2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Bebişe de hemen özel sigorta yaptırmak lazım. Benim banka yapıyor özel sigortasını çok şükür o konuda rahatız. Hatta kimliğini çıkartır çıkarmaz attım yapıldı bile girişi 😁
Kuzum ben oğlanınkini yeni yeniledim ikinci senesi olduğu için indirimli 5200 e yenıledım yenı kayıt 8-9 arasıydı kızceme yaptıramayacağım bu gıdısle
Benim şirketten tamamlayıcı var. Ayrıca eşimin yaptırdığı bir sigorta var bu sene yenilerken konuştuk. Çocuğun benim poliçeme dahil edilip onu kullanacağını söylediler ama ücret nasıl oluyor bilmiyorum. Hatta o nedenle biraz limitleri arttırdık özellikle ayaklı muayenede ikimiz paylaşacağız diye rahat rahat özelde istediğimiz doktor olursa gidelim diye ama fiyat vs kısmını nasıl ayarlıyorlar hiç fikrim yok🤷🏻‍♀️

Birde yaşa göre değişiyor çoğu fırma bebek yenıdogan yada küçük olunca anne ile yapılması şartını koşuyor , tek çocuk yapan fırma az oda ben oğlum 3 yaşından sonra baktım ondan oncesını için hep anne ile şart koştular

Çiklotumu kargoya verdiler bugün kıııızzzzz 🤣🤣
Ay hadı gozun aydın bende kolonya sıparısı verdim pembikto 😂 cıkolatayı da yarın vercem inşallah havale ile çalışıyorlarmış yarın maaş günü bekliyorum 😂
Borsada var ama dedım bekleyım babası versın😂
Kargoyu bugun gonderdım battanıyeyi bakayım o ne zaman gelecek😂

Beni yaz listeye 2 haftaya gelir 😅😅
Ayy hadi bakalım. 😂 Sezaryen miydi canım senin?

Banada bugun bır hızmetlı okulda çocuklarla ılgılenen söylüyor baya kız olursa soyle olur erkek olursa boyle olur dedım soyle bakayım benım bebemın cinsiyeti ne 😂 direk erkek dedi karnım cok sıvrıymıs 😂 dedim evet sivri oğlumda da sivriydi benim vucut yapıp karnımın ıcının durumu bu demekkı dedım 😂 kız bebeğim dedim bilemedin 😂 hımmm ama boyle olanlar erkek doğuruyor dedi inanmak istemedi 😂
Aman 😅 ezbere konuşuyo millet yaa
Ayyy ben 14-15 kilo aldım, çok aldım yaaaa diye üzülüyordum. Bugün okulda bana kaç aylık diye sordular söyledim aaaaa hiç 8,5 aylık durmuyorsun, zayıfsın, ben 18-20-22 (bu civarlar) kilo aldım diyenler oldu. Bi hoşuma gitti kiiii 🤭🤭 siz de rahatlayın kızlar topik olarak gaaaayet iyi yönettik süreci 🤭💐👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻
Dün bi arkadaş geldi bize. Hamileliğinde 25 kilo almış. Anam dedim ne 😂
Doktor bana diyet yazdı ben yarım ekmeğin arasına yeşillik koyup yiyodum diyo😂😂

Ama kız şimdi çıtı pıtı. Alınan veriliyor arkadaşlar 😂

Benim şirketten tamamlayıcı var. Ayrıca eşimin yaptırdığı bir sigorta var bu sene yenilerken konuştuk. Çocuğun benim poliçeme dahil edilip onu kullanacağını söylediler ama ücret nasıl oluyor bilmiyorum. Hatta o nedenle biraz limitleri arttırdık özellikle ayaklı muayenede ikimiz paylaşacağız diye rahat rahat özelde istediğimiz doktor olursa gidelim diye ama fiyat vs kısmını nasıl ayarlıyorlar hiç fikrim yok🤷🏻‍♀️
Dediğim muhabbet tam olarak bu anne üstünden yararlanılıyor Devakus Devakus anneyıde mecbur tutuyorlar

