Hayırlı haberlerle gel inşallahGunaydin canim ben simdi yoldayim gidiyorum gece cok sancim vardi uyuyamadimda bakalimm
Bebiş de inşallah bana çeker diyeyim o zamanIste o bazi insanlardan biri benim
Uyandimmi uyuyamiyorum
Hayir olsun insallahGunaydin canim ben simdi yoldayim gidiyorum gece cok sancim vardi uyuyamadimda bakalimm
Devakus
@mucize1996
@meraklihemsire20
Kizlar bugun sizden hayirli haberler bekliyoruz bizleri habersiz birakmayin
Eger bu aksam ki dogum sancisi tarzi bisey degilse dogum sancisidaha beterse sanirim yapamayacagimHayir olsun insallah
Yalanci kasilmalardir belkide
Iyi rdvun var bugune erken saatte olmasida iyi olmus rdvunun
Selam cnm nasil oldu bebisinCanım hala küvezde bebiş emebildiginde çıkarcaz 2200 oldu kilosu, doğum anında daha ben bebeği görmeden downdan suphelendim dedi doktorumuz, şu güne kadarki ayı nasıl geçirdiğimi bir ben bir Allah bilir çok şükür bugün sonucumuz çıktı negatif
Yaparsin yaparsin korkmaEger bu aksam ki dogum sancisi tarzi bisey degilse dogum sancisidaha beterse sanirim yapamayacagim
Selam cnm 2 aydir buraya gelmemisinYorgunluktanmıdır diyosun canım. Yorulmadım da değilde. Normal diyebilir miyiz o zaman :)
İnsallah canimYaparsin yaparsin korkma
Kendini boyle germe
Selam cnm nasilsiniz bebisler nasil? Hersey yolundamiKizlar Eylül 'de doguracaktim ama bizimkiler erken geldi 32. Haftada dogurdum şuan kuvezdeler.
Insallah enfeksiyon yoktur cnm nezaman cikar sonuclarinsandriyon benim yarındı randevum ama bugün randevu bulunca gittim, devlet hastanesi 28.den sonra hasta almiyormus, gerekli teçhizat yok burda ama bakalım dedi. Suyu yeterli imiş çok sukur akinti sebebi enfeksiyon olabilir dedi idrar tahlili verdim.. bakalım sonuç bekliyorum...
Eşim önce sesimden korktu bişey oldu sandım dedi sonra da göbeğime bakıp bakıp güldü o top gibi hali gitti tuhaf bişey olduAnnem diyor bazen bi gerneşiyordunuz ayakları kolları açıyordunuz karnım geriliyordu canım acıyordu diye. Muhtemelen senin oğluş da öyle bir şey yaptı ☺
İnşallah canım çok teşekkür ediyorumInsallah enfeksiyon yoktur cnm nezaman cikar sonuclarin
Hadi hayırlı güzel haberlerle gel inşallahGunaydin canim ben simdi yoldayim gidiyorum gece cok sancim vardi uyuyamadimda bakalimm
Maşallah canımKizlar biz ciktik 35+1 gozukuyoruz 2441 kg olmusuz boyu goremedim. Dun sancimdan dolayi muayene etti herhangi bir acilma yokmus sukur. O esnada normal dogum yapabilir miyim diye de bakti uygunsun dedibizde hersey yolunda
Could cutting the umbilical cord too soon stress newborns?.Fizyolojik sarılık apayrı birşey canım kanın fazlası zararlı mı olur hiç, bebeklerin o kana ihtiyacı var. Bebeği kansızlıktan, enfeksiyondan, kanamalardan koruyor. Ne kadar kök hücre geçse o kadar iyi olur. Araştırma yazılarını çok okurum en son bir yazıda denk geldim zeka gelişimini bile etkiliyormuş. En azından atım durana kadar beklenmeli deniyor.
Ohh maşallah size o zaman herşey yolundaymışKizlar biz ciktik 35+1 gozukuyoruz 2441 kg olmusuz boyu goremedim. Dun sancimdan dolayi muayene etti herhangi bir acilma yokmus sukur. O esnada normal dogum yapabilir miyim diye de bakti uygunsun dedibizde hersey yolunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?