2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Sezeryandan neden korkuyorsun,,ameliyat gibi olması mı tedirgin ediyor? Bak benim sezeryan oldu çok şükür hiç sıkıntı yaşamadım canım, inşallah döner tabi ama dönmezse de hiç kendini strese sokma.
Beni kesmeleri beni çok korkutuyo acı eşiğiö çok düşük. Parmağım kesilse hemen gözüm kararır. Sezeryandan sonra o ilk kalkış beni çok ürkütüyo yani ablam hep sezeryan oldu mecburen ınu gördüm o beni çok etkiledi çok zor kalkmıştı. Tabi her insan bir olmaz ama korkuyorum yinede ama hayırlısı neyse o olsun diyorum

Ah kuzum bir anlasam niye böyle olduğunu ya tok olsam bile sevdiğim bişey görürsem oturur yerim yemeğe hayır demem asssla yani ama bugünlerde böyle sıcaklar çarptı heralde normale dönerim yarın inşallah

Önemli olan sağlıkla büyümeleri canım bende takip ediyorum o sayfaları ama işte ne kadarını yapabiliriz Allah bilir
Oyle cnm
Iki kizimida 22 ay emzirdim
Buyukde cok acemiydim 20 yasindaydim ama herseyi kolaylikla halletmisim
Meme birakmayi tuvalet egitimi
Ikincide 30 yasimdaydim meme birakma 6 ay surdu tuvalet egitimi kucuk 2 ay buyuk7 ay surdu
Bazi seylerde yanlis yaptigimin farkina vardim Insallah 3.de onlari tekrarlamam
4.yude tam tesekkurlu buyuturum artik
Ben doktor ve ebe ile evde doğum yapıcam inşaallah Eski usül, ev konforunda. Hem bence daha stressiz

Ben onu yapamam galiba
Bende yapamam
Bu ara midemle başım belada soda içiyorum karbonat içiyorum mide eşkimesi yanması geçmiyor yediğim ne varsa afedersiniz çıkarıyorum bu da beni kötü etkiliyor yemek yemeden uzaklaşıyorum
Offf hic sorma ne yesem yiyim yaniyo
Dun tüm gun yandi
Gaviscon 2 defa ictim
Bugun daha icmedim sabrediyorum ama bise yemeye korkuyorum

Ben daha önce bi de sezeryana girip foto çekmiştim Bütün operasyona birebir şahit olmuşluğum var. Hayırlısı olsun tabi , bebişler nasıl isterse öyle oluyor

Şeker anne karnında zararlı kuzum sut üretiminde gerçekten felaket bı tatlı krızı ortaya cıkıyor ama net

Yerim bu ne güzellik maşallah
Canımssss eee ne zaman gün gerçek sana sez için ? Şimdiden söylemiyorlar mı ?
Bebek iriliği su fazlalığı bazen gebelik şekeri ile alakalı olabiliyormuş. Benim şekerim yükseliyor da ordan biliyorum siz de yoktur inşallah bakılmıştır heralde ?

Ben sez nasılsa kesıp alcaz dıye onemsemıyolardır belkıde

İnşallah canım dönersin yaparsın sen şu iştah kapanmasından biraz da bana gelse iyi olurdu

Babam bana ilk kalkışta (gelınımızı görmüş) hadı bakalım gorcem senı ben sımdı dıye şakalaşmıştık bı elımden tek bır ebe tuttu bende yataktan tutundum ve kalktım
Bende sez cok cok korkan bırıydım asla sez olmak ıstemıyorum normal doğurucam ben dıye geziyordum ortalıkta, o kadarda korkulacak bişeyi yokmuş yani yaşayınca anladım

Valla ben normalden daha çok korkuyordum Ağrısı sancısı değil de onda da dikiş ihtimali var ya tedirgin ediyordu beni

Canım ne olacak ye tabiki rahatsız olursan baktirirsin bir

Ay canım 36 da gidince verecek sanırım sana bir şey dediler mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…