Valla benim öyle bir hedefim var ama oğluşla nasıl bir sürecimiz olacak bilmiyorum o yüzden akışına bırakacağımBen pantolonlarımın çoğuna hamıle kaldıgımda zaten gıremıyordum o yüzden oyle bi hedefım yok
O günkü kadar feci olmadı canım o gün çok başkaydı ıpıslaktı çamaşırım boydan boya baya tedirgin edici ve her zamankine göre daha çoktuDevlette yapmazlar sanırım testi canım. Kendi doktoruma da mutlaka soylicem bu testi yapması için.. teşekkür ederim detayla anlatmışsınsenin sonra akıntı sorunun bitti mi peki
Aynen canım yeter ki canımız sağ olsun bebişlerimiz iyi olsunOlsun canım hemen değil 1 yıl sonra toplarız ne yapalım anayız biz ana
Haklısın canım aslında bunyeselde birsey bu akıntı, o kadar sıcak ki ev çoğunlukla ter diye düşünüyorum bazenO günkü kadar feci olmadı canım o gün çok başkaydı ıpıslaktı çamaşırım boydan boya baya tedirgin edici ve her zamankine göre daha çoktu
Ama o gün sıcaktan da çok bunalmıştım ben akıntıyla beraber terdi o sanırım bir daha o kadar bunaltıcı olmadı hiç bizim ev
Doktor idrar kaçırmış da olabileceğimi söyledi o da olabilir o ara bebeğim aşağıya nedense daha çok baskı yapıyordu kafasının ağırlığını çok hissediyordum
Ama yine de çamaşırım az çok ıslanacak kadar akıntım tabii hala oluyor hamileliğin ilk günlerinden beri var zaten ben normalde de çok akıntılı biriyimhamilelik öncesi de yumurtlama dönemimde çok akıntım olurdu günlük pedle gezerdim bünyesel bir şeydir belki
Ben hamilelik öncesi kiloma geldim 2 haftada ☺ Göbek var şimdi korse siparişini verdim bi de ona başlayınca biraz daha toparlanır sanırım. Yalnız süt sağmak çok acıktırıyorValla benim öyle bir hedefim var ama oğluşla nasıl bir sürecimiz olacak bilmiyorum o yüzden akışına bırakacağım
Keşke ya valla kafayı kırdım artık sonbahar ne zaman geliyor diye saat başı hava durumuna bakıyorumHaklısın canım aslında bunyeselde birsey bu akıntı, o kadar sıcak ki ev çoğunlukla ter diye düşünüyorum bazenhızlıca serinlese de rahatlasak keske
Bende geçen biraz erken doğmuş yenidoğan bir bebek gördüm. Kilosu - boyu şuan benim bebeğim kadardı. Nasıl sığıyor böyle mucize diye düşündüm.Valla kızlar ben şimdi oğluşa bakıyorum bacaklar kollar uzun uzun karnımıza sığmaları gerçekten mucize gibi birşey. Rahat edememeleri baskı yapmaları çok normal
Yorulmuş zorlanmış nefes almada bir ust seviye yogun bakima aldilar gittim bebegim yok kaybetmekten çok korktum diyorum aksam burdahdi nerde bebegim haber vermediler vardiya degismis hemsirelerin haberi yok bir suru yer aradilar zor buldum bebegimi makineye baglanmis dua edin ne olur hergün göremiycem haftada ikigun iizn vereceklermiş görmeden nasıl durucam bilmiyorum Rabbim bebislerimize güc kuvvet ver dayansınlar bizlere ulaştırsınlarOy o göğüs çökmeye başlayınca hiç kıyamıyorsun dimi , öyle olunca içim gidiyor benim de yoruluyor diye. Sarılıktan kurtarmışsınız sevindim canım, yorulması da geçer kısa zamanda inşallah
Çok iyi değilmiş canim dualarinizi eksik etmeyin bize sizde dikkat edin zamaninda gelsin bebişler yormayın kendinizi hiç birazda pimpirikli olun lütfen cantalarinizi da hazir edinAytanesii teşekkür ederim canım inşallah hepimiz evlatlarımızla güzel yaşlar alırız
Sen nasıl oldun bebeğin daha iyi sanırım inşallah tez zamanda taburcu olur küçük bey
Merhaba, ben de Kasım annesi görünüyorum ama sezaryen olacağı için Ekim sonu olacak görünüyor şimdilik. Eklersen sevinirim.Hayirlisi olsun cnm saglikla gelsin insallah
Canim bak ekran goruntusu aldim varsin ben seni goruyorum
Benim hiç sıkıntım yok canım. Ağrı da olmuyor sayılır arada bi sızı oluyor da iyileşirken de olur sanırım rahatsız eden birşey yokBende geçen biraz erken doğmuş yenidoğan bir bebek gördüm. Kilosu - boyu şuan benim bebeğim kadardı. Nasıl sığıyor böyle mucize diye düşündüm.
