Maşallah canımKizlar biz ciktik 35+1 gozukuyoruz 2441 kg olmusuz boyu goremedim. Dun sancimdan dolayi muayene etti herhangi bir acilma yokmus sukur. O esnada normal dogum yapabilir miyim diye de bakti uygunsun dedibizde hersey yolunda
Erken dogurma dedi birdeMaşallah canımKritik eşiğe de 1 haftan kalmış. 36.haftadan sonra dışarıya hazır oluyorlarmış zaten
Çok sevindim kuzum maşallah hadi bakalım diğer arkadaşlardan aynısını bekliyorumKizlar biz ciktik 35+1 gozukuyoruz 2441 kg olmusuz boyu goremedim. Dun sancimdan dolayi muayene etti herhangi bir acilma yokmus sukur. O esnada normal dogum yapabilir miyim diye de bakti uygunsun dedibizde hersey yolunda
İlk kez duydum böyle bir şey, paylaştığınız için çok teşekkür ederim. İlk kontrolde konuşacağım hemen doktorumla. Ay öğrenmem gereken ne çok şey var, benim eksik bıraktığım bir boşluk kalmasından çok korkuyorumFizyolojik sarılık apayrı birşey canım kanın fazlası zararlı mı olur hiç, bebeklerin o kana ihtiyacı var. Bebeği kansızlıktan, enfeksiyondan, kanamalardan koruyor. Ne kadar kök hücre geçse o kadar iyi olur. Araştırma yazılarını çok okurum en son bir yazıda denk geldim zeka gelişimini bile etkiliyormuş. En azından atım durana kadar beklenmeli deniyor.
Maşallah, herşey yolunda şükür.Kizlar biz ciktik 35+1 gozukuyoruz 2441 kg olmusuz boyu goremedim. Dun sancimdan dolayi muayene etti herhangi bir acilma yokmus sukur. O esnada normal dogum yapabilir miyim diye de bakti uygunsun dedibizde hersey yolunda
Absürt bir fiyat istemiyorlarsa olabilir neden olmasın.Nerde ne yapman gerektiğini söyler, gerekli yönlendirmeyi yapar, cesaret verir,destek olur bence.Kizlar bir sorum olacak size. Doktorum ebe destegi almami tavsiye etti hem psikolojik acidan. Bir ebe var tecrubeli emekli olmus simdi hastanedekiler.daha toy yeni. Arayip fiyat alacagim. Siz bu konuya nasil bakiyorsunuz ?
Tabii kiDevakus
@mucize1996
glutensiz hemsire
Kizlar bugun sizden hayirli haberler bekliyoruz bizleri habersiz birakmayin
Ben ışık açmıyorumGünaydın kızlarcım
Güzel bir gün olsun
Doktor randevusu olanlar iyi haberlerle döner umarım
Ben de tuvalet nöbetleri sonrası uyumaya çalışıyorum başka türlü olmuyorbizim banyoda iki ışık var biri tepede biri aynanın üzerinde
Ayna üzerinde olanın yoğunluğu ayarlanabiliyor daha romantik soft bir ışık uykum kaçmasın diye onu yakıyorum mum ışığı gibi bir ayara kadar düşürülebiliyor derecesi ışık gözüme gözüme vurmayınca daha idare edilebilir oluyor
Bir ara oradaki ışık bozuktu eşim yapana kadar da cep telefonu feneriyle gidiyordumgözüme tepeden ışık vurmasın diye
Ebe cok onemli normal dogumda arkadasim sirf onlarin hatasindan dolayi sezeryana cevrilmisti. Fiyat bakalim ne diyecek ona gore bakacagim artikAbsürt bir fiyat istemiyorlarsa olabilir neden olmasın.Nerde ne yapman gerektiğini söyler, gerekli yönlendirmeyi yapar, cesaret verir,destek olur bence.
Kuzum 37-38 gibi yapiyorlar ya normalde. O zaman da yapar mi senceeDevakus maşallah minnoşa hadı çatı muayenende olmus ebe destegı guzel olabılır tabıkı durumun da yeterliyse neden olmasın
Çok araştırma var, biri zararı biri yararı araştırıyor insan muallakta kalıyor bazen.. Benim yoğunlaştığım kısım fazla kanın yararlarıydıCould cutting the umbilical cord too soon stress newborns?.
Burda onunla ilgili biraz bilgi var:
"Waiting too long may result in the infant having too many red blood cells. The excess red cells could lead to newborn jaundice, a kind of blood poisoning resulting from the breakdown of the extra red cells."
