2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Bende bakımını yapabilcem mi endişesi var emzirebilcem mi falan diye bir kaç gündür video falan izliyorum
Ben geçen sene bebek istemeye başladığımızda online eğitimlere katılmaya başlamıştım
Onun da öncesinde işim gereği Türkçe ve yabancı onlarca kaynak okumuş doktorların sempozyumlarına katılmıştım bebek bakımı ve gelişimiyle ilgili. Yabancı ve Türk doktorların kitaplarının çalışmalarının pr larını yapıyordu çalıştığım yer benim bölümüm de çocuk doktoru ve çocuk gelişimcilere aitti
Acayip bir bilgi bombardımanı vardı beynimde ama şu an sanki hiçbir şey bilmiyor gibiyim nasıl oldu anlamadım
Ben bizim hastanedekini sordumm 5 bin dedi….

Ay bu bende de çok var. Devamlı bir şeyler döküyorum bi de her yere göbeğim çarpıyor

Kuzum ben hiç şaşırmadım

Geleneksel anne çıktım ben de
Seninki de iyi içgüdüsel analık is the best bence
Bende ne kadar direnirim kestiremiyorum.Anneme ,eşime onu yapma bunu verme derken, ilgilenin susturun da naparsaniz yapın moduna gecebilirim
Ben de valla şimdiden de diyorum ben ekran açmam emzik vermem vs hiç büyük konuşmuyorum her şeyi yapabilirim baktım olmuyor bana bakmayın siz diye
Olur illa ki kuzum ama bakalım beyefendi uymak isteyecek mi arkadaşımın oğluna napsalar olmadı uyku eğitimi denedi geçen ay o da olmadı çocuk uyumuyor ne yapsa
Hayırlısı umarım uyumlu bir çocuk olur
Ayy bende kuralcı anne oldum güya her şeyi akışına bırakacağım diyorum
Kulübe hoş geldin canım
Tatlı konusunda ben de öyle oldum ya 1. Trimester da o leş mide bulantısına rağmen canımın istediği tek şey şerbetli tatlıydı şimdi yine o döneme döndüm sanki gözümün önünden tatlı büfeleri geçiyor ama yemiyorum kuru dutlu kekimle avunuyorum
Instagramda yeni bi sayfa kesfettim uyku rutinleri icin bilgiler paylasiyo online hizmette veriyo
Emzirmek icinde ayni sekilde
2 cocugu yanlis buyutmusum 3.ye bakalim bu paylasimlardan faydalanirmiyim
Önemli olan sağlıkla büyümeleri canım bende takip ediyorum o sayfaları ama işte ne kadarını yapabiliriz Allah bilir

Maşallah canım kaçıncı haftadasın

Ya öyle denk geliyor ki arkadaşım geçen yapmış getirdi, ondan önce benim canım istedi diye yapmıştık kız nasiplimiyim nedir komşu bile getirdi ve yiyoruuummmm duramıyoruuuummmm
Valla ne kısmetliymişsin maşallah diyelim ye canım ye hem sana hem bebişe can olsun kan olsun

Oyle kuzum bebıste yeterki ışık olsun metotlarda olur rutinlerde olur benım oğlum da öyleydi anlattım az çok biliyorsun

Kız ben boğa burcuyum normalde yemek yapmaya hiiiç üşenmem hele canım çektiyse kalkıp o dakika yapmam lazım ama sabah kahvaltı bile yapmadım..
Sabah ac kalmamaya özen göster kuzum
Ben üşeniyorum arkadasımın bahçesinden meyve topladım ıkı ay önce tatlı yapıcam goya hem kızlar hem kocam beklıyor hala kaşık tatlısı ıstıyorum basıt o asırı yıne dıgerıne göre ama no yapmıyorum asla yanı

Kizlar bir sorum olacak size. Doktorum ebe destegi almami tavsiye etti hem psikolojik acidan. Bir ebe var tecrubeli emekli olmus simdi hastanedekiler.daha toy yeni. Arayip fiyat alacagim. Siz bu konuya nasil bakiyorsunuz ?
Ben doktor ve ebe ile evde doğum yapıcam inşaallah Eski usül, ev konforunda. Hem bence daha stressiz

Ya aslinda hastanenin ebeside var. Ne diye okdr para veriyoruz dogurtamayacaklarsa

Bu ara midemle başım belada soda içiyorum karbonat içiyorum mide eşkimesi yanması geçmiyor yediğim ne varsa afedersiniz çıkarıyorum bu da beni kötü etkiliyor yemek yemeden uzaklaşıyorum

Bende bende gun de yok kımse çağırsın yıyeeemm
Böyle durumlar için buzlukta birşeyler olmalı bir boğa burcu olarak yeme konusunda sınır tanımam
1 2 ekmek gayet masum da tatlı biraz şey olmuş ama olsun kilo ve şeker derdin yok keyfini çıkar. Benim olayım ekşiler, hamurlar tatlı pek istemiyorum. Ama olsa affetmem
Ben de kuralci cikarim derdim yapmadan once ama rahat anne ciktim nedense. Umarım gercekten de öyle olur.
Ay ne güzel devam ettir bunu ben ama gerçekten kuralcıyımdır planlıyımdır amaaan şöyle bi relax olamam.
Kız ben boğa burcuyum normalde yemek yapmaya hiiiç üşenmem hele canım çektiyse kalkıp o dakika yapmam lazım ama sabah kahvaltı bile yapmadım..
Aaa ben de boğayım. Yemek kırmızı çizgimdir. Tam bir gurmeyimdir. Kendine gel lütfen ayrıca kuzum öğün atlamamaya çalış iyi bir şey değil. Sen acıkmasan Bebiş acıkır derler

Sezeryandan neden korkuyorsun,,ameliyat gibi olması mı tedirgin ediyor? Bak benim sezeryan oldu çok şükür hiç sıkıntı yaşamadım canım, inşallah döner tabi ama dönmezse de hiç kendini strese sokma.

Yerim bu ne güzellik maşallah

Ya kızlar hamilelikte şeker yükselir korkusuna kendimi tatlı konusunda baya kısmıştım. Şimdi deli gibi tatlı istiyor canım Yiyorum da ama sütten geçip yine şekerini yükseltir mi oğluşun ya Hemen hemen hergün yiyorum dayanamıyorum. Sezeryan, süt sağma, yorgunluk falan da etkili sanırım bu kadar tatlı meraklısı değilimdir çünkü

Devlette bısı dedıler mı ? 33+1 de 2680 kg çıktı onde ama bısey demedı hıc
Sıkı takipe alcaz dedi haftaya yine gel dedi biraz bebek iri dedi babada iriyde ona çekmiş olabilir dedi suyum hala fazla devlette nst ye de girdim bişey çıkmadı. Ama yapancı ağrılarım var işte olduğum yerde kitliyo beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…