2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Istedigimiz kadar tarih secsekde bebisler belirliyo kuzum😀
Aynen öyle canım, bizimki gelme zamanını kendi seçti şimdi doğma zamanını da kendi seçecek.. Sağlıkla sağ salim alalimda kucağımıza yeter valla..sadece 38 i devirelim tamam mı kızım diye bol bol konuşuyorum..🤣🤣
İşin acayip olanı eşim 42+ larda doğmuş... Ben 40+ da doğmuşum.. kızımız bize benzerse Kasım a bile kalırız biz 😂😂😂

Canım bende planlı sezeryan istiyorum tabi hayirlisi ise.. geçen bir arkadaşım genel aneztezi ile sezeryan oldum çok güzel geçti,yarım saat sonra hemen uyandım ağrı sızı hissetmedim çok memnunum dedi.. biraz aklımı çeldi gibide.. ama emin de olamadım..
Benim de genel anestezi oldu. Aslında ben uyanık olmak bebeğimi görmek istiyordum ama uyuşmadım spinal anestezi ile. Mecbur uyuttular. Hiç bi sıkıntı yaşamadım sonrasında

Benim de genel anestezi oldu. Aslında ben uyanık olmak bebeğimi görmek istiyordum ama uyuşmadım spinal anestezi ile. Mecbur uyuttular. Hiç bi sıkıntı yaşamadım sonrasında
Bel ağrısı omuz ağrısı baş ağrısı vb hep bunu söylüyorlar hiç biri olmadı değil mi canım?

Aynen öyle canım, bizimki gelme zamanını kendi seçti şimdi doğma zamanını da kendi seçecek.. Sağlıkla sağ salim alalimda kucağımıza yeter valla..sadece 38 i devirelim tamam mı kızım diye bol bol konuşuyorum..🤣🤣
İşin acayip olanı eşim 42+ larda doğmuş... Ben 40+ da doğmuşum.. kızımız bize benzerse Kasım a bile kalırız biz 😂😂😂
Ya hic belli olmuyo
Ben ilki 40+2 de ikinciyi 38+4 de dogurdum bundada 38+5 bekleriz deniliyo bakalim
O degilde esin masallah dunyaya gelmeye hiiiic hevesi olmamis 😀

Kızlar moralim çok bozuk 2cm açılmam ve düzenli sancım çıktı hap verdiler iğne vurdular serum taktılar şimdi çıkardılar ama 4 gün sonra tekrar görmek istiyor doktorum çaydanlık bile kaldırma sürekli yat dedi 37 yi görelim en azından dedi
Canım geçmiş olsun inşallah iyisindir bebiş vaktinde gelir 🙏🏻 illa doğmak istiyorsa da sağlıkla kavuşursunuz umarım. Dualarım seninle

Canım bende planlı sezeryan istiyorum tabi hayirlisi ise.. geçen bir arkadaşım genel aneztezi ile sezeryan oldum çok güzel geçti,yarım saat sonra hemen uyandım ağrı sızı hissetmedim çok memnunum dedi.. biraz aklımı çeldi gibide.. ama emin de olamadım..
Ne mutlu inşallah hepimizin agrısı minimum seviyede olur çok mutlu oluyorum bunları duyunca

Maşallah canım senin erken doğum dışında kendinde bir zorluk çekmemene seviniyorum Allah bize de doktorun hayırlısını kolaylıkla nasip etsin ben anesteziden geç uyanıyorum biraz tabiki hersey nasip ama bir sonraki randevumu Erzurum’a gidersem doktorla konuşacağım

Özelde 42+0a kadar bekleyecek doktora helal olsun çünkü çoğu mekonyum riskini göze alamıyor🥲
Sancın çıkmıyorsa bekliyorlar canım
Benim manda yoğurdu yiye yiye 42 de doğuran arkadaşım da korkuyordu doktoru sancın yok ki bebek kaka yapsın sancı varsa yapıyorlar demişti
Bazıları da öyle işte 42 ye kadar ne açılma ne sancı ki o kadar hareketli bir hayatı vardı hiç de dikkat etmedi sakınmadı kendini zorla başlattılar onu doğumunu
Ben de gece on kere doğuruyorum heralde diye uyandım yine psikolojim bozuldu iyice 🤣
Benim Ekim ayını görmem lazım her türlü takvim Ekim 1 diyene kadar bir ayı bin yıl gibi yaşayacağım sanırım 🤣

Kızlar günaydın sezeryan yapan ve düşünenler anestezi hangisini uyguladılar yada istiyorsunuz bebeği ilk an görmek hatta sonrasında aileden hep birinin yanında olabilmesini hep dilemişimdir ne olur olmaz diye ama hersey nasip diye belirterek sormak istedim ❤️

Ay çok güzel, olumlu tecrübeler var genel aneztezi ile ilgili. 🥰teşekkür ederim canım

Doktorlar genel anestezi pek önermiyorlar. Sanırım bebeği etkileme durumu varmış. Bunun dışında benim araştırmalarıma göre, anne açısından genel anesteziden uyanmak falan daha sıkıntılıymış. (Tamamen forumlarda ve çevremde duyduğum şeyler. Doğruluğu hakkında fikrim yok)

Ben belden uyuşturmalı düşünüyorum. Çoğunlukla belden uyuşturma da spinal tercih ediliyor. Öyle düşünüyorum şuanlık. Ama anestezi doktoru ne der, o an durum nasıl seyreder bilemiyorum.😇

Spinal diye girip, genel anestezi ile çıkan da çok var.
O an uyuşmamak, çok panik yapmak, tansiyonun yükselmesi, kalp atımının anormal derece artması vs sebeplerdr hemen genele döndürüyorlar.

Bakalım bizlerin nasıl olacak.
Hayırlısı olsun. Kolayca olsun inşallah nasıl olursa 🤲

Bnde 2 ekım 3 ekım olmasını ıstemıyorum bırı kız kardesmın dıgerı kuzenımın doğum gunu😂😂😂
Bende eylul sonu gelsin istiyorum kuzum ama tabii bakalim 😂 17 ekime kadar beklicez dedigne gore sonrasinda gelmezse sezeryana alicak heralde sonrw yine bekleriz demedi cunkuu

Doktorlar genel anestezi pek önermiyorlar. Sanırım bebeği etkileme durumu varmış. Bunun dışında benim araştırmalarıma göre, anne açısından genel anesteziden uyanmak falan daha sıkıntılıymış. (Tamamen forumlarda ve çevremde duyduğum şeyler. Doğruluğu hakkında fikrim yok)

Ben belden uyuşturmalı düşünüyorum. Çoğunlukla belden uyuşturma da spinal tercih ediliyor. Öyle düşünüyorum şuanlık. Ama anestezi doktoru ne der, o an durum nasıl seyreder bilemiyorum.😇

Spinal diye girip, genel anestezi ile çıkan da çok var.
O an uyuşmamak, çok panik yapmak, tansiyonun yükselmesi, kalp atımının anormal derece artması vs sebeplerdr hemen genele döndürüyorlar.

Bakalım bizlerin nasıl olacak.
Hayırlısı olsun. Kolayca olsun inşallah nasıl olursa 🤲
Amin canım 🙏🙏🙏 biraz doktor ile karar vermek lazım gibi.. epidural anezteziye + 5 bin istediler o yüzden spinal da olabilir belki.. ama sonrasında ağrı kesici ilaç vermeye devam edecekler mi onu bilmiyorum..

Back
X