2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Resmen boğazımın çukurunda alev varmış gibi bir sürü acı biber yemiş gibi yanıyor midemde keza öyle

Bana dr rennie duo şurup verdi. Özellikle bunu veriyorum reflü için de iyi dedi kızlar. Gece de rahatsızlık veriyorsa bi de onu deneyin isterseniz

Yaa yerim onu maşallah cennet burası mı dedi aceba

Bana dr rennie duo şurup verdi. Özellikle bunu veriyorum reflü için de iyi dedi kızlar. Gece de rahatsızlık veriyorsa bi de onu deneyin isterseniz
Gaviscon var kaç kere içtim ama aynı Vitaminler harici hiç ilaç kullanmıyorum, oh ne güzel hapsız ilaçsız doğurucam bebeğimi diyorum şişeyi bitirdim resmen.. Eşime söyleyeyim de alsın bari bunu da deneyeyim teşekkür ederim

Allah yardımcımız olsun inşallah canım bir an önce geçer bu günler oturarak uyumaya çalışmak gerçekten çok zor nefes darlığı astım başlangıcı vardı bende gecelerce ağladığım olmuştu nefes alamamaktan uyuyamamaktan sonra ağlaya ağlaya uyuyakalırdım

Güvenilir mi peki doktor ebe falan çok dikkat etmenizi öneririm
Doktorum çok iyi tecrübeli biri, 2 ebesi var onlar da aynı şekilde çok profesyoneller. Ama ne sıkıntı oldu bilmiyorum artık hastanede yapıyorlarmış. Hastanenin bir odasını doğal doğum odası olarak ayarlamışlar, dizayn etmişler o şekilde hastanede devam ediyorlarmış bende öyle yapıcam artık. Ev konforunda olucam diye kendimi rahatlatıyordum ama neyse özel oda da doğumhaneden iyidir diyorum kendi kendime. Fobim var da

Aminn inşaallah Ağlasam ağlarım gerçekten bir süre sonra iyice rahatsız ediyor..

Bebeğim çok hareketli, bir de baş aşağıymış sürekli ayağı ile midemi itiyor sanırım o hareketlenince yangın başlıyor bende Gece boyu sudoku oynayıp battaniye örüyorum artık ikisinde de usta olucam bu gidişle.

Benim ilk doğumda dikiş atıldı o da sıkıntılı bir süreç maalesef
Kaç dikiş atıldı ayıptır sorması
Benim oğlumada koca kafalı diyolar yaa
Koca kafalıların anneleri kulübü kuralım mı Ben bi de devlete iki üç gün sonra da özele gittim başka sebepten devlette 2500 çıkan kilosu 2200 falan çıktı. Cihazdan cihaza çok farkediyo. Belki kafası kocaman değil
Ya Türkiyede yapıyorlar mı, sadece fobi değil de doğum rahat olduğumuz yerde evimizde daha rahat ilerliyor galiba, hastane ortamında stres oluyorsun vs açılma duruyor, suni sancı daha çok stres amaan. Hangi hastane merak ettim. Tabi herhangi bi komplikasyonda hastaneye yakın olmak her zaman daha iyi Amerikada birthcenter denilen yerler var hastane içinde bi bölüm de olabilşyor doğal doğum için o sistem daha mantıklı, tam hakim değilim ama kulağa hoş geliyor

Bu cümlenin sonunda benım de gözyaşım pıt Sağlıkla gelsin prenses

Maşallah diyelim benimki de hareketli kurtlu heralde

Valla ne söylesem yalan olur canım ama çok büyük değildi dikiş yeri sayısını hatırlamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…