2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Boş ver az kaldı zaten doğumdan sonra şöyle kestirip boyatmak istersen de boyatırsın mis gibi yenilik değişiklik o psikolojide kendimize bakmak iyi gelir zaten
Valla ben de kestirdim şimdi yine uzadı baya kestirmek istiyorum. Ama sanırım doğum sonrası giderim kestiririm artık, üşeniyorum
Ben istesem yine kestireyim de doğum sonrası şöyle güzel bi ışıltı düşünüyorum yenileneyim biraz

Benimki irsi bi gorsen 50 kusur yasindaki teyzeler gibi beyazlarim var ben kapaliyim oyuzden evdekiler haric kimse gormuyo
Neyse dogum sonrasi guzel bi sac bakimi masaj hamam hakettik, ben masaji cok seviyorum 2 3 ayda bi giderim ama hamilelikden dolayi gidemiyodum onu ozledim

Bende ilk hamilelikde kestirmistim ozamanlar bilmiyodum duymamistim bu hurafeyi keske hic duymasaydim
Canim sen bilirsin ama hamile kadin 40 gun kendini korumali , hem hijyenik bakimdan hamamda enfeksiyon kapabilirsin hemde dini açıdan simdi detaya girmeyim ama sen bi arastir istersen ben 40i beklerim diye dusunuyorum

Bakarım canım çok sağol

bende öyle hissediyorum hayırlarla kolaylıkla gelsin bebişler

sezen0782 @atatalya @soyasosu Devakus hepinize çok teşekkür ederim kızlar hiç bir yaşıma bu kadar duygusal girmemiştim velhasıl kelam annelik akıl almaz bir delilik
Geçte olsa bende kutlayımhastaneye git gel yapiyorum çok görmüyorum esinle bebişinle huzurlu mutlu bir ômür basip etsin Rabbim inşallah yeni yaşında annesin ne güzel

Ben Eylül girsin ikinci haftası gibi hem kestirecek hemde sombre yada ışıltı attırıcam bikere daha kestırmıstım , bebişle gidemem kuaföre orda o kokuya maruz kalmasını ıstemem kaynanama da bırakmam zaten baska da kımsem yok malum o yuzden ben yaptırıcam
Ya sende benden öndesin canım, haftada göre gayet iyi değil mi kilon
Suan gayet ıyı gıdıyorum bu arada sabah tartıldım 80 olmuşum 2 kg daha alsam hedefım 82 ile doğurmak
Gayet güzel plan program hurmaya da az adetli başlarsın sonradan yapıstır 10-12 ne kadar yerseniz , birde Fatma ana eli otu alın hazırda bulundurun sancınız gelırse evdekı bı büyüğünüz yada hastanede suya koyup dualarını okusun suyundan da yudum alabıırsınız ben yaptım 5 cm’de kaldım ya harbıden oda acılmadı o kadar saat suda durmasına rağmen manevi yönden de iyi geliyor
Papatyamaviss kız pijama takımı geldi çok güzel m beden baya şimdi bile büyük geldi ama efil efil giyerim iade etmeyeceğim Bir de etiket fiyatının şoku
Aşkım ben xxl aldım düşün çekti kurutmada cok olmasada topladı baya zaten xl alıyordum normalde efil efil iyi oldu bana
Fiyat gerçekten şok magazada o fıyata da satıyorlardı yenı çıktığında

Geçte olsa bende kutlayımhastaneye git gel yapiyorum çok görmüyorum esinle bebişinle huzurlu mutlu bir ômür basip etsin Rabbim inşallah yeni yaşında annesin ne güzel
Bebişin durumu nasıl sen nasılsın sordum daha once de ama görmemiş olabılırsın tabı ıyılestınmı epey toparladınmı

Fatma eli otu bendede var
Bir arkadasim verdi
Nasil yapiliyo bilmiyorum

Hastane cantam ctesi hazirlanacak. Sozde bugun evdeyim tatil diye. Ama evde is bitmiyor kii
Benim ufak tefek eksıklerı var emzıkler vs yıkanacak kendime çamaşır çorap falan koyucam tülbent yıkadım onları utuleyıp koyacağım bırde hasta bezı lansınoh krem aldığımda konulacak
En onemlı seyımı hep unutuyorum korse koyucam

Bebişin durumu nasıl sen nasılsın sordum daha once de ama görmemiş olabılırsın tabı ıyılestınmı epey toparladınmı
Bebisi emzirmeye çagırdılar gidebildigim kadar gidiyorum ama bayginlik geliyor titreme ates bana bir haller oluyor ama anlamıyorum görmemiş olabilirim dün geceye kadar hastanedeydim kiz olmasa orda kalicam ama süreklide süt sağıyorum rahat emiyor ama yoruluyor gôğsü çöküyor devam ederse tekrar biz besleriz diyorlar deneme yapiyorlar sanirim kaldirabilecek mi diye ama ısık tedavisini kaldırmışlar sariligi bitti galiba durum bu canm

Korse ben almadim ya hangisini alsam bilemedimde bir eksigim o ve terlik kaldi

Çok şükür kuzum ikinizde cabucak toparlanırsınız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…