2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ay bende senin gibiyim nişan yok ama sancı açılma var tüm tuşlara basıyorum dursun diye kilomuz aynı sen benden 1 gün öndesin
Çok geçmiş olsun kızlar ben nazara çok inanırım. Allah hayırlı güzel doğumlar nasip etİn sağlıkla kavuşun bebeklere daha zamanı var azıcık sabırlı olsun minişlerde ya

Bende özele gidiyorum evet bencede azıcık 15 günde bir olması lazım insan çok uzun görmeyince merak ediyor

G Gokyuzumavis
Kızlar ikinizede çok geçmiş olsun inşAllah bekler bebişler

Gobus güncellemesi de benden eger kızım gibi olursa ben haftaya doguruyorum dostlar
Maşallah size ana oğul ne güzelsiniz duracak inşallah beybi ablası gibi erkenden çıkıp gelmeyecek gibi 37. Haftayı da bir bitireydik

Stüdyoda kuzum. Hastanede kendi imkanlarımızla bir iki kere çekeriz diye düşündük Sen nerede yapıyorsun?
eebruli06 kızlar çok geçmiş olsun sakin olun bolca dinlenin. Görümcem 3 cm açılmayla 1 ay gezdim demişti beklerler Allahın izniyle

Canım göbüş çok tatlı olmuş ve dediğin gibi aşırı kilo fazlan yok bence normal görünüyor
Bakalım oğluş iyi gidiyor belki ablasından geç gelir
Eksi 1 ile devam ediyoruz kuzum ama malesef var o kadar ablası kadar zor geçmedi kuzum şimdi belki de geç gelir öyle gülelim diye yazıyorum

Çok şükür canım dualarımız seninle ilk 8 saat bile yeterli aslında ne kadar kalsa kar hadi inşallah hayırlısıyla bekler

Canım o ciğer geliştirici iğne çok etkili diye biliyorum. 48 saati doldur da sonrasını takma bence kafana. Hakkınızda hayırlısı olsun, bebiş sağlıkla gelsin tabi az daha sabrederse güzel olur ☺

Okuyun canım kendinize Allaha emanet Nisan bile olsa doğum hemen başlayacak demek olmuyor bu nişanı gelip 2 hafta sonra başlayan ya da başlamayan çok kişi gördüm

Ah o kem gözler.. Ben çok inanırım nazara, kimisinin de fena değiyor. Allah hepimizi korusun nazarlardan, kem gözlerden. Felak - Nas oku her gün. İnşallah zamanını bekler bebişin

Ayy yeriiim
Hamile çekimi yaptırmadım nasipse yenidoğan çekimi istiyorum inşallah sağlıkla doktor yarın sezaryen tarihi verirse fotoğrafçıyla randevulaşmayı düşünüyorum bakalım
Ahh ne doğru düzgün hamile fotom var ne doğum fotosu çekinebildik Hastanede telefonla çekilenlerle idare ediyoruz. Oğluşum toparlasın sanırım bi fotoğraf faslı yaparız gibi ama daha onu planlamadım, bu sefer akışına bırakıyorum ☺

Bende özele gidiyorum evet bencede azıcık 15 günde bir olması lazım insan çok uzun görmeyince merak ediyor
Evett Eli yüzü ayakları ne halde acaba, şuan ne yapıyor diye merak ediyorum. Görmeseydim böyle olur muydu bilmiyorum gözleri de açıktı gördüğümde kalbimi çaldı prensesim

Satilucky sürekli ayakta duruyorsun valla helal olsun
Valla kuzum bende zorlanıyorum ama artık bu hafta hele daha çok hisseder oldum zorlandığımı
Sorumlum da iyi dayanıyorsun ben senin yerine yoruluyorum diyor
Birde hastanede fazla mesaileri kesmeye başladılar herkes canı çıkarak çalışıyor 1 nöbetçi 1 ben çalışıyoruz serviste o nöbetçiye üzülüyorum ondan kendime çok dikkat etmeden koşturuyorum biraz
Ah şu ponçik hamiş yüreğim Zaten bugün eşim Kütahya'ya gitti 3-4 günlüğüne köpeğimizi de götürdü eve geldim kuyruk sallayan üstüme atlayan köpkem yok ağladım ağlayacağım nerdeyse

Ayy yeriiim
Hamile çekimi yaptırmadım nasipse yenidoğan çekimi istiyorum inşallah sağlıkla doktor yarın sezaryen tarihi verirse fotoğrafçıyla randevulaşmayı düşünüyorum bakalım
Kuzum nereyi düşünüyorsun burda da bana bir bilgi versen bende sürekli kopya çeken öğrenci gibiyim ya

Canim bizim burda beden beden gidiyo
50 beden yeni dogan, ben hic almadim
56 beden bi sonraki beden 7tane aldim
62 beden 7 tane aldim
68e Allah buyuk onuda sonra alirim

Sağ olun kızlar
Duruma göre eksik olursa doğum sonrası da bakarım artık

freejourney çok güzel olmuş canım çekimin maşallah size

Bende yenidoğan iki tane var galiba kalanlar 1-3 ay 3 ay ve 3-6 ay ilk giydirilecekler çekmecem de
6-9/9-12 de var
3 ay sonrasını sonradan da alırım dedim kuzum ilk 3 ay bu çocuk ne giyecek onu kestirebilsem
Yenidoğan alsam mı almasam mı kararsızlığım var en fazla alttan bol gelir bir süre 1-3 aylar zaten içine giyecek illa tam olmasına gerek yok diyorum ama ya çok minik doğarsa diyorum sonra

Kuzum nereyi düşünüyorsun burda da bana bir bilgi versen bende sürekli kopya çeken öğrenci gibiyim ya
Kuzum instagrama Sezin Erçetin yazarsan çıkar voixbaby kullanıcı adı
Ahh kuzum Kuzey Ata sağlıkla bir çıksın sizde bir çekim yapın ailecek
Hamile olarak benim de güzel fotom yok ☹

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…