Heyecan vakıt yaklaştı psıkolojıkAy beni bir ateş basıyor içten yanıyorum ya iki gündür tansiyon da şeker de normal ama çözemedim başka olan var mi
Hıc bellı olmaz ayrıca olsa da olmasa da bellı bı rutınımız zaten kendılıgınden oluyorDoğumdan sonraki düşüncelerimizi merak ediyorum
Benim aklımdan şimdiden böyle 9. Haftadan itibaren falan uyku rutinleri yapmak geçiyor ama hayal olarak da kalabilir tabii
Allah nasip ederse buraya yazarım artık heralde rutinine de kuralına da başlayacağım arkadaşlar olmuyor diye
Her tuvalette aklıma gelıyorsunBen bizim hastanedekini sordumm 5 bin dedi….
Ay bu bende de çok var. Devamlı bir şeyler döküyorum bi de her yere göbeğim çarpıyor
Kuzum ben hiç şaşırmadım
Geleneksel anne çıktım ben de
Ayy bende kuralcı anne oldum güya her şeyi akışına bırakacağım diyorumOnedio şöyle bir test yapmış eğlencesine bakmak isteyen olursa diye paylaşayım sizinle denasıl bir anne olurdun testi.
Ben kuralcı anne çıktımhiç öyle olmak istemiyorum ama cidden aynı beni anlatıyor intizam düzen nizam kural severim
Senden Nasıl Bir Anne Olur?
Gerekli gibi de gereksiz gibi deBen bizim hastanedekini sordumm 5 bin dedi….
Ay bu bende de çok var. Devamlı bir şeyler döküyorum bi de her yere göbeğim çarpıyor
Kuzum ben hiç şaşırmadım
Geleneksel anne çıktım ben de
Ayy bende çok istiyorum canım çok çekiyor ama yapıp yemiyorum. Normalde canımın istediği bişeye hiç üşenmem ama bu ara bir tembellik var üstümde yerimden kalkmak işkence gibi geliyorBenim bu ara iştahım çok açıldı kızlar yaaa ve canım hep çoook güzel şeyler istiyor.Kısaca gün menüsü deyim siz anlayın. Birkaç gündür de yiyorum vallaşekerimi oynatıyor biraz sonraki öğünde dengelemeye çalışıyorum falan ama çok yemek istiyorum
Gerginbiri35 nerelerdesin ben seni göremiyorum bu ara sanki ?
Bende bende gun de yok kımse çağırsın yıyeeemmBenim bu ara iştahım çok açıldı kızlar yaaa ve canım hep çoook güzel şeyler istiyor.Kısaca gün menüsü deyim siz anlayın. Birkaç gündür de yiyorum vallaşekerimi oynatıyor biraz sonraki öğünde dengelemeye çalışıyorum falan ama çok yemek istiyorum
Ben bes tane kapya bıberden kendıme uc saat uğraştım 5 yk salça yaptım dıceklerım bu kadarAyy bende çok istiyorum canım çok çekiyor ama yapıp yemiyorum. Normalde canımın istediği bişeye hiç üşenmem ama bu ara bir tembellik var üstümde yerimden kalkmak işkence gibi geliyor
Ya öyle denk geliyor ki arkadaşım geçen yapmış getirdi, ondan önce benim canım istedi diye yapmıştıkAyy bende çok istiyorum canım çok çekiyor ama yapıp yemiyorum. Normalde canımın istediği bişeye hiç üşenmem ama bu ara bir tembellik var üstümde yerimden kalkmak işkence gibi geliyor
Bende öyle ya iştahım acayip arttı öğlen hastanede pilav türü varsa yanında 1 ekmek yoksa 2 ekmek yiyorum aşırı tatlı yeme isteğim var geçen eşim yarım kilo alıp gelmiş bir oturuşta 300 gr kadarını yedim şerbetli tatlının of ne olacak böyleBenim bu ara iştahım çok açıldı kızlar yaaa ve canım hep çoook güzel şeyler istiyor.Kısaca gün menüsü deyim siz anlayın. Birkaç gündür de yiyorum vallaşekerimi oynatıyor biraz sonraki öğünde dengelemeye çalışıyorum falan ama çok yemek istiyorum
Canım sen bu azim ve enerjiyle 10 çeşit gün menüsü yapıp hepimizi doyurursun vallaBen bes tane kapya bıberden kendıme uc saat uğraştım 5 yk salça yaptım dıceklerım bu kadar
Instagramda yeni bi sayfa kesfettim uyku rutinleri icin bilgiler paylasiyo online hizmette veriyoDoğumdan sonraki düşüncelerimizi merak ediyorum
Benim aklımdan şimdiden böyle 9. Haftadan itibaren falan uyku rutinleri yapmak geçiyor ama hayal olarak da kalabilir tabii
Allah nasip ederse buraya yazarım artık heralde rutinine de kuralına da başlayacağım arkadaşlar olmuyor diye
Evde dışarda her yerde otobüste tramvayda bu kadar kuduruk bi bebek görmedimRahat anne çıkmam pekiİnşallah doğunca da öyle olur Doğunca panik anneye geçiş yaparız
Eki Görüntüle 3294306
Ay benimki de çok tekmeliyo sağ kaburgam iptalİşteyken çok kuduruyo evde çok sakin bi bebek
Anaaaaaa kuralcı anne çıktım
Alisirsin anam alisirsinEvde dışarda her yerde otobüste tramvayda bu kadar kuduruk bi bebek görmedimne gece ne gündüz bugün doktorda diyo. Geceleri uyumucak anlaşılan diyo bende uykuyu çok severim nolcak bilmiyorım
Normalde bugün tam 34+0 ama bebek 35+4 çıkıyoCanim ultrasonda hangi haftadasin
Alisirsin anam alisirsin
Uykusuzlugada alisirsin gece 3939393 kere emzirmeyede alisirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?