İnşallah sizin için hayırlı güzel istediğiniz bir yer olur canımİstemez miyim kuzum rabbim hayırlı bir yere çıkarsın nasipse bu sene tayinciyiz
Kolay gelsinKızlar okuyamıyorum ama hepinizi çok özledim evime geldim temizlik yaptım yarın ütü yapacağım oğlumun cicilerineşimdilik Allah'a emanet olun arada girip okuyacağım canlılık bildirimi veririm
İyi yapmışsın canım ben de kuaför kapısından döndüm iki kereBen dün kestirdim nasıl hafifledim anlatamamMis gibi oldu. Ne hurafesiymiş o hiç bilmiyorum
Bana da bel gitmez gibi geliyor ama iyi düşünelim ya Adriana Lima ablamız bile son hamileliğinde ne hallere gelmişti şimdi yine incecik olmuş her yeriBenim de kalçam ve popom çok büyüdü. Tüm pantolonlarım 32-34 bedenonlara bir daha asla giremem.
Kalça küçülmüyordur heralde
2-3 dak yeterli diye biliyorum ben de. Zaten kordondaki atışlar o sürede bitiyormuş. Çok uzun süre beklenirse de bu sefer bebeğe normalden fazla kırmızı kan hücresi gidip sarılığa neden oluyormuş diye duymuştum.Ben plasenta ve kordondaki bütün kanın bebeğe verilmesini istiyorum. 140-150ml kadar kan verilebiliyormuş bebeğe ve fizyolojik sarılık olmuyormuş.
Normal doğum yapacak anneler de bunun için ısrar etsin, göbek kordonunu hemen kestirmeyin. O kan pırlanta değerinde bebeklerimiz için. Zaten 10 dk falan sürüyor kanın geçmesi. Uzun bir süre değil.
Çok geçmiş olsun canım dualarım sizinleYorulmuş zorlanmış nefes almada bir ust seviye yogun bakima aldilar gittim bebegim yok kaybetmekten çok korktum diyorum aksam burdahdi nerde bebegim haber vermediler vardiya degismis hemsirelerin haberi yok bir suru yer aradilar zor buldum bebegimi makineye baglanmis dua edin ne olur hergün göremiycem haftada ikigun iizn vereceklermiş görmeden nasıl durucam bilmiyorum Rabbim bebislerimize güc kuvvet ver dayansınlar bizlere ulaştırsınlar
Hurafe falan hiç bilmem de inanmam daİyi yapmışsın canım ben de kuaför kapısından döndüm iki kerecidden çok saçma ya hurafe tamamen hamileyken saç kestirmek iyi değildir diyorlar yaşlı teyzeler oradan kalma bir şey işte hiçbir dayanağı falan yok yani
Vakit az kalmamış olsa dayanamaz ben de kestirirdim zaten ama biraz da doğum sonrası yenilenmek iyi gelir diye bekliyorum bakalım
Fizyolojik sarılık apayrı birşey canım kanın fazlası zararlı mı olur hiç, bebeklerin o kana ihtiyacı var. Bebeği kansızlıktan, enfeksiyondan, kanamalardan koruyor. Ne kadar kök hücre geçse o kadar iyi olur. Araştırma yazılarını çok okurum en son bir yazıda denk geldim zeka gelişimini bile etkiliyormuş. En azından atım durana kadar beklenmeli deniyor.2-3 dak yeterli diye biliyorum ben de. Zaten kordondaki atışlar o sürede bitiyormuş. Çok uzun süre beklenirse de bu sefer bebeğe normalden fazla kırmızı kan hücresi gidip sarılığa neden oluyormuş diye duymuştum.
Bugün eşim dedi aldığım bütün kiloyu verdim diyosun nerden gitti toton aynı diyeBenim de kalçam ve popom çok büyüdü. Tüm pantolonlarım 32-34 bedenonlara bir daha asla giremem.
Kalça küçülmüyordur heralde
GünaydınGünaydın kızlar. Bugün herkes uyumuş gibi gece nöbet tutan olmamış hiç maşallah
Öyle uykudan da birşey anlamıyoruz ki. Ben aralarda 1-2 saat uyumama rağmen dengem şaştı. Gece uyanıyorum süt sağdım mı ben diye düşünüyorum. Dün bi uyandım suyun altını açıp uyudum sandımGünaydın
Yok canım ne uykusu. Uykusuzum ama biraz uyusam geri uyanıyorum. Çok zorlanıyorum artık , bir an önce sağlıkla doğsun istiyorum
Hosgeldin cnm ekleyimsandriyon merhaba beni de ekler misiniz 3. Çocuk kız ismi afra ipek , yaş 31,Konya
Yaa hic sorma ben saat 3de kalktim gozumun biri acik biri kapali wcye gittim sonra geldim yattim biliyorum o obur gozu acarsam uykum acilacak bugun o hataya dusmedimGünaydın kızlar. Bugün herkes uyumuş gibi gece nöbet tutan olmamış hiç maşallahBende uyanmayı geciktirdim biraz , alarm kapatıp uyuyakalmışım Şimdi alarm kapatma lüksünün arada tadını çıkarayım, oğluş gelince öyle bi ihtimal yok
Amin kuzum çok sağolİnşallah sizin için hayırlı güzel istediğiniz bir yer olur canım
Valla ben hem bebeği hem kendimi taşırken doğumdan sonra kaslı bi popo ve bacaklar görmezsem bozulurumBugün eşim dedi aldığım bütün kiloyu verdim diyosun nerden gitti toton aynı diye
Ben hep böyle gidip geliyorum ondan uykusuz kalmadım henüz galibaYaa hic sorma ben saat 3de kalktim gozumun biri acik biri kapali wcye gittim sonra geldim yattim biliyorum o obur gozu acarsam uykum acilacak bugun o hataya dusmedim
E sen isi cozmusun bize hic soylemiyosunValla ben hem bebeği hem kendimi taşırken doğumdan sonra kaslı bi popo ve bacaklar görmezsem bozulurum
Ben hep böyle gidip geliyorum ondan uykusuz kalmadım henüz galiba
Canım ne bileyim çözümün bu kadar basit olduğunuE sen isi cozmusun bize hic soylemiyosun
Ben hergun hic sasmaz 4 -7 arasi nobetteydim
Gunaydin canim ben simdi yoldayim gidiyorum gece cok sancim vardi uyuyamadimda bakalimmDevakus
mucize1996
glutensiz hemsire
Kizlar bugun sizden hayirli haberler bekliyoruz bizleri habersiz birakmayin
Iste o bazi insanlardan biri benimCanım ne bileyim çözümün bu kadar basit olduğunuBazı insan bi kere uyandı mı uyuyamıyor, eşim öyle uyanıp uyuyamayıp dolanıp durur, ben bayılıyorum geri sorun olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?