canım öpücük hastalığı ve uçuk virüsünün hastalığı demi.nisan ayında benim oğlum geçirdi.1 hafta hastanede yattı,3 ay boyunca haftada 1 kan verdik daha yeni yeni toparlanıyorMerhaba, benim oğlum da 5 yaş ve bu evb virüs denilen bir hastalıga yakalandık, ama çok agır geçiriyoruz, karaciğer dalak hepsi büyüdü, kan değerleri alt ast dahil hepsi berbat durumda, bogazımda lenf nodülleri var, korkuyorum, siz nasıl atlattınız, geçecek değil mi
Evet , peki sizde de karaciğer dalak büyümesi oldu mu, lenf nodullerı de kocaman, kan degerlerımız berbat, 10 gun yattık daha bugun cıktık, evden takıp edecegız dedi, ortada duzelen hıc bıse yok, ılac bıle yok, bız ne yapacagız, haftaya okullar acılıyor ben gonderecek mıyım onu bıle bılmıyorum doktoru bıle tam bılmıyor bence siz nasıl atlattınız hıc şüphe olmadı mı kotu hastalıktan lutfen detaylı yazar mısınız, cok tedırgınımcanım öpücük hastalığı ve uçuk virüsünün hastalığı demi.nisan ayında benim oğlum geçirdi.1 hafta hastanede yattı,3 ay boyunca haftada 1 kan verdik daha yeni yeni toparlanıyor
bizim karaciğer değerlerialt üst oldu,dalak aşırı büyüdü ,safra yollarında daralmaya sebep oldu.ilacı yok bu hastalığın çok su içir .değerler zamanla düzeliyor .lenf bezleri zamanla inecek bak bizim 6 ay olcak hala biraz lenfler belli oluyor .sıvı şeyler tüketin .şekerli şeyler çok verme karaciğer enzimleri yükselmesin.okula yollama bulaşıcı bir hastalık ve bağışıklığı düşüren bi hastalık .başkasından başka bi virüs daha kapar diye de ben okula yollamamıştım.zor bir süreç.kanserle karıştıran bir virüs ama şükür ki atlatıldı.Allah yavrularımızı bize bağışlasın .halsizlik eklem ağrısı yutkunmada zorluk oluyor.spor yapturmayın koltukta zıplamak bile yasaktı bize,dalağın heran patlama riskine karşıEvet , peki sizde de karaciğer dalak büyümesi oldu mu, lenf nodullerı de kocaman, kan degerlerımız berbat, 10 gun yattık daha bugun cıktık, evden takıp edecegız dedi, ortada duzelen hıc bıse yok, ılac bıle yok, bız ne yapacagız, haftaya okullar acılıyor ben gonderecek mıyım onu bıle bılmıyorum doktoru bıle tam bılmıyor bence siz nasıl atlattınız hıc şüphe olmadı mı kotu hastalıktan lutfen detaylı yazar mısınız, cok tedırgınım
gözleri şiş gibiydi ve yataktan çıkmıyordu,eklem yerleri ağrıyordu iştah sıfırdı bizim belirtiler bunlardıbizim karaciğer değerlerialt üst oldu,dalak aşırı büyüdü ,safra yollarında daralmaya sebep oldu.ilacı yok bu hastalığın çok su içir .değerler zamanla düzeliyor .lenf bezleri zamanla inecek bak bizim 6 ay olcak hala biraz lenfler belli oluyor .sıvı şeyler tüketin .şekerli şeyler çok verme karaciğer enzimleri yükselmesin.okula yollama bulaşıcı bir hastalık ve bağışıklığı düşüren bi hastalık .başkasından başka bi virüs daha kapar diye de ben okula yollamamıştım.zor bir süreç.kanserle karıştıran bir virüs ama şükür ki atlatıldı.Allah yavrularımızı bize bağışlasın .halsizlik eklem ağrısı yutkunmada zorluk oluyor.spor yapturmayın koltukta zıplamak bile yasaktı bize,dalağın heran patlama riskine karşıhangi şehirdesiniz
