Sağolasın canim ya oglum çok kuvvetli butun hemsireleri diyor bunun gibi olanlar destekle nefes aliyor maşallah diyorlar dahada iyi olucaz Rabbim sizlerin bebeklerine böyle olmadan yaniniza almayi nasil etsin inşallahÇok şükür kuzum ikinizde cabucak toparlanırsınız inşallah
Canım hurafe mi ne bilmiyorum ama eşimin gözünün kenarında bir tane et beni çıkmış çocukluk zamanında. Sonra çoğalmaya başlamış kv ilk çıkan et benini saç teli ile bağlamış tek tek düşmüşler. Sonra bunu bir kaç kişiden daha duydum belki denemek istersiniz..Aaa doğurduktan sonra sağlam kese atacağız o zaman desene hamam yolları beni bekler
Ben de eğer geçmezse yaktırırım canım çünkü bacağımdaki elime gelince içim bir hoş oluyor acımıyor ama
Koltuk altımdakiler acıyor maalesef bir de geçmez ileride daha da büyür falan mutlaka bir cilt doktoruna göstereceğim doğumdan sonraki 3 ay içinde falan geçmezse
Geçmiş olsun sana da çokolur da geçerse benler haber et mutlaka doktor geçer diyor ısrarla çünkü bana
Tamam canim bende google amcadan yardim alacaktim bu isi yaparsa anam yaparAşkım okunacak duaları var Google ya onları okuyup suyun ıcıne atıyorsun bu kadar doğumun bitincede çıkartıyorsun mutlaka
Ya bunu banada yapmislardi kucukkenCanım hurafe mi ne bilmiyorum ama eşimin gözünün kenarında bir tane et beni çıkmış çocukluk zamanında. Sonra çoğalmaya başlamış kv ilk çıkan et benini saç teli ile bağlamış tek tek düşmüşler. Sonra bunu bir kaç kişiden daha duydum belki denemek istersiniz..
Sancın olursa her sancıdaTamam canim bende google amcadan yardim alacaktim bu isi yaparsa anam yapar
Yada kendimde yapabilirim sanci baslayinca icip hastaneye giderim
Sağlıkla büyüsünGünaydın kızlar benimde kontrolüm vardı bebeğin kilosu biraz geriden geliyor ama sorun etmiyorum. 1950 gr olmuş 33+5 de. Sağlıkla doğsunlar da yeter ki.. ama ben hızla almaya başladım. Başlarda almıyordum şuan itibariyle 9 kilo almış bulunuyorum daha da 1 ay var
50.5 ile başladım 61 kilo olmuşum nereye gidecek olay bilmiyorumBu arada bende 79.5 oldum 73.2 ile başladım vücudum en agır donemlerını yaşıyor
Ayarlanan cırtcırtlı var bendeKorse ben almadim ya hangisini alsam bilemedimde bir eksigim o ve terlik kaldi
İçmen önemli değil sadece koysan da niyetiyle olurTamam canim bende google amcadan yardim alacaktim bu isi yaparsa anam yapar
Yada kendimde yapabilirim sanci baslayinca icip hastaneye giderim
Max 64 gayet ıyı50.5 ile başladım 61 kilo olmuşum nereye gidecek olay bilmiyorum
Doğumdan sonra direk kullanım öneriliyor mu?Ayarlanan cırtcırtlı var bende
Bu hafta 2 kilo aldım amaMax 64 gayet ıyı
Ben çıkarken takıcam kuzum zaten extra sıkı kancalı ortadan şıkmış gibi seni yapan korselerden değil onlar hemen kullanılmamalı zatenDoğumdan sonra direk kullanım öneriliyor mu?
Bende oğlumda kilo alsın dıye son ıkı ay cok yemıstım bı ay 3 bı ay 4 kilo almıstım resmenBu hafta 2 kilo aldım ama
Amin canim insallahSancın olursa her sancıda
sümmessebile yesserahü
ayetini okuyun Rabbim size kolay bir dogum nasip etsin size agırlarda zor gelmez inşallah
Aa oylemi ben icecez saniyodumİçmen önemli değil sadece koysan da niyetiyle olur
Bende toparlayıcı alacaktım yüksek bel külot gibi oluyor ya ama doğumdan ne kadar sonra kullansam bilemiyorum kuzuBen çıkarken takıcam kuzum zaten extra sıkı kancalı ortadan şıkmış gibi seni yapan korselerden değil onlar hemen kullanılmamalı zaten
Bundan sonrası yarasında ben net 65 geçerimBende oğlumda kilo alsın dıye son ıkı ay cok yemıstım bı ay 3 bı ay 4 kilo almıstım resmenneyse senınki yaradı en azından aşkım
Ay aslında ben verdiklerini demiştim ama sen böyle söyleyince kaynana da olablirhangisini kaynanayimi verdiklerinimi
Onları hemen kullanmak zor olabılır yıne kuzum normal doğum olursa kullanırsın ama sez için diyorumBende toparlayıcı alacaktım yüksek bel külot gibi oluyor ya ama doğumdan ne kadar sonra kullansam bilemiyorum kuzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?