2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kizlar biz ciktik 35+1 gozukuyoruz 2441 kg olmusuz boyu goremedim. Dun sancimdan dolayi muayene etti herhangi bir acilma yokmus sukur. O esnada normal dogum yapabilir miyim diye de bakti uygunsun dedi bizde hersey yolunda
Maşallah canım
Doktor bana alttan muayene de bakarken pek olumlu konuşmamıştı öyle alttan muayenede anlayabiliyorlarsa demek ki bana sezaryen yolları taştan

Kizlar biz ciktik 35+1 gozukuyoruz 2441 kg olmusuz boyu goremedim. Dun sancimdan dolayi muayene etti herhangi bir acilma yokmus sukur. O esnada normal dogum yapabilir miyim diye de bakti uygunsun dedi bizde hersey yolunda
Çok sevindim kuzum maşallah hadi bakalım diğer arkadaşlardan aynısını bekliyorum

İlk kez duydum böyle bir şey, paylaştığınız için çok teşekkür ederim. İlk kontrolde konuşacağım hemen doktorumla. Ay öğrenmem gereken ne çok şey var, benim eksik bıraktığım bir boşluk kalmasından çok korkuyorum

Kizlar bir sorum olacak size. Doktorum ebe destegi almami tavsiye etti hem psikolojik acidan. Bir ebe var tecrubeli emekli olmus simdi hastanedekiler.daha toy yeni. Arayip fiyat alacagim. Siz bu konuya nasil bakiyorsunuz ?
Absürt bir fiyat istemiyorlarsa olabilir neden olmasın.Nerde ne yapman gerektiğini söyler, gerekli yönlendirmeyi yapar, cesaret verir,destek olur bence.

Ben ışık açmıyorum

Absürt bir fiyat istemiyorlarsa olabilir neden olmasın.Nerde ne yapman gerektiğini söyler, gerekli yönlendirmeyi yapar, cesaret verir,destek olur bence.
Ebe cok onemli normal dogumda arkadasim sirf onlarin hatasindan dolayi sezeryana cevrilmisti. Fiyat bakalim ne diyecek ona gore bakacagim artik

Çok araştırma var, biri zararı biri yararı araştırıyor insan muallakta kalıyor bazen.. Benim yoğunlaştığım kısım fazla kanın yararlarıydı

Bebeklerimiz için en iyi olanı yapmaya çalışıyoruz hepimiz. Sağlıklı günler görsün bebişler

İnşallah sorun çıkmaz benim de enfeksiyon varmış belirtim de yoktu antibiyotik alıyorum hiç istemememe rağmen
Peki çok ekstrem bi şey ama lotus doğum dedikleri bir şey yapıyor bu new age mamalar, googlelamak istemeyenler için plasenta kuruyana kadar çocuğa bağlı kalıyor Onda da enfeksiyon riski falan oluyor diyorlar tabii ama kan illa geçiyordur Bence bu konu yeterince araştırılmamış olabilir henüz ya
Kizlar bir sorum olacak size. Doktorum ebe destegi almami tavsiye etti hem psikolojik acidan. Bir ebe var tecrubeli emekli olmus simdi hastanedekiler.daha toy yeni. Arayip fiyat alacagim. Siz bu konuya nasil bakiyorsunuz ?
Ne için söyledi onu normal doğuma hazırlık için mi?

Dogumdada yanimda olmasiicin kuzum

Enfeksiyon da önemli canım iyi olmuş bakmaları. İnşallah yoktur tabi

Yanma kaşıntı koku vb olmasa da aslında düzenli idrar tahlili vermemiz lazım artık canım.. hamileleikte sık sık tekrarliyormus enfeksiyon.. neyse ki çözümü var diye düşünmek en iyisi..

Rica ederim, böyle şeyleri malesef herkes bilmiyor zaten bilim insanlarının hepsi de aynı şeyleri söylemiyor.

Mesela bize okulda bebek doğduktan sonra, kordon kanını plasentadan bebeğe doğru 5 10 cc kadar sıvazladıktan sonra hemen şak diye kesmek öğretildi. Geri kalan bütün kök hücreler çöpe gidiyor yazık günah. Araştırmalar yapıldıkça, karşılaştırmalar yapıldıkça ortaya yeni yeni şeyler çıkıyor. Herşeyi de takip etmek imkansız, burada takip etmesi gereken ve anneleri bilgilendirecek olan doktorlar. Bizim değil asıl onların araştırması ve söylemesi lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…