2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kızlar doğumdan sonra yaptırmak isteyenler için rota ve menenjit asilarina baktım sizlere de atayım dedim . Fahis bor artış var çok üzüldüm fiyatları görünce.

Eklentiler

• Screenshot_20230830_005358_Chrome.webp
    36,3 KB · Görüntüleme: 73
  • Screenshot_20230830_005447_Chrome.webp
    36,1 KB · Görüntüleme: 83
  • Screenshot_20230830_005624_Chrome.webp
    32,6 KB · Görüntüleme: 81
Tez zamanda toparlayacak inşAllah

Hiçbir şey kalmamış gibi geliyor böyle tarihler konuşunca dimi Sağlıkla gelsin inşallah anneyi de fazla yormasın dikişleri rahat bıraksın paşam ☺

Ordaki şartlarda ihtiyaçlarına yetiyormu peki o para kuzum
Yani soyle kiyaslama yaparsak normal klasik bir maas 1950 eu
Kiralar 900 euro min
Tabikide hic yoktan iyidir yeri geliyo bazen cocuklara cok harcama yapmiyosun yeri geliyo cok yapiyosun
Ama bana sorarsan gayet iyi bi para
Sadece cocuk parasiylada kalmiyo bu zaten
Cok cocuklu aile diye vergide dusuk oluyo mesela
Ama kimse aaa dur bende 4 5 cocuk yapim parayi alip cocugu yola salim diye yapmiyo
Her cocuk sorumluluk ayri bi dert
Bide bu cocuk parasi ulkede yasayan herkese belirli bi topluma degil Turkiyedeki gibi

Masallah canim kilosuda iyi
Herseyin yolunda olmasina sevindim
Buralarida habersiz birakma arada yaz bize
Naptin isimde karar verdinmi bebeginin

Bu uykusuzluk beni mahvetti artık. İstisnasız her gün 4'te uyanıyorum ve zaten dalabilmem 2'yi geçiyor... Her gün 2 saatlik uykuyla güne başlıyorum. Camide çalışmaya başlayayım diyorum, cemaat gelmeden etrafı temizlerim, imam efendiye çay demlerim falan. Bir işe yaramış olurum ahshsh artık sinirden gülüyorum.

Bende hep ayni saatte uyaniyorum
Ayni 2 saat nobet

.

Ben alıştım artık. Bir gece uyanıyorum bir de bu saatlerde

Arkadaşlar birrşey daha sorucam eşimin elinde Bez vardı karşıdan geliyordu ayy nasıl korktuysam bi bağırdım ALLAH korusun bebişe olumsuz etkisi olmaz demi böyle başlarda yaşayıp hamileliği sağlıkla ilerleyen varmı hemen su içtim Herkes bebeğini sağlıkla kucağına alsın Çok Aminnn

Bizim kızlar beni kaç kere korkuttu canim bisey olmadı çok şükür kapıların arkasına saklanıp Bi an da bağırıyorlar.. Bi kere aşırı aşırı korkmuştum evde yoklardı çünkü eşim gelince lavaboya gitmis bana seslenmemis.Ben duymadım kapıyı da televizyon izliyordum Bi baktım ses geldi seslendim kimse yok açtım kapıyı ciktim yatağın üstüne koyduğum kiyafet yok korktum bunlar yatağın kenarından Bi bağırarak çıktılar saka diye iyi ki bayilmadim ama bebegin öyle Bi attığını hissettim ki ama çok şükür bise olmadı canım içini ferah tut bise olmaz ben çok yaşadım

Geçmiş olsun canim

Çok Aminnn canımm teşekkür ederim duyarlılığın için
Ayy benim ilk gebeliğim daha öncede talihsiz gebelik yaşayınca panik oluyorum bu gibi durumlarda daha dün ultrasonda gördüm bide ama kalp atışını henüz duyamadım yeni oluşuyormuş o yüzden akşamda böyle bişey yaşayınca
O halde bu tarz şeyler çok etkilemez sende yaşamışsın baksana baya hemde
ALLAH sağlıkla isteyen herkese sanada banada bebeklerimizi Kucamıza almayı Nasip etsin arkadaşımm Çok Aminnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…