- 15 Temmuz 2015
- 18.730
- 31.221
- 598
Nıyetıyle bır yudum ıcende varmıs ama onemlı olan duasıyla bırlıkte suya konulup açılmasıAmin canim insallah
Aa oylemi ben icecez saniyodum
Kız erken daha azından yel alsın hele bı durun doğurcam dıyıp dıyıp durmayınKizlar dogurcagi zaman insana bi enerji gelirmis bende bugun bir enerji var ki sabah 9 dan beri temizlikteyim. Dogurcak miyim ne
Bende bugün yıkayıp koyarım artık çantayaBende aldım yıkadım çok güzel aynen fiyat
Aynen iyi oldu valla suwen de iyi bir marka sabah eşime açıp gösterdim içimde suwen var diye reklamını yapıyorBenimkide geldii ben yikadim bilefiystlar baya dusmus gozukuyor
Canım hastane çantasına bir elbise iki pijama takımı bir de sabahlık koydum yeter mi sence bunu da koysam mı?Benım hastane çantamda beklıyor artıkınnn
İnşallah uyarım programa hurma 35den sonra 5-6 kesin yerim arasına fıstık ezmesi sürüp yiyorum ben aşırı güzel oluyor bazen de badem koyuyorum öyle de çok güzel hurma güzel ya 37den sonra her ara öğünde 4-5 yerim o zamanBen Eylül girsin ikinci haftası gibi hem kestirecek hemde sombre yada ışıltı attırıcambikere daha kestırmıstım , bebişle gidemem kuaföre orda o kokuya maruz kalmasını ıstemem kaynanama da bırakmam zaten baska da kımsem yok malum o yuzden ben yaptırıcam
Suan gayet ıyı gıdıyorum bu arada sabah tartıldım 80 olmuşum2 kg daha alsam hedefım 82 ile doğurmak
Gayet güzel plan program hurmaya da az adetli başlarsın sonradan yapıstır 10-12 ne kadar yerseniz , birde Fatma ana eli otu alın hazırda bulundurun sancınız gelırse evdekı bı büyüğünüz yada hastanede suya koyup dualarını okusun suyundan da yudum alabıırsınız ben yaptım 5 cm’de kaldım ya harbıden oda acılmadı o kadar saat suda durmasına rağmen manevi yönden de iyi geliyor
Aşkım ben xxl aldım düşünçekti kurutmada cok olmasada topladı baya zaten xl alıyordum normalde efil efil iyi oldu bana
Fiyat gerçekten şok magazada o fıyata da satıyorlardı yenı çıktığında
Kız o bende genelde oluyor ama doğurmadım evrene güzel mesaj yolla erken daha en azından 36.haftaya girelim bakalımKizlar dogurcagi zaman insana bi enerji gelirmis bende bugun bir enerji var ki sabah 9 dan beri temizlikteyim. Dogurcak miyim ne
Yerimden kalkamayan ben bir suru sey yaptim tabi aksama kalkamam yerimdenKız erken daha azından yel alsın hele bı durun doğurcam dıyıp dıyıp durmayın36 dan sonra başlarsınız
Evet bencede 36-37 idealKız o bende genelde oluyor ama doğurmadım evrene güzel mesaj yolla erken daha en azından 36.haftaya girelim bakalım
Bende 50 ile başladım 60 olmuşum50.5 ile başladım 61 kilo olmuşum nereye gidecek olay bilmiyorum
Dur daha erkeeenKizlar dogurcagi zaman insana bi enerji gelirmis bende bugun bir enerji var ki sabah 9 dan beri temizlikteyim. Dogurcak miyim ne
Bense doğum çantasına külot koymadım koymak gerekli depend koydum emin olamadım bir de korse bende koymadım ama kimisi o bölgeyi başta çok sıkmayın diyor kimisi kullanın çabuk toplaması için diyor sen ne önerirsin yani nasıl bir tip korse takacaksınOnları hemen kullanmak zor olabılır yıne kuzum normal doğum olursa kullanırsın ama sez için diyorum
Evet herhangi bir tedavisi yok. Belirli aralıklarla kan alıp değerlendiriyorlar. Onkoloji ve hematolojiye bizi de sevkettiler çok şükür bir şey cikmadi. Nöroloji, kalp, metabolizma, göz, hematoloji bütün bölümlere sevkettiler hiçbirinde bir şey cikmadi çok şükür gastroenteroloji takipli ve bir genetik hastalıktan şüphelendi metabolizma Dr u Kasım ayında teste girecek. Onun dışında uzun sürse de ebv ye bağışıklık kazandı. Genel durumunda bir şey yok çok şükür. Karaciğer değerleri tam düzelmiş değil ama düzelecek İnşallahKaraciğer büyük, dalak hala 10 gün oldu ödemli, karnı şiş, sadece kan değerlerine bakılıyor onlar da yüksek, doktorlar resmen bekliyor, kötü hastalıktan bile şüphelendiler ama evb pozitif geldi, ya kesin tanı değilse, çok endişeleniyorum, oğlum genel olarak hareketli ateşi yok ama karacıger dalak 7 cm buyuk, kan degerlerı kötü , etrafımda yasayan kimse yok ne oldugu da bellı değil bu hastalıgın, ne hapacam bılmıyorum, siz tamemen duzeldınız mi
