Kuzum linoşun battaniyesi çok güzel olmuş gördüm de geride kaldı yazamadım bekledin aksilikler oldu ama değdi sanırımYarın sipariş vercem ben
Deme ya içmek zor değil mi karışık bitki çayı olmuyor mu?Rezene içiçez aşkım
Hangi site gelince bana yazarmısın memnun kalırsan birde nasıl muhafaza edeceksinYarın sipariş vercem ben
Ben memnun kaldım canım trendyolda tuna chocolate diye bi satıcıya yaptırdım, tadı ve görüntüsü hoşuma gitti foto da koymuştum daha önce buraya. Elit çikolataymış markası 100 adet 300 tlÇikolata yaptırıp memnun kalan varmı tadına bakmışsınızdırnerden yaptırdınız acaba bşde şimdi alsak erir mi buzdolabında kötü oluyorlar çünkü nasıl muhafaza ediyorsunuz
Buzdolabına koymayın yazmışlar bebişin gardrobunun içinde duruyor bozulmadan erimedenHangi site gelince bana yazarmısın memnun kalırsan birde nasıl muhafaza edeceksin
Sağol kuşum
He ben doktor değiştin sandım kuzu. Gene aynı cihazla bakacaklarsa gene daha takip edilebilir olacak iyi bariAşkım ben aynı doktora gidiyorum hep ama beni artık renklı dopplere gonderıyolar , kan akışı kordon akışı gıbı şeylere bakılıyor herseferınde artık ordan raporu alıp nstye gırıyorum ordan tansıyon ölçtürüp doktora hepsını gosterıyorum oda yorumluyor
Hayırlısı neyse o olsun kuzum yorma kendini dikkat et. Gelirse de artık son zamanlara yaklaştık korkma hiçKızlar nisana benzer Bi şey geldi okul çıkışı hemen gittim 34+1 2200 gram dedi ilişki yasak dedi.Dogmasin diye ilaç vermeyeyim bu saatten sonra dedi korkma dedi sancı kanama şu olursa gel dedi.Kizlar üzüldüm ama tabi sakın olmalıyız.Nazara geldiğimi düşünüyorum kızlar
ben de stüdyoda yaptıracağım kuşum. Fotoğrafçı bulamadım henüz bakalımMaşallah size ana oğul ne güzelsinizduracak inşallah beybi ablası gibi erkenden çıkıp gelmeyecek gibi 37. Haftayı da bir bitireydik
Stüdyoda kuzum. Hastanede kendi imkanlarımızla bir iki kere çekeriz diye düşündükSen nerede yapıyorsun?
Canım çok teşekkürlerSağ olun kızlar
Duruma göre eksik olursa doğum sonrası da bakarım artık
freejourney çok güzel olmuş canım çekimin maşallah size
0/1 ay zaten yeni dogan canm 50 cm oluyorBende yeni doğan çok almadım 0-1ay ve 0-3 ay vardı farklı markalarda onları aldım ama yenidoğan tercih etmedim açıkçası kayınvalidem 2 tane hastahane çıkış almış güzel şeyler onlarla foto çekerim onlarla birlikte ancak 5 tane vardır
Ben verdim gitti ya oğlumda da bu zamanlarda vermiştim güneş görmeyen biyerde bişey olmuyor az önce attım havalesini yarın giriş yaparlarşar inşallah haftaya işte gelir muhtemelenKuzum linoşun battaniyesi çok güzel olmuş gördüm de geride kaldı yazamadım bekledin aksilikler oldu ama değdi sanırım
Benim takım da hazırdı ben kargo çıkış günü yastık da eklediğim için Eylül 15-16 gibi çıkış yapacaklar
Çikolata deposu da 1 hafta içinde kargoya çıkışı olur dedi bana o yüzden omu da ayın 20sinden sonra veririm sanırım
Yok balım aynı cihaz denk geledebilir gelmeyedebilir gelse bile aynı doktor gelmeyebilir radyolojı doktorları cok sık değişiyor ort bişiler çıkıyor işte ortayaSağol kuşum
He ben doktor değiştin sandım kuzu. Gene aynı cihazla bakacaklarsa gene daha takip edilebilir olacak iyi bari
Hayırlısı neyse o olsun kuzum yorma kendini dikkat et. Gelirse de artık son zamanlara yaklaştık korkma hiç
ben de stüdyoda yaptıracağım kuşum. Fotoğrafçı bulamadım henüz bakalım
Canım çok teşekkürler
AA ben rezene çayına bayılıyorum ya yumusacık hissettiren bi çay toz halınde değilde tohumlu gibi yaprak halinde taze alabılırsın ben şimdilik anason ısırgan otu rezene karısık bısey denıcem hosuma gıtmezse taze alırım yıne , annem her gece 11-12 gibi demlerdi kıştı bıde dısarda kar alırdım onu ıcerdım pamuk ben bitki çayıda seviyorum genel olarak ama , ısırgan otu tohumuda almıstım gunduz ısırganla aksam sade içiyordumDeme ya içmek zor değil mi karışık bitki çayı olmuyor mu?
