2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Satilucky canı. Tabloda beklenen doğum tarihi yanlış olabilir mi 15/10 incelerken gözüme çarptı sormak istedim
Canım benim sat 23 Aralık ama bende pcos var yani döllenme tarihim geç o yüzden doktorum satı kendi belirledi 7 ocak dedi o yüzden kafan karışmış olabilir

Ben de bununla ilgili yazılar gördüm ama geçen acıbademin online eğitimini izledim ordaki profesöre sordular bunu, o da 1-2 dk yeter dedi. Biz doktorları nasıl ikna edicez acaba
1 - 2 dk asla yetmez. Profesör kendi bacağına sıkmayı göze alamamış anlaşılan.. Düşünsene her doğum için ekstra 10 dk beklediklerini. Ee zaman kaybedecekler, o yüzden 1 - 2 dk deyip geçmiş adam. Devlette de 2 dk bekliyorlar gider orada doğururum o zaman sırf şu kordon ve plasentadaki kan için özel doktor buldum anlaştım tüm kan bitinceye kadar bekleyecek doktorum.

Canım benim sat 23 Aralık ama bende pcos var yani döllenme tarihim geç o yüzden doktorum satı kendi belirledi 7 ocak dedi o yüzden kafan karışmış olabilir
Bende diyorum neden öyle bendede pco var sata göre hesaplıyorlar 18 Ocak sat ondan 25/10 ama sezeryan olunca gelişimi normal giderse sanırım 2 hafta atacak öne rabbim sağlıkla kolaylıkla nasip etsin

Canım benim çok geçmiş olsun. Hastanede neye ihtiyacı varsa karşılanır öyle düşün. Çok daha iyi olucak Allahın izniyle. Çok üzülüp yıpratma kendini sütün kesilmesin. Dualarımız sizinle iyi düşün iyi olsun tamam mı

Bende diyorum neden öyle bendede pco var sata göre hesaplıyorlar 18 Ocak sat ondan 25/10 ama sezeryan olunca gelişimi normal giderse sanırım 2 hafta atacak öne rabbim sağlıkla kolaylıkla nasip etsin
Benim sata göre olsa doğum 1 ekim olması lazım ama bebeğimin gelişimi de sata göre değil zaten doktorun baz aldığım 7 ocak ile aynı gidiyor nerdeyse

Aaa evet küçük bir şehir ama sağlık konusu sıkıntı kuzum. Kendini biraz geliştirse gerçekten doğu gibi değil hemşire misin yoksa

E
Bide dogumdan sonra placenta sini alanlar varmis kendileri gomuyolarmis oda var
Evet bende alacağım eşime gömdüreceğim. Çünkü hepsi olmasa da özel hastanelerden bazıları kozmetik şirketleri ile anlaşma yapıp satabiliyor. Gençleşme ürünleri, anti aging krem, serum, maske içeriklerinde de gördüm. Ne yazık ki şahidim..

Bazıları da genleşmek için çocuğunun plasentasını yiyip içiyor, favorileri smootie imiş Türkiyede de var bunlardan..

Aaa evet küçük bir şehir ama sağlık konusu sıkıntı kuzum. Kendini biraz geliştirse gerçekten doğu gibi değil hemşire misin yoksa
Evet canım hemşiryim ilk görev yerim karstı benimde.
Evet doktor ekipman eksiği çok fazlaydı o dönemde de hala aynı demek.Ben Kağızman ilçesindeydim ama merkezde çalışmadım

Evet canım hemşiryim ilk görev yerim karstı benimde.
Evet doktor ekipman eksiği çok fazlaydı o dönemde de hala aynı demek.Ben Kağızman ilçesindeydim ama merkezde çalışmadım
Hiç bir ilerleme yok özel hastane sözde tapılıyor 1 senedir burdayım ilerleme yokbirçok doktor gidiyor burdan şehir ilerleyemiyor maalesef onun dışında ve eğitim dışında gayet tatlış

Hiç bir ilerleme yok özel hastane sözde tapılıyor 1 senedir burdayım ilerleme yokbirçok doktor gidiyor burdan şehir ilerleyemiyor maalesef onun dışında ve eğitim dışında gayet tatlış
Evet canım o yönden sıkıntı sizin de istiyorsanız hayırlısı ile çıkar inşallah tayininiz

Ayyy ben de doğu görevimi Ardahan’da yaptım. 2015-2019 arası. Karsa giderdik alışverişe falan. Ben de ayrılırken çok üzülmüştüm yeri ben de ayrıdır Oraların sezen0782

İnşallah azalır canım ben de öyle dua ediyorum çok değişken gidiyor iki üç gün önce cumadan itibaren yağmur serinlik vardı şimdi yağmur ihtimali gitmiş sıcaklık da 30 altında ama yine yakın civarda gidiyor görünüyor.
İnşallah en azından deli sıcaklar olmaz artık
Kesinlikle ya. Yaz başı ya da yaz ayları içinde yeni hamile olmak en güzeli sıcakları ağırlaşmasana geçirenler şanslı
Ay haberlerde Eylül de sicak geçecek diyorlardı bu seneyi atlatalım da valla seneyi yazı hiç düşünmüyorum

Evet 34 den sonra haftalik kontrol dedi doktor o zaman daha rahat olacağız inşallah
Evet ya önce Eylül serin yağışlı geçecek dediler bir ara şimdi tam tersi diyorlar umarım bir sürpriz olur tekrar değişir sıcaktan barajlar falan da kuruyor hep yağmur serinlik gelsin inşallah

Ayyy ben de doğu görevimi Ardahan’da yaptım. 2015-2019 arası. Karsa giderdik alışverişe falan. Ben de ayrılırken çok üzülmüştüm yeri ben de ayrıdır Oraların sezen0782
Gerçekten ilk yerler farklı oluyor şehirden ziyade ortamımız çok sıcak samimi idi herkes genç ve gurbetçiydi birbirimizin ailesi olmuştuk orda beraber gülüp ağlayıp yedik içtik resmen bir aile ortamı gibiydi hey gidi günler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…