2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Hosgeldin canim
Hayirlisiyla kucagina al bebegini insallah
Duru cok guzel bir isim
Ekliyorum

Fiyatlar.ne durumda kuzum arastirdin mi hic
Genelde 10bin TL civarı idi. Onkim var bir de yaşam bankası ikisine sormuştum fiyatları yakındı. Onkim Dilek Sabancı'nınmış daha güvenli gelmişti. Bir de dr Ege Üniversitesi'nin de yapıyor olma ihtimalini demişti bi sorabilirsin

Rabbim Şafi ismiyle şifasını versin inşallah bebeğinin toparlansın bir an evvel

Süt sağmanın da etkisi olmuştur kiloda neyse artık dert etmicez bi süre kiloyu
Yavrum çok geçmiş olsun, dualarımız sizinle. İyi haberler getirecek bebiş inşallah
O bölgeden örnek alma işi kesin olmaz ama ya hafif sızıntı kaçar gözden
Evet ya en iyisi hastane ortamı heralde insan kontrolde olmak istiyor ama hep olamıyoruz

Canım senden habersiz yapmaları çok kötü olmuş Benimde 10 günü entübe geçti , bir bağladılar bir çıkardılar zor bi süreç ama herşey toparlaması için yapılıyor. Yorulması ona daha çok zarar iyileşmesi için entübe ediliyor öyle düşün, içini ferah tut. Ben hep öyle düşündüm. Doktor da öyle dedi zaten hep. Ben entübe de olsa hergün gördüm izin vardı, kuralları biraz katıymış senin hastanenin ona üzüldüm birazcık özleyeceksiniz birbirinizi. Herkesten duyduğum prematüre bebekler çok güçlüler En kısa zamanda ikimiz de sağlıkla kavuşalım inşallah bebişlerimize

Rabbım safi ismiyle şifa verisn insallahhhh tez zamanda kavuş bebisine insallah

Esimin kuzenin ege de calisiyor o zaman sorayim ona bakalim sagol canim

Kızlar bebişlerinizin göbek kordonunu ne yapmayı düşünüyorsunuz ☺ Oğluşun göbeğini kesmişler göbekten serum takıldığı için verdiler bana , ne yapsam karar veremedim

Bir de hergün 100 defa Ya Şafi çekiyorum oğlum için

Canim dualarimiz seninle ve bebeginle
Rabbim sana guc bebegine saglik versin
Anne duasi kabul olur dua et ve inan

Oy kuzum benim Rabbim şifa versin dualarımız seninle ve bebeğinle. Sabır arkadaşım sabır geçecek bugünlerde.

Klima yüzünden sürekli boğazım kuru, bugün korktum artık acile gittim. Gayet iyiymiş boğazım, ciğerlerim bi sorun yok dedi doktor çok şükür içim rahatladı. Klima kapatsan durulmuyor ki. Bebiş gelince klima açmayız diyorum oğlum napcak bu sıcakta bilmiyorum , 2 haftaya inşallah biraz azalır bu sıcaklar. Hamileliği yaza denk getirmesek doğumu geliyor yaza En güzeli yaz başı hamile kalacaksın, ağırlaşmadan ilk ayları geçirince bebiş de yaza kadar 3-4 aylık oluyor mis

Ay haberlerde Eylül de sicak geçecek diyorlardı bu seneyi atlatalım da valla seneyi yazı hiç düşünmüyorum

Evet 34 den sonra haftalik kontrol dedi doktor o zaman daha rahat olacağız inşallah

Çok geçmiş olsun canım Rabbim Şafii ismiyle şifa versin minik kuzuya dualarım sizinle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…