2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Evet uyuyor az çok biliyorsunuz artık beni

Eklentiler

• IMG_2979.webp
    34,5 KB · Görüntüleme: 45
Rahat anne çıkmam peki İnşallah doğunca da öyle olur Doğunca panik anneye geçiş yaparız

Sağol canım döndüğünüde anlayamıyorum tek yaptığı çok güzel kaburgama dayanıyo
Ay benimki de çok tekmeliyo sağ kaburgam iptal İşteyken çok kuduruyo evde çok sakin bi bebek

Anaaaaaa kuralcı anne çıktım
Sen bendensin
Evet uyuyor az çok biliyorsunuz artık beni
Yaa yerimm
Doğunca farklı oluruz belki dur bakalım ama benim içimde de bir panik anne var bence
Ay bu da çok güzelmiş ama
Yok kız sakin ol bak burası çok iyiymiş orada kal sen

Bende kuralcı anne çıktım , e doğru mu? DOGRU
Merhaba arkadaşlar ben daha yeniyim 31+2 hamileyim bugün doktor randevum vardı bebeğim 1750 gram 44 cm cıktı haftasına göre uyumlu dedi ama bana az gibi geldi bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim
31+4 de 1700 GR çıktık bizde.Bana da az gibi geldi ama doktor aksi bişey demediği için normal .

Eklentiler

• Screenshot_20230831-125134_1.webp
    53,4 KB · Görüntüleme: 47

32+0 da 1732 grdı bir hafta sonra kilo almıştı ama senin benimkine göre daha iyi

Gayet normal canım

31+4 de 1700 GR çıktık bizde.Bana da az gibi geldi ama doktor aksi bişey demediği için normal .
Hepinize Cok teşekkür ederim içim rahatladi

Canim ben medicana cuneyt beye gidiyorum. İstersen bir randevu al. Sen hangi hastanedesin ?

Canim ultrasonda hangi haftadasin

Doğumdan sonraki düşüncelerimizi merak ediyorum
Benim aklımdan şimdiden böyle 9. Haftadan itibaren falan uyku rutinleri yapmak geçiyor ama hayal olarak da kalabilir tabii
Allah nasip ederse buraya yazarım artık heralde rutinine de kuralına da başlayacağım arkadaşlar olmuyor diye

Bende bakımını yapabilcem mi endişesi var emzirebilcem mi falan diye bir kaç gündür video falan izliyorum

Ebe cok onemli normal dogumda arkadasim sirf onlarin hatasindan dolayi sezeryana cevrilmisti. Fiyat bakalim ne diyecek ona gore bakacagim artik
Ben bizim hastanedekini sordumm 5 bin dedi….
Kız ben sakarım ya hamilelikte daha beter oldu hep bir yere çarpıyorum elimdekini yere düşürüyorum falan karanlıkta kesin kafayı gözü yararım
Ay bu bende de çok var. Devamlı bir şeyler döküyorum bi de her yere göbeğim çarpıyor
Kızlar ben panik anne çıktım
Kuzum ben hiç şaşırmadım

Geleneksel anne çıktım ben de

Bende ne kadar direnirim kestiremiyorum.Anneme ,eşime onu yapma bunu verme derken, ilgilenin susturun da naparsaniz yapın moduna gecebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…