2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ay bana sürekli büyükler zeytin ye kızım bebek toparlaniversin diyorlardı ben de sevmem ki ama kilo aldıracaksa yiyelim tabiSenin kız da iyiydi masallah o zaman bugün zeytin günü olsun

Yaa ne kadar değişik ya hamileliğin başında ağzıma sürmedim zeytini. Şimdi bi oturuşta 20 30 tane yiyorum... hiç farkında olmadan tak tak gidiyor vallahi zeytine niye düştüm bende diyordum... sabah bi tartilayim dedim 8 günde 2 kilo almışım çok değil mi ? 80 oldum toplamda 9 kilo...

Canim bende toplamda en son 8,5 kilo almisim
80,5 olmustum gecen hafta
Evde tartilmiyorum küstüm

Canim bende toplamda en son 8,5 kilo almisim
80,5 olmustum gecen hafta
Evde tartilmiyorum küstüm
Bende kusecegim yakında benim haftam senden 2 hafta geri canım benin bence 34.haftaya göre normal yine.. kilo takıntım yok illa alicaz yeterki iyi olsunlar sağlıklı olsunlar ama 1 hafta da 2 kilo beni korkuttu

Canım geçmiş olsun ben fikrimi yazmıştım bebekler öpülmesin diye sizin ondan mı oldu

Anaa aysını birde beyaz tenli olunca cok dikkat cekiyordu. Dediğin herşey bendede oldu, göğüs aram bile hafif karardı ne alaka ya sonra doğum yaptım, geçen i elimle orayı sürttüm kaşındı gibi oldu birde ne göreyim sanki keselenmişim gibi renk attı yani doğum sonrası zamanla geçiyor ama benlerim duruyor eğer düşmezseler yaktırmak istiyorum

Bende kusecegim yakında benim haftam senden 2 hafta geri canım benin bence 34.haftaya göre normal yine.. kilo takıntım yok illa alicaz yeterki iyi olsunlar sağlıklı olsunlar ama 1 hafta da 2 kilo beni korkuttu
Sonlara dogru kilo daha cok artiyo sanırım

Benimde kolumun altındaki acıyor Cidden kırmızı bide umarım düşer yoksa bende aynısını düşünüyorum bakalım Antalya da olsam çok kolay burda daha doğum için doktorum bile yok

Benimki gun boyu hic uyumadigindan bana huzur vermiyor geceleri de 2 lere kadar aktifiz yoruyor artij

Sanırım canım, şeker vardı bende ondan korkutum yine çıkmasın diye ufak bi takip yapayım en iyisi.. aman yesen suç yemesen suç
Bende seker cikmadi ama korkuyorum sonradan olur mu diye. Bu cocuk beni cok degistirdi. Bir cikolatayi 3 gunde bitiren ben tatli delisi oldum

Bende seker cikmadi ama korkuyorum sonradan olur mu diye. Bu cocuk beni cok degistirdi. Bir cikolatayi 3 gunde bitiren ben tatli delisi oldum
bebeğin canı çekiyordur hurafesine inanma sakın canım, ne olur ne olmaz ben hala şekerden cok korkuyorum... nefsimizi korleyip bırakmak en iyisi.. yapabiliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…