Resmen boğazımın çukurunda alev varmış gibi bir sürü acı biber yemiş gibi yanıyor midemde keza öyle
Bana dr rennie duo şurup verdi. Özellikle bunu veriyorum reflü için de iyi dedi kızlar. Gece de rahatsızlık veriyorsa bi de onu deneyin istersenizUykular haram oldu, yatınca daha beter ağzıma geliyor asit. 2 gecedir oturarak uyumayı bekliyorum malesef bende aynıyım. Sürekli su içiyorum mide asiti azalsın diye neler yapıyorum yine aynı. Oturduğum yerde sabahlıyorum 5 gibi anca içim geçiyor
Güvenilir mi peki doktor ebe falan çok dikkat etmenizi öneririmBen doktor ve ebe ile evde doğum yapıcam inşaallahEski usül, ev konforunda. Hem bence daha stressiz
Biraz kafası büyükmüşAllah Allah nasıl 36 uyumlu dedi fl mi yüksek maşallah kuzularima büyüyorlar
Yaa yerim onu maşallahBu arada biz hergün kucaktayız artıkGöğsümde uyuyor öğlenleri minik koalam. Küvez içi oksijen verilmesi de bitse emzirmeyi deneyeceğiz ama tamamen rahatlayamadı daha. Hemşireye sordum bir anda bile düzelebilir bebiş ne zaman isterse dedi Oğlum bak rahatı gördün hadi bi an önce toparlan dedim bakalım anneyi dinler umarım ☺ Yanında üçüzler var 3 tane kız, hemşireler de çok ilgileniyor paşam kızların arasında memnun herhalde halinden
Benim oğlumada koca kafalı diyolar yaaBenımkının kafası 36+4 çıktı kız ebruuuu cok koca kafalı degılmı
Gaviscon var kaç kere içtim ama aynıBana dr rennie duo şurup verdi. Özellikle bunu veriyorum reflü için de iyi dedi kızlar. Gece de rahatsızlık veriyorsa bi de onu deneyin isterseniz
Allah yardımcımız olsun inşallah canım bir an önce geçer bu günlerUykular haram oldu, yatınca daha beter ağzıma geliyor asit. 2 gecedir oturarak uyumayı bekliyorum malesef bende aynıyım. Sürekli su içiyorum mide asiti azalsın diye neler yapıyorum yine aynı. Oturduğum yerde sabahlıyorum 5 gibi anca içim geçiyor
Doktorum çok iyi tecrübeli biri, 2 ebesi var onlar da aynı şekilde çok profesyoneller. Ama ne sıkıntı oldu bilmiyorum artık hastanede yapıyorlarmış. Hastanenin bir odasını doğal doğum odası olarak ayarlamışlar, dizayn etmişler o şekilde hastanede devam ediyorlarmış bende öyle yapıcam artık. Ev konforunda olucam diye kendimi rahatlatıyordum ama neyse özel oda da doğumhaneden iyidir diyorum kendi kendime. Fobim var daGüvenilir mi peki doktor ebe falan çok dikkat etmenizi öneririm
En son tamammıdır artık dedım tamam dedıler kargoya ne zaman hazır olur sormadım bıle
İşe yarıyorsa yazdırayım yarın aile hekimine bunu çekmektenseCanım rennie çiğneme tabletimis gibi 2 dkda çözüm son 10 gündür onsuz yapamıyorum
Ben çok memnunum valla canım bende işe yarıyor. Gaviscon şurup kullandım bi süre artık işe yaramıyordu bu iyi geldi.İşe yarıyorsa yazdırayım yarın aile hekimine bunu çekmektense
Aminn inşaallahAllah yardımcımız olsun inşallah canım bir an önce geçer bu günleroturarak uyumaya çalışmak gerçekten çok zor nefes darlığı astım başlangıcı vardı bende gecelerce ağladığım olmuştu nefes alamamaktan uyuyamamaktan sonra ağlaya ağlaya uyuyakalırdım
Doyurdum valla karnımı yarım saat durabilirsem iyi yine yanmaya başladı çünkü bebiş maşallah hareketli sabah beriAh canım kıyamam ama ye ye canım hafif hafif atıştır. Benim de biraz tutmam lazım ağzımı ama
Bende kargoyu alayım elıme ulaşsın o zaman cemkırcem suan susuyorumİyi iyi hadi inşallah az kaldıAy iyi bari cevap vermişler benimkiler cevap vermediler bile
Ay cok guzelKızlar siparişim tamamlanmış foto attılar. Güzel görünüyor magnet düşünen varsa fiyatı da 45 adet 440 TL. Yaptıracak olursanız elime ulaşınca da foto atarım isterseniz.