Bende videodaki gibi toz halini yemeklere felan bol bol koyarım diyordum
Çikolata deposu kuzum gelince etiketleyim öyle al alacaksan , güneş görmeyen bi kiler odam var oraya koyarım zaman yakın zaten artık bişey olmazHangi site gelince bana yazarmısın memnun kalırsan birde nasıl muhafaza edeceksin
Bizim evde erir gibi Şuan için o zaman biraz daha serinler gelince alayım zaten doğum ekim sonu olacak nerden sipariş verdinizBuzdolabına koymayın yazmışlar bebişin gardrobunun içinde duruyor bozulmadan erimeden
Eşim o malt içeceklerden korkuyor, malt suyu illa alkol olurmuş ne demek alkolsüzmüş bebeğe geçermişFull şeker onlar ya ve kılo dırek yanı , bende bugun çayımı aldım damlamı aldım ben Galactago aldım oğlumda da onu kullandım diye
Krem hasta bezi çamaşır fln eksıklerim vardı onları aldım
Çantama koydum artık tamam
Tam bilmiyorum açıkçası chakra da iki farklı beden olarak satılıyordu yeni doğan 50cm ve 0-1 ay 56cm olarak sitede böyle belirtmişler ama yinede çok iyi bilmiyorum0/1 ay zaten yeni dogan canm 50 cm oluyor
Kuzum ben gün verilirse iki gün önceden başlarım ama normal bekliyorsan doğumdan sonra başlarsın, bu damlalar mesela gunde uc dort kez dıyelım bırakmaya yakın da şak diye bırakmıyoruz haberınız olsun gunde uc ıkı bır dıyerek kesıyoruz ki etkilenmesin vücut eğer çok süt durumu olursa da içmeyin yetersiz geldiğini hissettiğiniz zaman içersiniz boyle 5-7 günlükken birden mesela benım boşalmış gibi olmuştu cok sık emıyordu dolmuyordu bi turlu o zaman başlamıştım günde 4 kez sonra sonra uc kez ıkı kez gibi karısık aldım duruma goreEşim o malt içeceklerden korkuyor, malt suyu illa alkol olurmuş ne demek alkolsüzmüş bebeğe geçermişbilimsiz gibi konuşuyor gülmekten açıklama yapamıyorum
Ay geçen sormuştum sana kuzum sonra gittim almaya dediğin çayı aldım galactagoyu bitirmişler bestlak aldım ben de. Ne zaman kullanmaya başlayabiliriz?
Sütüm gelsin diye süt artırıcı damla kullandm suan baş edemiyorum halbuki çok kullanamadm bir süt kardeş edinicem bebişeO ebebekteki maltlar çok süt yapıyormuş gerçekten ama çok da kilo aldırıyormuş bilginiz olsunBen 37den sonra bol bol yeşillik özellikle dere otu yiyeceğim gelsin bol dereotlu yulaflı gitsin bulgur pilavları Bestlak da bugün sipariş ettim 37den sonra başlarım kullanmaya
Anladım canım teşekkür ederimKuzum ben gün verilirse iki gün önceden başlarım ama normal bekliyorsan doğumdan sonra başlarsın, bu damlalar mesela gunde uc dort kez dıyelım bırakmaya yakın da şak diye bırakmıyoruz haberınız olsun gunde uc ıkı bır dıyerek kesıyoruz ki etkilenmesin vücut eğer çok süt durumu olursa da içmeyin yetersiz geldiğini hissettiğiniz zaman içersiniz boyle 5-7 günlükken birden mesela benım boşalmış gibi olmuştu cok sık emıyordu dolmuyordu bi turlu o zaman başlamıştım günde 4 kez sonra sonra uc kez ıkı kez gibi karısık aldım duruma gore
Maşallah kuzumSütüm gelsin diye süt artırıcı damla kullandm suan baş edemiyorum halbuki çok kullanamadm bir süt kardeş edinicem bebişe
Aslinda iki yada üç deda kullandm ama çok su içiyorum şuan hamile kilomun altina indim bile belli cok sudan oluyor bilmiyorum ama atarim birazdan görumcemin sütü yok nerdeyse dedim Allah askina bana yardımcı olun dökmek istemiyorumMaşallah kuzumhangi damlayı kullanıyorsun
Hepsini depola kuzum. Ileride grip falan olursan babası ısıtıp verebilir, meme reddi olursa biberonla verirsin, ek gıdada meyvelerle robottan çekip verebilirsin ohoooo altın değerinde bir şey oAslinda iki yada üç deda kullandm ama çok su içiyorum şuan hamile kilomun altina indim bile belli cok sudan oluyor bilmiyorum ama atarim birazdan görumcemin sütü yok berdeyse dedim Allah askina bana yardımcı olun dökmek istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?