2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
İşte bunların usul de birthcenter gibi. Tavanlardan halatlar sarkıtmışlar anne yere çömelip onlardan güç alsın diye vs baya güzel sistem kurmuşlar. Çatal asla yok, doğal doğum şekli çömelerek olur dedi doktor. Daha ıvır zıvır bir sürü şey, şişme havuz, pilates topları, merdiven gibi basamaklar falan. Bir de çatal olmaması beni aşırı rahatlattı açıkçası.

Allahım hepimize kolay doğumlar versin

Benimkide koca kafali

Hatta bu konu hakkinda size bi bilgi vericem

Gecen gun baska doktora gitmistim ya onun gorusunude almak icin

Kadin turkmusunuz dedi evet dedim, bise diceem ama yanlis anlamayin kotu algilamanizi istemem dedi. Turk cocugu olmasa kafa buyuk derdim ama turklerin geninde kafalari buyukluk oluyo dedi. Ama cok sempatik bi sekilde. Bende haaa koca kafaliyiz yani diyorum hayir hayir beni yanlis anlamayin mesela brezilyalilarin kafasi uzun olur poposu buyuk olur. Hollandalilarin boyu uzun olur turklerin kafasida biraz avrupanin standartlarina bakarak buyuk olur dedi. Bunu irkcilik olarak algilamayin falan diye bayada mahcup bi durumda anlatti kadin

Bencede doğru oğlumun herşeyi geriydi ama kafası yıne büyüktü

Aytanesii arada bi bebişten haber ver bize de. Güzel haberler alıp bize iletirsin inşallah kısa zamanda
Canim benim haber vermem mi yanindan geliyorum bilgilendirme günüydü doktordan bilgi aldık makineye bagli degilmis sadece sorlanmış en düşügün bir üstünde hava veriyoruz dedi kaninda karbondioksidi artmış enfeksiyon dan süphelenip hemen antibiyotik başlamışlar kan tahlillerinde enfeksiyon negatif çıkmıs belki daha yeni yükseiuordur diye basladik dedi havayı kesmeyi deniuoruz sorlanmaz ise 2. Düzeye geri alırız dedi birazda olsa endisem gitti kavuşmamıxz çok yakin ben inanıyorum

Bence hastane de olman daha iyi olmuş sağlıcakla gelsin inşallah

Benim oğlumun da kafası büyük doktor bu biraz koca kafalı ama akıllı olur böyleleri diyor
Demek genel bir durummuş Türk olduğu belli oldu

Bence hastane de olman daha iyi olmuş sağlıcakla gelsin inşallah
Amin canım inşaallah. Biraz üzülmüştüm ama komplikasyonlar vs de olabilir Allah korusun, o zaman da hastaneye yetişmeye çalışırdık böylesi daha garanti olacak diye teselli ettim kendimi

Dezenfekte ısı bitti
Tülbentler ütülendi
Çantaya konuldu
Korse konuldu
Kaldı , hasta bezi , atlet , külot
Burayıda günlük gibi kullandığıma göre Saygılar
Kuzum sen klasik usul kaynatma yaptın değil mi?
Ben de steril etme makinelerinden almadım kaynatarak yapacağım kaç dakika kaynatıyoruz acaba bunları?

Kuzum sen klasik usul kaynatma yaptın değil mi?
Ben de steril etme makinelerinden almadım kaynatarak yapacağım kaç dakika kaynatıyoruz acaba bunları?
Evet aşkım ay ben kaynatırken erıtırmısım gıbı gelıyor bana hep oyuzden ılk once bıberon deterjanıyla yıkayıp durulayıp bır leğene koydum sonra kaynar su döktüm üstüne su soğuyunca çıkardım dızdım boyle

Oh çok şükür Küvez içi oksijenden sonrası normale dönüş zaten, iyi bebişin demek ki Bencede kavuşmanız yakın

MaşAllah o nasıl bebişe hazırlanma bende bir iki video izledim diye birşey oldu sandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…