Kaç dikiş atıldı ayıptır sormasıBenim ilk doğumda dikiş atıldı o da sıkıntılı bir süreç maalesef
Koca kafalıların anneleri kulübü kuralım mıBenim oğlumada koca kafalı diyolar yaa
Ya Türkiyede yapıyorlar mı, sadece fobi değil de doğum rahat olduğumuz yerde evimizde daha rahat ilerliyor galiba, hastane ortamında stres oluyorsun vs açılma duruyor, suni sancı daha çok stres amaan. Hangi hastane merak ettim. Tabi herhangi bi komplikasyonda hastaneye yakın olmak her zaman daha iyiDoktorum çok iyi tecrübeli biri, 2 ebesi var onlar da aynı şekilde çok profesyoneller. Ama ne sıkıntı oldu bilmiyorum artık hastanede yapıyorlarmış. Hastanenin bir odasını doğal doğum odası olarak ayarlamışlar, dizayn etmişler o şekilde hastanede devam ediyorlarmış bende öyle yapıcam artık. Ev konforunda olucam diye kendimi rahatlatıyordum ama neyse özel oda da doğumhaneden iyidir diyorum kendi kendime. Fobim var da
Bu cümlenin sonunda benım de gözyaşım pıtBu arada eşim beni şok etti ve cinsiyeti öğrenelim artık çok heyecanlanıyorum böyle dayanamayacağım doğuma kadar dediKızım olacakmış Kızımız var dedi doktorum, sonra yüzünü gösterdi o anda bir güldü yavrum Merhaba anne ben kızın der gibi.. İlk defa gördüm yüzünü dayanamadım ağladım
Maşallah diyelim benimki de hareketli kurtlu heraldeAminn inşaallahAğlasam ağlarım gerçekten bir süre sonra iyice rahatsız ediyor..
Bebeğim çok hareketli, bir de baş aşağıymış sürekli ayağı ile midemi itiyor sanırım o hareketlenince yangın başlıyor bendeGece boyu sudoku oynayıp battaniye örüyorum artık ikisinde de usta olucam bu gidişle.
Valla ne söylesem yalan olur canım ama çok büyük değildi dikiş yeri sayısını hatırlamıyorumKaç dikiş atıldı ayıptır sorması
Koca kafalıların anneleri kulübü kuralım mıBen bi de devlete iki üç gün sonra da özele gittim başka sebepten devlette 2500 çıkan kilosu 2200 falan çıktı. Cihazdan cihaza çok farkediyo. Belki kafası kocaman değil
Ya Türkiyede yapıyorlar mı, sadece fobi değil de doğum rahat olduğumuz yerde evimizde daha rahat ilerliyor galiba, hastane ortamında stres oluyorsun vs açılma duruyor, suni sancı daha çok stres amaan. Hangi hastane merak ettim. Tabi herhangi bi komplikasyonda hastaneye yakın olmak her zaman daha iyiAmerikada birthcenter denilen yerler var hastane içinde bi bölüm de olabilşyor doğal doğum için o sistem daha mantıklı, tam hakim değilim ama kulağa hoş geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?