Aynen öyle canım, bizimki gelme zamanını kendi seçti şimdi doğma zamanını da kendi seçecek.. Sağlıkla sağ salim alalimda kucağımıza yeter valla..sadece 38 i devirelim tamam mı kızım diye bol bol konuşuyorum..Istedigimiz kadar tarih secsekde bebisler belirliyo kuzum
Özelde 42+0a kadar bekleyecek doktora helal olsun çünkü çoğu mekonyum riskini göze alamıyorSonra diyorum ki tamam bizde boyle.oluruz. sonra diyorum bizde ki kaderle 42+0 olur
Benim de genel anestezi oldu. Aslında ben uyanık olmak bebeğimi görmek istiyordum ama uyuşmadım spinal anestezi ile. Mecbur uyuttular. Hiç bi sıkıntı yaşamadım sonrasındaCanım bende planlı sezeryan istiyorum tabi hayirlisi ise.. geçen bir arkadaşım genel aneztezi ile sezeryan oldum çok güzel geçti,yarım saat sonra hemen uyandım ağrı sızı hissetmedim çok memnunum dedi.. biraz aklımı çeldi gibide.. ama emin de olamadım..
Bel ağrısı omuz ağrısı baş ağrısı vb hep bunu söylüyorlar hiç biri olmadı değil mi canım?Benim de genel anestezi oldu. Aslında ben uyanık olmak bebeğimi görmek istiyordum ama uyuşmadım spinal anestezi ile. Mecbur uyuttular. Hiç bi sıkıntı yaşamadım sonrasında
Ya hic belli olmuyoAynen öyle canım, bizimki gelme zamanını kendi seçti şimdi doğma zamanını da kendi seçecek.. Sağlıkla sağ salim alalimda kucağımıza yeter valla..sadece 38 i devirelim tamam mı kızım diye bol bol konuşuyorum..
İşin acayip olanı eşim 42+ larda doğmuş... Ben 40+ da doğmuşum.. kızımız bize benzerse Kasım a bile kalırız biz
Sağlıkla gelsin minnoslarYa hic belli olmuyo
Ben ilki 40+2 de ikinciyi 38+4 de dogurdum bundada 38+5 bekleriz deniliyo bakalim
O degilde esin masallah dunyaya gelmeye hiiiic hevesi olmamis
Ben evrene 38 gonderiyorumValla benim de aklımdan geçmiyo değilama düşünmemeye çalışıyorum bakalım
Gerçi bizim grubun minişleri biraz aceleci. Hiç belli olmaz
Benim ki 17 ekime kadar beklicez dedi sonrasi icin ne yapar bilmiyorum kuzumÖzelde 42+0a kadar bekleyecek doktora helal olsun çünkü çoğu mekonyum riskini göze alamıyor
Bnde 2 ekım 3 ekım olmasını ıstemıyorum bırı kız kardesmın dıgerı kuzenımın doğum gunuBen evrene 38 gonderiyorum
Canım geçmiş olsun inşallah iyisindir bebiş vaktinde gelirKızlar moralim çok bozuk 2cm açılmam ve düzenli sancım çıktı hap verdiler iğne vurdular serum taktılar şimdi çıkardılar ama 4 gün sonra tekrar görmek istiyor doktorum çaydanlık bile kaldırma sürekli yat dedi 37 yi görelim en azından dedi
Yok canım hiçbiri olmadı. Bünyeden bünyeye değişir mi bilmiyorum ama iyiydim. Sadece gaz sancısı biraz rahatsız etti o kadar.Bel ağrısı omuz ağrısı baş ağrısı vb hep bunu söylüyorlar hiç biri olmadı değil mi canım?
Ay çok güzel, olumlu tecrübeler var genel aneztezi ile ilgili.Yok canım hiçbiri olmadı. Bünyeden bünyeye değişir mi bilmiyorum ama iyiydim. Sadece gaz sancısı biraz rahatsız etti o kadar.
Ne mutlu inşallah hepimizin agrısı minimum seviyede olur çok mutlu oluyorum bunları duyuncaCanım bende planlı sezeryan istiyorum tabi hayirlisi ise.. geçen bir arkadaşım genel aneztezi ile sezeryan oldum çok güzel geçti,yarım saat sonra hemen uyandım ağrı sızı hissetmedim çok memnunum dedi.. biraz aklımı çeldi gibide.. ama emin de olamadım..
Maşallah canım senin erken doğum dışında kendinde bir zorluk çekmemene seviniyorum Allah bize de doktorun hayırlısını kolaylıkla nasip etsin ben anesteziden geç uyanıyorum biraz tabiki hersey nasip ama bir sonraki randevumu Erzurum’a gidersem doktorla konuşacağımBenim de genel anestezi oldu. Aslında ben uyanık olmak bebeğimi görmek istiyordum ama uyuşmadım spinal anestezi ile. Mecbur uyuttular. Hiç bi sıkıntı yaşamadım sonrasında
Ben spınal oldum yıne spınal olmak istiyorum ilk çıktığı ana şahit olmak istiyorumAy çok güzel, olumlu tecrübeler var genel aneztezi ile ilgili.teşekkür ederim canım
Sancın çıkmıyorsa bekliyorlar canımÖzelde 42+0a kadar bekleyecek doktora helal olsun çünkü çoğu mekonyum riskini göze alamıyor
Kızlar günaydın sezeryan yapan ve düşünenler anestezi hangisini uyguladılar yada istiyorsunuz bebeği ilk an görmek hatta sonrasında aileden hep birinin yanında olabilmesini hep dilemişimdir ne olur olmaz diye ama hersey nasip diye belirterek sormak istedim
Ay çok güzel, olumlu tecrübeler var genel aneztezi ile ilgili.teşekkür ederim canım
Ten tene teması kurmak için o da önemli imiş sanırım.. spinal de doğum sonrası ağrı için ağrı kesici veriyorlar mı peki?Ben spınal oldum yıne spınal olmak istiyorum ilk çıktığı ana şahit olmak istiyorum
Bende eylul sonu gelsin istiyorum kuzum ama tabii bakalimBnde 2 ekım 3 ekım olmasını ıstemıyorum bırı kız kardesmın dıgerı kuzenımın doğum gunu
Amin canımDoktorlar genel anestezi pek önermiyorlar. Sanırım bebeği etkileme durumu varmış. Bunun dışında benim araştırmalarıma göre, anne açısından genel anesteziden uyanmak falan daha sıkıntılıymış. (Tamamen forumlarda ve çevremde duyduğum şeyler. Doğruluğu hakkında fikrim yok)
Ben belden uyuşturmalı düşünüyorum. Çoğunlukla belden uyuşturma da spinal tercih ediliyor. Öyle düşünüyorum şuanlık. Ama anestezi doktoru ne der, o an durum nasıl seyreder bilemiyorum.
Spinal diye girip, genel anestezi ile çıkan da çok var.
O an uyuşmamak, çok panik yapmak, tansiyonun yükselmesi, kalp atımının anormal derece artması vs sebeplerdr hemen genele döndürüyorlar.
Bakalım bizlerin nasıl olacak.
Hayırlısı olsun. Kolayca olsun inşallah nasıl olursa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?