- 9 Temmuz 2015
- 1.558
- 3.010
- 133
- 35
Kızlar nisana benzer Bi şey geldi okul çıkışı hemen gittim 34+1 2200 gram dedi ilişki yasak dedi.Dogmasin diye ilaç vermeyeyim bu saatten sonra dedi korkma dedi sancı kanama şu olursa gel dedi.Kizlar üzüldüm ama tabi sakın olmalıyız.Nazara geldiğimi düşünüyorum kızlar
Çok geçmiş olsun kızlar ben nazara çok inanırım. Allah hayırlı güzel doğumlar nasip etİn sağlıkla kavuşun bebeklere daha zamanı var azıcık sabırlı olsun minişlerde yaAy bende senin gibiyim nişan yok ama sancı açılma var tüm tuşlara basıyorum dursun diye kilomuz aynı sen benden 1 gün öndesin
Bende özele gidiyorum evet bencede azıcık 15 günde bir olması lazım insan çok uzun görmeyince merak ediyorBen 32haftalık gitmiştim en son, doktorum bir sorun görmediğinden midir bilmiyorum 1 ay sonra gel dedi. Özel muayenehaneye gidiyorum bu arada. Bende yüzünü görmek için daha erken gitmek istiyorum aslında insan özlüyor gerçekten
G GokyuzumavisTatlımlar bugün taburcu oldum randevum cuma günü doktorum cuma doğum yaparsın gibi konuştu bende anlamadım bi şey ciğer geliştirici iğne vurduk etki etmesi 48 saat dedi o 48 saat boyunca doğumu durdurmaya çalışıyorum ki ciğerleri gelişsin diye suyun falan gelirse cumayı bekleme gel dedi elimizden gelen her şeyi yaptık dedi açılmam 3 cm oldu çok küçük sancılarım var ilaçlara rağmen
Maşallah size ana oğul ne güzelsinizGobus güncellemesi de bendeneger kızım gibi olursa ben haftaya doguruyorum dostlar
Stüdyoda kuzum. Hastanede kendi imkanlarımızla bir iki kere çekeriz diye düşündükİlerde fikrim değişir mi bilmiyorum ama ben galiba ikinciyi düşünmüyorumo yüzden anı kalsın istedim
Nasipse yeni doğan çekimi de yaptıracağım şu stüdyoda yapılanlardan.
Sen hastanede mi yaptıracaksın kuzum yoksa stüdyoda mı?
Mide yanması geçen haftaya kadar bende de vardı ama bebiş aşağı indikçe azaldı. Şimdi bulanıyor ara ara.
Huzursuz bacak gelmesin yaa o kötü
Her gün bir güncelleme geliyo gerçi
Çok teşekkür ederim kuşum sen de göbüşün de çok tatlısııınnyerimm
Kızlar nisana benzer Bi şey geldi okul çıkışı hemen gittim 34+1 2200 gram dedi ilişki yasak dedi.Dogmasin diye ilaç vermeyeyim bu saatten sonra dedi korkma dedi sancı kanama şu olursa gel dedi.Kizlar üzüldüm ama tabi sakın olmalıyız.Nazara geldiğimi düşünüyorum kızlar
Eksi 1 ile devam ediyoruz kuzum ama malesef var o kadarCanım göbüş çok tatlı olmuş ve dediğin gibi aşırı kilo fazlan yok bence normal görünüyor
Bakalım oğluş iyi gidiyor belki ablasından geç gelir
Çok şükür canım dualarımız seninle ilk 8 saat bile yeterli aslında ne kadar kalsa kar hadi inşallah hayırlısıyla beklerTatlımlar bugün taburcu oldum randevum cuma günü doktorum cuma doğum yaparsın gibi konuştu bende anlamadım bi şey ciğer geliştirici iğne vurduk etki etmesi 48 saat dedi o 48 saat boyunca doğumu durdurmaya çalışıyorum ki ciğerleri gelişsin diye suyun falan gelirse cumayı bekleme gel dedi elimizden gelen her şeyi yaptık dedi açılmam 3 cm oldu çok küçük sancılarım var ilaçlara rağmen
Canım o ciğer geliştirici iğne çok etkili diye biliyorum. 48 saati doldur da sonrasını takma bence kafana. Hakkınızda hayırlısı olsun, bebiş sağlıkla gelsin tabi az daha sabrederse güzel olur ☺Tatlımlar bugün taburcu oldum randevum cuma günü doktorum cuma doğum yaparsın gibi konuştu bende anlamadım bi şey ciğer geliştirici iğne vurduk etki etmesi 48 saat dedi o 48 saat boyunca doğumu durdurmaya çalışıyorum ki ciğerleri gelişsin diye suyun falan gelirse cumayı bekleme gel dedi elimizden gelen her şeyi yaptık dedi açılmam 3 cm oldu çok küçük sancılarım var ilaçlara rağmen
