Gerçekten süreci diyetisyenle yürütmek güzel tebrik ederim109 la başladım ya kuzum diyetisyenle ondan alacak halim olsa alırdım yoksa kızımda 12 almıştım
Sağol canım bakayım biKuzum instagrama Sezin Erçetin yazarsan çıkar voixbaby kullanıcı adı
Ahh kuzum Kuzey Ata sağlıkla bir çıksın sizde bir çekim yapın ailecek
Hamile olarak benim de güzel fotom yok ☹
Bak bir kuzum internet sitesinde de paket paket içeriğinde ne olduğu ve ne kadar olduğu yazıyorSağol canım bakayım bi
Doğumdan sonra bebişle çekersiniz artık
İnceledim hemenBak bir kuzum internet sitesinde de paket paket içeriğinde ne olduğu ve ne kadar olduğu yazıyor
Evet kuzum benim.emzirme ve sonrasında ki depresyon sürecinde aldım zaten .Gerçekten süreci diyetisyenle yürütmek güzel tebrik ederimKızında da çok almamışsın zaten
Ya öyle çok zor çalışır insan bir gündüz bir nöbetçi sisteminde bende covid zamanı çalışmıştım gündüzcü olarak çok yoruluyordum o zaman bileValla kuzum bende zorlanıyorum ama artık bu hafta hele daha çok hisseder oldum zorlandığımı
Sorumlum da iyi dayanıyorsun ben senin yerine yoruluyorum diyor
Birde hastanede fazla mesaileri kesmeye başladılar herkes canı çıkarak çalışıyor 1 nöbetçi 1 ben çalışıyoruz serviste o nöbetçiye üzülüyorum ondan kendime çok dikkat etmeden koşturuyorum biraz
Ah şu ponçik hamiş yüreğimZaten bugün eşim Kütahya'ya gitti 3-4 günlüğüne köpeğimizi de götürdü eve geldim kuyruk sallayan üstüme atlayan köpkem yok ağladım ağlayacağım nerdeyse
Giyimle ilgili taburcu olanlarla hemşire konuşmalarını dinliyorum. Klima bile açabilirsiniz dediler. Sadece bebeğe vurmasın ve arada havalandırın ki nemlensin içerisi dedi. Mesela kaynayan suyu getirip odada gezdirseniz onun buharı bile yeter dediler. Sen ne giyiyorsan ona bir kat fazlasını giydireceksin diyorlar. Sonra banyo için herşeyini hazırla en son bebeği soy , bebeği soyundurduktan sonra oyalanma dediler. Şu an aldığım bilgiler bu kadar3 ay sonrasını sonradan da alırım dedim kuzum ilk 3 ay bu çocuk ne giyecek onu kestirebilsem
Yenidoğan alsam mı almasam mı kararsızlığım var en fazla alttan bol gelir bir süre 1-3 aylar zaten içine giyecek illa tam olmasına gerek yok diyorum ama ya çok minik doğarsa diyorum sonra
Evet isin mantigi o zatencanım selam şuabt annesiyim ama sizi de takip ediyorum beden değil de cm olabilir boya göre ölçü yapmış olabilirler
Fotoğraf ne kadar tatlış109 la başladım ya kuzum diyetisyenle ondan alacak halim olsa alırdım yoksa kızımda 12 almıştım
Bakalım şimdi ne yapacağız kuzum emzirme süreci zor bir de lohusa psikolojisi daha değişik umarım kolay bir şekilde atlatırız bu süreciEvet kuzum benim.emzirme ve sonrasında ki depresyon sürecinde aldım zaten .
