2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Aynen öyle elimde olsa koşarak uzaklaşırım

Doğum günün kutlu olsun canım benim ne güzel düşünmüş eşin hormonlar şelale olunca tabii ağlamamak elde değil yeni yaşında bebeğinizle çok mutlu bir aile olun
Yaaaa çoook güzel olmuş canım. Evladınla eşinle birlikte mutlu huzurlu sağlıklı nice yıllar göresin
Çok teşekkür ederim kızlar hepimiz evlatlarımızla güzel günler görelim inşallah
Düşündüm 27.yaşımda anne olacağım ve ölene kadar hep anne kalacağım ne güzel bir duygu ya

Canım doğum günün kutlu olsun Ailenle güzel yeni yaşın olsun özellikle miniğinle

Sen benden öndesin kuzum zamanla yaşayacağız artık

Doğum günün kutlu olsun nice mutlu sağlıklı huzurlu yılların olsun ailenle sevdiklerinle canım benimm

Canım Ben gitmeden önce çikolata yiyorum nstde kıpır kıpır hemşire sürekli gelip onu bulmaya çalışıyor ultrasona bir giriyoruz poposunu dönmüş uyuyor anca yandan falan görüyoruz. Son iki gittiğimde de böyle oldu

Bizimkinin plasentası rahmin üstünde konumlanmış yukarıdan kordonlar sarkıp önüne düşüyor ondan aşağı dönmüyor canım kızım arkadaşını bırakıp gidemiyor

Kuzum her şey yolunda çıkmış maşallah minişeee enfeksiyon riski varsa aman aman bekle biraz daha. Ben hiç hastaneyi falan gezmedim

Maşallah bebişe inşallah ters bir durum olmaz kuzum en güzeli neyse o olsun

Çok fena ishal mide bulantısı başladı bende kontrolüm saat 4 de diye direniyorum resmen
Kuzum nasılsın? Bebişte her şey normal çıkmış maşallah ishal devam ediyor mu?
Ortodonti falan diyor bunu alayım diyorum?
Ben de avent ultra air aldım kuğulu animals oluyor galiba bilemedim

Bence hissederiz ama nasıl hissederiz Allah bilir Ay ay noluyorlar beni de yokluyor arada ben kasılma zannediyordum kemiklerle mi ilgili acaba?

Evet aldım ama sonrada gerekli mi bilemedim birde düz zemin olmuyor gibi geldi ama kullanacağım canım yataş juno gibi olandan
Kusma ve boğulmadan korktuğum için aldım canım ben de anne yanının içine koyacağım ☹ bir de bebekleri emzirdik gazını çıkarttık yan mı yatırmalıyız sırt üstü mü ? Sırt üstü yatması gerekir diyen yazılar da oluyor hatta bunu bir doktor bile söyledi youtube da çocuk doktoru Osmandı galiba adı bulurum sonra

Kizlar Eylül 'de doguracaktim ama bizimkiler erken geldi 32. Haftada dogurdum şuan kuvezdeler.
Kuzummm gözün aydın miniklere kavuşmuşsun Nasılsın? Bebişlerin nasıl? Umarım hepinizin sağlık durumu çoook iyidir. Güzel haberlerini bekliyoruz ❤

Doğum günün kutlu olsun kuzucum birdahakıne miniğinle birlikte kutlaman dileğiyle

Lazım olur askım yanı ama ılk baslarda dra gıderken ederken mınık kontrollerde kendıne gelene kadar falan cok ıyı olur sonrası ıcın ıhtıyac duyarsın zaten kullandıkça anlarsın

Aynen ya normalde hareket bereket ultrasonu sürünce bir edalar nazlar uğraştırıyor cadı bir güzel poz verse ne var sanki

Bearhug D dra21 Kolostrofobi Papatyamaviss kızlar çok teşekkür hepimiz yeni yaşlarımıza anne olarak gireceğiz kimimiz ilk kez anneliği tadacak kimimiz anneliği 2.-3. kez tatmış olacak ama öyle kutsal bir şeymiş ki insan hamile olmadan anlamıyor.
Hele ben bu zamana kadar hiç hamile olduğumun bile farkında değildim ama son zamanlarda anne olacağım ben diye bir farkındalık duygu geldi öyle garip bir duygular içerisindeyim ki anlatamam.
Belki doğum yaklaştı diye belki artık kucağıma alma heyecanı ağır basıyor diye bilmiyorum ama son zamanlarda o kadar ben artık ben değilim ki sanki onunla beraber karakterim de ona göre şekillenecek gibi eskiden söylediğim yaptığım ne varsa onunla beraber daha derinden değişecek gibi..
Yani hislerimi sizlere anlatamıyorum ama eminim ilk kez anne olacaklar şu an bunları yaşıyor şu an anne olanlar da eminim bunları yaşadı

Ayyyy ne güzel heyecanlar maşallah bebişede sanada canım
Güzeller yaaaaa hepsi büyüdü sıkı bir şekilde abileri ablaları takipteyiz. rahatlıkla kolaylıkla doğum yapıp bebeklerimize kavuşup evlerimizde mis kokuları ile buluşalım kızlar

Benimki Babyjem Tummy kuzum model resmen aynı beşik içine yataş twiny aldım melekler gibi gülümseyerek uyusunlar
Güle güle kullan canım evet ben onu görmemiştim görümcemle arkadaşım önerince direk gittim aldım. Hatta dün vakumla poşetle denedik vakumlanıyor aşırı sevindim Kanada valizimede ilk bu girecek mışıl mışıl uyudu gördüğüm bebişler bunda valla

Aynen ya normalde hareket bereket ultrasonu sürünce bir edalar nazlar uğraştırıyor cadı bir güzel poz verse ne var sanki
Komodininin üzerinde bir çerçeveye ultrason fotoğrafını koymayı çok istiyorum içlerinden en uygununu seçeceğim bakalım poz vermeyi çok seven biri değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…