- 25 Mart 2017
- 7.178
- 12.648
- 248
Doktor yaptı bana kuzu eczaneye sormak lazım ama sen yapabilir misin bilmiyorum doktora gidince o yaoareski konularda okumuştum aslında ama artik kullanmiyorlar saniyordum.. eczanede satiliyor mu peki canim ne diyip alayim?
O bölgeden örnek alma işi kesin olmaz ama ya hafif sızıntı kaçar gözdenBuna biz de bakabilir miyiz turnusol kağıdı alıp, ben de çok tedirgin oluyorum her akıntıda
Ay yavrum bulmuş ana kucağını ne güzel
Hosgeldin canimMerhaba, ben de Kasım annesi görünüyorum ama sezaryen olacağı için Ekim sonu olacak görünüyor şimdilik. Eklersen sevinirim.
Yas 37, Yalova, 3. Cocuk. Sat 30 ocak. Cinsiyeti kiz. İsim Duru olacak cok büyük ihtimalle
Genelde 10bin TL civarı idi. Onkim var bir de yaşam bankası ikisine sormuştum fiyatları yakındı. Onkim Dilek Sabancı'nınmış daha güvenli gelmişti. Bir de dr Ege Üniversitesi'nin de yapıyor olma ihtimalini demişti bi sorabilirsinFiyatlar.ne durumda kuzum arastirdin mi hic
Rabbim Şafi ismiyle şifasını versin inşallah bebeğinin toparlansın bir an evvelYorulmuş zorlanmış nefes almada bir ust seviye yogun bakima aldilar gittim bebegim yok kaybetmekten çok korktum diyorum aksam burdahdi nerde bebegim haber vermediler vardiya degismis hemsirelerin haberi yok bir suru yer aradilar zor buldum bebegimi makineye baglanmis dua edin ne olur hergün göremiycem haftada ikigun iizn vereceklermiş görmeden nasıl durucam bilmiyorum Rabbim bebislerimize güc kuvvet ver dayansınlar bizlere ulaştırsınlar
Süt sağmanın da etkisi olmuştur kiloda neyse artık dert etmicez bi süre kiloyuBen hamilelik öncesi kiloma geldim 2 haftada ☺ Göbek var şimdi korse siparişini verdim bi de ona başlayınca biraz daha toparlanır sanırım. Yalnız süt sağmak çok acıktırıyorGece sağmalarda bile birşeyler atıştırıyorum sürekli açım
Yavrum çok geçmiş olsun, dualarımız sizinle. İyi haberler getirecek bebiş inşallahYorulmuş zorlanmış nefes almada bir ust seviye yogun bakima aldilar gittim bebegim yok kaybetmekten çok korktum diyorum aksam burdahdi nerde bebegim haber vermediler vardiya degismis hemsirelerin haberi yok bir suru yer aradilar zor buldum bebegimi makineye baglanmis dua edin ne olur hergün göremiycem haftada ikigun iizn vereceklermiş görmeden nasıl durucam bilmiyorum Rabbim bebislerimize güc kuvvet ver dayansınlar bizlere ulaştırsınlar
Evet ya en iyisi hastane ortamı heralde insan kontrolde olmak istiyor ama hep olamıyoruzO bölgeden örnek alma işi kesin olmaz ama ya hafif sızıntı kaçar gözden
Canım senden habersiz yapmaları çok kötü olmuşYorulmuş zorlanmış nefes almada bir ust seviye yogun bakima aldilar gittim bebegim yok kaybetmekten çok korktum diyorum aksam burdahdi nerde bebegim haber vermediler vardiya degismis hemsirelerin haberi yok bir suru yer aradilar zor buldum bebegimi makineye baglanmis dua edin ne olur hergün göremiycem haftada ikigun iizn vereceklermiş görmeden nasıl durucam bilmiyorum Rabbim bebislerimize güc kuvvet ver dayansınlar bizlere ulaştırsınlar
Rabbım safi ismiyle şifa verisn insallahhhh tez zamanda kavuş bebisine insallahYorulmuş zorlanmış nefes almada bir ust seviye yogun bakima aldilar gittim bebegim yok kaybetmekten çok korktum diyorum aksam burdahdi nerde bebegim haber vermediler vardiya degismis hemsirelerin haberi yok bir suru yer aradilar zor buldum bebegimi makineye baglanmis dua edin ne olur hergün göremiycem haftada ikigun iizn vereceklermiş görmeden nasıl durucam bilmiyorum Rabbim bebislerimize güc kuvvet ver dayansınlar bizlere ulaştırsınlar
Esimin kuzenin ege de calisiyor o zaman sorayim ona bakalim sagol canimGenelde 10bin TL civarı idi. Onkim var bir de yaşam bankası ikisine sormuştum fiyatları yakındı. Onkim Dilek Sabancı'nınmış daha güvenli gelmişti. Bir de dr Ege Üniversitesi'nin de yapıyor olma ihtimalini demişti bi sorabilirsin
