Sevindim iyi olmanıza haberdar etD dra21 @BearhugPapatyamaviss @1HANIM kızlar bir şekilde sabahı ettim ağrım hala var ve karnım çok sert işe geldim birazdan bi nst çektirmeyi düşünüyorum çalıştığım devletteki kadın doğumcu izindeymiş muayene olamadım ama nstyi kendi doktoruma atarım diye düşünüyorum
Kızlar bu arada hamile çekimi yaptırdım. Duygular şelale
Göbük güncellememe bakın
Ay çok tatlısınız ikinizdee. Bence Eylül ayına yeni doğum olmadan girmemiz de güzelGobus güncellemesi de bendeneger kızım gibi olursa ben haftaya doguruyorum dostlar
Benimde çarşambaValla bilmiyorumbi sonraki randevum salı günü bakaciim kilo almış mı diye
Bencede ya ne hamileler vae neler yiyor hele ydisindaki yabancilari saymiyorum bile. Birsey olmaz Allahin izniyleBen arada az yedim ya cips nolcak. Sigara içenlere çok sinir oluyorum , çok büyük zarar çocuğa yazık insan evladına nasıl yapar onu anlamıyorum. Alkol de dr bana kırmızı şarap arada bi 2 kadeh serbest dedi ama içmedim valla alkolik değiliz ya içmem dedim. Ama onun dışında cipsmiş,fastfood muş arada yedim onlardan birşey olmaz ya hemen
Canım göbüş çok tatlı olmuş ve dediğin gibi aşırı kilo fazlan yok bence normal görünüyorGobus güncellemesi de bendeneger kızım gibi olursa ben haftaya doguruyorum dostlar
Tatlımlar bugün taburcu oldum randevum cuma günü doktorum cuma doğum yaparsın gibi konuştu bende anlamadım bi şey ciğer geliştirici iğne vurduk etki etmesi 48 saat dedi o 48 saat boyunca doğumu durdurmaya çalışıyorum ki ciğerleri gelişsin diye suyun falan gelirse cumayı bekleme gel dedi elimizden gelen her şeyi yaptık dedi açılmam 3 cm oldu çok küçük sancılarım var ilaçlara rağmenBugunun rdvulari
dunyalibiri
eebruli06
KendineRenkli
Papatyamaviss (sende bugun gidecektin sanirim )
Guzel haberlerinizi bekliyoruz kizlar
Bende gun sayiyorum iste son 12 gunum ama su 2 gundr sirt agrisi basladicok zorlaniyorum. Eger boyle olursa bende 36 da birakacagim sanirimKızlar çok şükür nstde bir şey çıkmadı
Sanırım artık büyümeyle gelen ağrılar bir de çalışınca o baya etkiliyor
Çünkü serviste arkadaşlar bile diyor iyi götürüyorsun diye ama bende sanırım eror vermeye başladım bakalım haftaya ne yapacağım
Her gün koşturmaktan 7-8 bin adım atıyorum, düzenli 1 saat yürüyüş yapmakla aynı olmuyor gerçekten
Duruma göre eşimin dersleri erken başlarsa belki 36da ayrılırım bilmiyorum
Geçmiş olsun canım inşallah hayırlı sağlıklı bir zamanda gelirTatlımlar bugün taburcu oldum randevum cuma günü doktorum cuma doğum yaparsın gibi konuştu bende anlamadım bi şey ciğer geliştirici iğne vurduk etki etmesi 48 saat dedi o 48 saat boyunca doğumu durdurmaya çalışıyorum ki ciğerleri gelişsin diye suyun falan gelirse cumayı bekleme gel dedi elimizden gelen her şeyi yaptık dedi açılmam 3 cm oldu çok küçük sancılarım var ilaçlara rağmenn
İnşallah haftalarını yakalarlar tez zamandaBenimki de cuma günü muayenede 1 hafta geri çıktı bir daha muayene olamadım 2 hafta bekleyeceğim bakalım ne olacak
Kuzum valla oturmak zor ödem felan oluyor koşturmak da zor yürüdükçe kasıklarıma baskı artıyor çok zorluyor ayak ağrısı bel ağrısı artmaya başladıBende gun sayiyorum iste son 12 gunum ama su 2 gundr sirt agrisi basladicok zorlaniyorum. Eger boyle olursa bende 36 da birakacagim sanirim
Yeter balımKızlar çıtçıtlı bodyleri yenidoğan mı aldınız 1-3 ay mı?
1-3 ay olarak alacağım ama nasıl yapsam karar veremedim. 5 tane yenidoğan 5 tane 1-3 ay yeterli mi?
