2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Aaa doğurduktan sonra sağlam kese atacağız o zaman desene hamam yolları beni bekler
Ben de eğer geçmezse yaktırırım canım çünkü bacağımdaki elime gelince içim bir hoş oluyor acımıyor ama
Koltuk altımdakiler acıyor maalesef bir de geçmez ileride daha da büyür falan mutlaka bir cilt doktoruna göstereceğim doğumdan sonraki 3 ay içinde falan geçmezse
Geçmiş olsun sana da çok olur da geçerse benler haber et mutlaka doktor geçer diyor ısrarla çünkü bana

Benimde boyum kisa suan bile karnim asiri asiri buyuk
Digerlerinde bukadar olmamisti
Kizimda 38+3 de doktor daha vaktin cok demisti oyle kafaya takiyodum ertesi gun dogurdum
Sonraki hamileliklerde daha çabuk çıkıyor ve daha çabuk büyüyor diyorlar canım belki ondan daha büyüktür bu sefer karnın
Bakalım benim nasıl olacak aşırı hareketsiz olduğum için doğuramazsam diye düşünceler geçiyor aklımdan bazen

Ben de aşırı hareketsizdim kız olmasına rağmen gelmedi 40+4te sezeryan oldu.doktor bunca suniyle bile gelmediyse gelmez demişti en iyisi 37den sonra plates topuyla egzersiz ve yürüyüş yapmanız

Yok kuzu daha 3 kilo daha alsan 12-13 tamamlarsın ıste normal gayet

Ben de aşırı hareketsizdim kız olmasına rağmen gelmedi 40+4te sezeryan oldu.doktor bunca suniyle bile gelmediyse gelmez demişti en iyisi 37den sonra plates topuyla egzersiz ve yürüyüş yapmanız
37 ye girdiğim gün bütün tuşlara basacağım demek yapacak bir şey yok

Bu arada bende 79.5 oldum 73.2 ile başladım vücudum en agır donemlerını yaşıyor

Bu sonlar hangi sonlar sanki köprüden önceki çıkışlarda yaklaştık bugün 32 deyiz biz bakalım
30 sonrasi bana gore sonlara yaklastik
Su an sende gayet sonlara yakinsin
Sanırım canım, şeker vardı bende ondan korkutum yine çıkmasın diye ufak bi takip yapayım en iyisi.. aman yesen suç yemesen suç
Bende seker de yok oyle huzuli kilo
Hamama gitmeyi cok ozledim
Annem dun gitti bende dogum yapim 40dan sonra giderim artik
Ya 3. Oldugundan yada erkek oldugundan bende bilmiyorum
Artik yuruyuse baslamak farz oldu
Keske soyle toplanipta butun grup yuruyuse ciksak

Ay ben de çok istiyorum ya şöyle bir keseleneyim bir de saçımı kestireceğim hemen. Şu saçma batıl inanç içime dert oluyor nedense kestiremedim bir türlü belime doğru gidiyor saçlarım kısacık kestireceğim çene hizasında bir doğurayım da sağ Salim

Ah keşkeee ne güzel olurdu. birbirimizi gazlaya gazlaya yürürdük

Bende sacimi kestirip boyatmak istiyorum
Benim cok beyaz sacim var

Bende sacimi kestirip boyatmak istiyorum
Benim cok beyaz sacim var
Benim de beyazım çok canım öyle beyazlarla takılıyordum ben umursamıyordum pek ama hamilelik zamanı daha da arttılar sanki gözüme batıyorlar. Sadece beyazları kapatmak için kendi rengimde boyarım belki kestirince bitkisel boyayla bakalım onu da düşünüyorum yani
Ama bu sıcaklarda bu saçlarla öldümmmm bittim yandım yani kestirmeyeyim diye zor direniyorum resmen

Ay aynı durumdayız mahvoldum bu saçlarla, sıfıra vurdurasım geliyo bi doğurayım sağlıcakla

Gece uyuyamama güncellemesi bana hala gelmedi ya gece uyanmışım ama öyle sıkışmışım ki zor yetiştim tuvalete. Normalde de gece tuvalete hiç kalkan biri değilim. Boşuna idrar yolu enfeksiyonu olmadım, saat kurup mu kalksam

sandriyon Ayy bende düzenli hamama giderdim o kadar özledim ki hamama gitmeyi
Ama bebeğim 15-20 günlük olsun benim de kanamam olmazsa bende annene bırakıp 2 saat gitmek istiyorum valla
Benim saçlarım da normalde çok uzar hamilelikte daha hızlı uzadı 2 kez kestirdim valla batıl inanç felan demedim ne olacak sanki

Valla ben de kestirdim şimdi yine uzadı baya kestirmek istiyorum. Ama sanırım doğum sonrası giderim kestiririm artık, üşeniyorum

İyi yapmışsın canım sıhhatler olsun
Biliyorum çok saçma normalde batıl inançlarım da yoktur pek ama niyeyse tam kuaföre gidicem içimdeki yaşlı teyze susmuyor
En sonunda dedim buraya kadar geldim bu saçla koskoca yaz geçti zaten az daha durayım madem

37 ye girdiğim gün bütün tuşlara basacağım demek yapacak bir şey yok
Ben yürüyüş şimdi vakit buldukça yorgun olmadığım zamanlar zaten yapıyorum hastanedeki ebe de pelvis taban egzersizlerine 35.haftada başlıyoruz demişti ona da 35 te başlarım.
Dün Papatyamaviss hurma da 35 te başlanabilir yavaştan dedi zaten hurmayı da çok severim onu da yemeye başlayacağım
Perine masajı adaçayı ahını yaprağı çayı pilates topunda egzersiz bunları artık 37den sonra başlarım diye düşündüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…