2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Akıntıya turnusol kağıdı ile bakıyorlar 5 dk belli oluyor canım boşuna bekledin şimdiye kadar

Akıntıya turnusol kağıdı ile bakıyorlar 5 dk belli oluyor canım boşuna bekledin şimdiye kadar
Buna biz de bakabilir miyiz turnusol kağıdı alıp, ben de çok tedirgin oluyorum her akıntıda
Teyzesi biz sana foto yolladık İyiyiz bugün göğsümde yattı uyudu 1 saat buldu rahatı tabi
Ay yavrum bulmuş ana kucağını ne güzel

Buna biz de bakabilir miyiz turnusol kağıdı alıp, ben de çok tedirgin oluyorum her akıntıda

Ay yavrum bulmuş ana kucağını ne güzel
Valla o turnusol kağıdına bi ara niyetlendim. Kırtasiyeden alayım gazlı bezin arasına koyayım çamaşıra yerleştireyim diye ama bilemedim Sonra o niyetlendiğim arada gittim su bitmiş.
Ay evet yerim onu bi güzel yumuştu uyudu ki küçük kurbaam

Valla kızlar ben şimdi oğluşa bakıyorum bacaklar kollar uzun uzun karnımıza sığmaları gerçekten mucize gibi birşey. Rahat edememeleri baskı yapmaları çok normal

Amin insallah canim benim içini ferah tut Rabbım sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin insallah

Kuzey beyle bugun guzel bı date gecırmıssınızzz
Evett bugün iyi gördüm içim rahat döndüm Kilo alımına da başladık sonunda Hemşire ablaları bugün en uslu seninki dedi bi de ☺ Bir tek acıkınca ağlıyormuş. Yiyip içip yatıyormuş Benimki en köşede yanında üçüzler var. Hiç durmuyorlar onlar mimlenmiş o yüzden benimkinden çok memnunlar

atatalya merhaba bebeğinizin 31. Haftada doğduğunu gördüm de merak ettim nasılsınız şimdi sizde bebekte iyimisiniz, birde bebek neden bu kadar erken doğdu
Merhaba, benim suyum bitmiş sürekli su gibi akıntım vardı ama hamilelikte normal son kontrolümde de su miktarım iyiydi. Sonra gittim ki su bitmiş hiç kalmamış dedi doktor. Enfeksiyon riski olduğu için bekletmeden almamız lazım dedi, aynı gün sezeryan oldum. Yine de enfeksiyon kapmış bebeğim 2 haftadır antibiyotik tedavisi görüyordu yeni bitti. İyiye gidiyoruz çok şükür ama 2 hafta daha kalacak gibi küvezde. Benim bi sıkıntım yok,,rahat geçti sezeryanım.

Ne zaman cikicaksiniz eve kuzum. Evdede bu uslulugu bekliyoruz

Maşallah çok sevindim Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin İNŞALLAH

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…