Ben geçen sene bebek istemeye başladığımızda online eğitimlere katılmaya başlamıştımBende bakımını yapabilcem mi endişesi var emzirebilcem mi falan diyebir kaç gündür video falan izliyorum
Seninki de iyiBen bizim hastanedekini sordumm 5 bin dedi….
Ay bu bende de çok var. Devamlı bir şeyler döküyorum bi de her yere göbeğim çarpıyor
Kuzum ben hiç şaşırmadım
Geleneksel anne çıktım ben de
Ben de valla şimdiden de diyorum ben ekran açmam emzik vermem vs hiç büyük konuşmuyorum her şeyi yapabilirim baktım olmuyor bana bakmayın siz diyeBende ne kadar direnirim kestiremiyorum.Anneme ,eşime onu yapma bunu verme derken, ilgilenin susturun da naparsaniz yapın moduna gecebilirim
Olur illa ki kuzum ama bakalım beyefendi uymak isteyecek miHıc bellı olmaz ayrıca olsa da olmasa da bellı bı rutınımız zaten kendılıgınden oluyorbu cok basıt bırsey bıle olabılır emzirmek ardından kundak yapmak emzık vermek ve karanlık odaya geçmek gibi
Kulübe hoş geldin canımAyy bende kuralcı anne oldum güya her şeyi akışına bırakacağım diyorum
Tatlı konusunda ben de öyle oldum ya 1. Trimester da o leş mide bulantısına rağmen canımın istediği tek şey şerbetli tatlıydı şimdi yine o döneme döndüm sanki gözümün önünden tatlı büfeleri geçiyorBende öyle ya iştahım acayip arttı öğlen hastanede pilav türü varsa yanında 1 ekmek yoksa 2 ekmek yiyorum aşırı tatlı yeme isteğim var geçen eşim yarım kilo alıp gelmiş bir oturuşta 300 gr kadarını yedim şerbetli tatlının of ne olacak böyle
Önemli olan sağlıkla büyümeleri canım bende takip ediyorum o sayfaları ama işte ne kadarını yapabiliriz Allah bilirInstagramda yeni bi sayfa kesfettim uyku rutinleri icin bilgiler paylasiyo online hizmette veriyo
Emzirmek icinde ayni sekilde
2 cocugu yanlis buyutmusum3.ye bakalim bu paylasimlardan faydalanirmiyim
Kız ben boğa burcuyum normalde yemek yapmaya hiiiç üşenmem hele canım çektiyse kalkıp o dakika yapmam lazım ama sabah kahvaltı bile yapmadım..Ben bes tane kapya bıberden kendıme uc saat uğraştım 5 yk salça yaptım dıceklerım bu kadar
Maşallah canım kaçıncı haftadasınOğluşım gayet iyiymiş ama ufak bi sürpriz yaptı1aydır başı aşağıdayken yukarı dönmüş kafa yukarda. İnşallah geri döner sezeryandan çok korkuyorum 2470 kilosu dedi 44 cm boyu nst ye de girdim. Çok bir şey çıkmadı gayet iyiymiş şuan haftaya cumartesi tekrar çağırdı
Yok bacım yemegı zor yapıyorumCanım sen bu azim ve enerjiyle 10 çeşit gün menüsü yapıp hepimizi doyurursun valla
Valla ne kısmetliymişsin maşallah diyelimYa öyle denk geliyor ki arkadaşım geçen yapmış getirdi, ondan önce benim canım istedi diye yapmıştıkkız nasiplimiyim nedir komşu bile getirdi ve yiyoruuummmm duramıyoruuuummmm
Devlette bısı dedıler mı ? 33+1 de 2680 kg çıktı onde ama bısey demedı hıcNormalde bugün tam 34+0 ama bebek 35+4 çıkıyogeçen devlete gittim ordada 36 çıktı
Oyle kuzum bebıste yeterki ışık olsun metotlarda olur rutinlerde olurBen geçen sene bebek istemeye başladığımızda online eğitimlere katılmaya başlamıştım
Onun da öncesinde işim gereği Türkçe ve yabancı onlarca kaynak okumuş doktorların sempozyumlarına katılmıştım bebek bakımı ve gelişimiyle ilgili. Yabancı ve Türk doktorların kitaplarının çalışmalarının pr larını yapıyordu çalıştığım yer benim bölümüm de çocuk doktoru ve çocuk gelişimcilere aitti
Acayip bir bilgi bombardımanı vardı beynimde ama şu an sanki hiçbir şey bilmiyor gibiyim nasıl oldu anlamadım
Seninki de iyiiçgüdüsel analık is the best bence
Ben de valla şimdiden de diyorum ben ekran açmam emzik vermem vs hiç büyük konuşmuyorum her şeyi yapabilirim baktım olmuyor bana bakmayın siz diye
Olur illa ki kuzum ama bakalım beyefendi uymak isteyecek miarkadaşımın oğluna napsalar olmadı uyku eğitimi denedi geçen ay o da olmadı çocuk uyumuyor ne yapsa
Hayırlısı umarım uyumlu bir çocuk olur
Kulübe hoş geldin canım
Tatlı konusunda ben de öyle oldum ya 1. Trimester da o leş mide bulantısına rağmen canımın istediği tek şey şerbetli tatlıydı şimdi yine o döneme döndüm sanki gözümün önünden tatlı büfeleri geçiyorama yemiyorum kuru dutlu kekimle avunuyorum
Önemli olan sağlıkla büyümeleri canım bende takip ediyorum o sayfaları ama işte ne kadarını yapabiliriz Allah bilir
Sabah ac kalmamaya özen göster kuzumKız ben boğa burcuyum normalde yemek yapmaya hiiiç üşenmem hele canım çektiyse kalkıp o dakika yapmam lazım ama sabah kahvaltı bile yapmadım..
