2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Bu arada biz hergün kucaktayız artık Göğsümde uyuyor öğlenleri minik koalam. Küvez içi oksijen verilmesi de bitse emzirmeyi deneyeceğiz ama tamamen rahatlayamadı daha. Hemşireye sordum bir anda bile düzelebilir bebiş ne zaman isterse dedi Oğlum bak rahatı gördün hadi bi an önce toparlan dedim bakalım anneyi dinler umarım ☺ Yanında üçüzler var 3 tane kız, hemşireler de çok ilgileniyor paşam kızların arasında memnun herhalde halinden

Benimkinin de kafa hep 2 hafta kadar önde gidiyordu hiç de koca kafalı değil oğlum, halt etmiş ultrason senin kız da değildir
Ay çıksında göreceğiz minnoşa bakalım cok merak edıyorum

Oh paşamın keyfı yerınde desene sen ona de oğlum gel dışarda sana daha çok kız buluruz der

Kızlar siparişim tamamlanmış foto attılar. Güzel görünüyor magnet düşünen varsa fiyatı da 45 adet 440 TL. Yaptıracak olursanız elime ulaşınca da foto atarım isterseniz.
Çok güzel olmuş canım bunu gören ve haftalar öncesi sipariş verenlerin gözleri yaşlı Papatyamaviss

Resmen boğazımın çukurunda alev varmış gibi bir sürü acı biber yemiş gibi yanıyor midemde keza öyle

Resmen boğazımın çukurunda alev varmış gibi bir sürü acı biber yemiş gibi yanıyor midemde keza öyle
Uykular haram oldu, yatınca daha beter ağzıma geliyor asit. 2 gecedir oturarak uyumayı bekliyorum malesef bende aynıyım. Sürekli su içiyorum mide asiti azalsın diye neler yapıyorum yine aynı. Oturduğum yerde sabahlıyorum 5 gibi anca içim geçiyor

Bu arada eşim beni şok etti ve cinsiyeti öğrenelim artık çok heyecanlanıyorum böyle dayanamayacağım doğuma kadar dedi Kızım olacakmış Kızımız var dedi doktorum, sonra yüzünü gösterdi o anda bir güldü yavrum Merhaba anne ben kızın der gibi.. İlk defa gördüm yüzünü dayanamadım ağladım

Bana şeker yüklemesi yapıldı normal çıktı sonra açlık şekerime bakıldı oda normal çıktı. Şeker görünmüyor ama suyum fazla. Gerçi yediğim meyvelerin çikolatalrın haddi hesabı yok ama napim yaz meyveleride ayrı güzel

Yaaa maşallah keşke bende öyle olabilsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…