Evet uyuyor az çok biliyorsunuz artık beniUyuyor mu peki yazılanlar sana canım
Hayır gayet normal değerleri
31. Haftada zaten ortalama 1800 olmasını bekliyorlar
Değil mi yabence de öyle olacak bir yerden sonra saldım çayıra Mevlam kayıra deme olasılığım yüksek
Rahat anne çıkmam pekiOnedio şöyle bir test yapmış eğlencesine bakmak isteyen olursa diye paylaşayım sizinle denasıl bir anne olurdun testi.
Ben kuralcı anne çıktımhiç öyle olmak istemiyorum ama cidden aynı beni anlatıyor intizam düzen nizam kural severim
Senden Nasıl Bir Anne Olur?
Ay benimki de çok tekmeliyo sağ kaburgam iptalSağol canımdöndüğünüde anlayamıyorum tek yaptığı çok güzel kaburgama dayanıyo
Gayet normal canımMerhaba arkadaşlar ben daha yeniyim 31+2 hamileyim bugün doktor randevum vardı bebeğim 1750 gram 44 cm cıktı haftasına göre uyumlu dedi ama bana az gibi geldi bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim
Sen bendensinAnaaaaaa kuralcı anne çıktım
Yaa yerimmEvet uyuyor az çok biliyorsunuz artık beni
Ay bu da çok güzelmiş amaRahat anne çıkmam pekiİnşallah doğunca da öyle olur Doğunca panik anneye geçiş yaparız
Eki Görüntüle 3294306
Ay benimki de çok tekmeliyo sağ kaburgam iptalİşteyken çok kuduruyo evde çok sakin bi bebek
Vallahi bilmiyorum ama daha doğmadan panikliyorum doğru yaniiSen bendensin
Yaa yerimm
Doğunca farklı oluruz belki dur bakalım ama benim içimde de bir panik anne var bence
Ay bu da çok güzelmiş ama
Yok kız sakin ol bak burası çok iyiymiş orada kal sen
Ay evet ya phoebe buffay gibi annelikSen bendensin
Yaa yerimm
Doğunca farklı oluruz belki dur bakalım ama benim içimde de bir panik anne var bence
Ay bu da çok güzelmiş ama
Yok kız sakin ol bak burası çok iyiymiş orada kal sen
Bende kuralcı anne çıktım , e doğru mu? DOGRUOnedio şöyle bir test yapmış eğlencesine bakmak isteyen olursa diye paylaşayım sizinle denasıl bir anne olurdun testi.
Ben kuralcı anne çıktımhiç öyle olmak istemiyorum ama cidden aynı beni anlatıyor intizam düzen nizam kural severim
Senden Nasıl Bir Anne Olur?
31+4 de 1700 GR çıktık bizde.Bana da az gibi geldi ama doktor aksi bişey demediği için normal .Merhaba arkadaşlar ben daha yeniyim 31+2 hamileyim bugün doktor randevum vardı bebeğim 1750 gram 44 cm cıktı haftasına göre uyumlu dedi ama bana az gibi geldi bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim
Uyuyor mu peki yazılanlar sana canım
Hayır gayet normal değerleri
31. Haftada zaten ortalama 1800 olmasını bekliyorlar
Değil mi yabence de öyle olacak bir yerden sonra saldım çayıra Mevlam kayıra deme olasılığım yüksek
32+0 da 1732 grdı bir hafta sonra kilo almıştı ama senin benimkine göre daha iyi
Gayet normal canım
Hepinize Cok teşekkür ederim içim rahatladiBende kuralcı anne çıktım , e doğru mu? DOGRU
31+4 de 1700 GR çıktık bizde.Bana da az gibi geldi ama doktor aksi bişey demediği için normal .
Canim ben medicana cuneyt beye gidiyorum. İstersen bir randevu al. Sen hangi hastanedesin ?Maşallah bebişe, ya o koca bebek nasıl dönüyor aklım almıyor
Ya senin doktora nasıl geçebilirim, benim iki hafta önde diye sezaryen görünüyor diyorlar. Gerçi benimkinin kafası üç haftayı zorluyordu en son
Ay çok ciddi yazmışım, ben Antalya'dayım kiCanim ben medicana cuneyt beye gidiyorum. İstersen bir randevu al. Sen hangi hastanedesin ?
Canim ultrasonda hangi haftadasinOğluşım gayet iyiymiş ama ufak bi sürpriz yaptı1aydır başı aşağıdayken yukarı dönmüş kafa yukarda. İnşallah geri döner sezeryandan çok korkuyorum 2470 kilosu dedi 44 cm boyu nst ye de girdim. Çok bir şey çıkmadı gayet iyiymiş şuan haftaya cumartesi tekrar çağırdı
Jahah bende izmirdesin sandimAy çok ciddi yazmışım, ben Antalya'dayım ki
Doğumdan sonraki düşüncelerimizi merak ediyorumBende kuralcı anne çıktım , e doğru mu? DOGRU
31+4 de 1700 GR çıktık bizde.Bana da az gibi geldi ama doktor aksi bişey demediği için normal .
Bende bakımını yapabilcem mi endişesi var emzirebilcem mi falan diyeDoğumdan sonraki düşüncelerimizi merak ediyorum
Benim aklımdan şimdiden böyle 9. Haftadan itibaren falan uyku rutinleri yapmak geçiyor ama hayal olarak da kalabilir tabii
Allah nasip ederse buraya yazarım artık heralde rutinine de kuralına da başlayacağım arkadaşlar olmuyor diye
Ben bizim hastanedekini sordumm 5 bin dedi….Ebe cok onemli normal dogumda arkadasim sirf onlarin hatasindan dolayi sezeryana cevrilmisti. Fiyat bakalim ne diyecek ona gore bakacagim artik
Ay bu bende de çok var. Devamlı bir şeyler döküyorum bi de her yere göbeğim çarpıyorKız ben sakarım ya hamilelikte daha beter oldu hep bir yere çarpıyorum elimdekini yere düşürüyorum falan karanlıkta kesin kafayı gözü yararım
Kuzum ben hiç şaşırmadımKızlar ben panik anne çıktım
Bende şaşırmadımBen bizim hastanedekini sordumm 5 bin dedi….
Ay bu bende de çok var. Devamlı bir şeyler döküyorum bi de her yere göbeğim çarpıyor
Kuzum ben hiç şaşırmadım
Geleneksel anne çıktım ben de
Bende ne kadar direnirim kestiremiyorum.Anneme ,eşime onu yapma bunu verme derken, ilgilenin susturun da naparsaniz yapın moduna gecebilirimDoğumdan sonraki düşüncelerimizi merak ediyorum
Benim aklımdan şimdiden böyle 9. Haftadan itibaren falan uyku rutinleri yapmak geçiyor ama hayal olarak da kalabilir tabii
Allah nasip ederse buraya yazarım artık heralde rutinine de kuralına da başlayacağım arkadaşlar olmuyor diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?