Aynen öyle yaparım kuzum bu arada instagramda hamile çantasında enerji veren bar kuruyemiş felan koyuyorlar onları da koyalım değil mi doğum için enerji lazım sonuçtaHer ebebekte var kuzum gerekırse gonder alsın biriben eltimden aldım bunu normal doğum onun o eve geldikten sonra kullandı gunduzlerı karnı toparlansın dıye
Benim amacım dikişlerim rahat etti bana haraket anlamında daha özgürlük kazandırdı o ka önceliğim o
Ne güzel bir anı kalmış ya
Aynen baya benzer gidiyor kilolar bebişlerin kilosu da az çok benziyorSeninle biz aynı kulvarda yarışıyoruz galiba
Canım aşırı kilo almadıysan hemen girersin bence kıyafetlerine kimle konuşsam ben 1 ayda eski pantolonlarıma girdim diyor o yüzden rahat olOh mis olur valla
Ben de biraz o yüzden de sabrediyorum şimdi lohusa kafası eminim bir arıza çıkarıcambari kendime sararım azıcık yenilenirim de gazım alınır haha
Bu arada foto harika
Benimki de ırsi ya 14 yaşında başladı beyazlaşmaya ama öyle bir bölgede yoğun toplanmadı ondan batmıyor gözüme dağınık dağınık saçımın her yerindeler
Hayırlısıyla bir doğursak da atsak kendimizi hamamlara kuaförlere ayyyh
O da iyi kuzum doğuma şöyle fresh fresh gidersin
Ben doğum sonrası kafamı toplamaya daha çok ihtiyacım olur sanıyorum ondan sonraya bıraktım artıkbir de göbüşüm erir eski kıyafetlerime girersem benden iyisi yok
Denerim ben bunu vallasağ ol kuzum belki işe yarar yani denemesi bedava sonuçta
Canım 36.haftayı bekletiyorlarmış şu an 34 olduk 2 hafta sonra çıkarız sanırımNe zaman cikicaksiniz eve kuzum. Evdede bu uslulugu bekliyoruz
İyi yapıyorsun canım bende böyle daha rahat hissediyorum ne yapayımAynen baya benzer gidiyor kilolar bebişlerin kilosu da az çok benziyor
Ama ben senin kadar bebek için yemiyorumdurSen yediğin için benimkinden bir tık fazla kilosu gelişimi iyi
Canım ne isterse onu yiyorum genelde♀
Ama bendePapatyamaviss gibi düşünüyorum ne kadar yersem yiyeyim alması gerekeni alacak o yüzden de kasmıyorum
Ben iki hafta falan önce bu yüzden gittim doktorabugün tam 32.haftaya girdikkendi doktorum 4 hafta sonraya (34.hafta) kontrol verince yarın devlet hastanesinde randevu bulabildim.. daha önce yazmıştım kızlar, günde 3 4 kere çamaşır değiştiriyorum,baya ıslanıyor bazen alt kıyafetime bile geçiyor diye..
Şimdi amniyon sivisimi Allah korusun yoksa normal akıntı mi diye doktor nasıl anlayacak? İlk defa gideceğim bu hastaneye ve doktora..
Alttan muayene mi yoksa ultrasyonda sıvı miktarı anlaşılır mı?