Bakalım artık belki eser 36da ayrılırım belki pazartesi kontrolüm var o zaman dr ayrıl der ayrılırım bilmiyorum kiYa öyle çok zor çalışır insan bir gündüz bir nöbetçi sisteminde bende covid zamanı çalışmıştım gündüzcü olarak çok yoruluyordum o zaman bile
Ouyyy hissediliyor tabi yokluğu
Benim 2 hafta falan sürdü lohusa psikolojisi şimdi iyiyim yani bence iyiyimBakalım şimdi ne yapacağız kuzum emzirme süreci zor bir de lohusa psikolojisi daha değişik umarım kolay bir şekilde atlatırız bu süreci
Çok iyi altın bilgiler vallaGiyimle ilgili taburcu olanlarla hemşire konuşmalarını dinliyorum. Klima bile açabilirsiniz dediler. Sadece bebeğe vurmasın ve arada havalandırın ki nemlensin içerisi dedi. Mesela kaynayan suyu getirip odada gezdirseniz onun buharı bile yeter dediler. Sen ne giyiyorsan ona bir kat fazlasını giydireceksin diyorlar. Sonra banyo için herşeyini hazırla en son bebeği soy , bebeği soyundurduktan sonra oyalanma dediler. Şu an aldığım bilgiler bu kadarHer taburcuda hemşire dinliyorum neler diyorlar diye Benim soracaklarımı da not alıyorum aklında sorusu olan varsa araya sıkıştırayım Bi de ben herşeyi 1-3 ay aldım bebişim bu gidişle tombik olacak diyerek Bol bol giydircem artık napalım
Ya o senden bir kat fazla olayını ben de duydum ama şimdi kime göreGiyimle ilgili taburcu olanlarla hemşire konuşmalarını dinliyorum. Klima bile açabilirsiniz dediler. Sadece bebeğe vurmasın ve arada havalandırın ki nemlensin içerisi dedi. Mesela kaynayan suyu getirip odada gezdirseniz onun buharı bile yeter dediler. Sen ne giyiyorsan ona bir kat fazlasını giydireceksin diyorlar. Sonra banyo için herşeyini hazırla en son bebeği soy , bebeği soyundurduktan sonra oyalanma dediler. Şu an aldığım bilgiler bu kadarHer taburcuda hemşire dinliyorum neler diyorlar diye Benim soracaklarımı da not alıyorum aklında sorusu olan varsa araya sıkıştırayım Bi de ben herşeyi 1-3 ay aldım bebişim bu gidişle tombik olacak diyerek Bol bol giydircem artık napalım
Bence emzirirken gereğinden fazla tatlı ve kalorili yersek ne olursa olsun alırızBenim 2 hafta falan sürdü lohusa psikolojisi şimdi iyiyim yani bence iyiyimEşim geçen hafta bu lohusalık kaç gün dedi anneme, 40 günü duyunca yüreğine iniyordu Emzirme sürecini yeni tecrübe ediyorum ama süt sağıyorum diye yememe dikkat ediyorum sanki tekrar kilo alıyorum gibi Emzirirken kilo almazsın diyorlardı bu tezin doğru olmasını umuyordum ben
Ben bunu bi sorayım o zaman neye göre kime göre diye , hemen notumu alıyorumYa o senden bir kat fazla olayını ben de duydum ama şimdi kime görekocam yaz kış sadece tişört giyiyor beni kışın görme soğan gibi kat kat giyiniyorum ben kalın pijama üzerine kalın peluş sabahlık içime kalın içlik vs çok üşüyen biriyim çünkü bu mantıkla kendime göre giydirsem çocuk lahanaya döner babasına göre giydirsem donar
Ay ne zor ya tecrübesizlik of çocuğu terletmeden üşütmeden büyütebilirsem kendime madalya takıcam
Bol olsun canım ne olacak zaten hızlı kilo alıyorlar sonradan bir bakmışsın sığmıyor bile içine
Yalnız insanın canı nasıl tatlı istiyor bi bilsenBence emzirirken gereğinden fazla tatlı ve kalorili yersek ne olursa olsun alırız
Ama şöyle bir durum da var bir süre sonra yanında kimse kalmıyor eşler bile işe gidiyor, en nihayetinde evde bebekle sen kalıyorsun böyle olunca da sana yemek yemeye uyumaya vakit pek kalmıyor en büyük kilo aldırmayan etken bu
Şimdi Kuzey Ata taburcu olsa evde sende onunla ilgilenmekten rahat rahat yiyemeyeceksin ki
Hepiniz harika gidiyorsunuz çok güzel geçecek hepsiBakalım şimdi ne yapacağız kuzum emzirme süreci zor bir de lohusa psikolojisi daha değişik umarım kolay bir şekilde atlatırız bu süreci
Bugün emiş nasıl geçti kuzucummYalnız insanın canı nasıl tatlı istiyor bi bilsenYemek konusunda ev yemekleri yiyorum da 2 güne bir tatlı yiyorum, papatya emzirirken normal dedi buna Eve çıkınca iş değişir doğru diyorsun bakalım ☺
Maltlarla aran nasıl kuzu faydasını gördün mü bestlak başladın mı naptinBenim 2 hafta falan sürdü lohusa psikolojisi şimdi iyiyim yani bence iyiyimEşim geçen hafta bu lohusalık kaç gün dedi anneme, 40 günü duyunca yüreğine iniyordu Emzirme sürecini yeni tecrübe ediyorum ama süt sağıyorum diye yememe dikkat ediyorum sanki tekrar kilo alıyorum gibi Emzirirken kilo almazsın diyorlardı bu tezin doğru olmasını umuyordum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?