2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Benim oğlumun da kafası büyük doktor bu biraz koca kafalı ama akıllı olur böyleleri diyor
Demek genel bir durummuş Türk olduğu belli oldu

Benim kızımın da kafası büyük ve baya kendime dert ediniyodum şuan rahatladım nerdeyse tüm ekim bebişleri koca kafalı galiba
Evet kizlar biz koca kafaliymisiz megersem

Bugun markette afedersiniz altima kacirmak uzereydim

Markete gittim benim kizla

Bi tane carsafli kadin vardi sadece gozleri gorunuyo

Benimki tutturdu anne ben kadin cok sevmiyo ama mimikleriyle falan ben once anlamadim sonra kadini gostererek kadin cok sevmiyo goz yok cirkin falan diyo ama ben nasil tutuyorum kendimi

O arada annem aradi anlaticam ama gulmekten anlatamuyorum gozlerimden yas geliyo baska kadinda agliyorum sandi yardima geldi o arada benim kiz hala ben kadin cok sevmiyo çiikin diyo Allah affetsin kadina onu dedigi icin degil ama benim kizin tepkisi beni benden aldi

Kizlar ya ben cig inek sutu alip 45 dk kaynatip yogurt yapiyorum. Bir arkadasim pastorize alman lazimbu bebege zararli dedi. Oyle mi gercekten ? Daha dogal degil mi boyle
Toxoplazma riskinden öyle demiştir. Ama şimdiye kadar birşey olmamış. Görümcelerim neler yiyor pastorize edilmemiş peynir, süt, yoğurt. Ciğer falan filan. Riske atmamak için öyle derler. Ödlek ben korkuyorum ama

Keyifci olacak senin ki kesinn

Yaa bende oyleyim kuzum ama bana bimde satilan bi sutu soyluyor. Onlarinicinde kim bilir ne var. Benim aldigim hakiki inek

Kizlar ya ben cig inek sutu alip 45 dk kaynatip yogurt yapiyorum. Bir arkadasim pastorize alman lazimbu bebege zararli dedi. Oyle mi gercekten ? Daha dogal degil mi boyle
Canım evet ne olursa olsun riskli diye aslında pastörize olmayan süt ürünleri yenmemeli. Ki zaten 45 dk kaynatarak içinde ki faydalı şeyleride öldürüyormuşsun bi faydası olmaz ki o sütün 45 dk kaynaması çok fazlaymış bende fazlaca kaynatırdım senin gibi ama anlamı kalmıyormuş

Sanki digerleri katkiliymis gibi geliyor

Kizlar bende bezleri falan yerlestirdim. Ama.soyle ki minnosumun coraplari ve agiz mendillerini falan koymak icin ufak organizerlere ihtiyacim var. Aldiniz mi hep olculer buyuk buyuk ya

Eklentiler

• 16934979686796208558880912682418.webp
    27 KB · Görüntüleme: 62
  • 16934979857486968904202083573870.webp
    34,4 KB · Görüntüleme: 68
Sanki digerleri katkiliymis gibi geliyor
Ya valla eski usule dönmek geçiyor içimden eskiden kadınlar inek sütü keçi sağıp kaynatıyorlarmış ne pastorize varmış ne toxo.. Bu doktorlarda Bi alem hangi söylediklerini yapıcaz hem pastorize süt diyorlar hem ev yoğurdu yiyin diyorlar..

Kızlar merhabalar 30+ 3 teyiz. Cinsiyetimiz erkek. Sizlere çok maruz kaldığım bir konudan bahsetmek istiyorum. İstisnasız cinsiyetini öğrendiğim andan itibaren resmen mobbinge uğradım. Her duyan yandın, bittin, ay erkek çocuk mu çok hayırsız olur erkek çocukları, kız bebek bir ayrıcalıktır, neyse Allah kolaylık versin. Hep bu tarz cümlelere maruz kaldım. Hatta bugün iğne olur hemşire bile aa cinsiyeti erkek mi ama kız çocuk ayrıcalıktır dedi. Ben en başından beri sadece sağlıklı ve hayırlı bir evlat için dua ettim. Allah hepimizi sağlıklı sihhatli yavrularımıza kavuştursun. Bu tatlı ve heyecan dolu süreçte sürekli böyle şeylere maruz kalmak beni çok yordu. İnsanlar ne kadar hadsiz olabiliyor. Allah’ın nasip ettiği bir mucizeye ve hamile olan bir kadına karşı bu düşüncesizce konuşmalara ve insanoğlunun nankörlüğüne anlam veremiyorum. Böyle şeylere maruz kalanlar oldu mu yoksa benim çevrem yada denk geldiğim insanlar mı hep böyle çıktı sizler bunlara maruz kaldınız mı ve cevaplarınız ne oldu. Tekrardan hepimize sağlıklı ve mutlu hamilelikler diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…