hamileysen kendini koru maske takın, anne karnındaki bebeğe geçşnce çok kötü sonuçlar ortaya çıkar demişlerdi bana ,ben ozaman 2.5aylık hamileydim,yanında bile durmamı yasaklamıştı doktorgözleri şiş gibiydi ve yataktan çıkmıyordu,eklem yerleri ağrıyordu iştah sıfırdı bizim belirtiler bunlardı
Adana da ikamet ediyoruz, eve daha bugün çıktık hastaneden, hemen dondurma yedi, baş edemiyorum, 5 yaşı tam hiper zamanı durdurmak ımkansız, koltukla bıle zıpladı bugun, ama karnı şiş, cok streslıyım, stresten her yerim sivilce döktü karaciğer enzimleri cok yüksek, idrarı çok çok koyu, kan degerlerı berbat organlar buyuk bız bu halde eve cıktık, resmen çaresizlikbizim karaciğer değerlerialt üst oldu,dalak aşırı büyüdü ,safra yollarında daralmaya sebep oldu.ilacı yok bu hastalığın çok su içir .değerler zamanla düzeliyor .lenf bezleri zamanla inecek bak bizim 6 ay olcak hala biraz lenfler belli oluyor .sıvı şeyler tüketin .şekerli şeyler çok verme karaciğer enzimleri yükselmesin.okula yollama bulaşıcı bir hastalık ve bağışıklığı düşüren bi hastalık .başkasından başka bi virüs daha kapar diye de ben okula yollamamıştım.zor bir süreç.kanserle karıştıran bir virüs ama şükür ki atlatıldı.Allah yavrularımızı bize bağışlasın .halsizlik eklem ağrısı yutkunmada zorluk oluyor.spor yapturmayın koltukta zıplamak bile yasaktı bize,dalağın heran patlama riskine karşıhangi şehirdesiniz
enfeksiyon ve gastroenteroloji doktoru ortak yatırdı tedavi etti oğlumu.hala kan veriyoruz belirli aralıklarla.hamileysen kendini koru maske takın, anne karnındaki bebeğe geçşnce çok kötü sonuçlar ortaya çıkar demişlerdi bana ,ben ozaman 2.5aylık hamileydim,yanında bile durmamı yasaklamıştı doktor
Saldım artık bakalım yetişirse ne âlâ yetişmezse de canımız sağ olsun be zeytin güzeliNıye duzgun paketlememişler ya tum cıkolatalara gelmiştir tadı dımı yetısır ya dur hele daha var
Ohhhh çok rahatladım ama gençleştim resmen bu kadar mı fark ederO endişe illaki var kuzum ama dediğim daha farklı bilmiyorum ya çok farklı duygular içerisindeyim bu aralar ilk defa böyle duygusallık yaşıyorum
1HANIM yaşadığı gibi bir patlama yaşayacağım sanırım
Çoğu kişi çocukken geçiriyor belki herkestede belirti veriyordur ama herkesin belirtiside aynı değil bu arada bilemiyorum siz kontrole gidin inşAllah daha iyi gelir sonuçlarınız gelir şöyle ki bir gribal enfeksiyondada lenf nodülleri şişebilir inşAllah güzel haberler alırsınKontrolumuz cuma günü, umarım kan değerlerımızı bıraz olsun duzelmıstır, ama neden böyle agır atlattık, madem cogu kısıde var hıc duymadım boyle belırtı yasayan, karacıger lenf nodu buyumesı farklı bıle yorumlanıyor bazen
Nasıl bir tedavi uyguladılar, sadece kan alıyorlar bizden, başka hiç bir tedavi görmedim, sonuclar da kötü, sadece kan alıyorlarenfeksiyon ve gastroenteroloji doktoru ortak yatırdı tedavi etti oğlumu.hala kan veriyoruz belirli aralıklarla.