Okuyun canım kendinize Allaha emanet Nisan bile olsa doğum hemen başlayacak demek olmuyor bu nişanı gelip 2 hafta sonra başlayan ya da başlamayan çok kişi gördümKızlar nisana benzer Bi şey geldi okul çıkışı hemen gittim 34+1 2200 gram dedi ilişki yasak dedi.Dogmasin diye ilaç vermeyeyim bu saatten sonra dedi korkma dedi sancı kanama şu olursa gel dedi.Kizlar üzüldüm ama tabi sakın olmalıyız.Nazara geldiğimi düşünüyorum kızlar
Ah o kem gözler.. Ben çok inanırım nazara, kimisinin de fena değiyor. Allah hepimizi korusun nazarlardan, kem gözlerden. Felak - Nas oku her gün. İnşallah zamanını bekler bebişinKızlar nisana benzer Bi şey geldi okul çıkışı hemen gittim 34+1 2200 gram dedi ilişki yasak dedi.Dogmasin diye ilaç vermeyeyim bu saatten sonra dedi korkma dedi sancı kanama şu olursa gel dedi.Kizlar üzüldüm ama tabi sakın olmalıyız.Nazara geldiğimi düşünüyorum kızlar
Ahh ne doğru düzgün hamile fotom var ne doğum fotosu çekinebildikAyy yeriiim
Hamile çekimi yaptırmadım nasipse yenidoğan çekimi istiyorum inşallah sağlıkladoktor yarın sezaryen tarihi verirse fotoğrafçıyla randevulaşmayı düşünüyorum bakalım
EvettBende özele gidiyorum evet bencede azıcık 15 günde bir olması lazım insan çok uzun görmeyince merak ediyor
Valla kuzum bende zorlanıyorum ama artık bu hafta hele daha çok hisseder oldum zorlandığımı
Kuzum nereyi düşünüyorsun burda da bana bir bilgi versenAyy yeriiim
Hamile çekimi yaptırmadım nasipse yenidoğan çekimi istiyorum inşallah sağlıkladoktor yarın sezaryen tarihi verirse fotoğrafçıyla randevulaşmayı düşünüyorum bakalım
Kız almadın verdin mi helal olsun vallaEksi 1 ile devam ediyoruz kuzum ama malesef var o kadarablası kadar zor geçmedi kuzum şimdi belki de geç gelir öyle gülelim diye yazıyorum
Canim bizim burda beden beden gidiyo
50 beden yeni dogan, ben hic almadim
56 beden bi sonraki beden 7tane aldim
62 beden 7 tane aldim
68e Allah buyuk onuda sonra alirim
Başa gelen çekilir napalım
Aynen bence de. Aynı doktora gideceksin bir dahakine dimi?
Sayısının ne kadar yeterli olacağını bilmiyorum hiç ama çıtçıtlılar 1-3 ay olarak aldım ben. Yenidoğanı çok kısa süre giyiyolarmış diye. Birkaç hastane çıkışı var zaten benim arkadaşlarımın falan aldığı ordaki yenidoğanlar yeter diye düşünüyorum
Bende yeni doğan çok almadım 0-1ay ve 0-3 ay vardı farklı markalarda onları aldım ama yenidoğan tercih etmedim açıkçası kayınvalidem 2 tane hastahane çıkış almış güzel şeyler onlarla foto çekerim onlarla birlikte ancak 5 tane vardır
Sağ olun kızlarYeter balım
Bende yenidoğan iki tane var galiba kalanlar 1-3 ay 3 ay ve 3-6 ay ilk giydirilecekler çekmecem deSağ olun kızlar
Duruma göre eksik olursa doğum sonrası da bakarım artık
freejourney çok güzel olmuş canım çekimin maşallah size
109 la başladım ya kuzum diyetisyenle ondan alacak halim olsa alırdım yoksa kızımda 12 almıştımKız almadın verdin mi helal olsun valla
Kuzum en güzel en hayırlı zamanda gelir umarım
3 ay sonrasını sonradan da alırım dedim kuzum ilk 3 ay bu çocuk ne giyecek onu kestirebilsemBende yenidoğan iki tane var galiba kalanlar 1-3 ay 3 ay ve 3-6 ay ilk giydirilecekler çekmecem de
6-9/9-12 de var
Kuzum instagrama Sezin Erçetin yazarsan çıkar voixbaby kullanıcı adıKuzum nereyi düşünüyorsun burda da bana bir bilgi versenbende sürekli kopya çeken öğrenci gibiyim ya
Ahh kuzum Kuzey Ata sağlıkla bir çıksın sizde bir çekim yapın ailecekAhh ne doğru düzgün hamile fotom var ne doğum fotosu çekinebildikHastanede telefonla çekilenlerle idare ediyoruz. Oğluşum toparlasın sanırım bi fotoğraf faslı yaparız gibi ama daha onu planlamadım, bu sefer akışına bırakıyorum ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?