2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Hayirlisi olsun cnm saglikla gelsin insallah
Bende yazayım var mıyım yok muyum anlamadım
İlk çocuk, erkek, 09 ocak, Aslan, İstanbul, yaş 26
Canim bak ekran goruntusu aldim varsin ben seni goruyorum

Eklentiler

• Screenshot_20230829_172630_Chrome.webp
    31,9 KB · Görüntüleme: 39
Komodininin üzerinde bir çerçeveye ultrason fotoğrafını koymayı çok istiyorum içlerinden en uygununu seçeceğim bakalım poz vermeyi çok seven biri değil
Ben babalar günü için yaptırmıştım ilk resimlerinden. Şans eseri güler gibiydi bir daha gülmedi babası da suratsız ona benzedi minik kuzum ama normal annesi hamilelik boyunca ağlarsa içerde kahkaha atmasını beklemiyorum

Vakumlanması harika bir şey kuzum ben denememiştim. bebişlerin sevmesine de çok sevindim. Acaba sever mi yatar mı diye bir endişelenmedik değil

Ah kuzum ya neden üzüyorsun kendini ☹ bebiş de etkilenir Allah korusun.

Ben seni çok iyi anlıyorum
Daha dün aklımdan geçti benim karakterim bile değişiyor resmen
Aşırı sabırsız biriydim hamilelik bana sabretmeyi öğretmiş
Annem geldi bu evin hali ne bir buçuk ay oldu hala her yer her yerde seni biliyorum böyle evde bir dakika duramazsın nasıl duruyorsun hayret dedi
Hiç gözümde değil biliyor musun öyle saldım ki her şeye tamam olur hallederiz bugün olmazsa yarın olur şeklinde bakıyorum ben de şok oluyorum kendime bu asla ben değilim yani önceden böyle değildim çoktaaaaan eşimi de kendimi darlaya darlaya bir hal olmuştum
Anne olduktan sonra önceliğin değişiyor her şeyden önce hayatta artık kendinden bile önce gelen bambaşka biri oluyor. Böylesi büyük bir şeyin hayatlarımızı olduğu kadar bizi de değiştirmesi çok doğal zaten bakalım daha ne hallere dönüşeceğiz henüz yolun başı

ayy yerim onu ben yaaa
Offf çok tatlılar sıpalar
Benimki de anterior yerleşimli önde yani tam oraya gömüyor suratı işte ondan göremiyoruz biz de yüzünü

Sırtüstü yatırılmasını pediatri derneği salık vermiş birkaç sene önce ani bebek ölümü riski açısından daha güvenli diye
Ben sırt üstü yatıracağım reflü yatağında ama kafası düzleşmez umarım ondan çekiniyorum ben de
Lazım olur askım yanı ama ılk baslarda dra gıderken ederken mınık kontrollerde kendıne gelene kadar falan cok ıyı olur sonrası ıcın ıhtıyac duyarsın zaten kullandıkça anlarsın
Yaa fındığımı kontrollere de mi götürcem beeeeen oyyyyy
Sağlıklı mutlu günlerde kullanırız inşallah aldığımız her şeyi kuzum

Ya benim yürürken karnımın altından vajinaya doğru değişik bir ağrı oluyor şimşek gibi geçiyor, çekme gibi mi desem ne desem. Hatta taş düşürüyorum falan sandım. Ama doktora söyledim o da o kemiklerde açılma oluyor dedi. Benim epeydir oluyor bu
Kizlar Eylül 'de doguracaktim ama bizimkiler erken geldi 32. Haftada dogurdum şuan kuvezdeler.
Canım hayırlı olsun, umarım sen de bebişler de iyisinizdir
Doğum günün kutlu olsunnn bebişinle nice mutlu yıllara

Yaa ben de seni etiketleyip yazacaktım profil resmine bayıldıım diyee
İyi ki doğdun canım benim ailen sevdiklerin ve minişinle bir ömür mutlu bir yaşam sür inşallahh
Kuzum her şey yolunda çıkmış maşallah minişeee enfeksiyon riski varsa aman aman bekle biraz daha. Ben hiç hastaneyi falan gezmedim
Gezme fırsatın olursa mutlaka gez kuzum :)

Ben kızımda çok bilgili olmamama rağmen dönüşümlü yatırmıştım sürekli gözüm üstündeydi bir sağ bir sol bir sırt üstü şeklinde o zamanki asm ebesi doğru yaptığımı söylemişti.. Asm deki ebelere sorulabilir

Benim ebem beni 27 Eylül de çağırdı canım normal rutin kontrol harici doğum ve başka aklıma takılanlar bebek bakımı falan hakkında konuşacakmışız öyle dedi.
Gidince sorayım bari bunu da dediğin gibi

Etrafımızdakıler asla sırt üstü yatırmazlar hep yan hep yan evet aynı seyı bende okudum en sağlıklısı o ben yıne yan dönüşümlü yatırırım sanırım içim rahat etmez ama ben de senın gibi oğlumda döndüre döndüre yatırdım hep

Acele etmeyin hastaneye gönderirsiniz deseydin ya kuzum
5 hafta oldu sipariş vereli 20 iş günü ile yola çıktık 30 gun olunca kargolanır dediler 30 gün oldu sırası yenı geldi ay sonu dedıler bekliyorum bide isme az daha karar vermesem dedıgın gibi hastaneye yollayabılırlerdi

Aynı bende öyleyim tipik başak burcuydum düzen takıntı ne ararsan ama son zamanlarda gebeliğimde özellikle o kadar rahat oldum ki önceliğim sadece o
Oğlum iyi olsun da gerisi boş diyorum
Bu zamana kadar çocuk fikrine karşı öyle temkinliydim ki bir kez anne olunca hep anne kalacağım 70 yaşında da olsan hep annesin ve onun sevgisi stresi kaygısı endişesi beni hep korkuttu.
Düşünsene oğlun 50 yaşında ve sen hala annesin ömür boyu süren bir duygu her zaman bunu duygunun yüceliği korkuttu beni
O yüzden şimdi kucağıma alma zamanı yaklaştıkça sanırım hayatımla birlikte bende çok değişmeye başladım onun getirdiği değişiklikleri seve seve kabul ediyorum

Selam canım. Bugün uyuyordu miniğim , gaz sıkıntısı mı vardı bilemedim kendini sıkıp durdu kıyamadım Genel durumumuz aynı iyiyiz çok şükür

Devlet hastanesinde oda arkadaşımız %90 suriyeli oluyor
Bir hayır kurumunda gönüllüydüm geçen senelerde, Suriyelilere de gitmiştik bir evde 13 kişi kalıyorlar diye yardım verilecekti. Her haneye 1 kumanya veriliyordu, bize 1 yetmez biraz daha ver dedi biri şaşırdım kaldım. Şükür etsene gelene. Maşallah hepsinin bir kucağında, bir karnında, yanlarında da varlar 2şer 3er tane.

Geçenlerde yetmez diyen kadını hastanede görmüştüm ultrason sırası bekliyordu. Madem geçinemiyorsunuz ne demeye çocuk yapıyorsunuz.. Yaşı da daha 18lerdeydi galiba 3. çocuğu olması lazım Canı Allah veriyor, Allah rızka kefil amenna ama rezil kepaze olacağın gün gibi belliyken de seri üretime geçmezsin ya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…