- 9 Temmuz 2015
- 1.558
- 3.010
- 133
- 35
Niçin üzülüyorsun canım. Artık 30. Haftayı geçtin bebeğin Allah’ın izniyle sağlıklı sende sağlıklısın azcık daha sabredebilirse güçlenir harika olur demiş doktorun ama süpriz yapar gelirse de emin ol senide babasınıda çok yormayacaktır.Kızlar moralim çok bozuk 2cm açılmam ve düzenli sancım çıktı hap verdiler iğne vurdular serum taktılar şimdi çıkardılar ama 4 gün sonra tekrar görmek istiyor doktorum çaydanlık bile kaldırma sürekli yat dedi 37 yi görelim en azından dedi
İnşallah vaktini bekler bebişler doktorun dediği gibi yat dinlen bişey olmayacak Allah ın izniyleKızlar moralim çok bozuk 2cm açılmam ve düzenli sancım çıktı hap verdiler iğne vurdular serum taktılar şimdi çıkardılar ama 4 gün sonra tekrar görmek istiyor doktorum çaydanlık bile kaldırma sürekli yat dedi 37 yi görelim en azından dedi
Aynen saçma değil mi? Normal doğumda olabildiği kadar az müdahale oluyor, ayrıca sezaryendaki gibi koca bi ameliyathane ekibi de gerekmiyor ki.. Hastane politikalarını anlamak mümkün değil
Maşallah , ne güzel fiyatlar.
Okadar parayı özele verecegine devlette yap, o parayi kendine çocuğuna harca diyen taraftarlarla,
Bu özel bişey, gerekirse kredi çek özelde yap, bı kere vereceksin, devlette uğraşmaya degermi diyen taraftarlar arasında kalmış durumdayim
Kızlar moralim çok bozuk 2cm açılmam ve düzenli sancım çıktı hap verdiler iğne vurdular serum taktılar şimdi çıkardılar ama 4 gün sonra tekrar görmek istiyor doktorum çaydanlık bile kaldırma sürekli yat dedi 37 yi görelim en azından dedi
2 kere çekildi biri ilk gittiğimde haplardan ve serumla sonra Bi daja çekildi sancı yoktuKaç kere nts çekildi ?
Her defasında düzenli sancı mı çıktı ?
Benimde daha önce düzenli çıkmıştı.2 kere çekildi biri ilk gittiğimde haplardan ve serumla sonra Bi daja çekildi sancı yoktu
Özel hastane sezeryan için kalem fiyatı alıyor anestezi uzmanından çocuk doktoruna ameliyatta kullanılan eldivenden alete edevata kadar hem hastadan hem devletten alıyor.Özel Hastanede çalışan doktorlar için sezaryen kolay, Devlet Hastanesi'nde çalışan doktorlar için normal doğum kolay.
Çünkü Devlet Hastanesi'nde normal doğuma ebeler giriyor. Haliyle doktora gerek kalmıyor ama sezaryen olursa mecbur girecek.
Özelde her koşulda doktor giriyor ama normal doğumu bekle Allah bekle, kim bilir hangi saatte.. Belki gecenin 3ünde. Çıkıp gelmek zorunda kalıyor doktor. Dolayısıyla normal doğumun daha uygun olması beklenemez gibi geliyor bana..
Özelde doktor olarak çalışmak çok zor gerçekten.
Muayeneler çok fark etmiyor ama doğum fark ediyor bence. Kendi düşüncem tabi
Bu canım benimkiatatalya canim sen kullandigin gogus kalkani atmismiydin ya
Simdi siparis vericem emin olmak istedim
Benim deee 09Benimde cumartesi tekrar randevum var benide eklee09/09
Çok şükür sevindimYok yok evdeyiz sakinizarada girip okumak istiyorum ama sayfalara yetişemiyorum temizlik yemek ütüden bir de Instagramda gezmekten
Korkmayın lütfen haftaları çokta küçük değil bebeğin ve senin için sağlıklı olan neyse o olsun rabbim evladını sana bağışlasınKızlar şu an yatışım yapılıyor 2 dk da bir düzenli sancım var ama sancıyı durdurmak için doğum olursa da okur dedi dr dua edin lütfen
Sağlıkla kucağına al inşallah canım.. bu kadar erken ne tetiklemis acaba? Suyun mu azdı?Kızlar şu an yatışım yapılıyor 2 dk da bir düzenli sancım var ama sancıyı durdurmak için doğum olursa da okur dedi dr dua edin lütfen
Sen cok ayakta kalma dinlen surekliÇarşamba 34+0 olacak
Doğumdan sonra b12 yi iğne olarak yazdı dr , 5 günlük oldu bitti en güzeli.Bir dahaki gidişime demiri de sorucam iğne varsa versin hapla uğraşmaktan iyidirBen multivitamin ve d vitamini dışında hiç bir vitamini düzenli kullandım diyemem açıkçası şimdi b vitaminine biraz dikkat ediyorum b düşük çoktı. Ama demiri hep kafama göre aldım bıraktım vs çünkü hiç ilaç içme alışkanlığım yok öğüre öğüre yutuyordum başlarda resmen çok zor alıştım hala kokuları rahatsız ediyor. Emzirirkende multivitaminler devam ediyormuş bakalım napıcaz bir sene daha iç iç
Bu hafta verirler artık az kaldıOf keşke banada gun verseler yaaaaa
İnşallah biraz daha bekler.gelcekse de sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallahKızlar şu an yatışım yapılıyor 2 dk da bir düzenli sancım var ama sancıyı durdurmak için doğum olursa da okur dedi dr dua edin lütfen
Tesekkur ederim canimBu canım benimki
Ekliyorum tatlimBenim deee 09
Insallah saglikla alirsin kucagina noldu acaba dogum oldumuKızlar şu an yatışım yapılıyor 2 dk da bir düzenli sancım var ama sancıyı durdurmak için doğum olursa da okur dedi dr dua edin lütfen
İnşallah durur canım. Sen ve bebek için ne hayırlı ve sağlıklı ise öyle olsun.Kızlar şu an yatışım yapılıyor 2 dk da bir düzenli sancım var ama sancıyı durdurmak için doğum olursa da okur dedi dr dua edin lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?