- 25 Mart 2017
- 7.178
- 12.648
- 248
Hahahaha çok da koca kafa değilBenımkının kafası 36+4 çıktı kız ebruuuu cok koca kafalı degılmı
Benim oğlumun da kafası büyükdoktor bu biraz koca kafalı ama akıllı olur böyleleri diyor
Demek genel bir durummuş Türk olduğu belli oldu
Evet kizlar biz koca kafaliymisiz megersemBenim kızımın da kafası büyük ve baya kendime dert ediniyodum şuan rahatladımnerdeyse tüm ekim bebişleri koca kafalı galiba
Toxoplazma riskinden öyle demiştir. Ama şimdiye kadar birşey olmamış. Görümcelerim neler yiyor pastorize edilmemiş peynir, süt, yoğurt. Ciğer falan filan. Riske atmamak için öyle derler. Ödlek ben korkuyorum amaKizlar ya ben cig inek sutu alip 45 dk kaynatip yogurt yapiyorum. Bir arkadasim pastorize alman lazimbu bebege zararli dedi. Oyle mi gercekten ? Daha dogal degil mi boyle
Keyifci olacak senin ki kesinnBu arada biz hergün kucaktayız artıkGöğsümde uyuyor öğlenleri minik koalam. Küvez içi oksijen verilmesi de bitse emzirmeyi deneyeceğiz ama tamamen rahatlayamadı daha. Hemşireye sordum bir anda bile düzelebilir bebiş ne zaman isterse dedi Oğlum bak rahatı gördün hadi bi an önce toparlan dedim bakalım anneyi dinler umarım ☺ Yanında üçüzler var 3 tane kız, hemşireler de çok ilgileniyor paşam kızların arasında memnun herhalde halinden
Kontrollerde olabilir dedi dün doktorum bana da biraz kafası büyük ama bir süre sonra duruyor dedi kuzum eşitleniyormuş sağlıkla gelsinler inşallahBenımkının kafası 36+4 çıktı kız ebruuuu cok koca kafalı degılmı
Bunları nasıl dezenfekte ettin canım benimde biberon var emzik alcamDezenfekte ısı bitti
Tülbentler ütülendi
Çantaya konuldu
Korse konuldu
Kaldı , hasta bezi , atlet , külot
Burayıda günlük gibi kullandığıma göreSaygılar
Yaa bende oyleyim kuzum ama bana bimde satilan bi sutu soyluyor. Onlarinicinde kim bilir ne var. Benim aldigim hakiki inekToxoplazma riskinden öyle demiştir. Ama şimdiye kadar birşey olmamış. Görümcelerim neler yiyor pastorize edilmemiş peynir, süt, yoğurt. Ciğer falan filan. Riske atmamak için öyle derler. Ödlek ben korkuyorum ama
Canım evet ne olursa olsun riskli diye aslında pastörize olmayan süt ürünleri yenmemeli. Ki zaten 45 dk kaynatarak içinde ki faydalı şeyleride öldürüyormuşsun bi faydası olmaz ki o sütünKizlar ya ben cig inek sutu alip 45 dk kaynatip yogurt yapiyorum. Bir arkadasim pastorize alman lazimbu bebege zararli dedi. Oyle mi gercekten ? Daha dogal degil mi boyle
Sanki digerleri katkiliymis gibi geliyorCanım evet ne olursa olsun riskli diye aslında pastörize olmayan süt ürünleri yenmemeli. Ki zaten 45 dk kaynatarak içinde ki faydalı şeyleride öldürüyormuşsun bi faydası olmaz ki o sütün45 dk kaynaması çok fazlaymış bende fazlaca kaynatırdım senin gibi ama anlamı kalmıyormuş
Seninki daha doğal tabi o daha lezzetli hemYaa bende oyleyim kuzum ama bana bimde satilan bi sutu soyluyor. Onlarinicinde kim bilir ne var. Benim aldigim hakiki inek
Ay versem kesin bendede çıkar bıktım artık o illetten ya
Tek kullanimlik sase ve antibiyotik verdi umarim gecer yaAy versem kesin bendede çıkar bıktım artık o illetten yabir şey yazdı mı doktor bol su iç canım kültür verdin mi
Ya valla eski usule dönmek geçiyor içimden eskiden kadınlar inek sütü keçi sağıp kaynatıyorlarmış ne pastorize varmış ne toxo.. Bu doktorlarda Bi alem hangi söylediklerini yapıcaz hem pastorize süt diyorlar hem ev yoğurdu yiyin diyorlar..Sanki digerleri katkiliymis gibi geliyor
HiççYa aslinda hastanenin ebeside var. Ne diye okdr para veriyoruz dogurtamayacaklarsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?