KOh maşAllah normalde 33 haftalıktın değil mi
Aynen onu kullanıp spor yapacazAy benim yaptığım squatlar da gitti vallaneyse doğsun da bi ağırlık olarak onu kullanıp yaparım
Zaten cok komikti tam iceri girecektik doktor doguma kostuŞimdi 40 hafta artık son hafta bebeğin mekonyumlu doğma riski felan artıyor suni sancı vermezler bence yani özelde o riski almazlar çünkü bazen suni sancı ile doğum başlatınca ilk doğum olduğu için süre uzuyor doktorun beklemek istemeyebilir bilmiyorum ama doktorun da prosedürü farklı oluyor
Canim benim 10 agustosda kafasi asagidaydiOğluşım gayet iyiymiş ama ufak bi sürpriz yaptı1aydır başı aşağıdayken yukarı dönmüş kafa yukarda. İnşallah geri döner sezeryandan çok korkuyorum 2470 kilosu dedi 44 cm boyu nst ye de girdim. Çok bir şey çıkmadı gayet iyiymiş şuan haftaya cumartesi tekrar çağırdı
Geleneksel bir anne oldumOnedio şöyle bir test yapmış eğlencesine bakmak isteyen olursa diye paylaşayım sizinle denasıl bir anne olurdun testi.
Ben kuralcı anne çıktımhiç öyle olmak istemiyorum ama cidden aynı beni anlatıyor intizam düzen nizam kural severim
Senden Nasıl Bir Anne Olur?
Geleneksel anneOnedio şöyle bir test yapmış eğlencesine bakmak isteyen olursa diye paylaşayım sizinle denasıl bir anne olurdun testi.
Ben kuralcı anne çıktımhiç öyle olmak istemiyorum ama cidden aynı beni anlatıyor intizam düzen nizam kural severim
Kontroldeyken bı kızla konuştum kafası yan yukardaymıs çevirmişler çok acıdı dıyorduCanim benim 10 agustosda kafasi asagidaydi
25inde yukardaydi
5inde tekrar rdvum var bakalim simdi nerde
38de asagiya inmemisse cevirmeye calisacaklar, seninkinide belki oyle yaparlar
Doğumu sordum ama hiç çeviririz gibi bişey demediCanim benim 10 agustosda kafasi asagidaydi
25inde yukardaydi
5inde tekrar rdvum var bakalim simdi nerde
38de asagiya inmemisse cevirmeye calisacaklar, seninkinide belki oyle yaparlar
Maşallah bebişe, ya o koca bebek nasıl dönüyor aklım almıyorOğluşım gayet iyiymiş ama ufak bi sürpriz yaptı1aydır başı aşağıdayken yukarı dönmüş kafa yukarda. İnşallah geri döner sezeryandan çok korkuyorum 2470 kilosu dedi 44 cm boyu nst ye de girdim. Çok bir şey çıkmadı gayet iyiymiş şuan haftaya cumartesi tekrar çağırdı
Ya senin doktora nasıl geçebilirim, benim iki hafta önde diye sezaryen görünüyor diyorlar. Gerçi benimkinin kafası üç haftayı zorluyordu en sonEvet kuzum 33+3 uz normalde. Her ultrasonda 2 hafta ondeyiz
Evet cnm agrili oldugunu duymustum tahminde ediyorum zatenKontroldeyken bı kızla konuştum kafası yan yukardaymıs çevirmişler çok acıdı dıyordu
Bende donmesini umud ediyorum canim yaDoğumu sordum ama hiç çeviririz gibi bişey demediçok fıkır fıkır hiç durmuyo gece gündüz. Bazen diyorum oğlum sen hiç mi uyumuyon döner diye düşünüyorum suyumda biraz fazla belki o kayganlıkla döner
Geleneksel bir anne oldum
Dogruda
Geleneksel anne
Senin minnoşada maşAllahOğluşım gayet iyiymiş ama ufak bi sürpriz yaptı1aydır başı aşağıdayken yukarı dönmüş kafa yukarda. İnşallah geri döner sezeryandan çok korkuyorum 2470 kilosu dedi 44 cm boyu nst ye de girdim. Çok bir şey çıkmadı gayet iyiymiş şuan haftaya cumartesi tekrar çağırdı
Sağol canımMaşallah bebişe, ya o koca bebek nasıl dönüyor aklım almıyor
Ya senin doktora nasıl geçebilirim, benim iki hafta önde diye sezaryen görünüyor diyorlar. Gerçi benimkinin kafası üç haftayı zorluyordu en son
Kızlar ben panik anne çıktımOnedio şöyle bir test yapmış eğlencesine bakmak isteyen olursa diye paylaşayım sizinle denasıl bir anne olurdun testi.
Sen anne olunca geleneksele gecis yaparsinben niye mürebbiye gibi kuralcı oldum ya haha sizinki daha güzelmiş
Ama cidden yazanlar doğru benim için de umarım çocuğu fazla sıkmam
Anaaaaaa kuralcı anne çıktımOnedio şöyle bir test yapmış eğlencesine bakmak isteyen olursa diye paylaşayım sizinle denasıl bir anne olurdun testi.
Uyuyor mu peki yazılanlar sana canımKızlar ben panik anne çıktım
Hayır gayet normal değerleriMerhaba arkadaşlar ben daha yeniyim 31+2 hamileyim bugün doktor randevum vardı bebeğim 1750 gram 44 cm cıktı haftasına göre uyumlu dedi ama bana az gibi geldi bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim
Değil mi yaSen anne olunca geleneksele gecis yaparsin
Suan tecrube olmadigi icin soyle yaparim boyle yaparim diyosun ama cocuk olunca oyle olmuyo
32+0 da 1732 grdı bir hafta sonra kilo almıştı ama senin benimkine göre daha iyiMerhaba arkadaşlar ben daha yeniyim 31+2 hamileyim bugün doktor randevum vardı bebeğim 1750 gram 44 cm cıktı haftasına göre uyumlu dedi ama bana az gibi geldi bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?