2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
İnşallah halleder taşınma işi zor valla benim evi şimdi bir gör zaten küçücük her yer kutu ben 23 eylülde 37.haftaya giriyorum 26 eylülde hastaneden doğum izni için ayrılacağım o gün Eskişehir'e doğru yola çıkacağız İnşallah Bizim eşyalar da nakliye ile çıkacak ben annemin evde doğumu beklerken babamla eşimde nakliyenin geldiği zaman Kütahya'ya geçer sonra eşyalar kurulur diye düşünüyoruz.
Büyük eşyalar yerleşip kurulsa annemle giderim ben söylerim o yerleştirir 38.haftaya evimde girerim diye düşünüyorum her şey yolunda giderse de doğumu evimde beklerim İnşallah
Yani planımız bu yönde ama bakalım 37+2 37+3te de uzun yola çıkmak gözümü korkutmuyor değil
Hayırlısı ile sağlıkla bir doğursak

Evet onu çocukken yaşlı bir teyze kuzenimin yüzünde siğil gibi et beni vardı benim saçımdan alıp bağlamıştı ve gerçekten düşmüştü çok şaşırmıştım. Evlendikten sonra eşimin kolunda bir siğil vardı onda denedim o da düştü. Muhtemelen siğilin beslenmesini önleyip düşürüyor

Yeter aşkım bende iki pij tkm bır sabahlık koydum
Fotoğrafına
O zaman koymayayım bende
Teşekkür ederim kuzum pazar günü arkadaş prof makine ile çekti çok hoşuma gitti benimde
Anladım canım seninki ihtiyaç ondan koymuşsun tabi dikiş yerini tutan bir şey daha rahat olmuştur.
Şimdi benim gidişat normal doğum gibi ama sonradan sezeryan olma ihtimali felan olursa koysam mı bende ince yapılı rahat bir şey yoksa evrene hiç kötü mesaj yollamayın kalsın mı gerekirse hemen alınır zaten

İnşallah hayırlısıyla halledersiniz, yavaş yavaş mola vere vere giderseniz sorun olmaz inşallah.

Her ebebekte var kuzum gerekırse gonder alsın biri ben eltimden aldım bunu normal doğum onun o eve geldikten sonra kullandı gunduzlerı karnı toparlansın dıye
Benim amacım dikişlerim rahat etti bana haraket anlamında daha özgürlük kazandırdı o ka önceliğim o

Ne güzel bir anı kalmış ya

Ay hadi inşallah

Gaz falan var mı? Son zamanlarda gaz inanılmaz derece de beni rahatsız ediyor. Bir de bağırsak hareketleri de. Fenalaşıyorum sonra wc çıkıp gaz çıkarıp ancak rahatlatıyorum

Bebeğin hareketleri canımı acıtıyor. Bir de kasılmalarım hala çok. Sanki bebek çok büyümüş, çok ağır gibi. Onun da rahatı yok gibi.
Aslında akşamları falan yürüyoruz. Evde yatarken, otururken vs daha mı zor anlamıyorum.
2 gündür iyice rahatsız etmeye başladı.

Bana batiyor kirlilik daginiklilik
Ben görmüyorum
Ya evet işte bebek büyüdü yeri daraldı o da artık rahat değildir heralde bence artık bu rahatsızlıklarımız artarak devam edecek. Etrafımda kime söylesem normal, ağrı olacak rahim doğuma hazırlanıyor diyorlar

Ay aslında ben verdiklerini demiştim ama sen böyle söyleyince kaynana da olablir kökten çözüm
Bencede kokten cozum
Kizlar dogurcagi zaman insana bi enerji gelirmis bende bugun bir enerji var ki sabah 9 dan beri temizlikteyim. Dogurcak miyim ne
Ben 2. Dogumda oyle olmustum
Ama dur daha erken bekle
Kız erken daha azından yel alsın hele bı durun doğurcam dıyıp dıyıp durmayın 36 dan sonra başlarsınız
Sahsen ben 38e kadar beklerım
Ekimi bi goreyim
1 ekim pazar istemem
2 ekim falan gelebiliri

Oh mis olur valla
Ben de biraz o yüzden de sabrediyorum şimdi lohusa kafası eminim bir arıza çıkarıcam bari kendime sararım azıcık yenilenirim de gazım alınır haha
Bu arada foto harika
Benimki de ırsi ya 14 yaşında başladı beyazlaşmaya ama öyle bir bölgede yoğun toplanmadı ondan batmıyor gözüme dağınık dağınık saçımın her yerindeler
Hayırlısıyla bir doğursak da atsak kendimizi hamamlara kuaförlere ayyyh
O da iyi kuzum doğuma şöyle fresh fresh gidersin
Ben doğum sonrası kafamı toplamaya daha çok ihtiyacım olur sanıyorum ondan sonraya bıraktım artık bir de göbüşüm erir eski kıyafetlerime girersem benden iyisi yok
Denerim ben bunu valla sağ ol kuzum belki işe yarar yani denemesi bedava sonuçta

Oğlumda ilk 9-10 ay nerdeyse hiç bırakmadığım ıcın uzun burada oğlum da durmuyordu bıberon almıyordu mama ıcmıyordu falan max yarım saat 45 dk iş halledıp dönüyordum o yüzden ihtimalleri bosverıp ben önden önden yaptırayım dedım cunku kesın sonradan yaptıramam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…