Burda çok fazla kırmızı kan hücresinin bir tür kan zehirlenme yani sarılığa neden olabileceği yazıyor. O yüzden sağlık örgütleri beklenmesi gereken minimum süreyi (örneğin 2 dak) söylüyor ama üst sınırı belirtemiyorlar.
İnşallah sorun çıkmaz benim de enfeksiyon varmış belirtim de yoktu antibiyotik alıyorum hiç istemememe rağmensandriyon benim yarındı randevum ama bugün randevu bulunca gittim, devlet hastanesi 28.den sonra hasta almiyormus, gerekli teçhizat yok burda ama bakalım dedi. Suyu yeterli imiş çok sukur akinti sebebi enfeksiyon olabilir dedi idrar tahlili verdim.. bakalım sonuç bekliyorum...
Peki çok ekstrem bi şey ama lotus doğum dedikleri bir şey yapıyor bu new age mamalar, googlelamak istemeyenler için plasenta kuruyana kadar çocuğa bağlı kalıyorCould cutting the umbilical cord too soon stress newborns?.
Burda onunla ilgili biraz bilgi var:
"Waiting too long may result in the infant having too many red blood cells. The excess red cells could lead to newborn jaundice, a kind of blood poisoning resulting from the breakdown of the extra red cells."
Burda çok fazla kırmızı kan hücresinin bir tür kan zehirlenme yani sarılığa neden olabileceği yazıyor. O yüzden sağlık örgütleri beklenmesi gereken minimum süreyi (örneğin 2 dak) söylüyor ama üst sınırı belirtemiyorlar.
Ne için söyledi onu normal doğuma hazırlık için mi?Kizlar bir sorum olacak size. Doktorum ebe destegi almami tavsiye etti hem psikolojik acidan. Bir ebe var tecrubeli emekli olmus simdi hastanedekiler.daha toy yeni. Arayip fiyat alacagim. Siz bu konuya nasil bakiyorsunuz ?
Dogumdada yanimda olmasiicin kuzumİnşallah sorun çıkmaz benim de enfeksiyon varmış belirtim de yoktu antibiyotik alıyorum hiç istemememe rağmen
Peki çok ekstrem bi şey ama lotus doğum dedikleri bir şey yapıyor bu new age mamalar, googlelamak istemeyenler için plasenta kuruyana kadar çocuğa bağlı kalıyorOnda da enfeksiyon riski falan oluyor diyorlar tabii ama kan illa geçiyordur Bence bu konu yeterince araştırılmamış olabilir henüz ya
Ne için söyledi onu normal doğuma hazırlık için mi?
sandriyon benim yarındı randevum ama bugün randevu bulunca gittim, devlet hastanesi 28.den sonra hasta almiyormus, gerekli teçhizat yok burda ama bakalım dedi. Suyu yeterli imiş çok sukur akinti sebebi enfeksiyon olabilir dedi idrar tahlili verdim.. bakalım sonuç bekliyorum...
Yanma kaşıntı koku vb olmasa da aslında düzenli idrar tahlili vermemiz lazım artık canım.. hamileleikte sık sık tekrarliyormus enfeksiyon.. neyse ki çözümü var diye düşünmek en iyisi..İnşallah sorun çıkmaz benim de enfeksiyon varmış belirtim de yoktu antibiyotik alıyorum hiç istemememe rağmen
Peki çok ekstrem bi şey ama lotus doğum dedikleri bir şey yapıyor bu new age mamalar, googlelamak istemeyenler için plasenta kuruyana kadar çocuğa bağlı kalıyorOnda da enfeksiyon riski falan oluyor diyorlar tabii ama kan illa geçiyordur Bence bu konu yeterince araştırılmamış olabilir henüz ya
Ne için söyledi onu normal doğuma hazırlık için mi?
Rica ederim, böyle şeyleri malesef herkes bilmiyor zaten bilim insanlarının hepsi de aynı şeyleri söylemiyor.İlk kez duydum böyle bir şey, paylaştığınız için çok teşekkür ederim. İlk kontrolde konuşacağım hemen doktorumla. Ay öğrenmem gereken ne çok şey var, benim eksik bıraktığım bir boşluk kalmasından çok korkuyorum
İnşallah canım çok teşekkür ederimEnfeksiyon da önemli canım iyi olmuş bakmaları. İnşallah yoktur tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?