- 25 Mart 2017
- 7.178
- 12.648
- 248
Tez zamanda toparlayacak inşAllahDesteğiniz cevaplarınız için öncelikle çook teşekkür ederim, çalışan biri olarak etrafımda bu hastalıgı yaşayan kimse duymadım, o kadar hijyene de dikkat eder, kimseye girip çıkmayız, ama daha kötüsü olmasın ki bu bile çok üzdü bizi özel okula yazdırmıstım yeni başlayacaktı haftaya acılıyor sımdı ben bagısıklıgı dusuk dıye daha ne oldugunu bıle anlamadıgımız tedavisi olmayan sacma sapan anormal belırtılerle zaten gönderemeyecegım
Ay inanmıyorumKızlar doğumdan sonra yaptırmak isteyenler için rota ve menenjit asilarina baktım sizlere de atayım dedim . Fahis bor artış var çok üzüldüm fiyatları görünce.
İnci ve Duru ❤Kizlar ikiz kizlarima isim yazicam sizce hangileri daha hos ve uyumlu . Herkes yorum yaparsa sevinirimisimler benzer karar veremedik
Nil Duru
İnci Tanem
Nil Bilge
İnci Duru
Alina
Ohh fiyatlara bak. Sağol canımKızlar doğumdan sonra yaptırmak isteyenler için rota ve menenjit asilarina baktım sizlere de atayım dedim . Fahis bor artış var çok üzüldüm fiyatları görünce.
Hiçbir şey kalmamış gibi geliyor böyle tarihler konuşunca dimiEvet canım anestezi ile görüşüp gün alacağım çok şükür az kaldı inşallah sağlıcakla nasip olsun hepimize 34 artı 2 deyiz tam 36 da giderim tahminimce 25 Eylül 2 Ekim arasında olur acil bir durum olursa fa acile.gel dedi direk
Canım ben yataş juno aldım her yere konuyor o çok hoşuma gitti kemeri var böyle bebeği sarıyor anne karnında gibi ya o çok güzelYa bende almakla almamak arasındaydım ama alacağım inşallah
Yani soyle kiyaslama yaparsak normal klasik bir maas 1950 euOrdaki şartlarda ihtiyaçlarına yetiyormu peki o para kuzum
Masallah canim kilosuda iyiSelamlaarben uzun süredir yazmıyorum ama okumaya takip etmeye çalışıyorum yazdıklarınızı. Doğum yapanlar en kısa zamanda sağlıkla kucaklarınıza da alırsınız bebişlerinizi inşallah
Bizim de bugün kontrolümüz vardı. 34+0 haftalık oğluşum 2250 gram olmuş ilk defa gülümsemesini gördük ultrasondabaşı aşağıda uzun süredir, vajinal doğum istiyorum doktor değişmez diyor umarım öyle olur. Bizde durumlar böyle, odasını kıyafetlerini çantamızı 1 ay önceden hazır etmiştim annem gelince ütülemişti her şeyini biraz tez canlıyım da
Bende hep ayni saatte uyaniyorumBu uykusuzluk beni mahvetti artık. İstisnasız her gün 4'te uyanıyorum ve zaten dalabilmem 2'yi geçiyor... Her gün 2 saatlik uykuyla güne başlıyorum. Camide çalışmaya başlayayım diyorum, cemaat gelmeden etrafı temizlerim, imam efendiye çay demlerim falan. Bir işe yaramış olurum ahshsh artık sinirden gülüyorum.
Bu uykusuzluk beni mahvetti artık. İstisnasız her gün 4'te uyanıyorum ve zaten dalabilmem 2'yi geçiyor... Her gün 2 saatlik uykuyla güne başlıyorum. Camide çalışmaya başlayayım diyorum, cemaat gelmeden etrafı temizlerim, imam efendiye çay demlerim falan. Bir işe yaramış olurum ahshsh artık sinirden gülüyorum.
Yani soyle kiyaslama yaparsak normal klasik bir maas 1950 eu
Kiralar 900 euro min
Bende hep ayni saatte uyaniyorum
Ayni 2 saat nobet
Kalktım kahvaltı için hamur mayaladım, bari eşimi sevindireyim fırıncı gibi uyanıyorum zaten.
Ben alıştım artık. Bir gece uyanıyorum bir de bu saatlerde
Bizim kızlar beni kaç kere korkuttu canim bisey olmadı çok şükür kapıların arkasına saklanıp Bi an da bağırıyorlar.. Bi kere aşırı aşırı korkmuştum evde yoklardı çünkü eşim gelince lavaboya gitmis bana seslenmemis.Ben duymadım kapıyı da televizyon izliyordum Bi baktım ses geldi seslendim kimse yok açtım kapıyı ciktim yatağın üstüne koyduğum kiyafet yok korktum bunlar yatağın kenarından Bi bağırarak çıktılar saka diye iyi ki bayilmadim ama bebegin öyle Bi attığını hissettim ki ama çok şükür bise olmadı canım içini ferah tut bise olmaz ben çok yaşadımArkadaşlar birrşey daha sorucam eşimin elinde Bez vardı karşıdan geliyordu ayy nasıl korktuysam bi bağırdım ALLAH korusun bebişe olumsuz etkisi olmaz demi böyle başlarda yaşayıp hamileliği sağlıkla ilerleyen varmı hemen su içtim Herkes bebeğini sağlıkla kucağına alsın Çok Aminnn
İnceive Duru bence canim❤Kizlar ikiz kizlarima isim yazicam sizce hangileri daha hos ve uyumlu . Herkes yorum yaparsa sevinirimisimler benzer karar veremedik
Nil Duru
İnci Tanem
Nil Bilge
İnci Duru
Alina
Geçmiş olsun canimKızlar bir türlü yazmaya fırsat olmadı. Ben daha iyiyim ilaç vermedi bana çok kötü olursan kusma başlarsa gel dediler. 36 da gidip ameliyat öncesi hazırlıkları yapacakmış kan alınıp anestezi değerlendirip gün verecekmiş. Tam 2 hafta sonra oluyor. Birde benim özellikle sağ kaşık da bebek hareket ederse Keskin ağrım oluyor dikislerden kaynaklı olabilir dedi canım sıkıldı biraz umarım sağlıcakla geçer bundan sonrası her süreç
Çok Aminnn canımmBizim kızlar beni kaç kere korkuttu canim bisey olmadı çok şükür kapıların arkasına saklanıp Bi an da bağırıyorlar.. Bi kere aşırı aşırı korkmuştum evde yoklardı çünkü eşim gelince lavaboya gitmis bana seslenmemis.Ben duymadım kapıyı da televizyon izliyordum Bi baktım ses geldi seslendim kimse yok açtım kapıyı ciktim yatağın üstüne koyduğum kiyafet yok korktum bunlar yatağın kenarından Bi bağırarak çıktılar saka diye iyi ki bayilmadim ama bebegin öyle Bi attığını hissettim ki ama çok şükür bise olmadı canım içini ferah tut bise olmaz ben çok yaşadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?