Aşkım ben aynı doktora gidiyorum hep ama beni artık renklı dopplere gonderıyolar , kan akışı kordon akışı gıbı şeylere bakılıyor herseferınde artık ordan raporu alıp nstye gırıyorum ordan tansıyon ölçtürüp doktora hepsını gosterıyorum oda yorumluyorBaşa gelen çekilir napalım
Aynen bence de. Aynı doktora gideceksin bir dahakine dimi?
Sayısının ne kadar yeterli olacağını bilmiyorum hiç ama çıtçıtlılar 1-3 ay olarak aldım ben. Yenidoğanı çok kısa süre giyiyolarmış diye. Birkaç hastane çıkışı var zaten benim arkadaşlarımın falan aldığı ordaki yenidoğanlar yeter diye düşünüyorum
İnşallah canim çok dikkat et bende bugün gittim çalışamaz aldıkSatilucky canım nasıl oldun ?
Papatyamaviss kuzum bak bir şekilde işler ters gidiyor ama sonu güzel oluyor. Vardır bir hayır diyelim. Belki spinal şansın olsa bile genel almak zorunda kalabilirdin. Üzülme lütfen
G Gokyuzumavis evet canım 31lerde bi maceramız oldu. İnanki ben de çok zorlanıyorum ama işte yeni tayin oldum bu okula ortamı görmek istedim açıkçası. Kaldı 2 gün diye devam ediyorum. Bari bu 1 haftayı ekleteyim iznime
Hayırla sağlıkla zamanında gelsin inşallahTatlımlar bugün taburcu oldum randevum cuma günü doktorum cuma doğum yaparsın gibi konuştu bende anlamadım bi şey ciğer geliştirici iğne vurduk etki etmesi 48 saat dedi o 48 saat boyunca doğumu durdurmaya çalışıyorum ki ciğerleri gelişsin diye suyun falan gelirse cumayı bekleme gel dedi elimizden gelen her şeyi yaptık dedi açılmam 3 cm oldu çok küçük sancılarım var ilaçlara rağmen
Ay benim de daha çok var eylül sonu görünüyor, kaykılıp oturuyorum artık hareket ettikçe rahatsız ediyorKuzum valla oturmak zor ödem felan oluyor koşturmak da zor yürüdükçe kasıklarıma baskı artıyor çok zorluyor ayak ağrısı bel ağrısı artmaya başladı
Bakalım böyle böyle bitireceğiz heralde
Ben 32haftalık gitmiştim en son, doktorum bir sorun görmediğinden midir bilmiyorum 1 ay sonra gel dedi. Özel muayenehaneye gidiyorum bu arada. Bende yüzünü görmek için daha erken gitmek istiyorum aslında insan özlüyor gerçektenYa 2.500ü geçti kesinmaşallah doktor hangi haftadan itibaren daha sık görmeye başlıyor. Benim şuan 29. Haftaya giricem randevular 1 ayda bir acaba sonra sıklaşır mı? Özledim bebeği hareketleri olmasa merak ediyorum napıyor diye
Ay bende senin gibiyim nişan yok ama sancı açılma var tüm tuşlara basıyorum dursun diye kilomuz aynı sen benden 1 gün öndesinKızlar nisana benzer Bi şey geldi okul çıkışı hemen gittim 34+1 2200 gram dedi ilişki yasak dedi.Dogmasin diye ilaç vermeyeyim bu saatten sonra dedi korkma dedi sancı kanama şu olursa gel dedi.Kizlar üzüldüm ama tabi sakın olmalıyız.Nazara geldiğimi düşünüyorum kızlar
Bende senin dediğin gibi sigara içen bir çok kişi biliyorum hamileyken dayanamadım günde bir kaç tane içtim diyenler yada bir kaç kadeh özel günlerde alkol aldım diyenlerde falan falan o yüzden azcık cipste yedim azcık fastfood da yedim tabi salam sosis tüketmiyorum ama eşim kola içerken çay bardağının yarısına kendim içinde koydum 2 veya 3 kez yalan yokBen arada az yedim ya cips nolcak. Sigara içenlere çok sinir oluyorum , çok büyük zarar çocuğa yazık insan evladına nasıl yapar Ben arada az yedim ya cips nolcak. Sigara içenlere çok sinir oluyorum , çok büyük zarar çocuğa yazık insan evladına nasıl yapar onu anlamıyorum. Alkol de dr bana kırmızı şarap arada bi 2 kadeh serbest dedi ama içmedim valla alkolik değiliz ya içmem dedim. Ama onun dışında cipsmiş,fastfood muş arada yedim onlardan birşey olmaz ya hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?