- 27 Ağustos 2023
- 84
- 134
- 8
- 37
Ay bana sürekli büyükler zeytin ye kızım bebek toparlaniversin diyorlardı ben de sevmem ki ama kilo aldıracaksa yiyelim tabiIkısınıde sevıyorum bır kavanoz bıtınce dıgerıne dadanıyorum esım her hafta pazardan zeytın alır olduben kucukken falanda erık gıbı yerdım zeytın genel olarak severım gercıde hamılelıkte cok daha fazla yedıgım farkettim
Bu arada afıyet olsun pesıne bı sut yapıstır mıs
Kiralar bulundugun bolgeye bagliKiralar epey pahalıymış o zaman.
Yaa ne kadar değişik ya hamileliğin başında ağzıma sürmedim zeytini. Şimdi bi oturuşta 20 30 tane yiyorum... hiç farkında olmadan tak tak gidiyor vallahiIkısınıde sevıyorum bır kavanoz bıtınce dıgerıne dadanıyorum esım her hafta pazardan zeytın alır olduben kucukken falanda erık gıbı yerdım zeytın genel olarak severım gercıde hamılelıkte cok daha fazla yedıgım farkettim
Bu arada afıyet olsun pesıne bı sut yapıstır mıs
Canim bende toplamda en son 8,5 kilo almisimYaa ne kadar değişik ya hamileliğin başında ağzıma sürmedim zeytini. Şimdi bi oturuşta 20 30 tane yiyorum... hiç farkında olmadan tak tak gidiyor vallahizeytine niye düştüm bende diyordum... sabah bi tartilayim dedim 8 günde 2 kilo almışım çok değil mi ? 80 oldum toplamda 9 kilo...
Hadi bakalım az kalmışÇok.sevindim canım çok geçmiş olsun. Benimde 34 artı 1 oldu
Bende kusecegim yakındaCanim bende toplamda en son 8,5 kilo almisim
80,5 olmustum gecen hafta
Evde tartilmiyorum küstüm
Canım geçmiş olsun ben fikrimi yazmıştım bebekler öpülmesin diye sizin ondan mı olduMerhaba, benim oğlum da 5 yaş ve bu evb virüs denilen bir hastalıga yakalandık, ama çok agır geçiriyoruz, karaciğer dalak hepsi büyüdü, kan değerleri alt ast dahil hepsi berbat durumda, bogazımda lenf nodülleri var, korkuyorum, siz nasıl atlattınız, geçecek değil mi
Anaa aysını birde beyaz tenli olunca cok dikkat cekiyordu. Dediğin herşey bendede oldu, göğüs aram bile hafif karardı ne alaka yaBenim hiç olmayan yerlerimde et beni çıktı
Sol baldırımın arkası ve koltuk altımminik minikler ama elim değince acayip rahatsız ediyor
Doktor geçer kendiliğinden doğum sonrası hormonlardan çıkıyor dedi inşallah geçer
Ayrıca koltuk altım ve alt bölgem hafif karardıbeyaz tenliyim bir de çok dikkatimi çekiyor umarım onlar da geçer
Eşim dalga geçiyor anaa pamuk gibiydi koltuk altların noldu sana kıyamam diye
Memintoların ucu da kapkara zaten
Arap Bacı ya dönmeden doğururum umarım parça parça kararıyorum sanki haha
15:00 te canım benim hayırlısı ile tamamlayalım güzel haberler alalım Allah izniyle burda sistem pek yok 3 der 4 de gireriz o ayrı ama çıkar çıkmaz yazacağım inşallah
Sonlara dogru kilo daha cok artiyo sanırımBende kusecegim yakındabenim haftam senden 2 hafta geri canım benin bence 34.haftaya göre normal yine.. kilo takıntım yok illa alicaz yeterki iyi olsunlar sağlıklı olsunlar ama 1 hafta da 2 kilo beni korkuttu
Benimde kolumun altındaki acıyor Cidden kırmızı bide umarım düşer yoksa bende aynısını düşünüyorum bakalım Antalya da olsam çok kolay burda daha doğum için doktorum bile yokAnaa aysını birde beyaz tenli olunca cok dikkat cekiyordu. Dediğin herşey bendede oldu, göğüs aram bile hafif karardı ne alaka yasonra doğum yaptım, geçen i elimle orayı sürttüm kaşındı gibi oldu birde ne göreyim sanki keselenmişim gibi renk attı yani doğum sonrası zamanla geçiyor ama benlerim duruyor eğer düşmezseler yaktırmak istiyorum
Bide Melina varAlina ismini çok beğeniyorum
Bu sonlar hangi sonlar sanki köprüden önceki çıkışlarda yaklaştık bugün 32 deyiz biz bakalımSonlara dogru kilo daha cok artiyo sanırım
Benimki gun boyu hic uyumadigindan bana huzur vermiyor geceleri de 2 lere kadar aktifiz yoruyor artijBu uykusuzluk beni mahvetti artık. İstisnasız her gün 4'te uyanıyorum ve zaten dalabilmem 2'yi geçiyor... Her gün 2 saatlik uykuyla güne başlıyorum. Camide çalışmaya başlayayım diyorum, cemaat gelmeden etrafı temizlerim, imam efendiye çay demlerim falan. Bir işe yaramış olurum ahshsh artık sinirden gülüyorum.
Sanırım canım, şeker vardı bende ondan korkutum yine çıkmasın diye ufak bi takip yapayım en iyisi.. aman yesen suç yemesen suçSonlara dogru kilo daha cok artiyo sanırım
Bende seker cikmadi ama korkuyorum sonradan olur mu diye. Bu cocuk beni cok degistirdi. Bir cikolatayi 3 gunde bitiren ben tatli delisi oldumSanırım canım, şeker vardı bende ondan korkutum yine çıkmasın diye ufak bi takip yapayım en iyisi.. aman yesen suç yemesen suç
Bende seker cikmadi ama korkuyorum sonradan olur mu diye. Bu cocuk beni cok degistirdi. Bir cikolatayi 3 gunde bitiren ben tatli delisi oldum
O bebegin canicekiyor diyorlar deli oluyorum. Oyle yesek duba gibi oluruz heralde. Bebek ne bilsin ne yedigimibebeğin canı çekiyordur hurafesine inanma sakın canım, ne olur ne olmaz ben hala şekerden cok korkuyorum... nefsimizi korleyip bırakmak en iyisi.. yapabiliriz
O bebegin canicekiyor diyorlar deli oluyorum. Oyle yesek duba gibi oluruz heralde. Bebek ne bilsin ne yedigimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?