2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Yarın sipariş vercem ben
Kuzum linoşun battaniyesi çok güzel olmuş gördüm de geride kaldı yazamadım bekledin aksilikler oldu ama değdi sanırım
Benim takım da hazırdı ben kargo çıkış günü yastık da eklediğim için Eylül 15-16 gibi çıkış yapacaklar
Çikolata deposu da 1 hafta içinde kargoya çıkışı olur dedi bana o yüzden omu da ayın 20sinden sonra veririm sanırım

Çikolata yaptırıp memnun kalan varmı tadına bakmışsınızdır nerden yaptırdınız acaba bşde şimdi alsak erir mi buzdolabında kötü oluyorlar çünkü nasıl muhafaza ediyorsunuz
Ben memnun kaldım canım trendyolda tuna chocolate diye bi satıcıya yaptırdım, tadı ve görüntüsü hoşuma gitti foto da koymuştum daha önce buraya. Elit çikolataymış markası 100 adet 300 tl

freejourney fotoğrafa bayıldım maşallah çok güzel
Sağol kuşum
He ben doktor değiştin sandım kuzu. Gene aynı cihazla bakacaklarsa gene daha takip edilebilir olacak iyi bari
Hayırlısı neyse o olsun kuzum yorma kendini dikkat et. Gelirse de artık son zamanlara yaklaştık korkma hiç
ben de stüdyoda yaptıracağım kuşum. Fotoğrafçı bulamadım henüz bakalım
Sağ olun kızlar
Duruma göre eksik olursa doğum sonrası da bakarım artık

freejourney çok güzel olmuş canım çekimin maşallah size
Canım çok teşekkürler

0/1 ay zaten yeni dogan canm 50 cm oluyor

Ben verdim gitti ya oğlumda da bu zamanlarda vermiştim güneş görmeyen biyerde bişey olmuyor az önce attım havalesini yarın giriş yaparlarşar inşallah haftaya işte gelir muhtemelen sen çikolatayı da haftaya sipariş ver nolur nolmaz
Görüyorsun aksilikler oluyor
Çok şükür battaniye şuan gayet güzel teşekkür bile etmedim şuan beklesinler

Yok balım aynı cihaz denk geledebilir gelmeyedebilir gelse bile aynı doktor gelmeyebilir radyolojı doktorları cok sık değişiyor ort bişiler çıkıyor işte ortaya
Haftaya da aynı kılolar çıkarsa o zaman sorgularım ama dra soylerım, çıkmasın da amin

Deme ya içmek zor değil mi karışık bitki çayı olmuyor mu?
Bende videodaki gibi toz halini yemeklere felan bol bol koyarım diyordum
AA ben rezene çayına bayılıyorum ya yumusacık hissettiren bi çay toz halınde değilde tohumlu gibi yaprak halinde taze alabılırsın ben şimdilik anason ısırgan otu rezene karısık bısey denıcem hosuma gıtmezse taze alırım yıne , annem her gece 11-12 gibi demlerdi kıştı bıde dısarda kar alırdım onu ıcerdım pamuk ben bitki çayıda seviyorum genel olarak ama , ısırgan otu tohumuda almıstım gunduz ısırganla aksam sade içiyordum
Şuanda da çok istiyor canım çaylardan birini denicem hatta

Eşim o malt içeceklerden korkuyor, malt suyu illa alkol olurmuş ne demek alkolsüzmüş bebeğe geçermiş bilimsiz gibi konuşuyor gülmekten açıklama yapamıyorum
Ay geçen sormuştum sana kuzum sonra gittim almaya dediğin çayı aldım galactagoyu bitirmişler bestlak aldım ben de. Ne zaman kullanmaya başlayabiliriz?

0/1 ay zaten yeni dogan canm 50 cm oluyor
Tam bilmiyorum açıkçası chakra da iki farklı beden olarak satılıyordu yeni doğan 50cm ve 0-1 ay 56cm olarak sitede böyle belirtmişler ama yinede çok iyi bilmiyorum indirimde arkadaşlarımdan duyduğum için yenidoğan almayıp üstü bedenleri almaya çalıştım hep

Eklentiler

• IMG_8115.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 55
Kuzum ben gün verilirse iki gün önceden başlarım ama normal bekliyorsan doğumdan sonra başlarsın, bu damlalar mesela gunde uc dort kez dıyelım bırakmaya yakın da şak diye bırakmıyoruz haberınız olsun gunde uc ıkı bır dıyerek kesıyoruz ki etkilenmesin vücut eğer çok süt durumu olursa da içmeyin yetersiz geldiğini hissettiğiniz zaman içersiniz boyle 5-7 günlükken birden mesela benım boşalmış gibi olmuştu cok sık emıyordu dolmuyordu bi turlu o zaman başlamıştım günde 4 kez sonra sonra uc kez ıkı kez gibi karısık aldım duruma gore

Sütüm gelsin diye süt artırıcı damla kullandm suan baş edemiyorum halbuki çok kullanamadm bir süt kardeş edinicem bebişe

Anladım canım teşekkür ederim

Maşallah kuzum hangi damlayı kullanıyorsun
Aslinda iki yada üç deda kullandm ama çok su içiyorum şuan hamile kilomun altina indim bile belli cok sudan oluyor bilmiyorum ama atarim birazdan görumcemin sütü yok nerdeyse dedim Allah askina bana yardımcı olun dökmek istemiyorum

Hepsini depola kuzum. Ileride grip falan olursan babası ısıtıp verebilir, meme reddi olursa biberonla verirsin, ek gıdada meyvelerle robottan çekip verebilirsin ohoooo altın değerinde bir şey o nofrostlarda buzlukta 3 aydan fazla muhafaza edilebilirmiş ama önce buzdolabında üstte soğutup buzluğa at poşetlerin üzerine de gece ya da gündüz diye mutlaka yaz gece sütünü gece verirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…