İnşallah halleder taşınma işi zor valla benim evi şimdi bir gör zaten küçücük her yer kutuAğzından yel alsın sen doğurursan sıra bize gelir
Ya son iki gidişimde Eskişehirde bi aktarda hep gözüme çarpıyor o ot. Anneme de gösterdim bundan alıcaksın bak diye, gelirken alsınOnun da ev tadilat taşınma işleri var iniallah ben doğurmadan halleder
Ben de 78de başlamıştım doktorun bozuk tartısında 89 çıktımNeyse kiloya mızmızlanmicam diyo Neyse maşallah herkesin kilosu o aralıkta gibi 15 olmadan bitiricez inşallah
Evet onu çocukken yaşlı bir teyze kuzenimin yüzünde siğil gibi et beni vardı benim saçımdan alıp bağlamıştı ve gerçekten düşmüştü çok şaşırmıştım. Evlendikten sonra eşimin kolunda bir siğil vardı onda denedim o da düştü. Muhtemelen siğilin beslenmesini önleyip düşürüyorCanım hurafe mi ne bilmiyorum ama eşimin gözünün kenarında bir tane et beni çıkmış çocukluk zamanında. Sonra çoğalmaya başlamış kv ilk çıkan et benini saç teli ile bağlamış tek tek düşmüşler. Sonra bunu bir kaç kişiden daha duydum belki denemek istersiniz..
O zaman koymayayım bendeYeter aşkım bende iki pij tkm bır sabahlık koydum
Fotoğrafına
Anladım canım seninki ihtiyaç ondan koymuşsun tabi dikiş yerini tutan bir şey daha rahat olmuştur.Nolur nolmaz kulot koyarım ıkı tane depend de var ama belli olmaz
Benim korseyi kullanma amacım karın toplansın hemen inceleyim kafası falan değil
Oğlumda almadım, hastaneden çıktık bes dklık bır mesafe karnım asırı yumuşak ve hala buyuk sez dıkısın üstüne sallandıkça asırı acıdı eve geldiğimiz gibi annem beni eski usul kocamla çarşaf sardı belıme bır rahat ettim dikişin üstüne o gobek dusmedı ve tuttuğu ıcın kıştı benım malum ertesı gun yün korse aldı getırdı esım oda gayet esnek hafıf toplayan birşey onu kullandım
Bunları yaşadığım ıcın bu sefer hastaneden çıkarken cırt cırtlı ayarlanabılen bır korse kullanacağım dıkıslerımıde rahatsız etmeden karnımı toparlayacak kadar kendımı rahat edecek kadar sıkarım ve o sekılde kullanmaya devam ederim kuzum
İnşallah hayırlısıyla halledersiniz, yavaş yavaş mola vere vere giderseniz sorun olmaz inşallah.İnşallah halleder taşınma işi zor valla benim evi şimdi bir gör zaten küçücük her yer kutuben 23 eylülde 37.haftaya giriyorum 26 eylülde hastaneden doğum izni için ayrılacağım o gün Eskişehir'e doğru yola çıkacağız İnşallah Bizim eşyalar da nakliye ile çıkacak ben annemin evde doğumu beklerken babamla eşimde nakliyenin geldiği zaman Kütahya'ya geçer sonra eşyalar kurulur diye düşünüyoruz.
Büyük eşyalar yerleşip kurulsa annemle giderim ben söylerim o yerleştirir 38.haftaya evimde girerim diye düşünüyorum her şey yolunda giderse de doğumu evimde beklerim İnşallah
Yani planımız bu yönde ama bakalım 37+2 37+3te de uzun yola çıkmak gözümü korkutmuyor değil
Hayırlısı ile sağlıkla bir doğursak
Her ebebekte var kuzum gerekırse gonder alsın biriO zaman koymayayım bende
Teşekkür ederim kuzum pazar günü arkadaş prof makine ile çekti çok hoşuma gitti benimde
Anladım canım seninki ihtiyaç ondan koymuşsun tabi dikiş yerini tutan bir şey daha rahat olmuştur.
Şimdi benim gidişat normal doğum gibi ama sonradan sezeryan olma ihtimali felan olursa koysam mı bende ince yapılı rahat bir şey yoksa evrene hiç kötü mesaj yollamayın kalsın mı gerekirse hemen alınır zaten
O kadar umrumda değil ki ev ve işleriHahahah. Ya evde kalmakdaha zormus ki. Evde is bitmiyor asla
Evet doğru doktorada sorayım bakalım ne dicekOnları hemen kullanmak zor olabılır yıne kuzum normal doğum olursa kullanırsın ama sez için diyorum
Seninle biz aynı kulvarda yarışıyoruz galibaBende 50 ile başladım 60 olmuşum
Bakalım nereye gidecek bu işin sonu 15i geçmem inşallah
Gaz falan var mı? Son zamanlarda gaz inanılmaz derece de beni rahatsız ediyor. Bir de bağırsak hareketleri de. Fenalaşıyorum sonra wc çıkıp gaz çıkarıp ancak rahatlatıyorumKızlar karnım içten içten çok acıyor. Yapabileceğim bir şey var mı sizce ?
Bana batiyor kirlilik daginiklilikO kadar umrumda değil ki ev ve işlerisıcaktan mı ben mi mayıştım bilmiyorum ye iç yat modundayım.
