- 25 Mart 2017
- 7.178
- 12.648
- 248
Akıntıya turnusol kağıdı ile bakıyorlar 5 dk belli oluyor canım boşuna bekledin şimdiye kadarTeşekkür ederim canım, aman sıvı azalması olmasinda o bana yeter vallahi... idrar testi ve kültür se isteyeceğim zaten doktordan.. kokusuz ve kaşınma vb olmadığı için dert etmemiştim hiç.. bakalım yarın sabah netlessin artık 1 haftadır kendimi yiyorum.
Bugün nasılsınız canimmmHijyen açısından muhtemelen doktor da önermez. Bana şu an deniz falan yasak 40 ı çıkana kadar
Ay süper çok sağol hemen bakim alayım. Benim baktıklarım daha sıkı gibiydi çok mantıklı gelmedi onlarAtayım kuzum bendeki ten rengi olan daha bağ kolay bısey diğeride ebebkte ama onu bılemıcem
Teyzesi biz sana foto yolladıkBugün nasılsınız canimmm
eski konularda okumuştum aslında ama artik kullanmiyorlar saniyordum.. eczanede satiliyor mu peki canim ne diyip alayim?Akıntıya turnusol kağıdı ile bakıyorlar 5 dk belli oluyor canım boşuna bekledin şimdiye kadar
Buna biz de bakabilir miyiz turnusol kağıdı alıp, ben de çok tedirgin oluyorum her akıntıdaAkıntıya turnusol kağıdı ile bakıyorlar 5 dk belli oluyor canım boşuna bekledin şimdiye kadar
Ay yavrum bulmuş ana kucağını ne güzelTeyzesi biz sana foto yolladıkİyiyiz bugün göğsümde yattı uyudu 1 saat buldu rahatı tabi
Valla o turnusol kağıdına bi ara niyetlendim. Kırtasiyeden alayım gazlı bezin arasına koyayım çamaşıra yerleştireyim diye ama bilemedimBuna biz de bakabilir miyiz turnusol kağıdı alıp, ben de çok tedirgin oluyorum her akıntıda
Ay yavrum bulmuş ana kucağını ne güzel
Bebeğin hareketleri canımı acıtıyor. Bir de kasılmalarım hala çok. Sanki bebek çok büyümüş, çok ağır gibi. Onun da rahatı yok gibi.
Aslında akşamları falan yürüyoruz. Evde yatarken, otururken vs daha mı zor anlamıyorum.
2 gündür iyice rahatsız etmeye başladı.
Valla kızlar ben şimdi oğluşa bakıyorum bacaklar kollar uzun uzun karnımıza sığmaları gerçekten mucize gibi birşey. Rahat edememeleri baskı yapmaları çok normalBen görmüyorum
Ya evet işte bebek büyüdü yeri daraldı o da artık rahat değildir heraldebence artık bu rahatsızlıklarımız artarak devam edecek. Etrafımda kime söylesem normal, ağrı olacak rahim doğuma hazırlanıyor diyorlar
Sıyah cok teffaruatlı geldı kuzum krem ıstedıgın gibi sıkıldığını ayarlayabilcegin bişey zaten sez korsesı yazıyorAy süper çok sağol hemen bakim alayım. Benim baktıklarım daha sıkı gibiydi çok mantıklı gelmedi onlar
Aynen o güzelmiş şimdi satıcıya boy kilo yazdım olur mu diye sordum olur derse alıcamSıyah cok teffaruatlı geldı kuzum krem ıstedıgın gibi sıkıldığını ayarlayabilcegin bişey zaten sez korsesı yazıyor
Amin insallah canim benim içini ferah tut Rabbım sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin insallahÇok Aminnn canımmteşekkür ederim duyarlılığın için
Ayy benim ilk gebeliğim daha öncede talihsiz gebelik yaşayınca panik oluyorum bu gibi durumlarda daha dün ultrasonda gördüm bide ama kalp atışını henüz duyamadım yeni oluşuyormuş o yüzden akşamda böyle bişey yaşayınca
O halde bu tarz şeyler çok etkilemez sende yaşamışsın baksana baya hemde
ALLAH sağlıkla isteyen herkese sanada banada bebeklerimizi Kucamıza almayı Nasip etsin arkadaşımm Çok Aminnn
Kuzey beyle bugun guzel bı date gecırmıssınızzzAynen o güzelmiş şimdi satıcıya boy kilo yazdım olur mu diye sordum olur derse alıcam
Evett bugün iyi gördüm içim rahat döndümKuzey beyle bugun guzel bı date gecırmıssınızzz
Çok Aminnn canımm benimm AminnnAmin insallah canim benim içini ferah tut Rabbım sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin insallah
Merhaba, benim suyum bitmiş sürekli su gibi akıntım vardı ama hamilelikte normal son kontrolümde de su miktarım iyiydi. Sonra gittim ki su bitmiş hiç kalmamış dedi doktor. Enfeksiyon riski olduğu için bekletmeden almamız lazım dedi, aynı gün sezeryan oldum. Yine de enfeksiyon kapmış bebeğim 2 haftadır antibiyotik tedavisi görüyordu yeni bitti. İyiye gidiyoruz çok şükür ama 2 hafta daha kalacak gibi küvezde. Benim bi sıkıntım yok,,rahat geçti sezeryanım.atatalya merhaba bebeğinizin 31. Haftada doğduğunu gördüm de merak ettim nasılsınız şimdi sizde bebekte iyimisiniz, birde bebek neden bu kadar erken doğdu
Ne zaman cikicaksiniz eve kuzum. Evdede bu uslulugu bekliyoruzEvett bugün iyi gördüm içim rahat döndümKilo alımına da başladık sonunda Hemşire ablaları bugün en uslu seninki dedi bi de ☺ Bir tek acıkınca ağlıyormuş. Yiyip içip yatıyormuş Benimki en köşede yanında üçüzler var. Hiç durmuyorlar onlar mimlenmiş o yüzden benimkinden çok memnunlar
İnşallah canım valla bu işler mecburtiyetten hep üst üste geldi umarım sağlıklı bir şekilde atlatırız bu süreciİnşallah hayırlısıyla halledersiniz, yavaş yavaş mola vere vere giderseniz sorun olmaz inşallah.
MaşallahMerhaba, benim suyum bitmiş sürekli su gibi akıntım vardı ama hamilelikte normal son kontrolümde de su miktarım iyiydi. Sonra gittim ki su bitmiş hiç kalmamış dedi doktor. Enfeksiyon riski olduğu için bekletmeden almamız lazım dedi, aynı gün sezeryan oldum. Yine de enfeksiyon kapmış bebeğim 2 haftadır antibiyotik tedavisi görüyordu yeni bitti. İyiye gidiyoruz çok şükür ama 2 hafta daha kalacak gibi küvezde. Benim bi sıkıntım yok,,rahat geçti sezeryanım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?