2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kızlar okuyamıyorum ama hepinizi çok özledim evime geldim temizlik yaptım yarın ütü yapacağım oğlumun cicilerine şimdilik Allah'a emanet olun arada girip okuyacağım canlılık bildirimi veririm
Kolay gelsin Kendini fazla yormadan yavaş yavaş yap bakalım dikkat et

Ben dün kestirdim nasıl hafifledim anlatamam Mis gibi oldu. Ne hurafesiymiş o hiç bilmiyorum
İyi yapmışsın canım ben de kuaför kapısından döndüm iki kere cidden çok saçma ya hurafe tamamen hamileyken saç kestirmek iyi değildir diyorlar yaşlı teyzeler oradan kalma bir şey işte hiçbir dayanağı falan yok yani
Vakit az kalmamış olsa dayanamaz ben de kestirirdim zaten ama biraz da doğum sonrası yenilenmek iyi gelir diye bekliyorum bakalım
Benim de kalçam ve popom çok büyüdü. Tüm pantolonlarım 32-34 beden onlara bir daha asla giremem.
Kalça küçülmüyordur heralde
Bana da bel gitmez gibi geliyor ama iyi düşünelim ya Adriana Lima ablamız bile son hamileliğinde ne hallere gelmişti şimdi yine incecik olmuş her yeri bizim de olur yine bence neden olmasın

2-3 dak yeterli diye biliyorum ben de. Zaten kordondaki atışlar o sürede bitiyormuş. Çok uzun süre beklenirse de bu sefer bebeğe normalden fazla kırmızı kan hücresi gidip sarılığa neden oluyormuş diye duymuştum.

Çok geçmiş olsun canım dualarım sizinle
Sağlık çalışanı değilim ama duyduğum gördüğüm kadarıyla küvöz sürecinde çok normal oluyor bazen daha fazla oksijen ihtiyacı olması korkutmasın bu durum seni. Bebeğin önce Allah’a sonra sağlık çalışanlarına emanet merak etme güçlenecek iyice yoğun bakım sayesinde ve kavuşacaksınız. Görüş vermemeleri kötü olmuş ama o iyi olsun da sayılı gün bitecek inşallah

Hurafe falan hiç bilmem de inanmam da Gerçi bilsem de yine kestirirdim herhalde sıcaklarla birlikte artık dayanamaz oldum saçın ağırlığına..

Doğum sonrası daha iyi olur tabi, yenilenmek lohusa depresyonunu da önler hem. Aman Allahım hepimizi korusun

Fizyolojik sarılık apayrı birşey canım kanın fazlası zararlı mı olur hiç, bebeklerin o kana ihtiyacı var. Bebeği kansızlıktan, enfeksiyondan, kanamalardan koruyor. Ne kadar kök hücre geçse o kadar iyi olur. Araştırma yazılarını çok okurum en son bir yazıda denk geldim zeka gelişimini bile etkiliyormuş. En azından atım durana kadar beklenmeli deniyor.

Günaydın

Yok canım ne uykusu. Uykusuzum ama biraz uyusam geri uyanıyorum. Çok zorlanıyorum artık , bir an önce sağlıkla doğsun istiyorum
Öyle uykudan da birşey anlamıyoruz ki. Ben aralarda 1-2 saat uyumama rağmen dengem şaştı. Gece uyanıyorum süt sağdım mı ben diye düşünüyorum. Dün bi uyandım suyun altını açıp uyudum sandım Hopladım kalktım baktım malzemeleri yıkamış kapatmışım Oğluş gelince nasıl olacak merak içindeyim ☺

sandriyon merhaba beni de ekler misiniz 3. Çocuk kız ismi afra ipek , yaş 31,Konya
Hosgeldin cnm ekleyim
Beklenilen dogum tarihi nedir peki
Yaa hic sorma ben saat 3de kalktim gozumun biri acik biri kapali wcye gittim sonra geldim yattim biliyorum o obur gozu acarsam uykum acilacak bugun o hataya dusmedim

Bugün eşim dedi aldığım bütün kiloyu verdim diyosun nerden gitti toton aynı diye
Valla ben hem bebeği hem kendimi taşırken doğumdan sonra kaslı bi popo ve bacaklar görmezsem bozulurum
Yaa hic sorma ben saat 3de kalktim gozumun biri acik biri kapali wcye gittim sonra geldim yattim biliyorum o obur gozu acarsam uykum acilacak bugun o hataya dusmedim
Ben hep böyle gidip geliyorum ondan uykusuz kalmadım henüz galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…