Bence çok iyi ama benim karnım öne doğru kule gibi gidiyor çok komikBen de 72yle hamile kaldım 4 ay kusmaktan 68leri gördüm şuan 77yim 72yi baz alırsam 5 kilocuk almışım çok değil ya68i baz almak istemiyorum
MaşAllah benimkiyle aynı çıkmış nerdeyseKızlar doktorun yanındayız hala cadı elini yüzüne koydu çekmedi herzamanki gibi 2160 gr 44 cm olmuş minişim dualarınızı bekleriz teyzeler
Ultrasonda sıvı miktarı ile suyun azaldığını anlar. Diyelim ki azalma yok bu akıntı da neyin nesi deyip muayene de edebilir. Hazırlıklı gitmeni tavsiye ederim.bugün tam 32.haftaya girdikkendi doktorum 4 hafta sonraya (34.hafta) kontrol verince yarın devlet hastanesinde randevu bulabildim.. daha önce yazmıştım kızlar, günde 3 4 kere çamaşır değiştiriyorum,baya ıslanıyor bazen alt kıyafetime bile geçiyor diye..
Şimdi amniyon sivisimi Allah korusun yoksa normal akıntı mi diye doktor nasıl anlayacak? İlk defa gideceğim bu hastaneye ve doktora..
Alttan muayene mi yoksa ultrasyonda sıvı miktarı anlaşılır mı?
Teşekkür ederim canım, aman sıvı azalması olmasinda o bana yeter vallahi... idrar testi ve kültür se isteyeceğim zaten doktordan.. kokusuz ve kaşınma vb olmadığı için dert etmemiştim hiç.. bakalım yarın sabah netlessin artık 1 haftadır kendimi yiyorum.Ultrasonda sıvı miktarı ile suyun azaldığını anlar. Diyelim ki azalma yok bu akıntı da neyin nesi deyip muayene de edebilir. Hazırlıklı gitmeni tavsiye ederim.
Benimde boyun bölgemde çıkmıştı küçük et benleri. Geçen kaşırken koptu biri çok ince ince bendekiler. Bakalım geçer inşallah,benin yokolması da hiç mantıklı gelmiyor amaAaa doğurduktan sonra sağlam kese atacağız o zaman desene hamam yolları beni bekler
Ben de eğer geçmezse yaktırırım canım çünkü bacağımdaki elime gelince içim bir hoş oluyor acımıyor ama
Koltuk altımdakiler acıyor maalesef bir de geçmez ileride daha da büyür falan mutlaka bir cilt doktoruna göstereceğim doğumdan sonraki 3 ay içinde falan geçmezse
Geçmiş olsun sana da çokolur da geçerse benler haber et mutlaka doktor geçer diyor ısrarla çünkü bana
Canım amniyo sıvısı olup olmadığının da testleri var. Sanırım kültür gibi numune alıp yapılıyor. Suyu azalmamış dese bile test iste bence yapsınlar için rahat etsinTeşekkür ederim canım, aman sıvı azalması olmasinda o bana yeter vallahi... idrar testi ve kültür se isteyeceğim zaten doktordan.. kokusuz ve kaşınma vb olmadığı için dert etmemiştim hiç.. bakalım yarın sabah netlessin artık 1 haftadır kendimi yiyorum.
Canım akıntı işi bazı gebede fazla olur bazısı da azTeşekkür ederim canım, aman sıvı azalması olmasinda o bana yeter vallahi... idrar testi ve kültür se isteyeceğim zaten doktordan.. kokusuz ve kaşınma vb olmadığı için dert etmemiştim hiç.. bakalım yarın sabah netlessin artık 1 haftadır kendimi yiyorum.
sandriyon Ayy bende düzenli hamama giderdim o kadar özledim ki hamama gitmeyi
Ama bebeğim 15-20 günlük olsun benim de kanamam olmazsa bende annene bırakıp 2 saat gitmek istiyorum valla
Benim saçlarım da normalde çok uzar hamilelikte daha hızlı uzadı 2 kez kestirdim valla batıl inanç felan demedim ne olacak sanki
Hijyen açısından muhtemelen doktor da önermez. Bana şu an deniz falan yasak 40 ı çıkana kadarBende ilk hamilelikde kestirmistim ozamanlar bilmiyodum duymamistim bu hurafeyikeske hic duymasaydim
Canim sen bilirsin ama hamile kadin 40 gun kendini korumali , hem hijyenik bakimdan hamamda enfeksiyon kapabilirsin hemde dini açıdan simdi detaya girmeyim ama sen bi arastir istersen ben 40i beklerim diye dusunuyorum
Oy o göğüs çökmeye başlayınca hiç kıyamıyorsun dimi , öyle olunca içim gidiyor benim de yoruluyor diye. Sarılıktan kurtarmışsınız sevindim canım, yorulması da geçer kısa zamanda inşallahBebisi emzirmeye çagırdılar gidebildigim kadar gidiyorum ama bayginlik geliyor titreme ates bana bir haller oluyor ama anlamıyorum görmemiş olabilirim dün geceye kadar hastanedeydim kiz olmasa orda kalicam ama süreklide süt sağıyorum rahat emiyor ama yoruluyor gôğsü çöküyor devam ederse tekrar biz besleriz diyorlar deneme yapiyorlar sanirim kaldirabilecek mi diye ama ısık tedavisini kaldırmışlar sariligi bitti galiba durum bu canm
Canım dediğin nasıl birşey ya. Ben bi seçemedim almadım hala artık kullanmak istiyorum aslındaBen çıkarken takıcam kuzum zaten extra sıkı kancalı ortadan şıkmış gibi seni yapan korselerden değil onlar hemen kullanılmamalı zaten
Ah inşallah canım inşallahCanım akıntı işi bazı gebede fazla olur bazısı da azumalım da normal bir akıntı olsun. İdrarına da bakılması iyi olur tabi. Sıvı azalması olsa bile korkma yükseliyor bak benim yükseldi. Şekeri düşürdük evvelAllah suyu da yükseltiriz için rahat olsun
Eylul bitisine okeyim kuzumBencede kokten cozum
Ben 2. Dogumda oyle olmustum
Ama dur daha erken bekle
Sahsen ben 38e kadar beklerım
Ekimi bi goreyim
1 ekim pazar istemem
2 ekim falan gelebiliri
Haklısın canım, yarın bi olsunda doktorun tutumuna göre isteyeyim olmadı kendi doktoruma gideceğim öne alıp randevuyuCanım amniyo sıvısı olup olmadığının da testleri var. Sanırım kültür gibi numune alıp yapılıyor. Suyu azalmamış dese bile test iste bence yapsınlar için rahat etsin
bugün tam 32.haftaya girdikkendi doktorum 4 hafta sonraya (34.hafta) kontrol verince yarın devlet hastanesinde randevu bulabildim.. daha önce yazmıştım kızlar, günde 3 4 kere çamaşır değiştiriyorum,baya ıslanıyor bazen alt kıyafetime bile geçiyor diye..
Şimdi amniyon sivisimi Allah korusun yoksa normal akıntı mi diye doktor nasıl anlayacak? İlk defa gideceğim bu hastaneye ve doktora..
Alttan muayene mi yoksa ultrasyonda sıvı miktarı anlaşılır mı?
Atayım kuzum bendeki ten rengi olan daha bağ kolay bısey diğeride ebebkte ama onu bılemıcemCanım dediğin nasıl birşey ya. Ben bi seçemedim almadım hala artık kullanmak istiyorum aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?