2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Sevindim iyi olmanıza haberdar et umarım sorun çıkmaz
Kızlar bu arada hamile çekimi yaptırdım. Duygular şelale
Göbük güncellememe bakın

Gobus güncellemesi de benden eger kızım gibi olursa ben haftaya doguruyorum dostlar
Ay çok tatlısınız ikinizdee. Bence Eylül ayına yeni doğum olmadan girmemiz de güzel Beklesinler bebişler azcık daha

Bencede ya ne hamileler vae neler yiyor hele ydisindaki yabancilari saymiyorum bile. Birsey olmaz Allahin izniyle

Kızlar çok şükür nstde bir şey çıkmadı
Sanırım artık büyümeyle gelen ağrılar bir de çalışınca o baya etkiliyor
Çünkü serviste arkadaşlar bile diyor iyi götürüyorsun diye ama bende sanırım eror vermeye başladım bakalım haftaya ne yapacağım
Her gün koşturmaktan 7-8 bin adım atıyorum, düzenli 1 saat yürüyüş yapmakla aynı olmuyor gerçekten
Duruma göre eşimin dersleri erken başlarsa belki 36da ayrılırım bilmiyorum

Gobus güncellemesi de benden eger kızım gibi olursa ben haftaya doguruyorum dostlar
Canım göbüş çok tatlı olmuş ve dediğin gibi aşırı kilo fazlan yok bence normal görünüyor
Bakalım oğluş iyi gidiyor belki ablasından geç gelir

Bugunun rdvulari

dunyalibiri
eebruli06
KendineRenkli
Papatyamaviss (sende bugun gidecektin sanirim )

Guzel haberlerinizi bekliyoruz kizlar
Tatlımlar bugün taburcu oldum randevum cuma günü doktorum cuma doğum yaparsın gibi konuştu bende anlamadım bi şey ciğer geliştirici iğne vurduk etki etmesi 48 saat dedi o 48 saat boyunca doğumu durdurmaya çalışıyorum ki ciğerleri gelişsin diye suyun falan gelirse cumayı bekleme gel dedi elimizden gelen her şeyi yaptık dedi açılmam 3 cm oldu çok küçük sancılarım var ilaçlara rağmen

Bende gun sayiyorum iste son 12 gunum ama su 2 gundr sirt agrisi basladicok zorlaniyorum. Eger boyle olursa bende 36 da birakacagim sanirim

Geçmiş olsun canım inşallah hayırlı sağlıklı bir zamanda gelir

Bende gun sayiyorum iste son 12 gunum ama su 2 gundr sirt agrisi basladicok zorlaniyorum. Eger boyle olursa bende 36 da birakacagim sanirim
Kuzum valla oturmak zor ödem felan oluyor koşturmak da zor yürüdükçe kasıklarıma baskı artıyor çok zorluyor ayak ağrısı bel ağrısı artmaya başladı
Bakalım böyle böyle bitireceğiz heralde

Aşkım ben aynı doktora gidiyorum hep ama beni artık renklı dopplere gonderıyolar , kan akışı kordon akışı gıbı şeylere bakılıyor herseferınde artık ordan raporu alıp nstye gırıyorum ordan tansıyon ölçtürüp doktora hepsını gosterıyorum oda yorumluyor

İnşallah canim çok dikkat et bende bugün gittim çalışamaz aldık

Hayırla sağlıkla zamanında gelsin inşallah
Ay benim de daha çok var eylül sonu görünüyor, kaykılıp oturuyorum artık hareket ettikçe rahatsız ediyor

Ben 32haftalık gitmiştim en son, doktorum bir sorun görmediğinden midir bilmiyorum 1 ay sonra gel dedi. Özel muayenehaneye gidiyorum bu arada. Bende yüzünü görmek için daha erken gitmek istiyorum aslında insan özlüyor gerçekten

Ay bende senin gibiyim nişan yok ama sancı açılma var tüm tuşlara basıyorum dursun diye kilomuz aynı sen benden 1 gün öndesin

Bende senin dediğin gibi sigara içen bir çok kişi biliyorum hamileyken dayanamadım günde bir kaç tane içtim diyenler yada bir kaç kadeh özel günlerde alkol aldım diyenlerde falan falan o yüzden azcık cipste yedim azcık fastfood da yedim tabi salam sosis tüketmiyorum ama eşim kola içerken çay bardağının yarısına kendim içinde koydum 2 veya 3 kez yalan yok Şu gebelik şekeri çıkmasa aklım hala yiyemediklerimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…