- 15 Temmuz 2015
- 18.730
- 31.221
- 598
24 temmuz dıyorum ve susuyorummmmBen salı sipariş verdim, bugün kargoya verdiler bu kadar hızlı beklemiyordum
Karbonatlı su denedin mi canım ? Onunda işe yaradığını söyleyenler varDoyurdum valla karnımı yarım saat durabilirsem iyi yine yanmaya başladı çünkü bebiş maşallah hareketli sabah beri
Onu söyleyen de benim aşkoKarbonatlı su denedin mi canım ? Onunda işe yaradığını söyleyenler var
Bi saat kadar tutuyor bu arada o da normal suyu devamlı oyle ıcınde epey ıse yarar gibiKarbonatlı su denedin mi canım ? Onunda işe yaradığını söyleyenler var
İşte bunların usul de birthcenter gibi. Tavanlardan halatlar sarkıtmışlar anne yere çömelip onlardan güç alsın diye vs baya güzel sistem kurmuşlar. Çatal asla yok, doğal doğum şekli çömelerek olur dedi doktor. Daha ıvır zıvır bir sürü şey, şişme havuz, pilates topları, merdiven gibi basamaklar falan. Bir de çatal olmaması beni aşırı rahatlattı açıkçası.Ya Türkiyede yapıyorlar mı, sadece fobi değil de doğum rahat olduğumuz yerde evimizde daha rahat ilerliyor galiba, hastane ortamında stres oluyorsun vs açılma duruyor, suni sancı daha çok stres amaan. Hangi hastane merak ettim. Tabi herhangi bi komplikasyonda hastaneye yakın olmak her zaman daha iyiAmerikada birthcenter denilen yerler var hastane içinde bi bölüm de olabilşyor doğal doğum için o sistem daha mantıklı, tam hakim değilim ama kulağa hoş geliyor
Benimkide koca kafaliKaç dikiş atıldı ayıptır sorması
Koca kafalıların anneleri kulübü kuralım mıBen bi de devlete iki üç gün sonra da özele gittim başka sebepten devlette 2500 çıkan kilosu 2200 falan çıktı. Cihazdan cihaza çok farkediyo. Belki kafası kocaman değil
Ya Türkiyede yapıyorlar mı, sadece fobi değil de doğum rahat olduğumuz yerde evimizde daha rahat ilerliyor galiba, hastane ortamında stres oluyorsun vs açılma duruyor, suni sancı daha çok stres amaan. Hangi hastane merak ettim. Tabi herhangi bi komplikasyonda hastaneye yakın olmak her zaman daha iyiAmerikada birthcenter denilen yerler var hastane içinde bi bölüm de olabilşyor doğal doğum için o sistem daha mantıklı, tam hakim değilim ama kulağa hoş geliyor
Bencede doğruBenimkide koca kafali
Hatta bu konu hakkinda size bi bilgi vericem
Gecen gun baska doktora gitmistim ya onun gorusunude almak icin
Kadin turkmusunuz dedi evet dedim, bise diceem ama yanlis anlamayin kotu algilamanizi istemem dedi. Turk cocugu olmasa kafa buyuk derdim ama turklerin geninde kafalari buyukluk oluyo dedi. Ama cok sempatik bi sekilde. Bende haaa koca kafaliyiz yani diyorum hayir hayir beni yanlis anlamayin mesela brezilyalilarin kafasi uzun olur poposu buyuk olur. Hollandalilarin boyu uzun olur turklerin kafasida biraz avrupanin standartlarina bakarak buyuk olur dedi. Bunu irkcilik olarak algilamayin falan diye bayada mahcup bi durumda anlatti kadin
Canim benim haber vermem mi yanindan geliyorum bilgilendirme günüydü doktordan bilgi aldık makineye bagli degilmis sadece sorlanmış en düşügün bir üstünde hava veriyoruz dedi kaninda karbondioksidi artmış enfeksiyon dan süphelenip hemen antibiyotik başlamışlar kan tahlillerinde enfeksiyon negatif çıkmıs belki daha yeni yükseiuordur diye basladik dedi havayı kesmeyi deniuoruz sorlanmaz ise 2. Düzeye geri alırız dedi birazda olsa endisem gitti kavuşmamıxz çok yakin ben inanıyorumAytanesii arada bi bebişten haber ver bize de. Güzel haberler alıp bize iletirsin inşallah kısa zamanda
Bence hastane de olman daha iyi olmuş sağlıcakla gelsin inşallahDoktorum çok iyi tecrübeli biri, 2 ebesi var onlar da aynı şekilde çok profesyoneller. Ama ne sıkıntı oldu bilmiyorum artık hastanede yapıyorlarmış. Hastanenin bir odasını doğal doğum odası olarak ayarlamışlar, dizayn etmişler o şekilde hastanede devam ediyorlarmış bende öyle yapıcam artık. Ev konforunda olucam diye kendimi rahatlatıyordum ama neyse özel oda da doğumhaneden iyidir diyorum kendi kendime. Fobim var da