Ben doktor ve ebe ile evde doğum yapıcam inşaallahKizlar bir sorum olacak size. Doktorum ebe destegi almami tavsiye etti hem psikolojik acidan. Bir ebe var tecrubeli emekli olmus simdi hastanedekiler.daha toy yeni. Arayip fiyat alacagim. Siz bu konuya nasil bakiyorsunuz ?
Ben onu yapamam galibaBen doktor ve ebe ile evde doğum yapıcam inşaallahEski usül, ev konforunda. Hem bence daha stressiz
Asfkgikdidlsifjdş yaHer tuvalette aklıma gelıyorsun
Yani bence gerçek anlamda süreci yönetemeyeceğine inananlar, aşırı korku yaşayanlar falan almalı sanki. Bilemedim ben de..Gerekli gibi de gereksiz gibi de
Ya aslinda hastanenin ebeside var. Ne diye okdr para veriyoruz dogurtamayacaklarsaAsfkgikdidlsifjdş ya
Gönül isterdi mutfakta falan bir şeyler hatırlatsın beni ama napalım
Yani bence gerçek anlamda süreci yönetemeyeceğine inananlar, aşırı korku yaşayanlar falan almalı sanki. Bilemedim ben de..
Bu ara midemle başım belada soda içiyorum karbonat içiyorum mide eşkimesi yanması geçmiyor yediğim ne varsa afedersiniz çıkarıyorum bu da beni kötü etkiliyor yemek yemeden uzaklaşıyorumSabah ac kalmamaya özen göster kuzum
Ben üşeniyorum arkadasımın bahçesinden meyve topladım ıkı ay önce tatlı yapıcam goya hem kızlar hem kocam beklıyor halakaşık tatlısı ıstıyorum basıt o asırı yıne dıgerıne göre ama no yapmıyorum asla yanı
Böyle durumlar için buzlukta birşeyler olmalıBende bende gun de yok kımse çağırsın yıyeeemm
1 2 ekmek gayet masum da tatlı biraz şey olmuşBende öyle ya iştahım acayip arttı öğlen hastanede pilav türü varsa yanında 1 ekmek yoksa 2 ekmek yiyorum aşırı tatlı yeme isteğim var geçen eşim yarım kilo alıp gelmiş bir oturuşta 300 gr kadarını yedim şerbetli tatlının of ne olacak böyle
Ay ne güzelBen de kuralci cikarim derdim yapmadan once ama rahat anne ciktim nedense.Umarım gercekten de öyle olur.
Aaa ben de boğayım. Yemek kırmızı çizgimdir. Tam bir gurmeyimdir. Kendine gel lütfenKız ben boğa burcuyum normalde yemek yapmaya hiiiç üşenmem hele canım çektiyse kalkıp o dakika yapmam lazım ama sabah kahvaltı bile yapmadım..
Oğluşım gayet iyiymiş ama ufak bi sürpriz yaptı1aydır başı aşağıdayken yukarı dönmüş kafa yukarda. İnşallah geri döner sezeryandan çok korkuyorum 2470 kilosu dedi 44 cm boyu nst ye de girdim. Çok bir şey çıkmadı gayet iyiymiş şuan haftaya cumartesi tekrar çağırdı
Kaç kilosu 36 ya göreNormalde bugün tam 34+0 ama bebek 35+4 çıkıyogeçen devlete gittim ordada 36 çıktı
Yerim bu ne güzellik maşallahBöyle durumlar için buzlukta birşeyler olmalıbir boğa burcu olarak yeme konusunda sınır tanımam
1 2 ekmek gayet masum da tatlı biraz şey olmuşama olsun kilo ve şeker derdin yok keyfini çıkar. Benim olayım ekşiler, hamurlar tatlı pek istemiyorum. Ama olsa affetmem
Ay ne güzeldevam ettir bunu ben ama gerçekten kuralcıyımdır planlıyımdır amaaan şöyle bi relax olamam.
Aaa ben de boğayım. Yemek kırmızı çizgimdir. Tam bir gurmeyimdir. Kendine gel lütfenayrıca kuzum öğün atlamamaya çalış iyi bir şey değil. Sen acıkmasan Bebiş acıkır derler
Tam 34 haftaMaşallah canım kaçıncı haftadasın
Sıkı takipe alcaz dedi haftaya yine gel dedi biraz bebek iri dedi babada iriyde ona çekmiş olabilir dediDevlette bısı dedıler mı ? 33+1 de 2680 kg çıktı onde ama bısey demedı hıc
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?