Yalnız gerçekten büyüdükçe çok canımı acıtmaya başladı. Her gün daha da artıyor gibi.
Sen nasıl oldun ? Kendin toparladın mı ? Ağrın falan oluyor mu ?
Çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin bebeğine kuzumYorulmuş zorlanmış nefes almada bir ust seviye yogun bakima aldilar gittim bebegim yok kaybetmekten çok korktum diyorum aksam burdahdi nerde bebegim haber vermediler vardiya degismis hemsirelerin haberi yok bir suru yer aradilar zor buldum bebegimi makineye baglanmis dua edin ne olur hergün göremiycem haftada ikigun iizn vereceklermiş görmeden nasıl durucam bilmiyorum Rabbim bebislerimize güc kuvvet ver dayansınlar bizlere ulaştırsınlar
Fiyatlar.ne durumda kuzum arastirdin mi hicAklıma gelmişken kordon kanı saklatmayı düşünenler vardı kızlar ayarlayın bence ☺ Benim yalan oldu birden doğum olunca. Zaten size kit yolluyorlar doğumda doktor yapıyor kordon kanı almayı. Anlaşıp kitinizi alın dursun doğum çantasında
Ben araştırmıştım kampanya vardı ama 2 ay önce 6000 civarı verdiler sanırım o civarda dır şuan yaşam bankası diye bir yer en çok tercih edilen sanırım bakmak istersenFiyatlar.ne durumda kuzum arastirdin mi hic
Evwt bana arkadaşta demişti benim düşük şekerim. Var bide umarım sakin sağlıklı atlatırız çok almadan ama verimli vererekBen hamilelik öncesi kiloma geldim 2 haftada ☺ Göbek var şimdi korse siparişini verdim bi de ona başlayınca biraz daha toparlanır sanırım. Yalnız süt sağmak çok acıktırıyorGece sağmalarda bile birşeyler atıştırıyorum sürekli açım
Bende istiyorum her an herseyi yasayabiliyoruz sonucta bakalmBen araştırmıştım kampanya vardı ama 2 ay önce 6000 civarı verdiler sanırım o civarda dır şuan yaşam bankası diye bir yer en çok tercih edilen sanırım bakmak istersen
Duamız sizinle tez zamanda güzel haberler vereceksin bize annesiÇok iyi değilmiş canim dualarinizi eksik etmeyin bize sizde dikkat edin zamaninda gelsin bebişler yormayın kendinizi hiç birazda pimpirikli olun lütfen cantalarinizi da hazir edin
Şirketi araştır kuzum ben söyledim bizimki çok sıcak bakmadı bencede olmalı ama birkaç kişiyle konuştuk. Türkiye’de gerekli koşullarda saklanabiliyor mu merak konusu önemli olan o koşullar sanırım -190 derece vs bir sürü teferruat var yinede araştır tabiBende istiyorum her an herseyi yasayabiliyoruz sonucta bakalm
Ah canımın iciiiiiiTeyzesi biz sana foto yolladıkİyiyiz bugün göğsümde yattı uyudu 1 saat buldu rahatı tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?