Bir de hergün 100 defa Ya Şafi çekiyorum oğlum içinYorulmuş zorlanmış nefes almada bir ust seviye yogun bakima aldilar gittim bebegim yok kaybetmekten çok korktum diyorum aksam burdahdi nerde bebegim haber vermediler vardiya degismis hemsirelerin haberi yok bir suru yer aradilar zor buldum bebegimi makineye baglanmis dua edin ne olur hergün göremiycem haftada ikigun iizn vereceklermiş görmeden nasıl durucam bilmiyorum Rabbim bebislerimize güc kuvvet ver dayansınlar bizlere ulaştırsınlar
Canim dualarimiz seninle ve bebeginleYorulmuş zorlanmış nefes almada bir ust seviye yogun bakima aldilar gittim bebegim yok kaybetmekten çok korktum diyorum aksam burdahdi nerde bebegim haber vermediler vardiya degismis hemsirelerin haberi yok bir suru yer aradilar zor buldum bebegimi makineye baglanmis dua edin ne olur hergün göremiycem haftada ikigun iizn vereceklermiş görmeden nasıl durucam bilmiyorum Rabbim bebislerimize güc kuvvet ver dayansınlar bizlere ulaştırsınlar
Oy kuzum benim Rabbim şifa versinYorulmuş zorlanmış nefes almada bir ust seviye yogun bakima aldilar gittim bebegim yok kaybetmekten çok korktum diyorum aksam burdahdi nerde bebegim haber vermediler vardiya degismis hemsirelerin haberi yok bir suru yer aradilar zor buldum bebegimi makineye baglanmis dua edin ne olur hergün göremiycem haftada ikigun iizn vereceklermiş görmeden nasıl durucam bilmiyorum Rabbim bebislerimize güc kuvvet ver dayansınlar bizlere ulaştırsınlar
Klima yüzünden sürekli boğazım kuru, bugün korktum artık acile gittim. Gayet iyiymiş boğazım, ciğerlerim bi sorun yok dedi doktor çok şükür içim rahatladı. Klima kapatsan durulmuyor ki. Bebiş gelince klima açmayız diyorum oğlum napcak bu sıcakta bilmiyorum , 2 haftaya inşallah biraz azalır bu sıcaklar. Hamileliği yaza denk getirmesek doğumu geliyor yazaKeşke ya valla kafayı kırdım artık sonbahar ne zaman geliyor diye saat başı hava durumuna bakıyorumgörünürde bir serinlik de yok pek en azından İstanbul için
Seneye yaz daha da beter olacakmış El nino etkisinden dolayı bu yaz ne ki diyorlar o derece
Bir çocuk daha yapmayı düşünen varsa yaza denk getirmesin bu sefer aman diyeyimseneye yazın hamile olacaklara da Allah şimdiden sabır versin
Bu arada bu şikayetle ilk gittiğinde önce ultrasonda su miktarına bakıyorlar canım ben çok panik gittim hani orada su iyi dese de ya az az sızıyorsa anlamıyorsak paniği de vardı o yüzden testle sağlama almak istedik. Şimdi artık doktor kontrolleri de sık olacak ya bundan sonra bu konuda biraz daha rahatlar kafamız inşallah
Yarın sorayım o zamn canım çok saolDoktor yaptı bana kuzu eczaneye sormak lazım ama sen yapabilir misin bilmiyorum doktora gidince o yaoar
Ay haberlerde Eylül de sicak geçecek diyorlardıKeşke ya valla kafayı kırdım artık sonbahar ne zaman geliyor diye saat başı hava durumuna bakıyorumgörünürde bir serinlik de yok pek en azından İstanbul için
Seneye yaz daha da beter olacakmış El nino etkisinden dolayı bu yaz ne ki diyorlar o derece
Bir çocuk daha yapmayı düşünen varsa yaza denk getirmesin bu sefer aman diyeyimseneye yazın hamile olacaklara da Allah şimdiden sabır versin
Bu arada bu şikayetle ilk gittiğinde önce ultrasonda su miktarına bakıyorlar canım ben çok panik gittim hani orada su iyi dese de ya az az sızıyorsa anlamıyorsak paniği de vardı o yüzden testle sağlama almak istedik. Şimdi artık doktor kontrolleri de sık olacak ya bundan sonra bu konuda biraz daha rahatlar kafamız inşallah
Çok geçmiş olsun canımYorulmuş zorlanmış nefes almada bir ust seviye yogun bakima aldilar gittim bebegim yok kaybetmekten çok korktum diyorum aksam burdahdi nerde bebegim haber vermediler vardiya degismis hemsirelerin haberi yok bir suru yer aradilar zor buldum bebegimi makineye baglanmis dua edin ne olur hergün göremiycem haftada ikigun iizn vereceklermiş görmeden nasıl durucam bilmiyorum Rabbim bebislerimize güc kuvvet ver dayansınlar bizlere ulaştırsınlar
Teşekkür ederim, hepimiz için Amin diyorumHosgeldin canim
Hayirlisiyla kucagina al bebegini insallah
Duru cok guzel bir isim
Ekliyorum
Üçüncü cocuk,10 ocak,Ahlas , erkek,yalova yas 36Hayirlisi olsun cnm saglikla gelsin insallah
Canim bak ekran goruntusu aldim varsin ben seni goruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?