Satilucky fotoya bayıldım maşallah pek güzelsiniz ana-oğul
Ay hadi inşallahAğzından yel alsın sen doğurursan sıra bize gelir
Ya son iki gidişimde Eskişehirde bi aktarda hep gözüme çarpıyor o ot. Anneme de gösterdim bundan alıcaksın bak diye, gelirken alsınOnun da ev tadilat taşınma işleri var iniallah ben doğurmadan halleder
Ben de 78de başlamıştım doktorun bozuk tartısında 89 çıktımNeyse kiloya mızmızlanmicam diyo Neyse maşallah herkesin kilosu o aralıkta gibi 15 olmadan bitiricez inşallah
Gaz falan var mı? Son zamanlarda gaz inanılmaz derece de beni rahatsız ediyor. Bir de bağırsak hareketleri de. Fenalaşıyorum sonra wc çıkıp gaz çıkarıp ancak rahatlatıyorum
Ben görmüyorumBana batiyor kirlilik daginiklilik
Ya evet işte bebek büyüdü yeri daraldı o da artık rahat değildir heraldeBebeğin hareketleri canımı acıtıyor. Bir de kasılmalarım hala çok. Sanki bebek çok büyümüş, çok ağır gibi. Onun da rahatı yok gibi.
Aslında akşamları falan yürüyoruz. Evde yatarken, otururken vs daha mı zor anlamıyorum.
2 gündür iyice rahatsız etmeye başladı.
Bencede kokten cozumAy aslında ben verdiklerini demiştim ama sen böyle söyleyince kaynana da olablirkökten çözüm
Ben 2. Dogumda oyle olmustumKizlar dogurcagi zaman insana bi enerji gelirmis bende bugun bir enerji var ki sabah 9 dan beri temizlikteyim. Dogurcak miyim ne
Sahsen ben 38e kadar beklerımKız erken daha azından yel alsın hele bı durun doğurcam dıyıp dıyıp durmayın36 dan sonra başlarsınız
Oh mis olur vallaBoş ver az kaldı zaten doğumdan sonra şöyle kestirip boyatmak istersen de boyatırsın mis gibi yenilik değişiklik o psikolojide kendimize bakmak iyi gelir zaten
Ben istesem yine kestireyim de doğum sonrası şöyle güzel bi ışıltı düşünüyorum yenileneyim biraz
Benimki de ırsi ya 14 yaşında başladı beyazlaşmaya ama öyle bir bölgede yoğun toplanmadı ondan batmıyor gözüme dağınık dağınık saçımın her yerindelerBenimki irsi bi gorsen 50 kusur yasindaki teyzeler gibi beyazlarim var ben kapaliyim oyuzden evdekiler haric kimse gormuyo
Neyse dogum sonrasi guzel bi sac bakimi masaj hamam hakettik, ben masaji cok seviyorum 2 3 ayda bi giderim ama hamilelikden dolayi gidemiyodum onu ozledim
O da iyi kuzum doğuma şöyle fresh fresh gidersinBen Eylül girsin ikinci haftası gibi hem kestirecek hemde sombre yada ışıltı attırıcambikere daha kestırmıstım , bebişle gidemem kuaföre orda o kokuya maruz kalmasını ıstemem kaynanama da bırakmam zaten baska da kımsem yok malum o yuzden ben yaptırıcam
Suan gayet ıyı gıdıyorum bu arada sabah tartıldım 80 olmuşum2 kg daha alsam hedefım 82 ile doğurmak
Gayet güzel plan program hurmaya da az adetli başlarsın sonradan yapıstır 10-12 ne kadar yerseniz , birde Fatma ana eli otu alın hazırda bulundurun sancınız gelırse evdekı bı büyüğünüz yada hastanede suya koyup dualarını okusun suyundan da yudum alabıırsınız ben yaptım 5 cm’de kaldım ya harbıden oda acılmadı o kadar saat suda durmasına rağmen manevi yönden de iyi geliyor
Aşkım ben xxl aldım düşünçekti kurutmada cok olmasada topladı baya zaten xl alıyordum normalde efil efil iyi oldu bana
Fiyat gerçekten şok magazada o fıyata da satıyorlardı yenı çıktığında
Denerim ben bunu vallaCanım hurafe mi ne bilmiyorum ama eşimin gözünün kenarında bir tane et beni çıkmış çocukluk zamanında. Sonra çoğalmaya başlamış kv ilk çıkan et benini saç teli ile bağlamış tek tek düşmüşler. Sonra bunu bir kaç kişiden daha duydum belki denemek istersiniz..
Oğlumda ilk 9-10 ay nerdeyse hiç bırakmadığım ıcın uzun burada oğlum da durmuyordu bıberon almıyordu mama ıcmıyordu falan max yarım saat 45 dk iş halledıp dönüyordum o yüzden ihtimalleri bosverıp ben önden önden yaptırayım dedım cunku kesın sonradan yaptıramamOh mis olur valla
Ben de biraz o yüzden de sabrediyorum şimdi lohusa kafası eminim bir arıza çıkarıcambari kendime sararım azıcık yenilenirim de gazım alınır haha
Bu arada foto harika
Benimki de ırsi ya 14 yaşında başladı beyazlaşmaya ama öyle bir bölgede yoğun toplanmadı ondan batmıyor gözüme dağınık dağınık saçımın her yerindeler
Hayırlısıyla bir doğursak da atsak kendimizi hamamlara kuaförlere ayyyh
O da iyi kuzum doğuma şöyle fresh fresh gidersin
Ben doğum sonrası kafamı toplamaya daha çok ihtiyacım olur sanıyorum ondan sonraya bıraktım artıkbir de göbüşüm erir eski kıyafetlerime girersem benden iyisi yok
Denerim ben bunu vallasağ ol kuzum belki işe yarar yani denemesi bedava sonuçta
Yok kız doğurmaya degıl dogurcam dıye söylenmeye o zaman başlarsınız dıyorumBencede kokten cozum
Ben 2. Dogumda oyle olmustum
Ama dur daha erken bekle
Sahsen ben 38e kadar beklerım
Ekimi bi goreyim
1 ekim pazar istemem
2 ekim falan gelebiliri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?