- 24 Kasım 2022
- 820
- 1.142
- 43
- 29
Beni kesmeleri beni çok korkutuyoSezeryandan neden korkuyorsun,,ameliyat gibi olması mı tedirgin ediyor? Bak benim sezeryan oldu çok şükür hiç sıkıntı yaşamadım canım, inşallah döner tabi ama dönmezse de hiç kendini strese sokma.
Devlette kiloyu söylemedi bugğn özeldeki doktorum 2470 dediKaç kilosu 36 ya göre
Artık bende yapamacağım maalesef.. Doktor sıkıntı yaşamış. Hastanede özel odada normal doğum yapıcam inşaallahBen onu yapamam galiba
Ah kuzum bir anlasam niye böyle olduğunuBöyle durumlar için buzlukta birşeyler olmalıbir boğa burcu olarak yeme konusunda sınır tanımam
1 2 ekmek gayet masum da tatlı biraz şey olmuşama olsun kilo ve şeker derdin yok keyfini çıkar. Benim olayım ekşiler, hamurlar tatlı pek istemiyorum. Ama olsa affetmem
Ay ne güzeldevam ettir bunu ben ama gerçekten kuralcıyımdır planlıyımdır amaaan şöyle bi relax olamam.
Aaa ben de boğayım. Yemek kırmızı çizgimdir. Tam bir gurmeyimdir. Kendine gel lütfenayrıca kuzum öğün atlamamaya çalış iyi bir şey değil. Sen acıkmasan Bebiş acıkır derler
Oyle cnmÖnemli olan sağlıkla büyümeleri canım bende takip ediyorum o sayfaları ama işte ne kadarını yapabiliriz Allah bilir
Ben doktor ve ebe ile evde doğum yapıcam inşaallahEski usül, ev konforunda. Hem bence daha stressiz
Bende yapamamBen onu yapamam galiba
Offf hic sorma ne yesem yiyim yaniyoBu ara midemle başım belada soda içiyorum karbonat içiyorum mide eşkimesi yanması geçmiyor yediğim ne varsa afedersiniz çıkarıyorum bu da beni kötü etkiliyor yemek yemeden uzaklaşıyorum
Ben daha önce bi de sezeryana girip foto çekmiştimBeni kesmeleri beni çok korkutuyoacı eşiğiö çok düşük. Parmağım kesilse hemen gözüm kararır. Sezeryandan sonra o ilk kalkış beni çok ürkütüyo yani ablam hep sezeryan oldu mecburen ınu gördüm o beni çok etkiledi çok zor kalkmıştı. Tabi her insan bir olmaz ama korkuyorum yinede ama hayırlısı neyse o olsun diyorum
Şeker anne karnında zararlı kuzum sut üretiminde gerçekten felaket bı tatlı krızı ortaya cıkıyor ama netYa kızlar hamilelikte şeker yükselir korkusuna kendimi tatlı konusunda baya kısmıştım. Şimdi deli gibi tatlı istiyor canımYiyorum da ama sütten geçip yine şekerini yükseltir mi oğluşun ya Hemen hemen hergün yiyorum dayanamıyorum. Sezeryan, süt sağma, yorgunluk falan da etkili sanırım bu kadar tatlı meraklısı değilimdir çünkü
CanımssssYerim bu ne güzellik maşallah
Bebek iriliği su fazlalığı bazen gebelik şekeri ile alakalı olabiliyormuş. Benim şekerim yükseliyor da ordan biliyorumSıkı takipe alcaz dedi haftaya yine gel dedi biraz bebek iri dedi babada iriyde ona çekmiş olabilir dedisuyum hala fazla devlette nst ye de girdim bişey çıkmadı. Ama yapancı ağrılarım var işte olduğum yerde kitliyo beni
Ben sez nasılsa kesıp alcaz dıye onemsemıyolardır belkıdeSıkı takipe alcaz dedi haftaya yine gel dedi biraz bebek iri dedi babada iriyde ona çekmiş olabilir dedisuyum hala fazla devlette nst ye de girdim bişey çıkmadı. Ama yapancı ağrılarım var işte olduğum yerde kitliyo beni
İnşallah canım dönersin yaparsın senAh kuzum bir anlasam niye böyle olduğunuya tok olsam bile sevdiğim bişey görürsem oturur yerim yemeğe hayır demem asssla yani ama bugünlerde böyle sıcaklar çarptı heralde normale dönerim yarın inşallah
Normal yani bu halimŞeker anne karnında zararlı kuzum sut üretiminde gerçekten felaket bı tatlı krızı ortaya cıkıyor ama net
Babam bana ilk kalkışta (gelınımızı görmüş) hadı bakalım gorcem senı ben sımdı dıye şakalaşmıştıkBeni kesmeleri beni çok korkutuyoacı eşiğiö çok düşük. Parmağım kesilse hemen gözüm kararır. Sezeryandan sonra o ilk kalkış beni çok ürkütüyo yani ablam hep sezeryan oldu mecburen ınu gördüm o beni çok etkiledi çok zor kalkmıştı. Tabi her insan bir olmaz ama korkuyorum yinede ama hayırlısı neyse o olsun diyorum
İnsallah canim. Bir avazda.kurtuluruz hepimizArtık bende yapamacağım maalesef.. Doktor sıkıntı yaşamış. Hastanede özel odada normal doğum yapıcam inşaallah
Valla ben normalden daha çok korkuyordumBabam bana ilk kalkışta (gelınımızı görmüş) hadı bakalım gorcem senı ben sımdı dıye şakalaşmıştıkbı elımden tek bır ebe tuttu bende yataktan tutundum ve kalktım
Bende sez cok cok korkan bırıydım asla sez olmak ıstemıyorum normal doğurucam ben dıye geziyordum ortalıkta, o kadarda korkulacak bişeyi yokmuş yani yaşayınca anladım
Canım ne olacak ye tabiki rahatsız olursan baktirirsin birYa kızlar hamilelikte şeker yükselir korkusuna kendimi tatlı konusunda baya kısmıştım. Şimdi deli gibi tatlı istiyor canımYiyorum da ama sütten geçip yine şekerini yükseltir mi oğluşun ya Hemen hemen hergün yiyorum dayanamıyorum. Sezeryan, süt sağma, yorgunluk falan da etkili sanırım bu kadar tatlı meraklısı değilimdir çünkü
Amiinn inşaallahİnsallah canim. Bir avazda.kurtuluruz hepimiz
Allah Allah nasıl 36 uyumlu dedi fl mi yüksek maşallah kuzularima büyüyorlarDevlette kiloyu söylemedi bugğn özeldeki doktorum 2470 dedi
Ay canım 36 da gidince verecek sanırım sana bir şey dediler miCanımsssseee ne zaman gün gerçek sana sez için ? Şimdiden söylemiyorlar mı ?
Bebek iriliği su fazlalığı bazen gebelik şekeri ile alakalı olabiliyormuş. Benim şekerim yükseliyor da ordan biliyorumsiz de yoktur inşallah bakılmıştır heralde ?
Ya evet dıkıs oluyor ama cok kilolu doğum olmadıgı surece normal düzeyde atılıyor dıkısler de aslındaValla ben normalden daha çok korkuyordumAğrısı sancısı değil de onda da dikiş ihtimali var ya tedirgin ediyordu beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?