2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Aynen oyle bende anlamadim.ama.yine de aliyorum sut yapiyorum

Bana patronum Allah bu dunyada cezalandiracagi kuluna erkek evlat verirmis dedi. Herkes herseyi soyluyor bana da cok yaptilar ama umursamamayi ogrenmek lazim insanlar hamile kalmak icin ne cabalar sarf ediyorlar sukretmek lazim kizi erkegi yok evlat evlattir.

Kiz cok eskiye gitmeyelim bundan 13 yil once ben su seker yuklemesi cart curt hic birini yapmamistim. Simdi her seye bi yorum yapiyolar

O kadar tuhaf ve abartılı şeyler yaptılar ki anlatsam yok artık dersiniz.Benim üzüntüm bu hadsizliğe anlam veremeyişimden. Kesinlikle aynı fikirdeyim, Allah kimseyi eksiklikleri ile sınamasın.

Kizlar ya ben cig inek sutu alip 45 dk kaynatip yogurt yapiyorum. Bir arkadasim pastorize alman lazimbu bebege zararli dedi. Oyle mi gercekten ? Daha dogal degil mi boyle
Kuzu, üniversitede mikrobiyoloji dersi aldım. En sağlıklı süt cam şişede dolapta satılan günlük sütler var ya onlardır. Diğer türlü pastörize. Açıkçası hiç bir hocamız çiğ süt tavsiye etmezdi, içindeki bakterileri cihazlarla ölçüp bakardık ve sonra ben de bir daha hiç tüketemedim.
45dk da bakteri kalmaz evet ama o kadar kaynamaya içinde yararlı bir şey de kalmaz.

O kadar tuhaf ve abartılı şeyler yaptılar ki anlatsam yok artık dersiniz.Benim üzüntüm bu hadsizliğe anlam veremeyişimden. Kesinlikle aynı fikirdeyim, Allah kimseyi eksiklikleri ile sınamasın.
Ben ise dondugumde cinsiyeti ogrenip mutlulugumdan kiz mi diye bile sordular. kiz hissediyordum evet ama erkek oldugu icinde uzulmedim tabi ki

O zaman almis bulundum bundan sonra almayayim bari

Ben hamileliğimin başından beri ev yoğurdu yiyorum

Peki biz bu bebelere 6.aydan sonra ev yoğurdu yapacağız yarından o günlük cam şişe sütlerden mi yapalım canım.. onlardan yogurt yapılıyor mu onu da bilmiyorum ama aklıma geldi simdi

Ya ben hamile kalmadan hep bi kızın olsa senin gibi kıvırcık bıcır bıcır derdi herkes, ben de içten içe kız istedim hep ya da şartlandım ama hamile kalınca herkes erkek dimi dedi ben de kabullendim, ama o yorumları yapanlar da olmadı değil. Evladın kızı erkeği yok, hayırlısı olsun. Her ikisinde de kuduruğu hayırsızı çıkabiliyor. Çok da takmamak lazım.
Deme işte deme Hastalıktan ari sertifikalı çiftlikler falan var onlar da mı aynı olur ki, çiğ süt sevdamız bitmiyor Bi de activia ile yoğurt mayalıyorlar o konuda ne düşünüyorsun. Ben bi denedim de kıvamı yoğurt gibi olmadı sanki

Öncelikle hayırlı olsun canım benim sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağına almayı nasip etsin Rabbim bende bir kız çocuktan sonra erkek bebek bekleyen anne adayıyım. Etrafımda eşimin akrabaları da dahil bu konuda yerli yersiz konuştular kız çocuğundan sonra erkek çocuğu çekilecek dert değil, kız çocuğunu mumla arayacaksın, hele Bi doğsun 1 yaşından sonra görürüm ben seni ve daha neler neler.. Bende bu şekilde konuşanlara sadece erkek çocukları yaramaz hayırsız olmuyorlar kız çocuklarında da var diyerek sonrasında Allah bana bu duyguyu da yaşamamı nasip etti çok şükür yaşayıp göreceğiz belki tam tersi olur kim bilebilir diyerek cevap verdim. Kendi çocuklarından örnek verince de her çocuğun karakteri yapısı farklıdır nice erkek çocukları var gayet uyumlu uslu nice kız çocuğu var hayırsız yaramaz diyerek bu şekilde gelen mobinglere karşı savunma sistemi geliştirmeye çalıştım. Ama sen ne yaparsan yap milletin ağzı torba değil büzemiyorsun, haha öylemiymiş görürüz seni demeye devam ettiler bende artık he ya aynen deyip ortamdan uzaklaşıyorum. Kafana çok takma Evrene kötü enerji mesaj yollama kim ne derse desin babanın ve annenin bebekliği de önemli çocukken nasıl oldukları yani. Babası inatmış kızımda aynı şekilde inat. Oğlum bana benzeyecek uslu uyumlu olacak Allah ın izniyle (Evrene olumlu mesajı da yollayalım )

Kuzum sen klasik usul kaynatma yaptın değil mi?
Ben de steril etme makinelerinden almadım kaynatarak yapacağım kaç dakika kaynatıyoruz acaba bunları?

Ya fazla kaynatmak plastikler için benimde hiç içime sinmiyor. Zaten sırf o yüzden sağma makinesini avent alıp bir de ayrıca cam biberon aldım onu kullanıyorum. Diğer plastik parçalar için de Siveno biberon temizleyici almıştım bi de biberon fırçası aldık(resimde işaretlediğimi kullanıyorum eşim çoklu almış) önce yıkıyorum. Sonra kaynayan suya atıyorum 1-2 dakika kaynatıp suyu kapatıyorum maşa ile tutup kaynar su ile çalkalayıp alıyorum. Biberon kurutucu aldım ona koyup üstünü de peçetenin iç kısmı ile kapatıyorum toz falan uçmasın diye. Ay anlatırken yoruldum Gece bu faslı yaparken uykum kaçıyor işte

Eklentiler

• Screenshot_2023-08-31-20-13-59-923_com.solidict.ebebek.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 51
  • Screenshot_2023-08-31-20-15-31-793_com.solidict.ebebek-edit.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 53
Uyku mu kalır kız bu kadar işe maşallah sana nazar değmesin herşey Kuzey bey için

Kizlar bende bezleri falan yerlestirdim. Ama.soyle ki minnosumun coraplari ve agiz mendillerini falan koymak icin ufak organizerlere ihtiyacim var. Aldiniz mi hep olculer buyuk buyuk ya
Ben bu ikisini aldım da aldığımın ertesi günü doğum yaptım daha bakmadım nasıllar

Eklentiler

• Screenshot_2023-08-31-20-22-06-017_trendyol.com.webp
    34,5 KB · Görüntüleme: 55
  • Screenshot_2023-08-31-20-21-58-162_trendyol.com.webp
    43,4 KB · Görüntüleme: 56
Ben hamileliğimin başından beri ev yoğurdu yiyorum
İyi kaynattığın sürece salmonella bulaşacağımı sanmıyorum :) ama sağlıklı değil benim öğrendiklerime göre.
Peki biz bu bebelere 6.aydan sonra ev yoğurdu yapacağız yarından o günlük cam şişe sütlerden mi yapalım canım.. onlardan yogurt yapılıyor mu onu da bilmiyorum ama aklıma geldi simdi
Yapılıyor yapılıyor ben onlardan yapacağım. Normal mayalama sıcağına getirip yapabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…