2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Aynen öyle yaparım kuzum bu arada instagramda hamile çantasında enerji veren bar kuruyemiş felan koyuyorlar onları da koyalım değil mi doğum için enerji lazım sonuçta
Aynen güzel oldu tanıdık olunca da iyi oldu

Seninle biz aynı kulvarda yarışıyoruz galiba
Aynen baya benzer gidiyor kilolar bebişlerin kilosu da az çok benziyor
Ama ben senin kadar bebek için yemiyorumdur Sen yediğin için benimkinden bir tık fazla kilosu gelişimi iyi
Canım ne isterse onu yiyorum genelde ‍♀
Ama bende Papatyamaviss gibi düşünüyorum ne kadar yersem yiyeyim alması gerekeni alacak o yüzden de kasmıyorum

Canım aşırı kilo almadıysan hemen girersin bence kıyafetlerine kimle konuşsam ben 1 ayda eski pantolonlarıma girdim diyor o yüzden rahat ol

Aytanesii teşekkür ederim canım inşallah hepimiz evlatlarımızla güzel yaşlar alırız
Sen nasıl oldun bebeğin daha iyi sanırım inşallah tez zamanda taburcu olur küçük bey

İyi yapıyorsun canım bende böyle daha rahat hissediyorum ne yapayım

Ben iki hafta falan önce bu yüzden gittim doktora
Bir test kiti var hamilelik testi çubuğuna benziyor
Doktor çatala alıyor seni o test kiti ile vajinadan sürüntü alıyor akıntı olan bölgeden
Test çift çizgi çıkarsa amniyon sıvısı demek tek çıkarsa sorun yok
Ama bundan önce gözüyle de muayene ediyor
İşinin ehli doktor testi aslında sadece emin olmak için yapıyor doktor daha aşağıya bakar bakmaz bu amniyon değil gebelik akıntısı ama sırf sen gör rahat et diye test yapacağım dedi mesela bana
Belki test yapma gereği de duymaz bakınca anlar
Bir de amniyon sıvısı pedleri var günlük ped gibi koyuyorsun rengi değişirse sıvı geliyor demek oluyor bazı hastaneler pedi de kullanabiliyormuş
Ama amnisure testi en hızlı ve garanti yöntem dedi doktorum

Benimde boyun bölgemde çıkmıştı küçük et benleri. Geçen kaşırken koptu biri çok ince ince bendekiler. Bakalım geçer inşallah,benin yokolması da hiç mantıklı gelmiyor ama
Bana da gelmiyor aslında ama bir ihtimal sivilce gibi kuruyup düşecektir belki diyorum
Canım aşırı kilo almadıysan hemen girersin bence kıyafetlerine kimle konuşsam ben 1 ayda eski pantolonlarıma girdim diyor o yüzden rahat ol
Ben kendime kilo almadım canım ama göbeğim çıktı baya bir de belim çok kalınlaştı işte benim belim yok gibi bir şeydi önceden o yüzden pantolonları hep terziye verirdim haliyle belleri daracık şu an imkansız gibi geliyor sanki bir daha giyemeyeceğim gibi ama inşallah kısa sürede toparlar belim ve göbeğim
Toparlamazsa da ne yapalım artık kader

Oyy maşallah ona maşallah eve gelsınde annesıne yapar yaramazlıklarını

Devlette yapmazlar sanırım testi canım. Kendi doktoruma da mutlaka soylicem bu testi yapması için.. teşekkür ederim detayla anlatmışsın senin sonra akıntı sorunun bitti mi peki

Devlette yapmazlar sanırım testi canım. Kendi doktoruma da mutlaka soylicem bu testi yapması için.. teşekkür ederim detayla anlatmışsın senin sonra akıntı sorunun bitti mi peki
Ultrasonda suyuna bakıyolar benım ıkı kontroldür su sevıyesı bakılıyor kuzum

Olsun canım hemen değil 1 yıl sonra toplarız ne yapalım anayız biz ana

Valla kızlar ben şimdi oğluşa bakıyorum bacaklar kollar uzun uzun karnımıza sığmaları gerçekten mucize gibi birşey. Rahat edememeleri baskı yapmaları çok normal
Cidden yaaa bu ara instagramda görüyorum bende anneler bebekleri karınlarına yakın tutuyorlar evirip çeviriyorlar bakıyorlar bu buraya nasıl siğıyormuş diye mucize

Aklıma gelmişken kordon kanı saklatmayı düşünenler vardı kızlar ayarlayın bence ☺ Benim yalan oldu birden doğum olunca. Zaten size kit yolluyorlar doğumda doktor yapıyor kordon kanı almayı. Anlaşıp kitinizi alın dursun doğum çantasında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…