Kız ben sakarım ya hamilelikte daha beter oldu hep bir yere çarpıyorum elimdekini yere düşürüyorum falan karanlıkta kesin kafayı gözü yararımBen ışık açmıyorum
Valla benim kalçam aşırı büyümedi ama popom bi dikleşti çok güzel oldu hoşuma gidiyor şimdi bildiğin squat poposuyum diyorBenim de kalçam ve popom çok büyüdü. Tüm pantolonlarım 32-34 bedenonlara bir daha asla giremem.
Kalça küçülmüyordur heralde
Çok hafif enfeksiyon bende de çıkıyor canım ama kadın doğum da üroloji de dahiliye de bu hormonal enfeksiyon diyemeyiz gebelikte normal değerler dedisandriyon benim yarındı randevum ama bugün randevu bulunca gittim, devlet hastanesi 28.den sonra hasta almiyormus, gerekli teçhizat yok burda ama bakalım dedi. Suyu yeterli imiş çok sukur akinti sebebi enfeksiyon olabilir dedi idrar tahlili verdim.. bakalım sonuç bekliyorum...
İnşallah canım cok teşekkür ederim.. son zamanlarda ki aşırı sıcaklarda etkiliyor bence canım..Çok hafif enfeksiyon bende de çıkıyor canım ama kadın doğum da üroloji de dahiliye de bu hormonal enfeksiyon diyemeyiz gebelikte normal değerler dedi
Bende de akıntı oluyor ya belki o hormonal birikmeye de bağlı olabilir yani
İnşallah çıkmaz enfeksiyon falan
Bıkere bakmıs kuzum çatına bıdaha nıye baksın acılma varmı dıye acılma muayenesı olur artık sancın olursaKuzum 37-38 gibi yapiyorlar ya normalde. O zaman da yapar mi sencee
Anladim kuzum. Doktor dedi hatta daha muayene olamiyorlar normal dogum istiyorlar. Muayene olamayana bagirta bagirta iskence cektirip birde normal yaptirmaya calisamamBıkere bakmıs kuzum çatına bıdaha nıye baksın acılma varmı dıye acılma muayenesı olur artık sancın olursa
Oğlumun odasında ışık var kırmızı acık onun ışığı gırıyor kapıyı da Aralık bırakıyorum yıne full karanlık olsaKız ben sakarım ya hamilelikte daha beter oldu hep bir yere çarpıyorum elimdekini yere düşürüyorum falan karanlıkta kesin kafayı gözü yararım
Maşallah kız bir kaç tosun gelecek topikteKuzum 37-38 gibi yapiyorlar ya normalde. O zaman da yapar mi sencee
Oğluşım gayet iyiymiş ama ufak bi sürpriz yaptıDevakus
mucize1996
@meraklihemsire20
Kizlar bugun sizden hayirli haberler bekliyoruz bizleri habersiz birakmayin
Ya keşke ful karanlıkta gidebilsek hatta direk yatağı wc ye bağlayabilen bir sistem olsaOğlumun odasında ışık var kırmızı acık onun ışığı gırıyor kapıyı da Aralık bırakıyorum yıne full karanlık olsa
Sancimda cikmadi. 17 ekimi bekler bu cocuk bu gidisleMaşallah kız bir kaç tosun gelecek topikte
Bir kez yapıldıysa bir daha çatı muayenesi yapmaz zaten değişmeyecek bir şey artık sancılarını başlayınca açılmaya bakarlar diye düşünüyorum
Bence imkanin varsa al özellikle ilk bebekteKizlar bir sorum olacak size. Doktorum ebe destegi almami tavsiye etti hem psikolojik acidan. Bir ebe var tecrubeli emekli olmus simdi hastanedekiler.daha toy yeni. Arayip fiyat alacagim. Siz bu konuya nasil bakiyorsunuz ?
Hastanedeki ebeler daha yeniymis tecrubesiz sanirim. Bu ebe emekli olmus ama disaridan aliyormus is. Arkadasimi da o dogurtmustu o yuzden cok fiyat soylemezse almaya calisacagimBence imkanin varsa al özellikle ilk bebekte
Kız daha haftan küçük dur bakalım erken konuşmaSancimda cikmadi. 17 ekimi bekler bu cocuk bu gidisle
Kuzum benim muayene etti ya hersey olmasi gerektigi gibi 17 ekimi beklicez dedi gelmezse suni sanci mi veriyolar axabaKız daha haftan küçük dur bakalım erken konuşma
Benim de önceden içime hep 39-40 bekler gibi doğuyordu ama son kontrolde rahim ağzı kısalmaya başlamış başı da yerleşiyor bir kaç gündür de aşırı baskı yapmaya başladı 37-38 civarı doğururum gibi geliyor ama bakalım ne olacak
Oh maşAllah normalde 33 haftalıktın değil miKizlar biz ciktik 35+1 gozukuyoruz 2441 kg olmusuz boyu goremedim. Dun sancimdan dolayi muayene etti herhangi bir acilma yokmus sukur. O esnada normal dogum yapabilir miyim diye de bakti uygunsun dedibizde hersey yolunda
Ay benim yaptığım squatlar da gitti vallaValla benim kalçam aşırı büyümedi ama popom bi dikleşti çok güzel oldu hoşuma gidiyor şimdi bildiğin squat poposuyum diyorKeşke öyle kalsa
Şimdi 40 hafta artık son hafta bebeğin mekonyumlu doğma riski felan artıyor suni sancı vermezler bence yani özelde o riski almazlar çünkü bazen suni sancı ile doğum başlatınca ilk doğum olduğu için süre uzuyor doktorun beklemek istemeyebilir bilmiyorum ama doktorun da prosedürü farklı oluyorKuzum benim muayene etti ya hersey olmasi gerektigi gibi 17 ekimi beklicez dedi gelmezse suni sanci mi veriyolar axaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?