz ama nasıl hissederiz Allah bilirAy ay noluyorlar beni de yokluyor arada ben kasılma zannediyordum kemiklerle mi ilgili acaba?
Kusma ve boğulmadan korktuğum için aldım canım ben de anne yanının içine koyacağım ☹ bir de bebekleri emzirdik gazını çıkarttık yan mı yatırmalıyız sırt üstü mü ? Sırt üstü yatması gerekir diyen yazılar da oluyor hatta bunu bir doktor bile söyledi youtube da çocuk doktoru Osmandı galiba adı bulurum sonra
Kuzummm gözün aydın miniklere kavuşmuşsunNasılsın? Bebişlerin nasıl? Umarım hepinizin sağlık durumu çoook iyidir. Güzel haberlerini bekliyoruz ❤
Benimki Babyjem Tummy kuzum model resmen aynıBende öneri üzerine bunu yataştan almıştım. Hatta ilk aldığım şeydi
Bebeğinle uzun sağlıklı yaşların olsun inşallah doğum gününü kutluyorum canımÇok teşekkür ederim kızlar hepimiz evlatlarımızla güzel günler görelim inşallah
Düşündüm 27.yaşımda anne olacağım ve ölene kadar hep anne kalacağım ne güzel bir duygu ya
Ayyyy ne güzel heyecanlar maşallah bebişede sanada canımMaşallah minişesağlıklı olsunlar da beklenir nstde
Çıktıım ben de şimdiher şey yolunda şükür. Bebişim normal doğum pozisyonunda. Sata göre 34+2 ultrasona göre tam 34 haftalık çıktı.
Boyu 46 cm kilosu 2400 gr olmuş. Harika her şeyi haftasıyla uyumlu dedi. 2 hafta sonra tekrar bekliyorum sonrasında haftalık gelmeni isteyeceğim dedi. Doğum normal mi görünüyor dedim şimdilik aksini gösteren bir şey yok ama 38de muayene edip daha kesin bir şey söyleyebileceğim dedi.
Doğumhaneyi gezdim bir desancı odası doğum odası vs. Ebe hanım biraz bilgi verdi. Günlük on bin adım atabilirsin hiç sakınca yok, yorulursun ama hareketli olmalısın dedi. Nefes egzersizi, pilates topu ile egzersizler mutlaka yap dedi. Perine masajına erken başlamışsın 37de yap dedi enfeksiyon riskine karşı doğuma daha yakın öneriyoruz dedi
Güzeller yaaaaa hepsi büyüdü sıkı bir şekilde abileri ablaları takipteyiz.Kızlar ben de muayeneden çıktım şimdi 33+3üm ama kızım 35+247.5cm boy 2644de kilosu olmuş. Diyete dikkat et diyor ama cidden yediğim bişey yok son dakikaya kadar ters bi durum olmazsa(bebeğin kilosunun 3800üstüne çıkması, plesanta yaşlanması, kalp atışının yavaşlaması) normal doğum için bekleriz dedi. Yürüyüş ve pilates topunda hareketlere başlayabilirsin dedi. Satı bazı alıyoruz ama gelişmiş bebek kendi de doğumu başlatabilir dedi öyle yani dayısı 4 üstü doğmuştu inşallah ona çekmez
Güle güle kullan canım evet ben onu görmemiştim görümcemle arkadaşım önerince direk gittim aldım. Hatta dün vakumla poşetle denedik vakumlanıyor aşırı sevindim Kanada valizimede ilk bu girecek mışıl mışıl uyudu gördüğüm bebişler bunda vallaBenimki Babyjem Tummy kuzum model resmen aynıbeşik içine yataş twiny aldım melekler gibi gülümseyerek uyusunlar
Komodininin üzerinde bir çerçeveye ultrason fotoğrafını koymayı çok istiyorum içlerinden en uygununu seçeceğim bakalımAynen ya normalde hareket bereket ultrasonu sürünce bir edalarnazlar uğraştırıyor cadı bir güzel poz verse ne var sanki
Baby nestler ölçüsü hep aynı sanırım bende çok araştırdım bu çanta olma olasılığı çok güzel bende alcam ama bilemedimBen şunu almıştım canım hem çanta gibi de oluyor babynest de aynı zamanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?