2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Çok şükür kuzum ikinizde cabucak toparlanırsınız inşallah
Sağolasın canim ya oglum çok kuvvetli butun hemsireleri diyor bunun gibi olanlar destekle nefes aliyor maşallah diyorlar dahada iyi olucaz Rabbim sizlerin bebeklerine böyle olmadan yaniniza almayi nasil etsin inşallah

Canım hurafe mi ne bilmiyorum ama eşimin gözünün kenarında bir tane et beni çıkmış çocukluk zamanında. Sonra çoğalmaya başlamış kv ilk çıkan et benini saç teli ile bağlamış tek tek düşmüşler. Sonra bunu bir kaç kişiden daha duydum belki denemek istersiniz..

Aşkım okunacak duaları var Google ya onları okuyup suyun ıcıne atıyorsun bu kadar doğumun bitincede çıkartıyorsun mutlaka
Tamam canim bende google amcadan yardim alacaktim bu isi yaparsa anam yapar
Yada kendimde yapabilirim sanci baslayinca icip hastaneye giderim

Ya bunu banada yapmislardi kucukken
Ama cok kucuktum sadece boyle bi olayin oldugunu hatirliyorum
Dustuler diye biliyorum bende. Suan olmadiklarina gore dusmusler

Tamam canim bende google amcadan yardim alacaktim bu isi yaparsa anam yapar
Yada kendimde yapabilirim sanci baslayinca icip hastaneye giderim
Sancın olursa her sancıda

sümmessebile yesserahü
ayetini okuyun Rabbim size kolay bir dogum nasip etsin size agırlarda zor gelmez inşallah

Sağlıkla büyüsün

Ya kızlar bende uzasın istiyorum kestirmek istemiyorum birde saçlarım bakırdı önce hamile kalmadan kestaneye dönmüştüm doğumdan önce boyatmak doğru mu yaa bende bebekle kuaför köşesinde rezil olmak istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…