- 15 Temmuz 2015
- 18.730
- 31.221
- 598
Benımkının kafası 36+4 çıktı kız ebruuuu cok koca kafalı degılmıAllah Allah nasıl 36 uyumlu dedi fl mi yüksek maşallah kuzularima büyüyorlar
Hadi bakalım belli olsun ya bekliyorum meraklaAy canım 36 da gidince verecek sanırım sana bir şey dediler mi
Benimkinin de kafa hep 2 hafta kadar önde gidiyordu hiç de koca kafalı değil oğlum, halt etmiş ultrason senin kız da değildirBenımkının kafası 36+4 çıktı kız ebruuuu cok koca kafalı degılmı
Ay çıksında göreceğiz minnoşa bakalım cok merak edıyorumBenimkinin de kafa hep 2 hafta kadar önde gidiyordu hiç de koca kafalı değil oğlum, halt etmiş ultrason senin kız da değildir
Çok güzel olmuş canımKızlar siparişim tamamlanmış foto attılar. Güzel görünüyor magnet düşünen varsa fiyatı da 45 adet 440 TL. Yaptıracak olursanız elime ulaşınca da foto atarım isterseniz.
Resmen boğazımın çukurunda alev varmış gibi bir sürü acı biber yemiş gibi yanıyor midemde keza öyleOyle cnm
Iki kizimida 22 ay emzirdim
Buyukde cok acemiydim 20 yasindaydim ama herseyi kolaylikla halletmisim
Meme birakmayi tuvalet egitimi
Ikincide 30 yasimdaydim meme birakma 6 ay surdu tuvalet egitimi kucuk 2 ay buyuk7 ay surdu
Bazi seylerde yanlis yaptigimin farkina vardim Insallah 3.de onlari tekrarlamam
4.yude tam tesekkurlu buyuturum artik
Bende yapamam
Offf hic sorma ne yesem yiyim yaniyo
Dun tüm gun yandi
Gaviscon 2 defa ictim
Bugun daha icmedim sabrediyorum ama bise yemeye korkuyorum
En son tamammıdır artık dedım tamam dedıler kargoya ne zaman hazır olur sormadım bıle
Uykular haram oldu, yatınca daha beter ağzıma geliyor asit. 2 gecedir oturarak uyumayı bekliyorum malesef bende aynıyım. Sürekli su içiyorum mide asiti azalsın diye neler yapıyorum yine aynı. Oturduğum yerde sabahlıyorum 5 gibi anca içim geçiyorResmen boğazımın çukurunda alev varmış gibi bir sürü acı biber yemiş gibi yanıyor midemde keza öyle
Kız sus Allah vermesin bebek beslenemez diye ödüm kopuyor halsiz düşerse diye şimdi zorla bişeyler atıştırıyorum ki kendimde halsizleşiyorum yemeyince..İnşallah canım dönersin yaparsın senşu iştah kapanmasından biraz da bana gelse iyi olurdu
Canım rennie çiğneme tabletiResmen boğazımın çukurunda alev varmış gibi bir sürü acı biber yemiş gibi yanıyor midemde keza öyle
Ayy büyük cesaretBen daha önce bi de sezeryana girip foto çekmiştimBütün operasyona birebir şahit olmuşluğum var. Hayırlısı olsun tabi , bebişler nasıl isterse öyle oluyor
İyi iyi hadi inşallah az kaldıEn son tamammıdır artık dedım tamam dedıler kargoya ne zaman hazır olur sormadım bıle
Benim ilk doğumda dikiş atıldı o da sıkıntılı bir süreç maalesefValla ben normalden daha çok korkuyordumAğrısı sancısı değil de onda da dikiş ihtimali var ya tedirgin ediyordu beni
Bana şeker yüklemesi yapıldı normal çıktı sonra açlık şekerime bakıldı oda normal çıktı. Şeker görünmüyor ama suyum fazla. Gerçi yediğim meyvelerin çikolatalrın haddi hesabı yok ama napim yaz meyveleride ayrı güzelCanımsssseee ne zaman gün gerçek sana sez için ? Şimdiden söylemiyorlar mı ?
Bebek iriliği su fazlalığı bazen gebelik şekeri ile alakalı olabiliyormuş. Benim şekerim yükseliyor da ordan biliyorumsiz de yoktur inşallah bakılmıştır heralde ?
Ah canım kıyamam ama ye ye canım hafif hafif atıştır. Benim de biraz tutmam lazım ağzımı amaKız sus Allah vermesin bebek beslenemez diye ödüm kopuyor halsiz düşerse diye şimdi zorla bişeyler atıştırıyorum ki kendimde halsizleşiyorum yemeyince..
Yaaa maşallah keşke bende öyle olabilsemBabam bana ilk kalkışta (gelınımızı görmüş) hadı bakalım gorcem senı ben sımdı dıye şakalaşmıştıkbı elımden tek bır ebe tuttu bende yataktan tutundum ve kalktım
Bende sez cok cok korkan bırıydım asla sez olmak ıstemıyorum normal doğurucam ben dıye geziyordum ortalıkta, o kadarda korkulacak bişeyi yokmuş yani yaşayınca anladım
Beni o ıkınmayla hemoroidin kalıcılığı tedirgin ediyoValla ben normalden daha çok korkuyordumAğrısı sancısı değil de onda da dikiş ihtimali var ya tedirgin ediyordu beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?