2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Benim de kalçam ve popom çok büyüdü. Tüm pantolonlarım 32-34 beden onlara bir daha asla giremem.
Kalça küçülmüyordur heralde
Valla benim kalçam aşırı büyümedi ama popom bi dikleşti çok güzel oldu hoşuma gidiyor şimdi bildiğin squat poposuyum diyor Keşke öyle kalsa

Çok hafif enfeksiyon bende de çıkıyor canım ama kadın doğum da üroloji de dahiliye de bu hormonal enfeksiyon diyemeyiz gebelikte normal değerler dedi
Bende de akıntı oluyor ya belki o hormonal birikmeye de bağlı olabilir yani
İnşallah çıkmaz enfeksiyon falan

İnşallah canım cok teşekkür ederim.. son zamanlarda ki aşırı sıcaklarda etkiliyor bence canım..

Kız ben sakarım ya hamilelikte daha beter oldu hep bir yere çarpıyorum elimdekini yere düşürüyorum falan karanlıkta kesin kafayı gözü yararım
Oğlumun odasında ışık var kırmızı acık onun ışığı gırıyor kapıyı da Aralık bırakıyorum yıne full karanlık olsa

Kuzum 37-38 gibi yapiyorlar ya normalde. O zaman da yapar mi sencee
Maşallah kız bir kaç tosun gelecek topikte
Bir kez yapıldıysa bir daha çatı muayenesi yapmaz zaten değişmeyecek bir şey artık sancılarını başlayınca açılmaya bakarlar diye düşünüyorum

Devakus
mucize1996
@meraklihemsire20

Kizlar bugun sizden hayirli haberler bekliyoruz bizleri habersiz birakmayin
Oğluşım gayet iyiymiş ama ufak bi sürpriz yaptı 1aydır başı aşağıdayken yukarı dönmüş kafa yukarda. İnşallah geri döner sezeryandan çok korkuyorum 2470 kilosu dedi 44 cm boyu nst ye de girdim. Çok bir şey çıkmadı gayet iyiymiş şuan haftaya cumartesi tekrar çağırdı

Onedio şöyle bir test yapmış eğlencesine bakmak isteyen olursa diye paylaşayım sizinle de nasıl bir anne olurdun testi.
Ben kuralcı anne çıktım hiç öyle olmak istemiyorum ama cidden aynı beni anlatıyor intizam düzen nizam kural severim

Senden Nasıl Bir Anne Olur?

Oğlumun odasında ışık var kırmızı acık onun ışığı gırıyor kapıyı da Aralık bırakıyorum yıne full karanlık olsa
Ya keşke ful karanlıkta gidebilsek hatta direk yatağı wc ye bağlayabilen bir sistem olsa
O kadar zor geliyor ki kalkıp tuvalete gitmek uykumun en tatlı yerinde
Bebek gelene kadar uyuyabildiğin kadar uyu diyenlere selamlar sevgiler ne mümkün yaaa uykusuz her gece daha şimdiden

Maşallah kız bir kaç tosun gelecek topikte
Bir kez yapıldıysa bir daha çatı muayenesi yapmaz zaten değişmeyecek bir şey artık sancılarını başlayınca açılmaya bakarlar diye düşünüyorum
Sancimda cikmadi. 17 ekimi bekler bu cocuk bu gidisle

Sancimda cikmadi. 17 ekimi bekler bu cocuk bu gidisle
Kız daha haftan küçük dur bakalım erken konuşma
Benim de önceden içime hep 39-40 bekler gibi doğuyordu ama son kontrolde rahim ağzı kısalmaya başlamış başı da yerleşiyor bir kaç gündür de aşırı baskı yapmaya başladı 37-38 civarı doğururum gibi geliyor ama bakalım ne olacak

Kuzum benim muayene etti ya hersey olmasi gerektigi gibi 17 ekimi beklicez dedi gelmezse suni sanci mi veriyolar axaba

Kuzum benim muayene etti ya hersey olmasi gerektigi gibi 17 ekimi beklicez dedi gelmezse suni sanci mi veriyolar axaba
Şimdi 40 hafta artık son hafta bebeğin mekonyumlu doğma riski felan artıyor suni sancı vermezler bence yani özelde o riski almazlar çünkü bazen suni sancı ile doğum başlatınca ilk doğum olduğu için süre uzuyor doktorun beklemek istemeyebilir bilmiyorum ama doktorun da prosedürü farklı oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…