2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Gaz falan var mı? Son zamanlarda gaz inanılmaz derece de beni rahatsız ediyor. Bir de bağırsak hareketleri de. Fenalaşıyorum sonra wc çıkıp gaz çıkarıp ancak rahatlatıyorum
Ben de de bu çok arttı bu aralar wcye çıkmadan çok kötü oluyorum acaba X XbirKadin ondan olabilir mi

bugün tam 32.haftaya girdik kendi doktorum 4 hafta sonraya (34.hafta) kontrol verince yarın devlet hastanesinde randevu bulabildim.. daha önce yazmıştım kızlar, günde 3 4 kere çamaşır değiştiriyorum,baya ıslanıyor bazen alt kıyafetime bile geçiyor diye..
Şimdi amniyon sivisimi Allah korusun yoksa normal akıntı mi diye doktor nasıl anlayacak? İlk defa gideceğim bu hastaneye ve doktora..
Alttan muayene mi yoksa ultrasyonda sıvı miktarı anlaşılır mı?

Ultrasonda sıvı miktarı ile suyun azaldığını anlar. Diyelim ki azalma yok bu akıntı da neyin nesi deyip muayene de edebilir. Hazırlıklı gitmeni tavsiye ederim.

Ultrasonda sıvı miktarı ile suyun azaldığını anlar. Diyelim ki azalma yok bu akıntı da neyin nesi deyip muayene de edebilir. Hazırlıklı gitmeni tavsiye ederim.
Teşekkür ederim canım, aman sıvı azalması olmasinda o bana yeter vallahi... idrar testi ve kültür se isteyeceğim zaten doktordan.. kokusuz ve kaşınma vb olmadığı için dert etmemiştim hiç.. bakalım yarın sabah netlessin artık 1 haftadır kendimi yiyorum.

Benimde boyun bölgemde çıkmıştı küçük et benleri. Geçen kaşırken koptu biri çok ince ince bendekiler. Bakalım geçer inşallah,benin yokolması da hiç mantıklı gelmiyor ama

Canım amniyo sıvısı olup olmadığının da testleri var. Sanırım kültür gibi numune alıp yapılıyor. Suyu azalmamış dese bile test iste bence yapsınlar için rahat etsin

Canım akıntı işi bazı gebede fazla olur bazısı da az umalım da normal bir akıntı olsun. İdrarına da bakılması iyi olur tabi. Sıvı azalması olsa bile korkma yükseliyor bak benim yükseldi. Şekeri düşürdük evvelAllah suyu da yükseltiriz için rahat olsun

Hijyen açısından muhtemelen doktor da önermez. Bana şu an deniz falan yasak 40 ı çıkana kadar

Oy o göğüs çökmeye başlayınca hiç kıyamıyorsun dimi , öyle olunca içim gidiyor benim de yoruluyor diye. Sarılıktan kurtarmışsınız sevindim canım, yorulması da geçer kısa zamanda inşallah

Ah inşallah canım inşallah 38.i görelim sağ salim sağlıkla alalım kucaklarimiza inşallah

Canım amniyo sıvısı olup olmadığının da testleri var. Sanırım kültür gibi numune alıp yapılıyor. Suyu azalmamış dese bile test iste bence yapsınlar için rahat etsin
Haklısın canım, yarın bi olsunda doktorun tutumuna göre isteyeyim olmadı kendi doktoruma gideceğim öne alıp randevuyu

Canim ultrasonda anliyorlar. Mesela benim doktorum hep diyor suyu falan iyi diye

Canım dediğin nasıl birşey ya. Ben bi seçemedim almadım hala artık kullanmak istiyorum aslında
Atayım kuzum bendeki ten rengi olan daha bağ kolay bısey diğeride ebebkte ama onu bılemıcem

Eklentiler

• 11B547ED-52D8-4F79-A75C-CABCF2D7DC7B.webp
    23,1 KB · Görüntüleme: 52
  • 35F42C9F-2FF5-4DD2-A829-2D79202281D2.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 52
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…