Ağzından yel alsın sen doğurursan sıra bize gelirKizlar dogurcagi zaman insana bi enerji gelirmis bende bugun bir enerji var ki sabah 9 dan beri temizlikteyim. Dogurcak miyim ne
Ya son iki gidişimde Eskişehirde bi aktarda hep gözüme çarpıyor o ot. Anneme de gösterdim bundan alıcaksın bak diye, gelirken alsınİnşallah uyarım programa hurma 35den sonra 5-6 kesin yerim arasına fıstık ezmesi sürüp yiyorum ben aşırı güzel oluyor bazen de badem koyuyorum öyle de çok güzel hurma güzel ya 37den sonra her ara öğünde 4-5 yerim o zaman
Hurmanın da kilosu uçmuştur gebelikten beri yemedim korkudan ne olur ne olmaz
O otu duydum da almadım daha Eskişehir'e gidince alırım artık ya da anneme aldırayım şimdidenonu hastane çantasına koyup orda mı suya bıraksak ki bilemedim
Çekiyorsa iyi biraz çeker biraz da bol rahat rahat giyilir
Ben de 78de başlamıştım doktorun bozuk tartısında 89 çıktımKızlar ben de şimdiye kadar 11,5 kilo aldııım58le başlamıştım salı günü 69,5 çıktım. Son 2 haftada sadece 900 gr almışım 500 gr bebişin. Doktor çok iyi dedi inşallah böyle gider de 72yi geçmem…
Evet hepatit aşılarını tekrar yaptılar bize debir ilacı yok bu hastalığın serum olarak sadece potasyum kullanıyorlardı.bol su içir idrarının rengi zamanla dönecek.hepatit tanısı faln konuluyor.spor kesinlikle yasak.zorlada olsa zıplamasına engel ol.yatıp dinlencek tek tedavi o.Zor bir süreç Allah yardımcın olsun.ama şöyle düşün bu bi virüs kendi girip kendi çıkıyor vücuttan .zamanla yavaş yavaş iyileşecek Allahın izniyle.izmirde tepecik hastanesinde yatmıştık biz.enfejsiyon ve gastroenteroloji doktorları ilgileniyor
Yeter aşkım bende iki pij tkm bır sabahlık koydumBende bugün yıkayıp koyarım artık çantaya
Aynen iyi oldu valla suwen de iyi bir marka sabah eşime açıp gösterdim içimde suwen var diye reklamını yapıyor
Canım hastane çantasına bir elbise iki pijama takımı bir de sabahlık koydum yeter mi sence bunu da koysam mı?
Senin niyetine bırının koyması bıle yeter dıye bılıyorum ben hastane odasında koymuştum kuzumİnşallah uyarım programa hurma 35den sonra 5-6 kesin yerim arasına fıstık ezmesi sürüp yiyorum ben aşırı güzel oluyor bazen de badem koyuyorum öyle de çok güzel hurma güzel ya 37den sonra her ara öğünde 4-5 yerim o zaman
Hurmanın da kilosu uçmuştur gebelikten beri yemedim korkudan ne olur ne olmaz
O otu duydum da almadım daha Eskişehir'e gidince alırım artık ya da anneme aldırayım şimdidenonu hastane çantasına koyup orda mı suya bıraksak ki bilemedim
Çekiyorsa iyi biraz çeker biraz da bol rahat rahat giyilir
Banada gelıyor oyle bazen bianda durduk yere olmadık işler açıyorum başımaYerimden kalkamayan ben bir suru sey yaptim tabi aksama kalkamam yerimden
Nolur nolmaz kulot koyarım ıkı tane depend de var ama belli olmazBense doğum çantasına külot koymadım koymak gerekli depend koydum emin olamadım bir de korse bende koymadım ama kimisi o bölgeyi başta çok sıkmayın diyor kimisi kullanın çabuk toplaması için diyor sen ne önerirsin yani nasıl bir tip korse takacaksın
Hahahah. Ya evde kalmakdaha zormus ki. Evde is bitmiyor aslaDur daha erkeeenbenimde hiç enerjim yok bugün çok şükür bugün de doğurmayacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?