Artık kendini nasıl iyi hissediyorsan öyleİyi yapıyorsun canım bende böyle daha rahat hissediyorum ne yapayım
Bana da gelmiyor aslında ama bir ihtimal sivilce gibi kuruyup düşecektir belki diyorumBenimde boyun bölgemde çıkmıştı küçük et benleri. Geçen kaşırken koptu biri çok ince ince bendekiler. Bakalım geçer inşallah,benin yokolması da hiç mantıklı gelmiyor ama
Ben kendime kilo almadım canım ama göbeğim çıktı bayaCanım aşırı kilo almadıysan hemen girersin bence kıyafetlerine kimle konuşsam ben 1 ayda eski pantolonlarıma girdim diyor o yüzden rahat ol
Ay hadi bisey kalmamis cok suukurCanım 36.haftayı bekletiyorlarmış şu an 34 olduk 2 hafta sonra çıkarız sanırım
Oyy maşallah ona maşallah eve gelsınde annesıne yapar yaramazlıklarınıEvett bugün iyi gördüm içim rahat döndümKilo alımına da başladık sonunda Hemşire ablaları bugün en uslu seninki dedi bi de ☺ Bir tek acıkınca ağlıyormuş. Yiyip içip yatıyormuş Benimki en köşede yanında üçüzler var. Hiç durmuyorlar onlar mimlenmiş o yüzden benimkinden çok memnunlar
Devlette yapmazlar sanırım testi canım. Kendi doktoruma da mutlaka soylicem bu testi yapması için.. teşekkür ederim detayla anlatmışsınBen iki hafta falan önce bu yüzden gittim doktora
Bir test kiti var hamilelik testi çubuğuna benziyor
Doktor çatala alıyor seni o test kiti ile vajinadan sürüntü alıyor akıntı olan bölgeden
Test çift çizgi çıkarsa amniyon sıvısı demek tek çıkarsa sorun yok
Ama bundan önce gözüyle de muayene ediyor
İşinin ehli doktor testi aslında sadece emin olmak için yapıyor doktor daha aşağıya bakar bakmaz bu amniyon değil gebelik akıntısı ama sırf sen gör rahat et diye test yapacağım dedi mesela bana
Belki test yapma gereği de duymaz bakınca anlar
Bir de amniyon sıvısı pedleri var günlük ped gibi koyuyorsun rengi değişirse sıvı geliyor demek oluyor bazı hastaneler pedi de kullanabiliyormuş
Ama amnisure testi en hızlı ve garanti yöntem dedi doktorum
Ultrasonda suyuna bakıyolar benım ıkı kontroldür su sevıyesı bakılıyor kuzumDevlette yapmazlar sanırım testi canım. Kendi doktoruma da mutlaka soylicem bu testi yapması için.. teşekkür ederim detayla anlatmışsınsenin sonra akıntı sorunun bitti mi peki
Her muayene de bana da iyi su seviyesi diyordu doktor, inşallah yarında sorunsuz sıkıntısız atlatırım da kafamdan silerim canım.. çok saolUltrasonda suyuna bakıyolar benım ıkı kontroldür su sevıyesı bakılıyor kuzum
Olsun canım hemen değil 1 yıl sonra toplarız ne yapalım anayız biz anaBana da gelmiyor aslında ama bir ihtimal sivilce gibi kuruyup düşecektir belki diyorum
Ben kendime kilo almadım canım ama göbeğim çıktı bayabir de belim çok kalınlaştı işte benim belim yok gibi bir şeydi önceden o yüzden pantolonları hep terziye verirdim haliyle belleri daracık şu an imkansız gibi geliyor sanki bir daha giyemeyeceğim gibi ama inşallah kısa sürede toparlar belim ve göbeğim
Toparlamazsa da ne yapalım artık kader
Cidden yaaa bu ara instagramda görüyorum bende anneler bebekleri karınlarına yakın tutuyorlar evirip çeviriyorlar bakıyorlar bu buraya nasıl siğıyormuş diyeValla kızlar ben şimdi oğluşa bakıyorum bacaklar kollar uzun uzun karnımıza sığmaları gerçekten mucize gibi birşey. Rahat edememeleri baskı yapmaları çok normal
Ben pantolonlarımın çoğuna hamıle kaldıgımda zaten gıremıyordum o yüzden oyle bi hedefım yokOlsun canım hemen değil 1 yıl sonra toplarız ne yapalım anayız biz ana
Ben de bir süre zaten çalışmayacağım o arada veririz be gülüm diye sakinleştiriyorum kendimi. Güncel + 13 kilo 76 oldumBen pantolonlarımın çoğuna hamıle kaldıgımda zaten gıremıyordum o yüzden oyle bi hedefım yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?