Boş ver az kaldı zaten doğumdan sonra şöyle kestirip boyatmak istersen de boyatırsın mis gibi yenilik değişiklik o psikolojide kendimize bakmak iyi gelir zatenİyi yapmışsın canım sıhhatler olsun
Biliyorum çok saçmanormalde batıl inançlarım da yoktur pek ama niyeyse tam kuaföre gidicem içimdeki yaşlı teyze susmuyor
En sonunda dedim buraya kadar geldim bu saçla koskoca yaz geçti zaten az daha durayım madem
Ben istesem yine kestireyim de doğum sonrası şöyle güzel bi ışıltı düşünüyorum yenileneyim birazValla ben de kestirdim şimdi yine uzadı baya kestirmek istiyorum. Ama sanırım doğum sonrası giderim kestiririm artık, üşeniyorum
Benimki irsi bi gorsen 50 kusur yasindaki teyzeler gibi beyazlarim var ben kapaliyim oyuzden evdekiler haric kimse gormuyoBenim de beyazım çok canım öyle beyazlarla takılıyordum ben umursamıyordum pek ama hamilelik zamanı daha da arttılar sanki gözüme batıyorlar. Sadece beyazları kapatmak için kendi rengimde boyarım belki kestirince bitkisel boyayla bakalım onu da düşünüyorum yani
Ama bu sıcaklarda bu saçlarla öldümmmm bittim yandım yani kestirmeyeyim diye zor direniyorum resmen
Bende ilk hamilelikde kestirmistim ozamanlar bilmiyodum duymamistim bu hurafeyisandriyon Ayy bende düzenli hamama giderdim o kadar özledim ki hamama gitmeyi
Ama bebeğim 15-20 günlük olsun benim de kanamam olmazsa bende annene bırakıp 2 saat gitmek istiyorum valla
Benim saçlarım da normalde çok uzar hamilelikte daha hızlı uzadı 2 kez kestirdim valla batıl inanç felan demedim ne olacak sanki
Bakarım canım çok sağolBende ilk hamilelikde kestirmistim ozamanlar bilmiyodum duymamistim bu hurafeyikeske hic duymasaydim
Canim sen bilirsin ama hamile kadin 40 gun kendini korumali , hem hijyenik bakimdan hamamda enfeksiyon kapabilirsin hemde dini açıdan simdi detaya girmeyim ama sen bi arastir istersen ben 40i beklerim diye dusunuyorum
30 sonrasi bana gore sonlara yaklastik
Su an sende gayet sonlara yakinsin
Bende seker de yok oyle huzuli kilo
Hamama gitmeyi cok ozledim
Annem dun gitti bende dogum yapim 40dan sonra giderim artik
Ya 3. Oldugundan yada erkek oldugundan bende bilmiyorum
Artik yuruyuse baslamak farz oldu
Keske soyle toplanipta butun grup yuruyuse ciksak
Bende aldım yıkadım çok güzel aynen fiyatPapatyamaviss kız pijama takımı geldi çok güzel m beden baya şimdi bile büyük geldi ama efil efil giyerim iade etmeyeceğim Bir de etiket fiyatının şoku
Reflü yatagı varsa korkmayın derim siz kasarsanız bebişte etkilenirYa zaten sırt üstü yatırdığında gözünü ayırmaman gerekiyor kusma ihtimaline karşı ya da daha kötüsü olmasın diye
Geçte olsa bende kutlayımhastaneye git gel yapiyorum çok görmüyorum esinle bebişinle huzurlu mutlu bir ômür basip etsin Rabbim inşallah
Ben Eylül girsin ikinci haftası gibi hem kestirecek hemde sombre yada ışıltı attırıcamAy ben de çok istiyorum yaşöyle bir keseleneyim bir de saçımı kestireceğim hemen. Şu saçma batıl inanç içime dert oluyor nedense kestiremedim bir türlü belime doğru gidiyor saçlarım kısacık kestireceğim çene hizasında bir doğurayım da sağ Salim
Ah keşkeee ne güzel olurdu.birbirimizi gazlaya gazlaya yürürdük
Suan gayet ıyı gıdıyorum bu arada sabah tartıldım 80 olmuşumYa sende benden öndesin canım, haftada göre gayet iyi değil mi kilon
Gayet güzel plan program hurmaya da az adetli başlarsın sonradan yapıstır 10-12 ne kadar yerseniz , birde Fatma ana eli otu alın hazırda bulundurun sancınız gelırse evdekı bı büyüğünüz yada hastanede suya koyup dualarını okusun suyundan da yudum alabıırsınız ben yaptım 5 cm’de kaldım ya harbıden oda acılmadı o kadar saat suda durmasına rağmen manevi yönden de iyi geliyorBen yürüyüş şimdi vakit buldukça yorgun olmadığım zamanlar zaten yapıyorum hastanedeki ebe de pelvis taban egzersizlerine 35.haftada başlıyoruz demişti ona da 35 te başlarım.
