2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ben dün kestirdim nasıl hafifledim anlatamam Mis gibi oldu. Ne hurafesiymiş o hiç bilmiyorum

Annem diyor bazen bi gerneşiyordunuz ayakları kolları açıyordunuz karnım geriliyordu canım acıyordu diye. Muhtemelen senin oğluş da öyle bir şey yaptı ☺

Rabbım şifalar versin inşallah canım emin ellerde merak etme en kısa zamanda toparlayacak allahin izniyle dualarımız hep sizinle.her gün aklimdasiniz

Allah razı olsun canım inşallah öyle umuyorum nasil olduysa enfeks kapmış bebk okadar hijyene dikkat ediyorum ya surumde birsey var yada sorumsuzun biri yuzunden enfeksiyon kapti baska yolu yok baska ne çıkacak bilmiyorum tanidiklara sordurduk yoksa kimse bilgide vermiyor

Oluyor canım malesef erken doğdu daha hassaslar 34 genelde anne yanına verilmiyor bile.sasirdim sen yanımda deyince merak etme bir iki haftaya iki bebiste annesine kavuşacak

Ben plasenta ve kordondaki bütün kanın bebeğe verilmesini istiyorum. 140-150ml kadar kan verilebiliyormuş bebeğe ve fizyolojik sarılık olmuyormuş.

Normal doğum yapacak anneler de bunun için ısrar etsin, göbek kordonunu hemen kestirmeyin. O kan pırlanta değerinde bebeklerimiz için. Zaten 10 dk falan sürüyor kanın geçmesi. Uzun bir süre değil.

Canım benim hepimize Ya Şafi çekerek dua ettim. Küvözdeki bebeklerimiz, doğumu bekleyenler hep aklımda ne zaman dua etsem hepimizi katıyorum Allah kabul etsin inşallah en kısa zamanda toparlasın sana gelsin bebişin

Kiziminki hala evde duruyor annemlerde gomermis
Aynen bende gömülüyor diye biliyorum. Böyle bilimle ilgili bi okulun bahçesine falan mı gömsek diyorum Bakalım karar veremedim
Çok küçük ve hassaslar. Bir de bağışıklık sistemi tamamlanmadan doğdu bizim bebişler o yüzden olabiliyor enfeksiyon. Oğlumda doğduğunda vardı direkt enfeksiyon. Şu an entübe iken verilmiyordur belki ama bizimkine prd 600 diye bir damla başlattılar bağışıklık sistemini güçlendiriyor. Hiç söz etmezlerse entübeden çıktıktan sonra sen bir sor doktora. Araştırdım erken doğan bebeklere çok kullanılıyormuş.

Ben de bununla ilgili yazılar gördüm ama geçen acıbademin online eğitimini izledim ordaki profesöre sordular bunu, o da 1-2 dk yeter dedi. Biz doktorları nasıl ikna edicez acaba

Benim de kalçam ve popom çok büyüdü. Tüm pantolonlarım 32-34 beden onlara bir daha asla giremem.
Kalça küçülmüyordur heralde

Bide dogumdan sonra placenta sini alanlar varmis kendileri gomuyolarmis oda var

Çoğu arkadaşım öyle dedi 1.ay kontrolünde pantolonlarımızı giydik göbek 10 günde eriyor felan diye bakalım inşallah siz gibi olurum ya

Çok iyi değilmiş canim dualarinizi eksik etmeyin bize sizde dikkat edin zamaninda gelsin bebişler yormayın kendinizi hiç birazda pimpirikli olun lütfen cantalarinizi da hazir edin
Canım dualarımız sizinle oğluşunla, en kısa zamanda toplar inşallah sen stres yapma kendine prematüre bebekler o kadar güçlü oluyor ki yanına gelmek için her gün daha iyi olacak annesi
Ya ben ne dinleniyorum ne erken yatıyorum enerjim yetiyor diye sanırım çok dikkat etmiyorum ama dediğin gibi biraz prenses moduna girmek lazım kendimiz ve bebeğimiz için
Haklısın çantalar artık eksiksiz olmalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…