2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Selam cnm nasil oldu bebisin
Ciktinizmi hastaneden

Insallah enfeksiyon yoktur cnm nezaman cikar sonuclarin

Annem diyor bazen bi gerneşiyordunuz ayakları kolları açıyordunuz karnım geriliyordu canım acıyordu diye. Muhtemelen senin oğluş da öyle bir şey yaptı ☺
Eşim önce sesimden korktu bişey oldu sandım dedi sonra da göbeğime bakıp bakıp güldü o top gibi hali gitti tuhaf bişey oldu

kızlar sizce bunun 125 ml i var o yenidoğan 260 ml olan 1 Ay üstü hangisini alayım 125 az değil mi kafam allak bullak

Günaydın kızlarcım
Güzel bir gün olsun
Doktor randevusu olanlar iyi haberlerle döner umarım

Ben de tuvalet nöbetleri sonrası uyumaya çalışıyorum başka türlü olmuyor bizim banyoda iki ışık var biri tepede biri aynanın üzerinde
Ayna üzerinde olanın yoğunluğu ayarlanabiliyor daha romantik soft bir ışık uykum kaçmasın diye onu yakıyorum mum ışığı gibi bir ayara kadar düşürülebiliyor derecesi ışık gözüme gözüme vurmayınca daha idare edilebilir oluyor
Bir ara oradaki ışık bozuktu eşim yapana kadar da cep telefonu feneriyle gidiyordum gözüme tepeden ışık vurmasın diye

Kizlar biz ciktik 35+1 gozukuyoruz 2441 kg olmusuz boyu goremedim. Dun sancimdan dolayi muayene etti herhangi bir acilma yokmus sukur. O esnada normal dogum yapabilir miyim diye de bakti uygunsun dedi bizde hersey yolunda
Maşallah canım Kritik eşiğe de 1 haftan kalmış. 36.haftadan sonra dışarıya hazır oluyorlarmış zaten

Could cutting the umbilical cord too soon stress newborns?.
Burda onunla ilgili biraz bilgi var:
"Waiting too long may result in the infant having too many red blood cells. The excess red cells could lead to newborn jaundice, a kind of blood poisoning resulting from the breakdown of the extra red cells."

Burda çok fazla kırmızı kan hücresinin bir tür kan zehirlenme yani sarılığa neden olabileceği yazıyor. O yüzden sağlık örgütleri beklenmesi gereken minimum süreyi (örneğin 2 dak) söylüyor ama üst sınırı belirtemiyorlar.

Kizlar biz ciktik 35+1 gozukuyoruz 2441 kg olmusuz boyu goremedim. Dun sancimdan dolayi muayene etti herhangi bir acilma yokmus sukur. O esnada normal dogum yapabilir miyim diye de bakti uygunsun dedi bizde hersey yolunda
Ohh maşallah size o zaman herşey yolundaymış yaparsın canım niye yapamayasın yapanlardan neyin eksik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…