bir ilacı yok bu hastalığın serum olarak sadece potasyum kullanıyorlardı.bol su içir idrarının rengi zamanla dönecek.hepatit tanısı faln konuluyor.spor kesinlikle yasak.zorlada olsa zıplamasına engel ol.yatıp dinlencek tek tedavi o.Zor bir süreç Allah yardımcın olsun.ama şöyle düşün bu bi virüs kendi girip kendi çıkıyor vücuttan .zamanla yavaş yavaş iyileşecek Allahın izniyle.izmirde tepecik hastanesinde yatmıştık biz.enfejsiyon ve gastroenteroloji doktorları ilgileniyorAdana da ikamet ediyoruz, eve daha bugün çıktık hastaneden, hemen dondurma yedi, baş edemiyorum, 5 yaşı tam hiper zamanı durdurmak ımkansız, koltukla bıle zıpladı bugun, ama karnı şiş, cok streslıyım, stresten her yerim sivilce döktü karaciğer enzimleri cok yüksek, idrarı çok çok koyu, kan degerlerı berbat organlar buyuk bız bu halde eve cıktık, resmen çaresizlik
bir ilacı yok bu hastalığın serum olarak sadece potasyum kullanıyorlardı.bol su içir idrarının rengi zamanla dönecek.hepatit tanısı faln konuluyor.spor kesinlikle yasak.zorlada olsa zıplamasına engel ol.yatıp dinlencek tek tedavi o.Zor bir süreç Allah yardımcın olsun.ama şöyle düşün bu bi virüs kendi girip kendi çıkıyor vücuttan .zamanla yavaş yavaş iyileşecek Allahın izniyle.izmirde tepecik hastanesinde yatmıştık biz.enfejsiyon ve gastroenteroloji doktorları ilgileniyor
evet kan değerlerine bakıyorlar sadece.Nasıl bir tedavi uyguladılar, sadece kan alıyorlar bizden, başka hiç bir tedavi görmedim, sonuclar da kötü, sadece kan alıyorlar
İnşallah en kısa sürede tüm değerleri düzelir, hiç bir iz kalmadan devam edersinizEvet , peki sizde de karaciğer dalak büyümesi oldu mu, lenf nodullerı de kocaman, kan degerlerımız berbat, 10 gun yattık daha bugun cıktık, evden takıp edecegız dedi, ortada duzelen hıc bıse yok, ılac bıle yok, bız ne yapacagız, haftaya okullar acılıyor ben gonderecek mıyım onu bıle bılmıyorum doktoru bıle tam bılmıyor bence siz nasıl atlattınız hıc şüphe olmadı mı kotu hastalıktan lutfen detaylı yazar mısınız, cok tedırgınım
Okula gönderme,kalabalığa girmeyin minicik bi soğuk algınlığı bile sarsıyor bağışıklık düşğk olunca ,bize doktoru hergün yumruğu kadar kıyma köfte yedir dedi,bağışıklığı güçlensin diye .kakasının rengine bakın açık, beyaza yakın olursa safrayıda etkilemiş oluyor.su çok içsin.bu bir virüs heran heryerden geçmiş olabilir.Allah beterinden korusun .geçicek inşallah ama biraz zaman alıyorDesteğiniz cevaplarınız için öncelikle çook teşekkür ederim, çalışan biri olarak etrafımda bu hastalıgı yaşayan kimse duymadım, o kadar hijyene de dikkat eder, kimseye girip çıkmayız, ama daha kötüsü olmasın ki bu bile çok üzdü bizi özel okula yazdırmıstım yeni başlayacaktı haftaya acılıyor sımdı ben bagısıklıgı dusuk dıye daha ne oldugunu bıle anlamadıgımız tedavisi olmayan sacma sapan anormal belırtılerle zaten gönderemeyecegım
Bende başka yerde çok yiyorum evde yiyemiyorum aynı tadı almıyorum. Millet görmemiş diyecek banaIkısınıde sevıyorum bır kavanoz bıtınce dıgerıne dadanıyorum esım her hafta pazardan zeytın alır olduben kucukken falanda erık gıbı yerdım zeytın genel olarak severım gercıde hamılelıkte cok daha fazla yedıgım farkettim
Bu arada afıyet olsun pesıne bı sut yapıstır mıs
bende zeytini çok severim,hele ekşili çekişte olunca bi kaseyi yiyorumKızlar ben de egeliyim bizde de çok güzel yapılır. Zeytinyağının içinde bekleyen zeytinlere bir kaç damla limon.
Neyse gidip zeytin yiyeyim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?