2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Hıc bellı olmaz ayrıca olsa da olmasa da bellı bı rutınımız zaten kendılıgınden oluyor bu cok basıt bırsey bıle olabılır emzirmek ardından kundak yapmak emzık vermek ve karanlık odaya geçmek gibi

Ayy bende kuralcı anne oldum güya her şeyi akışına bırakacağım diyorum

Eklentiler

• Screenshot_20230831_144709_Chrome.webp
    52,8 KB · Görüntüleme: 35
Benim bu ara iştahım çok açıldı kızlar yaaa ve canım hep çoook güzel şeyler istiyor.Kısaca gün menüsü deyim siz anlayın. Birkaç gündür de yiyorum valla şekerimi oynatıyor biraz sonraki öğünde dengelemeye çalışıyorum falan ama çok yemek istiyorum

Gerginbiri35 nerelerdesin ben seni göremiyorum bu ara sanki ?

Ayy bende çok istiyorum canım çok çekiyor ama yapıp yemiyorum. Normalde canımın istediği bişeye hiç üşenmem ama bu ara bir tembellik var üstümde yerimden kalkmak işkence gibi geliyor

Bende bende gun de yok kımse çağırsın yıyeeemm

Ayy bende çok istiyorum canım çok çekiyor ama yapıp yemiyorum. Normalde canımın istediği bişeye hiç üşenmem ama bu ara bir tembellik var üstümde yerimden kalkmak işkence gibi geliyor
Ben bes tane kapya bıberden kendıme uc saat uğraştım 5 yk salça yaptım dıceklerım bu kadar

Ya öyle denk geliyor ki arkadaşım geçen yapmış getirdi, ondan önce benim canım istedi diye yapmıştık kız nasiplimiyim nedir komşu bile getirdi ve yiyoruuummmm duramıyoruuuummmm

Bende öyle ya iştahım acayip arttı öğlen hastanede pilav türü varsa yanında 1 ekmek yoksa 2 ekmek yiyorum aşırı tatlı yeme isteğim var geçen eşim yarım kilo alıp gelmiş bir oturuşta 300 gr kadarını yedim şerbetli tatlının of ne olacak böyle

Instagramda yeni bi sayfa kesfettim uyku rutinleri icin bilgiler paylasiyo online hizmette veriyo
Emzirmek icinde ayni sekilde
2 cocugu yanlis buyutmusum 3.ye bakalim bu paylasimlardan faydalanirmiyim

Evde dışarda her yerde otobüste tramvayda bu kadar kuduruk bi bebek görmedim ne gece ne gündüz bugün doktorda diyo. Geceleri uyumucak anlaşılan diyo bende uykuyu çok severim nolcak bilmiyorım

Evde dışarda her yerde otobüste tramvayda bu kadar kuduruk bi bebek görmedim ne gece ne gündüz bugün doktorda diyo. Geceleri uyumucak anlaşılan diyo bende uykuyu çok severim nolcak bilmiyorım
Alisirsin anam alisirsin
Uykusuzlugada alisirsin gece 3939393 kere emzirmeyede alisirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…