2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Bende aldım yıkadım çok güzel aynen fiyat
Bende bugün yıkayıp koyarım artık çantaya
Benimkide geldii ben yikadim bile fiystlar baya dusmus gozukuyor
Aynen iyi oldu valla suwen de iyi bir marka sabah eşime açıp gösterdim içimde suwen var diye reklamını yapıyor
Benım hastane çantamda beklıyor artıkınnn
Canım hastane çantasına bir elbise iki pijama takımı bir de sabahlık koydum yeter mi sence bunu da koysam mı?

İnşallah uyarım programa hurma 35den sonra 5-6 kesin yerim arasına fıstık ezmesi sürüp yiyorum ben aşırı güzel oluyor bazen de badem koyuyorum öyle de çok güzel hurma güzel ya 37den sonra her ara öğünde 4-5 yerim o zaman
Hurmanın da kilosu uçmuştur gebelikten beri yemedim korkudan ne olur ne olmaz
O otu duydum da almadım daha Eskişehir'e gidince alırım artık ya da anneme aldırayım şimdiden onu hastane çantasına koyup orda mı suya bıraksak ki bilemedim
Çekiyorsa iyi biraz çeker biraz da bol rahat rahat giyilir

Kizlar dogurcagi zaman insana bi enerji gelirmis bende bugun bir enerji var ki sabah 9 dan beri temizlikteyim. Dogurcak miyim ne
Kız o bende genelde oluyor ama doğurmadım evrene güzel mesaj yolla erken daha en azından 36.haftaya girelim bakalım

Onları hemen kullanmak zor olabılır yıne kuzum normal doğum olursa kullanırsın ama sez için diyorum
Bense doğum çantasına külot koymadım koymak gerekli depend koydum emin olamadım bir de korse bende koymadım ama kimisi o bölgeyi başta çok sıkmayın diyor kimisi kullanın çabuk toplaması için diyor sen ne önerirsin yani nasıl bir tip korse takacaksın

Evet herhangi bir tedavisi yok. Belirli aralıklarla kan alıp değerlendiriyorlar. Onkoloji ve hematolojiye bizi de sevkettiler çok şükür bir şey cikmadi. Nöroloji, kalp, metabolizma, göz, hematoloji bütün bölümlere sevkettiler hiçbirinde bir şey cikmadi çok şükür gastroenteroloji takipli ve bir genetik hastalıktan şüphelendi metabolizma Dr u Kasım ayında teste girecek. Onun dışında uzun sürse de ebv ye bağışıklık kazandı. Genel durumunda bir şey yok çok şükür. Karaciğer değerleri tam düzelmiş değil ama düzelecek İnşallah

Kizlar dogurcagi zaman insana bi enerji gelirmis bende bugun bir enerji var ki sabah 9 dan beri temizlikteyim. Dogurcak miyim ne
Ağzından yel alsın sen doğurursan sıra bize gelir
Ya son iki gidişimde Eskişehirde bi aktarda hep gözüme çarpıyor o ot. Anneme de gösterdim bundan alıcaksın bak diye, gelirken alsın Onun da ev tadilat taşınma işleri var iniallah ben doğurmadan halleder
Ben de 78de başlamıştım doktorun bozuk tartısında 89 çıktım Neyse kiloya mızmızlanmicam diyo Neyse maşallah herkesin kilosu o aralıkta gibi 15 olmadan bitiricez inşallah

Evet hepatit aşılarını tekrar yaptılar bize de

Yeter aşkım bende iki pij tkm bır sabahlık koydum
Fotoğrafına

Senin niyetine bırının koyması bıle yeter dıye bılıyorum ben hastane odasında koymuştum kuzum

Yerimden kalkamayan ben bir suru sey yaptim tabi aksama kalkamam yerimden
Banada gelıyor oyle bazen bianda durduk yere olmadık işler açıyorum başıma bu bence doğumun yaklaşmasından kaynaklı bır an evvel toparlama dürtüsüyle gelen enerjı dürtü doğum eylemi hikaye

Nolur nolmaz kulot koyarım ıkı tane depend de var ama belli olmaz
Benim korseyi kullanma amacım karın toplansın hemen inceleyim kafası falan değil
Oğlumda almadım, hastaneden çıktık bes dklık bır mesafe karnım asırı yumuşak ve hala buyuk sez dıkısın üstüne sallandıkça asırı acıdı eve geldiğimiz gibi annem beni eski usul kocamla çarşaf sardı belıme bır rahat ettim dikişin üstüne o gobek dusmedı ve tuttuğu ıcın kıştı benım malum ertesı gun yün korse aldı getırdı esım oda gayet esnek hafıf toplayan birşey onu kullandım
Bunları yaşadığım ıcın bu sefer hastaneden çıkarken cırt cırtlı ayarlanabılen bır korse kullanacağım dıkıslerımıde rahatsız etmeden karnımı toparlayacak kadar kendımı rahat edecek kadar sıkarım ve o sekılde kullanmaya devam ederim kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…