Ay hadı gozun aydın bende kolonya sıparısı verdim pembikto 😂 cıkolatayı da yarın vercem inşallah havale ile çalışıyorlarmış yarın maaş günü bekliyorum 😂
Borsada var ama dedım bekleyım babası versın😂
Kargoyu bugun gonderdım battanıyeyi bakayım o ne zaman gelecek😂
Nerden aldiniz cikolata kolonya bende yaptiricam ama erken mi sizce ya

Bir el emegi de benden gelsin. Bugun bitirdim bu patchwork bebek battaniyesini. 🥰
Çok güzel olmuş, eline sağlık 😇
Kizlar sson zamanlae dogumu tetiklesin diye ananasda yiyebilirsiniz. Birde ahududu cayi. Bilginiz olsun 😂
Bugüne kadar doğum tetiklenmesin diye uğraşıp ,şimdi doğumu tetiklesin (kolaylassin) diye uğraşan masum hamisler olduk 🥰
Uykuda süt üretimi artiyor ondan dedim ben sürekli uyumak istiyorum hastanede yoruldum geldim yemek yattım 😂😅
Biryerde kimyonun süt arttirdigini okumuştum, bir arkadaş da kuru börülce yemenin arttırdığını söylemişti.Arastirin isterseniz 💕
Bende hurma duymuştum o nedenle çok canım çektiğinde bile hurma ve ananastan uzak durdum😂 son haftalar rahat rahat yiycem
Ben yiyorum arada hurma canım istedikçe, çok seviyorum bende 😊

Ayy hadi bakalım. 😂 Sezaryen miydi canım senin?

Aman 😅 ezbere konuşuyo millet yaa

Dün bi arkadaş geldi bize. Hamileliğinde 25 kilo almış. Anam dedim ne 😂
Doktor bana diyet yazdı ben yarım ekmeğin arasına yeşillik koyup yiyodum diyo😂😂

Ama kız şimdi çıtı pıtı. Alınan veriliyor arkadaşlar 😂
Aman herkes konuşuyor ya bosversene 😂 çirkinleşmem de lazımdı ona bakarsan maşallah yüzüm cok iyi yani oğlumda sıvılce tarlasıydı ızlerı hala var 😂

Nerden aldiniz cikolata kolonya bende yaptiricam ama erken mi sizce ya
Cıkolata deposundan sipariş vericem tasarımı arkadasıma yaptırdım kolonya bildiğin Eyüp Sabri Tuncer aldım 😂

Eklentiler

• 394DF195-A108-4CA3-82B9-378AF71ACCEF.webp
    394DF195-A108-4CA3-82B9-378AF71ACCEF.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 50
Ya bugün çok komik birşey oldu Buarada. Yaz boyunca denize girerken hep tedirgindim acaba üşürmü irkilir mi falan diye ve hep çok yavaştım temkinliydim aslında soğuk suya normalde bayılırım. Neyse hep sakin kaldığını ve hareket bile etmediğini hissettiğim için herhalde rahat diye düşündüm tabi😂 bugün girerken su soğuktu hava da çok sıcak değildi ben yine girdim su kasıklarıma deydiği anda full aşağılarda takılan bebek resmen bi anda yukarı kaçtı kıyamam ya😂😂 aşırı komikti diyorum ki bundan sonra sen beni tekmele bakalım ben seni nasıl suya sokuyorum hahah seyret eşim kahkaha atıyor 🙃

Çok güzel olmuş, eline sağlık 😇

Bugüne kadar doğum tetiklenmesin diye uğraşıp ,şimdi doğumu tetiklesin (kolaylassin) diye uğraşan masum hamisler olduk 🥰

Biryerde kimyonun süt arttirdigini okumuştum, bir arkadaş da kuru börülce yemenin arttırdığını söylemişti.Arastirin isterseniz 💕

Ben yiyorum arada hurma canım istedikçe, çok seviyorum bende 😊
Kız artmasini şaun istemiyorum ya dut var mesela birkac seyde varda benim zaten fazla bebiş çiksada sagma isim var ya

Back
X