Canım benim sat 23 Aralık ama bende pcos var yani döllenme tarihim geç o yüzden doktorum satı kendi belirledi 7 ocak dedi o yüzden kafan karışmış olabilirSatilucky canı. Tabloda beklenen doğum tarihi yanlış olabilir mi 15/10 incelerken gözüme çarptı sormak istedim
1 - 2 dk asla yetmez. Profesör kendi bacağına sıkmayı göze alamamış anlaşılanBen de bununla ilgili yazılar gördüm ama geçen acıbademin online eğitimini izledim ordaki profesöre sordular bunu, o da 1-2 dk yeter dedi. Biz doktorları nasıl ikna edicez acaba
Bende 2016-2018 yılları arasında karsta çalıştım çok sevmiştim orayı küçük güzel bir şehirKars a gelin buralar güzel çok şükür
Bende diyorum neden öyle bendede pco var sata göre hesaplıyorlar 18 Ocak sat ondan 25/10 ama sezeryan olunca gelişimi normal giderse sanırım 2 hafta atacak öne rabbim sağlıkla kolaylıkla nasip etsinCanım benim sat 23 Aralık ama bende pcos var yani döllenme tarihim geç o yüzden doktorum satı kendi belirledi 7 ocak dedi o yüzden kafan karışmış olabilir
Yorulmuş zorlanmış nefes almada bir ust seviye yogun bakima aldilar gittim bebegim yok kaybetmekten çok korktum diyorum aksam burdahdi nerde bebegim haber vermediler vardiya degismis hemsirelerin haberi yok bir suru yer aradilar zor buldum bebegimi makineye baglanmis dua edin ne olur hergün göremiycem haftada ikigun iizn vereceklermiş görmeden nasıl durucam bilmiyorum Rabbim bebislerimize güc kuvvet ver dayansınlar bizlere ulaştırsınlar
Benim sata göre olsa doğum 1 ekim olması lazım ama bebeğimin gelişimi de sata göre değil zaten doktorun baz aldığım 7 ocak ile aynı gidiyor nerdeyseBende diyorum neden öyle bendede pco var sata göre hesaplıyorlar 18 Ocak sat ondan 25/10 ama sezeryan olunca gelişimi normal giderse sanırım 2 hafta atacak öne rabbim sağlıkla kolaylıkla nasip etsin
Aaa evet küçük bir şehir ama sağlık konusu sıkıntı kuzum. Kendini biraz geliştirse gerçekten doğu gibi değil hemşire misin yoksaBende 2016-2018 yılları arasında karsta çalıştım çok sevmiştim orayı küçük güzel bir şehir
Çalıştığım hastane arkadaş ortamım felan iyi olunca ayrılırken çok üzülmüştüm
Evet bende alacağım eşime gömdüreceğim. Çünkü hepsi olmasa da özel hastanelerden bazıları kozmetik şirketleri ile anlaşma yapıp satabiliyor. Gençleşme ürünleri, anti aging krem, serum, maske içeriklerinde de gördüm. Ne yazık ki şahidim..Bide dogumdan sonra placenta sini alanlar varmis kendileri gomuyolarmis oda var
Annelik duygusu insanlara neler ürettirmişBende kestirdim birkaç ay oldu gerçekten yani şu dönen enteresan şeyler
Evet canım hemşiryim ilk görev yerim karstı benimde.Aaa evet küçük bir şehir ama sağlık konusu sıkıntı kuzum. Kendini biraz geliştirse gerçekten doğu gibi değil hemşire misin yoksa
Haklısın canımAnnelik duygusu insanlara neler ürettirmiş
Hiç bir ilerleme yok özel hastane sözde tapılıyor 1 senedir burdayım ilerleme yokEvet canım hemşiryim ilk görev yerim karstı benimde.
Evet doktor ekipman eksiği çok fazlaydı o dönemde de hala aynı demek.Ben Kağızman ilçesindeydim ama merkezde çalışmadım
Evet canım o yönden sıkıntı sizin de istiyorsanız hayırlısı ile çıkar inşallah tayininizHiç bir ilerleme yok özel hastane sözde tapılıyor 1 senedir burdayım ilerleme yokbirçok doktor gidiyor burdan şehir ilerleyemiyor maalesef onun dışında ve eğitim dışında gayet tatlış
Ayyy ben de doğu görevimi Ardahan’da yaptım. 2015-2019 arası. Karsa giderdik alışverişe falan. Ben de ayrılırken çok üzülmüştüm yeri ben de ayrıdır OralarınBende 2016-2018 yılları arasında karsta çalıştım çok sevmiştim orayı küçük güzel bir şehir
Çalıştığım hastane arkadaş ortamım felan iyi olunca ayrılırken çok üzülmüştüm
İstemez miyim kuzum rabbim hayırlı bir yere çıkarsın nasipse bu sene tayinciyizEvet canım o yönden sıkıntı sizin de istiyorsanız hayırlısı ile çıkar inşallah tayininiz
Herkes buralardan bir geçmişAyyy ben de doğu görevimi Ardahan’da yaptım. 2015-2019 arası. Karsa giderdik alışverişe falan. Ben de ayrılırken çok üzülmüştüm yeri ben de ayrıdır Oralarınsezen0782
İnşallah azalır canım ben de öyle dua ediyorum çok değişken gidiyor iki üç gün önce cumadan itibaren yağmur serinlik vardı şimdi yağmur ihtimali gitmiş sıcaklık da 30 altında ama yine yakın civarda gidiyor görünüyor.Klima yüzünden sürekli boğazım kuru, bugün korktum artık acile gittim. Gayet iyiymiş boğazım, ciğerlerim bi sorun yok dedi doktor çok şükür içim rahatladı. Klima kapatsan durulmuyor ki. Bebiş gelince klima açmayız diyorum oğlum napcak bu sıcakta bilmiyorum , 2 haftaya inşallah biraz azalır bu sıcaklar. Hamileliği yaza denk getirmesek doğumu geliyor yazaEn güzeli yaz başı hamile kalacaksın, ağırlaşmadan ilk ayları geçirince bebiş de yaza kadar 3-4 aylık oluyor mis
Evet ya önce Eylül serin yağışlı geçecek dediler bir ara şimdi tam tersi diyorlarAy haberlerde Eylül de sicak geçecek diyorlardıbu seneyi atlatalım da valla seneyi yazı hiç düşünmüyorum
Evet 34 den sonra haftalik kontrol dedi doktor o zaman daha rahat olacağız inşallah
Gerçekten ilk yerler farklı oluyor şehirden ziyade ortamımız çok sıcak samimi idi herkes genç ve gurbetçiydi birbirimizin ailesi olmuştuk orda beraber gülüp ağlayıp yedik içtik resmen bir aile ortamı gibiydi hey gidi günlerAyyy ben de doğu görevimi Ardahan’da yaptım. 2015-2019 arası. Karsa giderdik alışverişe falan. Ben de ayrılırken çok üzülmüştüm yeri ben de ayrıdır Oralarınsezen0782
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?