Benim oğlumun da kafası büyükBenimkide koca kafali
Hatta bu konu hakkinda size bi bilgi vericem
Gecen gun baska doktora gitmistim ya onun gorusunude almak icin
Kadin turkmusunuz dedi evet dedim, bise diceem ama yanlis anlamayin kotu algilamanizi istemem dedi. Turk cocugu olmasa kafa buyuk derdim ama turklerin geninde kafalari buyukluk oluyo dedi. Ama cok sempatik bi sekilde. Bende haaa koca kafaliyiz yani diyorum hayir hayir beni yanlis anlamayin mesela brezilyalilarin kafasi uzun olur poposu buyuk olur. Hollandalilarin boyu uzun olur turklerin kafasida biraz avrupanin standartlarina bakarak buyuk olur dedi. Bunu irkcilik olarak algilamayin falan diye bayada mahcup bi durumda anlatti kadin
Amin canım inşaallah. Biraz üzülmüştüm ama komplikasyonlar vs de olabilir Allah korusun, o zaman da hastaneye yetişmeye çalışırdık böylesi daha garanti olacak diye teselli ettim kendimiBence hastane de olman daha iyi olmuş sağlıcakla gelsin inşallah
Kuzum sen klasik usul kaynatma yaptın değil mi?Dezenfekte ısı bitti
Tülbentler ütülendi
Çantaya konuldu
Korse konuldu
Kaldı , hasta bezi , atlet , külot
Burayıda günlük gibi kullandığıma göreSaygılar
Onu söyleyen de benim aşkoakşam Bi paket bitirdim
Ben denemedim onuBi saat kadar tutuyor bu arada o da normal suyu devamlı oyle ıcınde epey ıse yarar gibi
Evet aşkım ay ben kaynatırken erıtırmısım gıbı gelıyor bana hep oyuzden ılk once bıberon deterjanıyla yıkayıp durulayıp bır leğene koydum sonra kaynar su döktüm üstüne su soğuyunca çıkardım dızdım boyleKuzum sen klasik usul kaynatma yaptın değil mi?
Ben de steril etme makinelerinden almadım kaynatarak yapacağım kaç dakika kaynatıyoruz acaba bunları?
Benımde dun oyleydıBi de bu veletlerin ayaklarını böğrümüze dayayıp nefesimizi kesmesini napıcaz yaresmen ayağını tutuyorum şuan nefesim kesildi
Oh çok şükürCanim benim haber vermem mi yanindan geliyorum bilgilendirme günüydü doktordan bilgi aldık makineye bagli degilmis sadece sorlanmış en düşügün bir üstünde hava veriyoruz dedi kaninda karbondioksidi artmış enfeksiyon dan süphelenip hemen antibiyotik başlamışlar kan tahlillerinde enfeksiyon negatif çıkmıs belki daha yeni yükseiuordur diye basladik dedi havayı kesmeyi deniuoruz sorlanmaz ise 2. Düzeye geri alırız dedi birazda olsa endisem gitti kavuşmamıxz çok yakin ben inanıyorum
MaşAllah o nasıl bebişe hazırlanma bende bir iki video izledim diye birşey oldu sandımBen geçen sene bebek istemeye başladığımızda online eğitimlere katılmaya başlamıştım
Onun da öncesinde işim gereği Türkçe ve yabancı onlarca kaynak okumuş doktorların sempozyumlarına katılmıştım bebek bakımı ve gelişimiyle ilgili. Yabancı ve Türk doktorların kitaplarının çalışmalarının pr larını yapıyordu çalıştığım yer benim bölümüm de çocuk doktoru ve çocuk gelişimcilere aitti
Acayip bir bilgi bombardımanı vardı beynimde ama şu an sanki hiçbir şey bilmiyor gibiyim nasıl oldu anlamadım
Seninki de iyiiçgüdüsel analık is the best bence
Ben de valla şimdiden de diyorum ben ekran açmam emzik vermem vs hiç büyük konuşmuyorum her şeyi yapabilirim baktım olmuyor bana bakmayın siz diye
Olur illa ki kuzum ama bakalım beyefendi uymak isteyecek miarkadaşımın oğluna napsalar olmadı uyku eğitimi denedi geçen ay o da olmadı çocuk uyumuyor ne yapsa
Hayırlısı umarım uyumlu bir çocuk olur
Kulübe hoş geldin canım
Tatlı konusunda ben de öyle oldum ya 1. Trimester da o leş mide bulantısına rağmen canımın istediği tek şey şerbetli tatlıydı şimdi yine o döneme döndüm sanki gözümün önünden tatlı büfeleri geçiyorama yemiyorum kuru dutlu kekimle avunuyorum
Önemli olan sağlıkla büyümeleri canım bende takip ediyorum o sayfaları ama işte ne kadarını yapabiliriz Allah bilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?