2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kuzum instagrama Sezin Erçetin yazarsan çıkar voixbaby kullanıcı adı

Ahh kuzum Kuzey Ata sağlıkla bir çıksın sizde bir çekim yapın ailecek
Hamile olarak benim de güzel fotom yok ☹
Sağol canım bakayım bi
Doğumdan sonra bebişle çekersiniz artık

Ya öyle çok zor çalışır insan bir gündüz bir nöbetçi sisteminde bende covid zamanı çalışmıştım gündüzcü olarak çok yoruluyordum o zaman bile
Ouyyy hissediliyor tabi yokluğu

Giyimle ilgili taburcu olanlarla hemşire konuşmalarını dinliyorum. Klima bile açabilirsiniz dediler. Sadece bebeğe vurmasın ve arada havalandırın ki nemlensin içerisi dedi. Mesela kaynayan suyu getirip odada gezdirseniz onun buharı bile yeter dediler. Sen ne giyiyorsan ona bir kat fazlasını giydireceksin diyorlar. Sonra banyo için herşeyini hazırla en son bebeği soy , bebeği soyundurduktan sonra oyalanma dediler. Şu an aldığım bilgiler bu kadar Her taburcuda hemşire dinliyorum neler diyorlar diye Benim soracaklarımı da not alıyorum aklında sorusu olan varsa araya sıkıştırayım Bi de ben herşeyi 1-3 ay aldım bebişim bu gidişle tombik olacak diyerek Bol bol giydircem artık napalım

Son düzenleme:
Ya öyle çok zor çalışır insan bir gündüz bir nöbetçi sisteminde bende covid zamanı çalışmıştım gündüzcü olarak çok yoruluyordum o zaman bile
Ouyyy hissediliyor tabi yokluğu
Bakalım artık belki eser 36da ayrılırım belki pazartesi kontrolüm var o zaman dr ayrıl der ayrılırım bilmiyorum ki
Tabi hissedilmez mi ya canım benim o

Bakalım şimdi ne yapacağız kuzum emzirme süreci zor bir de lohusa psikolojisi daha değişik umarım kolay bir şekilde atlatırız bu süreci
Benim 2 hafta falan sürdü lohusa psikolojisi şimdi iyiyim yani bence iyiyim Eşim geçen hafta bu lohusalık kaç gün dedi anneme, 40 günü duyunca yüreğine iniyordu Emzirme sürecini yeni tecrübe ediyorum ama süt sağıyorum diye yememe dikkat ediyorum sanki tekrar kilo alıyorum gibi Emzirirken kilo almazsın diyorlardı bu tezin doğru olmasını umuyordum ben

Çok iyi altın bilgiler valla
Ben ilk banyosunu göğsümde yaptırmak istiyorum ama bilmiyorum nasıl olur

Ya o senden bir kat fazla olayını ben de duydum ama şimdi kime göre kocam yaz kış sadece tişört giyiyor beni kışın görme soğan gibi kat kat giyiniyorum ben kalın pijama üzerine kalın peluş sabahlık içime kalın içlik vs çok üşüyen biriyim çünkü bu mantıkla kendime göre giydirsem çocuk lahanaya döner babasına göre giydirsem donar
Ay ne zor ya tecrübesizlik of çocuğu terletmeden üşütmeden büyütebilirsem kendime madalya takıcam
Bol olsun canım ne olacak zaten hızlı kilo alıyorlar sonradan bir bakmışsın sığmıyor bile içine

Bence emzirirken gereğinden fazla tatlı ve kalorili yersek ne olursa olsun alırız
Ama şöyle bir durum da var bir süre sonra yanında kimse kalmıyor eşler bile işe gidiyor, en nihayetinde evde bebekle sen kalıyorsun böyle olunca da sana yemek yemeye uyumaya vakit pek kalmıyor en büyük kilo aldırmayan etken bu
Şimdi Kuzey Ata taburcu olsa evde sende onunla ilgilenmekten rahat rahat yiyemeyeceksin ki

Ben bunu bi sorayım o zaman neye göre kime göre diye , hemen notumu alıyorum Eşim de bana aynısını dedi sana göre giydireceksek çocuk kışın lahana gibi olacak diye

Yalnız insanın canı nasıl tatlı istiyor bi bilsen Yemek konusunda ev yemekleri yiyorum da 2 güne bir tatlı yiyorum, papatya emzirirken normal dedi buna Eve çıkınca iş değişir doğru diyorsun bakalım ☺

Maltlarla aran nasıl kuzu faydasını gördün mü bestlak başladın mı naptin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…