DünPapatyamaviss hurma da 35 te başlanabilir yavaştan dedi zaten hurmayı da çok severim onu da yemeye başlayacağım
Perine masajı adaçayı ahını yaprağı çayı pilates topunda egzersiz bunları artık 37den sonra başlarım diye düşündüm
Aşkım ben xxl aldım düşünPapatyamaviss kız pijama takımı geldi çok güzel m beden baya şimdi bile büyük geldi ama efil efil giyerim iade etmeyeceğim Bir de etiket fiyatının şoku
Bebişin durumu nasıl sen nasılsın sordum daha once de ama görmemiş olabılırsın tabı ıyılestınmı epey toparladınmıGeçte olsa bende kutlayımhastaneye git gel yapiyorum çok görmüyorum esinle bebişinle huzurlu mutlu bir ômür basip etsin Rabbim inşallahyeni yaşında annesin ne güzel
Benimkide geldii ben yikadim bilePapatyamaviss kız pijama takımı geldi çok güzel m beden baya şimdi bile büyük geldi ama efil efil giyerim iade etmeyeceğim Bir de etiket fiyatının şoku
Benım hastane çantamda beklıyor artıkınnnBenimkide geldii ben yikadim bilefiystlar baya dusmus gozukuyor
Fatma eli otu bendede varGayet güzel plan program hurmaya da az adetli başlarsın sonradan yapıstır 10-12 ne kadar yerseniz , birde Fatma ana eli otu alın hazırda bulundurun sancınız gelırse evdekı bı büyüğünüz yada hastanede suya koyup dualarını okusun suyundan da yudum alabıırsınız ben yaptım 5 cm’de kaldım ya harbıden oda acılmadı o kadar saat suda durmasına rağmen manevi yönden de iyi geliyor
Benım hastane çantamda beklıyor artıkınnn
Aşkım okunacak duaları var Google ya onları okuyup suyun ıcıne atıyorsun bu kadar doğumun bitincede çıkartıyorsun mutlakaFatma eli otu bendede var
Bir arkadasim verdi
Nasil yapiliyo bilmiyorum
Benim ufak tefek eksıklerı var emzıkler vs yıkanacak kendime çamaşır çorap falan koyucam tülbent yıkadım onları utuleyıp koyacağım bırde hasta bezı lansınoh krem aldığımda konulacakHastane cantam ctesi hazirlanacak. Sozde bugun evdeyim tatil diye. Ama evde is bitmiyor kii
Bebisi emzirmeye çagırdılar gidebildigim kadar gidiyorum ama bayginlik geliyor titreme ates bana bir haller oluyor ama anlamıyorum görmemiş olabilirim dün geceye kadar hastanedeydim kiz olmasa orda kalicam ama süreklide süt sağıyorum rahat emiyor ama yoruluyor gôğsü çöküyor devam ederse tekrar biz besleriz diyorlar deneme yapiyorlar sanirim kaldirabilecek mi diye ama ısık tedavisini kaldırmışlar sariligi bitti galiba durum bu canmBebişin durumu nasıl sen nasılsın sordum daha once de ama görmemiş olabılırsın tabı ıyılestınmı epey toparladınmı
Korse ben almadim ya hangisini alsam bilemedimde bir eksigim o ve terlik kaldiBenim ufak tefek eksıklerı var emzıkler vs yıkanacak kendime çamaşır çorap falan koyucam tülbent yıkadım onları utuleyıp koyacağım bırde hasta bezı lansınoh krem aldığımda konulacak
En onemlı seyımı hep unutuyorum korse koyucam
Çok şükür kuzum ikinizde cabucak toparlanırsınız inşallahBebisi emzirmeye çagırdılar gidebildigim kadar gidiyorum ama bayginlik geliyor titreme ates bana bir haller oluyor ama anlamıyorum görmemiş olabilirim dün geceye kadar hastanedeydim kiz olmasa orda kalicam ama süreklide süt sağıyorum rahat emiyor ama yoruluyor gôğsü çöküyor devam ederse tekrar biz besleriz diyorlar deneme yapiyorlar sanirim kaldirabilecek mi diye ama ısık tedavisini kaldırmışlar sariligi bitti galiba durum bu canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?